Despre expert

(6 recenzii)
Locatii: Sector 2, Sector 3, Pipera/Voluntari, Pantelimon, Dobroiesti
Branduri folosite: Dior, Makeup For Ever, Too Faced, Morphe , Estee Lauder , Forever Lash, Sephora, Urban Decay
Experienta: 1 an
Experienta in echipa Glow2Go: 4 luni
Covid vaccinated Vaccinat anti-COVID

Ma numesc Alexandra, am 27 de ani si am debutat in arta makeup-ului cu mult timp in urma avându-mă ca model chiar pe mine.
Datorită pasiunii si dedicației am decis sa urmez si un curs de specialitate, pe care l-am si absolvit.
Consider ca in aceasta meserie trebuie sa ne perfecționam tot timpul, deci aleg sa fiu la curent cu toate noutățile in materie de make-up si beauty.

Pana in prezent am colaborat cu diverse studio-uri foto/video pentru realizarea machiajelor profesionale pentru photoshooting-uri.

Timp de lucru 90-120 minute in funcție de dificultatea machiajului.

Servicii oferite de Alexandra

Pret: 320 lei
|
Durata: 90 minute
Este momentul să strălucești și să ieși în evidență cu un make-up de seară realizat exact pe gustul tău și care se asortează perfect cu ținuta aleasă! Ce include? Serviciul include un make-up de seară,  Serviciul include aplicarea genelor false, daca se dorește.   Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 220 lei
|
Durata: 60 minute
Ai parte de un look natural pentru o ieșire în oraș sau o întâlnire importantă de business. Machiajul de zi îți pune în evidență trăsăturile și te ajută să îți completezi ținuta! Ce include? Serviciul include un make-up de zi,  Serviciul include aplicarea genelor false, daca se dorește.   Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.

Recenzii

Alexandra Enache
Alexandra mi a inspirat incredere si profesionalism in ceea ce face! Ii multumesc pentru machiajul impecabil si rezistent!
03/09/2022
Maria Madalina Preda
Alexandra a facut un machiaj frumos, rezistent si potrivit cu trasaturile mele. O recomand cu caldura pentru profesionalism!
20/08/2022
Moldovanu Elena
Un make up simplu si reusit !
11/07/2022
Rucsandra N
Alexandra este foarte talentata, atenta la toate detaliile pentru un make up perfect. Machiajul a rezistat foarte bine!!! O recomand cu incredere! Mulțumesc, Alexandra! 🥰
10/07/2022
Claudia Oprescu
Un machiaj de zi foarte reusit, exact asa cum imi doream. Multumesc, Alexandra, pentru profesionalism si punctualitate!
30/06/2022
Aurora
Super make-up! Super make-up artist!
26/06/2022

Adaugă o recenzie

Notă
Please enter a number from 1 to 5.
Hidden
Hidden
Descrieți experiența
This field is for validation purposes and should be left unchanged.