Urmează să participi la un eveniment important?

Stai fără grijă, Glow2Go îți este aproape și îți aduce serviciile de înfrumusețare chiar la tine acasă. Acum nu mai este nevoie sa te deplasezi la salon, venim noi la tine. Experții Glow2Go se asigura ca livrează servicii de 5 stele și ca vei avea rezultatul mult dorit.

Pe lângă serviciile de make-up și coafat de ocazie, te putem ajuta cu un pachet complet de servicii de beauty, cum ar fi:
– Manichiură și pedichiură
– Tratament facial
– Laminare gene și sprâncene
– Masaj

Servicii recomandate

de Coafor

 Coafat coc păr lung

Coafat coc păr lung

 Coafat ocazie păr lung

Coafat ocazie păr lung

 Coafat mireasă păr lung

Coafat mireasă păr lung

Servicii recomandate

de Make-up

 Make-up de zi

Make-up de zi

 Make-up de seară

Make-up de seară

 Make-up de mireasă

Make-up de mireasă

Oferta ta personalizată

Dacă îți dorești un pachet de mai multe servicii de pe site-ul nostru sau vrei să revenim către tine cu o ofertă pentru mai multe persoane, poți completa formularul nostru de mai jos:


Vezi ce spun

Clienții noștri

Am fost foarte mulțumită de serviciile Oanei, care este o coafeză profesionista. Mi-a făcut cel mai frumos coc pe care l-am văzut în viata mea (cu toate ca am parul de lungime medie) , iar coafura finala a ieșit perfect. Pur si simplu am fost incantata de serviciile Oanei. Sigur voi apela tot la ea pentru următorul eveniment. Mulțumesc mult glow2go.

Simona Lupan

I love it! Am apelat la ei în ziua nunții! Bineînțeles că aveam emoții (că sigur nu o să iasă ceva cum vreau eu). Nici gând, am făcut programarea și totul a ieșit perfect. Vă ador! Voi apela cu siguranță și la alte evenimente și le voi recomanda cu toată dragostea.

Very nice experience with Glow2Go : they helped me with Hairstyling, Manicures and Make-up in May and I've already set new appointments for my wedding this summer :) Thank you very much, Ladies! Very professional !

Multumesc pentru un machiaj care m-a facut sa strălucesc! O recomand cu drag! Tatiana mi-a explicat fiecare produs folosit si fiecare pas urmat!

Simona Musca