Andreea

Numele meu este Andreea și sunt hair stylist de peste 18ani! În acest timp am evoluat prin participarea la diferite seminarii de perfecționare și diferite colaborări (reviste de beauty on-line, realizări de videoclipuri, shooting-uri foto cu diverși fotografi profesioniști și cu weeding planneri printre care Wedding Styler, Wedding Details și Karin Events).

Sunt adepta frumuseții eterne și nu îmi indrept atenția doar spre detalii tehnice, ci și spre transmiterea valorii personale a clientelor!

Adriana

Imaginează-ți că poți fi cea mai frumoasă versiune a ta în orice moment al zilei, indiferent de ocazie, fie că ești mireasă, nașă, ai o cină sau un prânz de afaceri, ești invitată la un eveniment, o emisiune televizată sau chiar la o petrecere de Halloween. Oricare ar fi ocazia, trebuie să ai încrederea că ești cea mai frumoasă persoană din mediul respectiv.

Mă numesc Adriana și ofer servicii de machiaj profesional pentru toate categoriile de vârstă, cu produse premium, chiar în confortul spațiului tău, iar împreună putem decide ce ți se potrivește cel mai bine în materie de machiaj și îngrijirea tenului în funcție de trăsăturile tale, eveniment și locație. Folosesc produse profesionale de cea mai bună calitate aplicând cele mai înalte standarde de igienă.

Am absolvit cursuri de specialitate cu acreditare internațională în Dubai la Academy of Freelance Makeup Artists, dar si în România cu acreditare de la Ministerul Muncii. Am acumulat experienta lucrand cu clienti de toate nationalitatile si colaborand cu teatre si televiziuni.

Abia aștept să te cunosc și împreună să descoperim cea mai bună versiune a ta.

Andra

Sunt Andra, absolventă a Facultății de Kinetoterapie din cadrul Universității Naționale de Educație fizică și Sport din București.

În urmă cu 2 ani am început să practic masajul și să înțeleg mai bine această artă, perioada în care am aprofundat tehnicile clasice de masaj, dar și reflexoterapia, drenajul limfatic și masajul terapeutic.

M-aș descrie că fiind o persoană ambițioasă, veselă și atentă la nevoile celorlalți, calități care consider că mă ajuta să mă integrez ușor că terapeut.

Dezvoltarea personală și relațiile interumane sunt de interes pentru mine, motiv pentru care îndrăgesc foarte mult acest domeniu, pe lângă beneficiile terapeutice pe care le poate aduce.

Menționez că fac masaj doar doamnelor și domnișoarelor.

Petruța C.

Bună,

Numele meu este Petruța și practic cu dăruire meseria de tehnician maseur de 3 ani. Am absolvit cursurile școlii de masaj la Magic Andreea Beauty și de atunci am practicat constant mai multe tipuri de masaj: relaxare, reflexoterapie, terapeutic, drenaj limfatic.

Îmi doresc să te ajut să îți recapeți mobilitatea și starea de bine prin intermediul efectelor vindecătoare pe care masajul le are asupra organismului.

Aurel

Numele meu este Aurel și sunt terapeut maseur certificat, cu peste 14 ani experiență în domeniu.
Masajul nu reprezintă doar un job pentru mine, este o pasiune. Îmi place să fiu într-o continuă cercetare și dezvoltare profesională.

Focusul meu este axat pe sănătatea și bunăstarea clientului, empatizand cu nevoile fiecăruia. Feedback-urile clienților mi-au adus întotdeauna satisfacție și dorința de a fi și mai bun.
Printre tipurile de masaj pe care le practic se numără: reflexoterapie, relaxare, terapeutic, sportiv, anticelulitic și remodelare corporală, masajul cu pietre calde.

Consider că masajul este mai mult decât un răsfăț, este o necesitate atât a trupului cât și a minții.
Corpul tău merită tot ce e mai bun! Acordă-i toată atenția de care are nevoie, pentru că felul în care îl ingrijești vă aduce multe beneficii sănătății tale.

Raluca B.

Masaj sau medicamente? Sunt sigură că te întrebi ce legătură au una cu cealaltă, nu-i asa? Ei bine, au!

Dacă ai ști beneficiile masajului probabil ai trece mai rar pragul medicului sau poate ti-ai dori sa faci mai des ceva doar pentru tine și sănătatea ta.

Imaginează-ți cum te simți după o zi de muncă în care abia dacă ai apucat sa mergi până la baie. Sau după o zi în care copilul a fost mofturos și a vrut numai la tine în brațe până când nu ți le-ai mai simțit.

Folosesc uleiuri alese cu grijă pentru a-ti reda starea de bine și te ascult cu empatie pe parcursul ședințelor de masaj. Iubesc să lucrez cu femeile pentru că știu cât de important este să fii bine cu tine însăți. Iar dacă tu ești bine, toți din jurul tău vor fi.

Nu ezita sa programezi chiar acum o ședință de masaj și să îți dai voie să ai o oră magică doar pentru tine!

Menționez ca ofer servicii doar doamnelor și domnișoarelor.

Marian

Salut,

Mă numesc Marian și activez exclusiv în domeniul masajului de 7 ani, însă școala de masaj am absolvit-o în anul 2012. Încă din adolescență am constatat că stresul și oboseala sunt factorii principali ai deteriorării sănătății și cu un impact major asupra întregului organism și al sănătății mintale. Masajul este o formă de combatere a acestor factori, fiind o alternativă a tratamentelor medicamentoase, însă nu oferă o soluție unică.

Mă dedic tratării și relaxării pacienților prin intermediul tehnicilor de masaj, dar și printr-un schimb de energie pozitivă. Pun în practică tehnici de decontracturare musculară, reflexoterapie, deep tissue, masaj holistic, pietre calde și relaxare.

Țin să menționez faptul că primul pas al cunoașterii dintre noi va consta în aflarea tuturor afecțiunilor fizice în vederea personalizării terapiei.

Larissa

Bună,

Eu sunt Laura Larissa, o fire optimistă, sinceră care crede în integritate.
În fiecare zi eu lucrez pentru a-mi îmbunatăți abilitățile, ceea ce mă ajută să devin o mai bună versiune a mea.
Sunt o persoană perfecționistă și orientată spre rezultate.

“Singura modalitate prin care poți face lucruri extraordinare este să iubești ceea ce faci” (Steve Jobs)

Eliza

Buna! Mă numesc Eliza.
Masajul pentru mine a început că un hobby. Sunt o fire calmă,atentă, empatică și foarte receptivă către nevoile clienților.

Prin toleranța și răbdarea dezvoltate în timp, am ajuns să înțeleg că fiecare om este unic, cu nevoi diferite și de aceea am ales masajul că o formă de comunicare și îndrumare pentru relaxarea mentală, spirituală și fizică a celor cu care colaborez . Din punctul meu de vedere masajul este o artă și îmi place să transmit acest sentiment mai departe, având că mulțumire impactul direct pe care-l are asupra stării de spirit.

Chiar dacă este perceput că un “răsfăț” ,consider că acesta are că scop menținerea organismului într-o stare de funcționare perfectă având un extra beneficiu de a acționa și asupra psihicului inducând o stare de relaxare , eliminând oboseala și stresul acumulate într-o zi plină.

Fă-ți timp pentru tine!

Flavius

Numele meu este Flavius și mi-am descoperit pasiunea pentru masaj în urmă cu 9 ani. De atunci și până în prezent am practicat diverse tipuri de masaj, pentru a-mi îmbunătăți tehnicile în permanent.

În cadrul experienței pe care o ofer clienților îmbin tehnici moderne, dar și adaptate prin realizarea unei diagnoze amănunțite, astfel încât nevoile particulare ale fiecărei persoane să fie îndeplinite.
Consider că masajul este o formă de exprimare atât a relaxării, cât și a sănătății.

Îmi doresc să te ajut să atingi potențialul tău maxim, deviza mea fiind ”mens sana in corpore sano”.