Despre Glow2Go

Glow2Go a apărut din nevoile observate în jurul nostru: prea mult timp petrecut pe drum către saloane, dar și neplăcutele momente când nu găsești niciun loc disponibil când dorești. Ne propunem să facem o schimbare în industria de beauty din România, atât pentru clienți, cât și pentru artiste. Având grijă în procesul de selecție al expertelor, ele devin parte din echipă și sunt pregătite să îți ofere momente de relaxare la așteptările setate. Să strălucești oriunde și oricând nu a fost niciodată mai ușor!

Fondatoarele Glow2Go

Raluca Enache si Daniela Padurariu

Având în vedere mediul academic în care învață, Raluca si Daniela au venit cu o idee inovativă pentru industria de beauty din România. Cele doua au lansat ​www.glow2go.ro,​ prima platformă de servicii de înfrumusețare la domiciliu din țară.

VALORILE COMPANIEI

0
Profesionalism
0
Încredere
0
Suport 24/24
Descoperă

Experții Glow 2 Go

Mirela
Unghii
Roxana
Unghii
Nicoleta
Unghii
Ioana Z.
Unghii
Natalia
Coafor
Ioana
Masaj
Maria A.
Make-up
Tatiana
Make-Up
Maria B.
Make-up
Maria I.
Make-up
Testimoniale

Ce spun oamenii despre noi

Eram în criza de timp pentru că trebuia să ajung la un eveniment și nu aveam nici părul, nici machiajul făcut. Așa că mi-am comandat prin platformă 2 experte care m-au pregătit în doar 40 de minute. Am fost foarte mulțumită și am recomandat-o tuturor prietenelor mele.

Mulțumesc muuult, Glow2Go! Cu masajul pe care l-am comandat am reușit să mă relaxez după o zi lungă de muncă. Experta a creat o atmosferă perfectă cu lumină, lumânări, parfum și muzică. Ce mi-aș putea dori mai mult?

Glow2Go mi-a rezolvat cea mai mare problemă și anume faptul că nu aveam niciodată timp să merg la manichiură. Acum, îmi pot comanda în pauza de la birou, și nu trebuie să mâ mai deplasez nicăieri sau să pierd timp. Încurajez ideea!

Punctuale și organizate, urmărind toate măsurile de protecție și igienă corespunzătoare. Am apelat mai întâi la serviciile Ioanei, apoi la cele ale Mirelei și cred că Glow2Go va deveni un obicei, pentru că am fost plăcut surprinsă de îndemânarea și profesionalismul lor.

Raluca Mitroiu

Am avut o experienta absolut minunata cu Glow2go! Ce bine ca existati! A fost relaxant sa ma bucur de mani ,pedi,realizate cu maxim profesionalim de catre Ioana, in confortul casei.

poza irina
Irina