Cosmin

Te salut, Om bun, de pe platforma de relaxare și înfrumusețare Glow2Go.

Eu sunt Cosmin, și vreau să te invit în lumea binelui, unde mâinile mele spun o mica poveste a lui Hipocrate. Sănătatea corporală și mentală a oamenilor a devenit o prioritate pentru mine, încă de acum 15 ani. Cu încredere într-o lume mai sănătoasă și mai pozitivă, aplică chiar acum!

Cu prețuire, Cosmin.

Iulia

Bună! Eu sunt Iulia, sunt o fire creativă cu imaginația bogată, prin urmare am dus pasiunea pentru pictat la alt nivel, aducând zâmbete și bucurie pe fetele clientelor.

Tehnicile le-am îmbunătățit prin participarea continuă la cursuri și workshop-uri.În ultimii ani am colaborat cu saloane, cu fotografi pentru ședințe foto, cu designeri de haine.

Fiecare clientă mulțumită îmi aduce extrem de multă satisfacție, în special când sunt contactată prin recomandări. Îmi place să ofer un serviciu personalizat, în funcție de trăsăturile și dorințele fiecărei cliente. Avantajul major este că mă ocup și de make-up și de coafat și atunci putem să creăm o imagine plină de încredere și strălucire.

Abia aștept să ne cunoaștem și să facem artă împreună!

Tavi

Mă numesc Tavi și sunt pasionat de sport, de mișcare și de corpul uman. Ca profesie, sunt terapeut și tehnician maseur acreditat din 2016. 

Ofer servicii de întreținere corporală, masaj de relaxare, deep tissue, anticelulitic, masaj sportiv, terapeutic și terapie manuală. 

Sunt o fire deschisă și atentă la nevoile clientului, care se adaptează la particularitățile fiecăruia. După ce veți lucra cu mine, veți cunoaște cu adevărat ce înseamnă terapia profesională.

Nicoleta B.

Mă numesc Nicoleta, am 28 de ani. Practic cu drag profesia de stilist protezist unghii de aproximativ 9 ani. Este un hobby efectuat în paralel cu jobul de asistent medical.

Îmi place să ofer un aspect cât mai natural unghiilor construite cu șabloane sau tipsuri. Pun mult accent pe igienă, micile detalii și vreau că fiecare clientă să rămână cu o experiență plăcută și cu o manichiură impecabilă.

Sunt o persoană sociabilă, deschisă spre nou și creativă. Abia aștept să ne cunoaștem!

Adina

Bună, mă numesc Adina și am 34 de ani. Sunt mama a doi copii. Sunt o persoană calmă, îmi place să ofer stare de bine oamenilor prin terapia prin masaj.

Am urmat cursurile de Tehnician Maseur din Centrul Biofocus unde am învățat cum să am grijă de corp și să îl mențin în armonie. Am primit și am dăruit masaj iar lucrurile s-au schimbat în bine.

După terminarea cursurilor de masaj am început să ofer oamenilor acea stare de bine de care fiecare are nevoie. Sunt atentă la nevoia clientului, transmit tot ce am mai bun prin mâinile mele care îți vor mângâia corpul.
Ofer masaj de relaxare, masaj terapeutic, reflexoterapie, drenaj limfatic iar pentru doamne și masajul anticelulitic cu bețe de bambus.
Menționez că ofer masaj atât doamnelor/domnișoarelor cât și domnilor.

Liniștea vine la pachet cu echilibrul fizic și mental.

Încearcă și tu acest lucru, îți vei descoperi armonia interioară și vei reuși să te bucuri mai mult de viața pe care o trăiești.

Alexandra

Mă numesc Alexandra și sunt aici pentru a te face să strălucești, oferindu-ți atât servicii de make-up, cât și de hairstyle.

Cu 5 ani în urmă am ales să fac din pasiunea mea pentru frumos o meserie. Pe lângă numeroasele cliente, în tot acest timp am avut colaborări pentru videoclipuri, emisiuni TV, diferite campanii și ședințe photo. Așa că lasă-mă să te ajut să fii cea mai frumoasă versiune a ta, de câte ori ai nevoie, indiferent de eveniment!

Produsele folosite sunt premium, fiind testate și alese pentru fiecare clientă în parte, în funcție de nevoi.

Abia aștept să ne cunoaștem!

Andreea

Numele meu este Andreea și sunt hair stylist de peste 18ani! În acest timp am evoluat prin participarea la diferite seminarii de perfecționare și diferite colaborări (reviste de beauty on-line, realizări de videoclipuri, shooting-uri foto cu diverși fotografi profesioniști și cu weeding planneri printre care Wedding Styler, Wedding Details și Karin Events).

Sunt adepta frumuseții eterne și nu îmi indrept atenția doar spre detalii tehnice, ci și spre transmiterea valorii personale a clientelor!

Experții Premium sunt cei mai experientați în domeniul lor, au cel mai bun rating pe Glow2Go și, foarte important, îți creează o experiență de 5 stele în confortul casei. Aceștia sunt selectați cu grijă de echipa noastră și împreună cu ei reușim să creăm experiențe de standarde înalte pentru clienții noștri.⭐

Adriana

Imaginează-ți că poți fi cea mai frumoasă versiune a ta în orice moment al zilei, indiferent de ocazie, fie că ești mireasă, nașă, ai o cină sau un prânz de afaceri, ești invitată la un eveniment, o emisiune televizată sau chiar la o petrecere de Halloween. Oricare ar fi ocazia, trebuie să ai încrederea că ești cea mai frumoasă persoană din mediul respectiv.

Mă numesc Adriana și ofer servicii de machiaj și coafor profesional pentru toate categoriile de vârstă, cu produse premium, chiar în confortul spațiului tău, iar împreună putem decide ce ți se potrivește cel mai bine în materie de machiaj și îngrijirea tenului în funcție de trăsăturile tale, eveniment și locație. Folosesc produse profesionale de cea mai bună calitate aplicând cele mai înalte standarde de igienă.

Am absolvit cursuri de specialitate cu acreditare internațională în Dubai la Academy of Freelance Makeup Artists, dar si în România cu acreditare de la Ministerul Muncii. Am acumulat experienta lucrand cu clienti de toate nationalitatile si colaborand cu teatre si televiziuni.

Abia aștept să te cunosc și împreună să descoperim cea mai bună versiune a ta.

Marian

Salut,

Mă numesc Marian și activez exclusiv în domeniul masajului de 8 ani, însă școala de masaj am absolvit-o în anul 2012. Încă din adolescență am constatat că stresul și oboseala sunt factorii principali ai deteriorării sănătății și cu un impact major asupra întregului organism și al sănătății mintale. Masajul este o formă de combatere a acestor factori, fiind o alternativă a tratamentelor medicamentoase, însă nu oferă o soluție unică.

Mă dedic tratării și relaxării pacienților prin intermediul tehnicilor de masaj, dar și printr-un schimb de energie pozitivă. Pun în practică tehnici de decontracturare musculară, reflexoterapie, deep tissue, masaj holistic, pietre calde și relaxare.

Țin să menționez faptul că primul pas al cunoașterii dintre noi va consta în aflarea tuturor afecțiunilor fizice în vederea personalizării terapiei.

De asemenea, mă deplasez în Otopeni cu taxă fixă de transport 25 de lei.