Despre expert

Locatii: Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6
Branduri folosite: MAC, Nars, Becca, Danessa, Nyx, Makeup for Ever, Cinecitta, Tarte, Loreal, Urban Decay, Fenty
Experienta: 10 ani
Experienta in echipa Glow2Go: 4 luni
Covid not vaccinated Vaccinat anti-COVID

Numele meu este Antonia și sunt Makeup Artist și trainer de ceva ani.
M-am alăturat echipei “Glow2Go” pentru a fi alături și de tine, cea care încă nu a avut șansă să colaborăm până acum.
Știu că nu mă cunoști, dar pe lângă pozele de mai jos ce descriu munca și pasiunea ce le depun de fiecare dată când creeez, iți spun că sunt un Om bun, deschis, profi, educat și frumos.
Că și pregătire profesională am început acum 10 ani alături de Anca Rădulescu (MUA& trainer, makeup artistul/cumnata Mihaelei Rădulescu), apoi Andra Manea, Ludovik School Rusia, Ema Uța, că și specializări, plus workshopuri susținute de Abagiu, Ioana Cristea, Ana Cucuta.
Sunt specializată pe stilizare sprâncene, refacere forma corectă naturală. Și am o abilitate și har în a oferi informații și a învăța oameni în partea de beauty, fie perfecționare makeup artiști, fie cursuri de automachiaj.
Că și produse lucrez doar cu cele ce oferă rezistență maxima fară a încarca și extenua tenul clientelor mele.
Ador machiajele luminoase, curate ce nu îți lasă senzația că îți usucă tenul.

Servicii oferite de Antonia

Pret: 550 lei
|
Durata: 120 minute
Radiază de fericire și încredere în ziua nunții tale cu un make-up realizat perfect și care se pliază pe dorințele tale. Experții noștri acordă o atenție deosebită ca tu să ai parte de rezultatele așteptate! Ce include? Serviciul include un make-up de mireasă. Chipul miresei nu poate fi  prea încărcat, precum o mască. Un factor important care nu poate fi trecut cu vederea este tehnica de machiaj. Corecția dublă, iluminarea multiplă, fac machiajul să arate natural. Serviciul include și genele false. Recomandăm să achiziționezi pachetul de probă + make-up nunta pentru a testa diferite look-uri înainte de ziua nunții, dar și pentru a primi cele mai potrivite sfaturi de la experții noștri. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 1100 lei
|
Durata: 90 minute
Radiază de fericire și încredere în ziua nunții tale cu un make-up realizat perfect și care se pliază pe dorințele tale. Experții noștri acordă o atenție deosebită ca tu să ai parte de rezultatele așteptate! Ce include? Serviciul include  o probă la make-up de mireasă, dar și machiajul din ziua nunții.  Chipul miresei nu poate fi  prea încărcat, precum o mască. Un factor important care nu poate fi trecut cu vederea este tehnica de machiaj. Corecția dublă, iluminarea multiplă, fac machiajul să arate natural. Serviciul include și genele false. Proba se realizeaza în prealabil pentru a putea testa diverse look-uri și a primi cele mai bune sfaturi de la experții noștri. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează 
Pret: 350 lei
|
Durata: 60 minute
Ai parte de un look natural pentru o ieșire în oraș sau o întâlnire importantă de business. Machiajul de zi îți pune în evidență trăsăturile și te ajută să îți completezi ținuta! Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 450 lei
|
Durata: 90 minute
Este momentul să strălucești și să ieși în evidență cu un make-up de seară realizat exact pe gustul tău și care se asortează perfect cu ținuta aleasă! Ce include? Serviciul include un make-up de seară,  Serviciul include aplicarea genelor false, daca se dorește.   Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.

Recenzii

Adaugă o recenzie

Notă
Please enter a number from 1 to 5.
Hidden
Hidden
Descrieți experiența
This field is for validation purposes and should be left unchanged.