Sînziana

Sunt onorată că ai ales profilul meu! Eu sunt Sînziana (Galium verum) și profesez cu drag de 7 ani masoterapia.

Pentru a ajunge la acest nivel de cunoaștere a tehnicilor de masaj, am participat la cursuri de utilizare și dozare a uleiurilor esențiale terapeutice, fitoterapie, terapie corporală relațională, tehnici de masaj terapeutic și relaxare, masaj ThaiChi, reflexoterapie și puncte Trigger. Am culminat pregătirea în această specializare și prin acreditarea că Asistent medical BFKT-recuperare medicală și profilaxie.

Adiacent am absolvit cursul de practicant în programare neurolingvistică (NLP). Sunt și licențiată a Facultății de Sociologie-Psihologie (Univ.S.H.Buc.) atestată și înscrisă în Colegiul Psihologilor, cu drept de liberă practică – grad psihoterapeut integrativ autonom. Toate aceste specializări, îmi conferă dreptul și posibilitatea de a profesa interdisciplinar, spre binele clienților mei.

În cadrul sesiunii de masaj, pun accent pe noul concept de SpaHome, ceea ce te ajută să experimentezi senzorial și tactil, vei beneficia de o atmosfera ambientală, culminând cu aroma uleiurilor esențiale de masaj pentru relaxarea corpului tău, decontracturarea scapulo-humerală sau plantară (reflexoterapie), masajul miofascial sau de menținere a sănătății corporale (Men Sana În Corpore Sano).

Te îndemn să beneficiezi de expertiza mea profesională, oferindu-ți un timp doar pentru tine. Pentru că meriți !
Programează-te din timp deoarece am disponibile doar 3 zile din săptămâna și doar în anumite intervale orare.

Îndemnul meu se adresează ai domnilor doritori să-și păstreze starea de sănătate la un nivel optim. Presupun că seniorii deja stiu de beneficiile masajului și sunt deja clienți fideli. Încurajez adolescenții să testeze masajul de relaxare ce este util după evenimente școlare solicitante.

Toate acestea sunt pentru tine, drag Client, deoarece doresc că experiență SpaHome să rămână statornică la tine acasă și după terminarea sesiunii de masaj.
Cu drag Sinziana – Maseuza ta.

Iolanda

Bună, mă numesc Iolanda, am 33 de ani, sunt din Republica Moldova, ultimii 4 ani am locuit în București. Am trei pasiuni mari: psihologia, masajul și terapiile alternative. În 2014 am absolvit facultatea de Psihologie si Asistență socială a Universității Libere Internationale din Moldova, iar anul acesta am intrat la Masterul de Terapii Cognitiv Comportamentale, Universitatea București.

Lumea terapiilor alternative am descoperit-o în 2010, confruntându-mă cu o problemă majoră de sănătate, atunci am înțeles puterea adevărată a terapiilor alternative, a masajului și influența enormă pe care o au gândurile și emoțiile asupra corpului nostru. În acel an pentru prima dată am simțit ce înseamnă să trăiești într-un corp sănătos și într-o stare de spirit armonioasă.
Inspirată de propria experiență din viața am urmat nenumărate cursuri, specializări și terapii pentru a învăța și a înțelege mai bine somatizările corporale, conexiunea între corp și suflet și soluționarea lor prin intermediul masajului si terapiilor alternative.

Dacă doriți o experiență unică prin care să găsiți răspunsurile pe care le căutați și să simțiți/înțelegeți mai bine propriul corp, beneficiind în paralel și de un masaj personalizat, creat pentru nevoile și necesitățile dvs. vă astept cu mare drag cu o programare.

Cezar

Încă din copilărie am fost pasionat de orice activitate care presupunea mișcare. Pe măsură ce au trecut anii, această pasiune a evoluat și s-a transformat într-o profesie, motiv pentru care, din 2019 sunt Personal Trainer certificat, iar în 2021 am obținut și certificarea de Tehnician Maseur.

Ofer servicii atât pe partea de întreținere corporală, tonifiere, dezvoltare musculară, cât și recuperare medicală- în special masaj de relaxare și terapeutic, dar si programe kinetice elaborate special pentru anumite afecțiuni.

Dintotdeauna mi-a plăcut să îmi ajut clienții să adopte un stil de viață sănătos și echilibrat, oferindu-le astfel suportul pentru atingerea rezultatelor dorite. Consider că nimic nu se compară cu mulțumirea lor și boost-ul încrederii în sine în momentul în care văd și simt pe pielea lor îmbunătățirea condiției fizice.

În toate cele trei arii cele mai importante aspecte mi se par comunicarea cu pacientul, stabilirea încrederii și munca în echipă. Astfel, fiecare client beneficiază de un program personalizat, special creat astfel încât să lucrăm împreună corect și eficient zonele care corespund nevoilor și particularităților individuale.

Sunt o fire deschisă, îmi doresc să ascult și să cunosc cât mai detaliat nevoile și așteptările pacientului încât să pornim împreună la drum știind cum vă pot ajuta cel mai bine.

Alexandru D.

“Ai grijă de corpul tău, pentru că este singurul loc unde va trebui să trăieşti.”

Fiți binecuvântați! Mă numesc Alexandru – protector al oamenilor, și așa am ajuns să înțeleg că trebuie să fac ceva pentru oameni! Din 2014 sunt licențiat în kinetoterapie, urmând să debutez într-un spa din centrul Clujului. Anul 2016 mi-a dat prilejul să tratez pacienți într-un centru de recuperare, cât și să pornesc ca freelancer.
Îmi place ceea ce fac, altfel nu aș scrie aceste rânduri, iar această activitate, de a relaxa, a face bine oamenilor, am căutat, să o împletesc cu cunoștințe din domeniul medicinei naturiste, terapiei Bowen, cât și din spiritualitatea creștină!

Când cuvintele sunt prea sărace ca să descrie senzația de bine în urma unui masaj, vă stau la dispoziție ca să experimentați acea senzație!

Menționez că fac masaj doar domnilor și mă deplasez pe raza localităților Florești și Cluj-Napoca (în afară de zonele Dâmbul Rotund, Iris și Someșeni).

Alexandru

Bună! Sunt Alexandru și activez în domeniul terapiilor alternative de 7 ani. Pătrunderea în lumea minunată a metodelor și tehnicilor de îngrijire, prevenție și menținere a sănătății, m-a ajutat să mă descopăr pe mine și să descopăr noi cai de a avea grijă de mine, de cei dragi mie și de semenii mei.

Indiferent că vă confruntați cu o stare de slăbiciune trecătoare sau cu o problemă de sănătate care pare fară ieșire și vreți altă abordare, doriți mai multă energie au doriți pur și simplu să sfidați efectele uzurii zilnice și îmbătrânirii, vă invit să facem împreună toți pașii necesari pentru a beneficia de sănătate și o stare de bine și echilibru, prin metode complementare non invazive fară efecte secundare.

Aplicați acum, faceți o programare cu încredere, pentru a începe pașii spre o stare de bine prin intermediul masajelor pe care le fac cu dedicare și cu cea mai mare plăcere: masajul de relaxare, masajul terapeutic (prin terapia Fohow), reflexoterapie, masajul relaxant cu uleiuri esențiale pure.

Cristina

Se spune că o persoana se naște maseur! Nu știu dacă asa m-am născut, dar știu ca masajul m-a ales pe mine! Datorită masajului bio-energo-terapeutic Fohow pe care început să îl practic pentru a-mi ajuta membrii familiei, am descoperit efectele minunate ale masajului. Am continuat sa învăț și masajul de relaxare, anticelulitic, limfatic, cu bețe de bambus și acum aștept sa ajung la persoanele care au nevoie de aceste servicii.

Doresc sa menționez pentru persoanele de gen masculin ca practic ședințele de masaj doar în prezenta unei persoane de gen feminin!

Cosmin

Te salut, Om bun de pe platforma de relaxare și energie pozitivă, Glow2Go. Eu sunt Cosmin și vreau să te invit în lumea binelui, unde mâinile mele spun o mică poveste a lui Hipocrat. Sănătatea corporală și mentală a oamenilor a devenit o prioritate pentru mine, încă de acum 13 ani. Cu încredere într-o lume mai sănătoasă și mai pozitivă, aplică chiar acum! Cu prețuire, Cosmin.

Alexandra

Sunt terapeut de 7 ani, îmi place ceea ce fac și găsesc o mare satisfacție în zâmbetele și privirea sclipitoare a celor care se ridică de pe masa mea de masaj. Îmi place să lucrez cu corpul, să îmi dau seama care sunt nevoile clienților mei și să ofer un masaj personalizat fiecărei persoane cu care lucrez.

În practica mea de până acum am observat că diferența dintre un masaj bun și un masaj memorabil este dată de potrivirea dintre terapeut și persoana care primește terapia, atât pe partea de tehnică cât și de personalitate. Am ajuns să respect foarte mult această diversitate și să înțeleg că nu există un singur tarapeut bun pentru orice persoană, dar cu siguranță există unul care ți se potrivește ție. În lumina acestui lucru, voi oferi în continuare câteva detalii despre mine care te pot ajuta să iți dai seama daca vom rezona și dacă eu sunt terapeultul potrivit pentru tine.
Preferința mea este să avem o interacțiune informală, prietenoasă și deschisă.
Feedback-ul pe care îl primesc cel mai des este acela că am un talent aparte de a găsi punctele sau zonele cele mai dureroase și de a le detensiona.
Încurajez ca în timpul masajului să nu vorbim decât dacă este necesar, pentru a avea parte de o relaxare cât mai profundă. Acest lucru este totuși doar o sugestie și consider că nivelul de conversație din timpul masajului este ghidat de către tine.
Tipurile de masaj pe care le fac cu cea mai mare plăcere și dedicare sunt masajul decontracturant, terapeutic și reflexoterapia.
Consider că, pentru o experiență cât mai plăcută, masajul trebuie să se desfășoare într-o cameră separată, în care nu intră și alte persoane.

Dacă ți-a plăcut ceea ce ai citit mai sus, te invit să iți faci o programare și să ne cunoaștem.