Despre expert

(9 recenzii)
Locatii: Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5
Experienta: 21 de ani experiență în yoga 3 ani experiență ca instructor de yoga 19 ani experiență în cosmetică
Experienta in echipa Glow2Go: 9 luni
Covid not vaccinated Vaccinat anti-COVID

Sunt Aureliana (Ahu), pasionată de viață și de libertate!
Întotdeauna mi-a plăcut sa fac ce simt și ce îmi place. Practic yoga de 21 de ani pentru mine personal, astfel că a devenit parte din viata mea.
O zi fără yoga e ca o zi fără apă!
Sunt instructor de yoga de 3 ani de zile și practic acest stil de viată sănătos într-o manieră autentică. Îmi place să simt energia persoanei cu care lucrez și să mă adaptez în funcție de nevoile ei.
În baza unei ședințe de yoga, ai parte de consiliere spirituală pentru a da un diagnostic stării tale de bine și pentru a descoperi mai mult decât parte a unei ședințe de posturi corporale.
Mă implic în tot ceea ce fac cu tot sufletul și îmi pasa de ființa umană.
Stilurile pe care le practic sunt:
Pranayama (respirație constientă), Hatha yoga (posturi statice), Ashtanga yoga (yoga dinamică și cursiva), Yin yoga (dinamizarea energiei feminine), Vinyasa yoga (curgerea energiei), Kundalini yoga (breathing fire, trezirea energiei kundalini)
Toate aceste stiluri de yoga le adaptez la fiecare centru de forță (chakra) personalizat fiecărei persoane în funcție de nevoi, dinamizand astfel energia și constientizand blocajele și temerile. Yoga e cea mai frumoasă formă de trezire a energiei.
Folosesc uleiuri de aromaterapie, bețișoare parfumate și în funcție de tehnica folosită putem integra muzică și lumânări.
Vrei să-ți îmbunătățești viața? Practică yoga consecvent și îți garantez transformare radicală.
Pentru că am vrut să înfrumusețez femeile atât la interior, cât și la exterior, de 19 ani practic și cosmetica. Am absolvit Școala de dermato-cosmenetică Alexanders în 2004 și de atunci practic serviciile de epilat și pensat.

Servicii oferite de Aureliana

Pret: 390 lei
|
Durata: 60 minute
Sothys este un brand franțuzesc cu o istorie de peste 70 de ani în îngrijirea pielii. Sothys a investit întotdeauna în dezvoltarea de ritualuri de tratament unice, care combină senzorialitatea, eficiență și o abordare personalizată, pentru a face din fiecare vizita la un institut sau un spa Sothys o experiență, care alimentează atât corpul, cât și mintea. Aceasta este o artă care face ca Sothys fie excepțional. Tratamentul cuprinde 6 faze: gel enzimatic exfoliant, serum restructurant, mască gel pentru hidratare intensă, mască modelatoare, mască peel-off pentru umplere și lifting și serum pentru netezire. De ce să alegi Sothys? · Indulgență senzorială unică a texturilor dezvoltată de către experți în formulare · Formule aprobate de către un panoude experți instruit în tehnici de evaluare senzorială. · Selectarea riguroasă a ingredientelor active în conformitate cu cele mai avansate reglementări globale. · Testarea toleranței noilor produse dovedită stiințific sub control medical extern. · Scoruri experimentale de la terapeuți din domeniu, folosind 28 de măsurători pentru a valida răspunsul pielii. · Ingrediente active din plante provenite din chimia verde.   Poți vedea următorul videoclip pentru a vedea cum se desfășoară tratamentul 3HA de Hidratare (apasă aici)   Tratamentul durează 60 de minute.  
  Este o metodă avansată, recomandată de medicii dermatatologi pentru tratamentul cicatricilor de orice natură (post – acneice, post – varicelă, post intervenții chirurgicale) și pentru reîntinerirea pielii (tratament pentru vergeturi, riduri, hiperpigmentări), fiind o alternativă a terapiilor cu laser. Cum se realizează procedura cu mesopen? Cu ajutorul mesopenului care are prevăzut la unul dintre capete un set de micro-ace și nano-ace, se produc micro-canale superficiale la nivelul pielii stimulându-se producția de colagen. După ce se face trecerea cu Meso Pen pe piele se aplică fiole cu vitamine, acid hialuronic, în funcție de caz ce are nevoie tenul. După tratament apare roșeața la nivelul pielii care trece în maxim 24 de ore. La finalul tratamentului se aplică o mască regenerantă și calmantă. Este necesară folosirea cremei SPF 50+ 3 săptămâni după procedură. Cine poate beneficia de o astfel de terapia cu mesopen? Poate fi folosit atât la nivelul feței cât și la nivelul altor zone precum: gâtul, decolteul, mâinile sau alte zone de pe corp. Este contraindicat persoanelor cu ten cuperozic, acnee activă, alergie la anestezic, boli autoimune, tulburări de coagulare a sângelui, zonele tratate cu botox, glaucom, heofilie, febră, cancer, aritmii cardiace, diabet, alergie la oricare dintre componentele serului. Care sunt indicațiile tratamentului cu mesopen? • Estompează ridurile și liniile file • Reduce petele pigmentare si vergeturile • Îmbunatățește textura pielii si reduce porii dilatați • Estompează aspectul cicatricilor închise și adânci • Îmbunatățește aspectul din jurul ochilor Câte ședinte sunt necesare pentru rezultate vizibile? Sunt necesare 6 ședințe efectuate la 10 zile și ședințe de întreținere o dată la două săptămâni, iar spre finalizarea tratamentului, o dată pe lună. Rezultatele sunt din ce în ce mai vizibile după fiecare ședință și apar de obicei între 10-14 zile de la începerea tratamentului.   Durata sesiunii este de 75 minute. Experta vine cu tot, trebuie doar să pregătești un spațiu în care să aibă loc serviciul.
Pret: 150 lei
|
Durata: 1 hour
Perioada sarcinii este un moment deosebit de conexiune cu energia creatoare, iar prin practica Yoga putem avea acces la conștientizări profunde. Prin Yoga Prenatală, viitoarea mămică se pregătește la nivel fizic, emoțional și spiritual pentru momentul cel mai important, nașterea. Prin posturi fizice, tehnici de respirație și meditație simptomele pot fi ameliorate iar tu te simți energică și conectată la viața ce crește în pântecul tău. Te invit să îți oferi timp pentru a explora această conexiune, pentru a te conecta la nivel cosmic cu energia bebelușului tău și pentru a avea o sarcină conștientă.   Yoga înseamnă disciplină, perseverență, răbdare, claritate și iubire de sine. Durata serviciului este de 60 de minute.  
Ce include pachetul? 💥Pachetul include epilat brațe și picioare total cu ceară de unică folosință și epilat axilă, intim total și mustață cu pastă de zahăr. Bonus: pensat formă 💯Produse folosite: ceara de unică folosință și ceara tradițională, pudră baneocin, pastă de zahăr, loțiune de curățare, un gel calmant.   Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Experta va avea nevoie de 20 minute când ajunge pentru a încalzi ceara.
Pret: 200 lei
|
Durata: 90 minute
Ce include pachetul? 💥Pachetul include epilat picioare lung, brațe și axilă și bonus un pensat sau un luat de mustață GRATUIT. 💯Produse folosite: Ceară de unică folosință la capsulă individuală și ceară tradițională, pudră cu baneocin. Toate produsele se folosesc o singură dată.   Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Experta va avea nevoie de 20 minute când ajunge pentru a încalzi ceara.
Ce include pachetul? 💥Pachetul include epilat intim total și axila cu pasta de zahar. și bonus ai un pensat sau epilat de mustață cu pastă de zahăr GRATUIT  💯 Produse folosite: Pastă de zahăr, loțiune de curățare, uree gel calmant și pudră calmantă cu baneocin.   Beneficii: Este cea mai dulce formă de epilare. Lasă pielea catifelată, nu rupe firul de păr, împiedică formarea foliculitei, îndepărtează celulele moarte lăsând pielea hidratată, părul crește mult mai greu iar firul de păr devine mai subțire.   Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Experta va avea nevoie de 20 minute când ajunge pentru a încalzi ceara.
Pret: 150 lei
|
Durata: 60 minute
Yoga insemăna disciplină, perseverență, răbdare, claritate și iubire de Sine. Programul "Regenerare hormonală prin YOGA" se recomandă să fie făcut de 2 ori pe săptămână. Acesta include: o practică de 1h, timp în care stimulăm energia în corp prin anumite tipuri de exercițîi pentru a putea regla metabolismul în special la femei. Feminitate, Senzualitate, Vindecare, Întinerire, sunt câteva aspecte importante pe care le poți dezvolta și vindeca prin programul REGENERARE HORMONALĂ Cursul este dinamic. Este antrenant și solicitant placut, special pentru a dinamiza energia. Este un curs extrem de complex care atinge mai multe componente ale mișcării, tocmai pentru a ajuta femeia să se regăsească, să își revină mult mai repede după o sarcină, menopauza, să aducă mai multă stare de prezență în ființa ei. REGENERAREA HORMONALĂ, te ajută să îți găsești echilibrul interior să elimini definitiv frustrări și temeri, te ajută să te vindeci cu propria-ți sursă de energie interioară transformând-o în cel mai eficient "tratament". Descriem câteva beneficii: - reducerea poftei de mâncare și reglarea metabolismului -amplificarea feminității și stării de prezență -amplificarea senzualității și a karismei -încredere în sine -echilibrare hormonală (reglează glanda tiroida) -reglarea ciclului menstrual -stări de frigiditate -incontinență urinară -constipații și ovare polichistice -ameliorarea și înlăturarea simptomelor la pre/menopauză -eliminarea durerilor de cap -reglează deficiențele la nivelul rinichilor -capacitate mărită de a dărui și a simți plăcerea -amplificarea stării de empatie și iubire în cuplu   Cine este instructorul programului? Ahu, este persoană care ține loc de pansament în relațiile cu oamenii, și nu doar ține ea îi ajută să, se s-o vindece la propriu prin programele ei one to one. De aceea, această platforma considerăm că o se potrivește mănușă deoarece ea lucrează mai mult individual ci fiecare persoană în parte mai mult decât cu un grup de oameni. Programele ei sunt vaste și orice ai alege să lucrezi acasă, din momentul alegerii cu Ahu, ai toate șansele inevitabil că viață ta, să se schimbe. Aureliană ( Ahu) : ''Sunt instructor de yoga de 3 ani certificat internațional 400h pe baza cursului de instructor din India alături de 6 maeștri care și ai pus amprenta incontestabil în evoluția și dezvoltarea mea că ființă.'' Practic yoga de 20 de ani creând astfel un stil de viață asumat și sănătos. Fiecare program abordat prin yoga te conduce inevitabil la a deprinde starea de acceptare și claritate.''    
Pret: 150 lei
|
Durata: 1 hour
Am pregătit pentru această practică stilul Hatha Yoga. Potrivită pentru persoanele lente și conștiincioase. Aceasta practică îți oferă relaxare, bună dispoziție, claritate și energizare. Yoga înseamnă disciplină, perseverență, răbdare, claritate și iubire de sine. Durata unei ședințe este de 60 de minute.
Pret: 180 lei
|
Durata: 1 hour
Abordăm un stil de yoga mai antrenant ce implică stilul Ashtanga. Acest stil oferă streching și flexibilitate întărind și tonifiind musculatura. Se recomandă persoanelor care au nevoie de cardio și care au mai practicat și alte sporturi. Yoga înseamnă disciplină, perseverență, răbdare, claritate și iubire de sine. Durata unei ședințe este de 60 de minute.
Pret: 150 lei
|
Durata: 1 hour
Această practică este compusă din respirație și din yoga. Este indicată persoanelor cu afecțiuni respiratorii, ajutând să creeze un flux de eliberare al mucozităților. Are efect de drenaj al glandei tiroidiene, oferind astfel o decomprimare plămânilor, lăsând corpul sa respire ușor și fără probleme. Yoga înseamnă disciplină, perseverență, răbdare, claritate și iubire de sine. Durata unei ședințe este de o oră.
Pret: 150 lei
|
Durata: 1 hour
Această practică este indicată persoanelor care prezintă dureri lombare, cervicale, dureri la articulații și încheieturile oaselor. Ajuta la decontractarea musculaturii și a zonelor blocate. Yoga înseamnă disciplină, perseverență, răbdare, claritate și iubire de sine. Durata serviciului este de 60 de minute.  
Pret: 300 lei
|
Durata: 90 minute
Consiliere spirituală O ședință de consiliere te ajuta să conștientizezi anumite dizarmonii care te pot afecta atât la nivel emoțional cât și mental. Durata unei ședințe este de o oră și jumătate. Yoga înseamnă disciplină, perseverență, răbdare, claritate și iubire de Sine. Cine este instructorul programului? Ahu, este persoană care ține loc de pansament în relațiile cu oamenii, și nu doar ține ea îi ajută să, se s-o vindece la propriu prin programele ei one to one. De aceea, această platforma considerăm că o se potrivește mănușă deoarece ea lucrează mai mult individual ci fiecare persoană în parte mai mult decât cu un grup de oameni. Programele ei sunt vaste și orice ai alege să lucrezi acasă, din momentul alegerii cu Ahu, ai toate șansele inevitabil că viață ta, să se schimbe. Aureliană ( Ahu) : ''Sunt instructor de yoga de 3 ani certificat internațional 400h pe baza cursului de instructor din India alături de 6 maeștri care și ai pus amprenta incontestabil în evoluția și dezvoltarea mea că ființă.'' Practic yoga de 20 de ani creând astfel un stil de viață asumat și sănătos. Fiecare program abordat prin yoga te conduce inevitabil la a deprinde starea de acceptare și claritate.''    
Pret: 200 lei
|
Durata: 105 minute
Programul YOGA la tine acasă: Program clasic prin exercitarea asanelor din Hatha Yoga Ședințele de yoga ajuta la reglarea metabolismului, reglează tractul respirator, stimulează sistemul endocrin și ajuta la starea de buna dispoziție. Clasa de yoga conține practica (posturi corporale) și consiliere spirituala, bazata pe experienta expertului în a crea o buna comunicare și motivatie în timpul de lucru. Durează 1h45 min Yoga insemăna disciplină, perseverență, răbdare, claritate și iubire de Sine. Cine este instructorul programului? Ahu, este persoană care ține loc de pansament în relațiile cu oamenii, și nu doar ține ea îi ajută să, se s-o vindece la propriu prin programele ei one to one. De aceea, această platforma considerăm că o se potrivește mănușă deoarece ea lucrează mai mult individual ci fiecare persoană în parte mai mult decât cu un grup de oameni. Programele ei sunt vaste și orice ai alege să lucrezi acasă, din momentul alegerii cu Ahu, ai toate șansele inevitabil că viață ta, să se schimbe. Aureliană ( Ahu) : ''Sunt instructor de yoga de 3 ani certificat internațional 400h pe baza cursului de instructor din India alături de 6 maeștri care și ai pus amprenta incontestabil în evoluția și dezvoltarea mea că ființă.'' Practic yoga de 20 de ani creând astfel un stil de viață asumat și sănătos. Fiecare program abordat prin yoga te conduce inevitabil la a deprinde starea de acceptare și claritate.''    
Ce include pachetul? 💥Pachetul include: Ceară de unică folosință, benzi și vopsea naturală cu henna.   BONUS: Epilat mustața 💯 Detalii despre serviciu - Această procedură luxuriantă se realizează în baza unui kit de produse care conține: curățare prin șamponare, peeling la nivelul firului de păr, un gel ușor anestezic ptr estomparea durerii la pensat și colorarea sprâncenelor cu vopseaua naturală henna, iar la final se așează un strat de cremă stabilizator de culoare.  Este un serviciu extrem de căutat, deoarece oferă naturalețe sprâncenelor și un aspect foarte îngrijit.   Se recomandă realizarea acestuia o dată la 3 săptămâni sau chiar la o lună de zile   Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Experta va avea nevoie de 20 minute când ajunge pentru a încălzi ceara.
Ce include pachetul? 💥Pachetul include epilat partial: picioare scurt, axilă și intim total. Bonus: epilat mustață sau pensat gratuit 💯Produse folosite: Ceară de unică folosință la capsulă și ceară tradițională, pudră cu baneocin. Toate produsele se folosesc o singură dată.   Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Experta va avea nevoie de 20 minute când ajunge pentru a încalzi ceara
Pret: 250 lei
|
Durata: 120 minute
Ce include pachetul? 💥Pachetul include epilat total ( lung, intim total, axilă și brațe) si opțional epilat de mustață Bonus: pensat forma 💯Produse folosite: ceara de unică folosință și ceara tradițională, pudră baneocin.   Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Experta va avea nevoie de 20 minute când ajunge pentru a încalzi ceara.
Pret: 250 lei
|
Durata: 1 hour
Masajul facial este una dintre metodele folosite pentru încetinirea procesului de îmbătrânire, revitalizarea pielii și nu numai.

Beneficiile masajului facial la domiciliu

 • Efect de lifting
 • Anti-Aging
 • Îmbunătățește circulația sângelui
 • Ajută la detoxifierea pielii
 • Oferă un plus de hidratare și fermitate
 • Antrenează mușchii faciali
 • Luminozitatea tenului

Recomandarea noastră

Tenul are nevoie de îngrijire zilnică, iar masajul facial ajută la menținerea sănătății pielii. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, mușchii feței încep să își piardă elasticitatea, fiind afectați de oboseală și de stresul zilnic. Din fericire, masajul facial ajută la revitalizarea și tonifierea tenului.

În timpul masajului facial la domiciliu

Serviciul include un masaj facial și de curățare de 60 de minute la tine acasă. Tratamentul include:
 • Curățarea feței cu demachiant
 • Exfoliere pe bază de peeling ușor abraziv de îndepărtarea celulelor moarte
 • Masaj facial
 • Mască cu hyaluronic pentru o hidratare puternică
 • Aplicarea unui ulei nutritiv și a cremei hidratante pe bază de peptide
Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Experta va veni cu masa de masaj. Aprinde lumanarea ta preferată, pune muzica pentru stare de calm, bea un ceai și bucură-te de sesiunea de răsfăț prin masaj de relaxare la domiciliu.

Recenzii

Veronica Lungu
Aureliana este un profesionist desavarsit!<br /> Lucreaza minutios, extrem de atenta si fara durere. Aureliana este minunata si pe tot parcursul procedurii a fost foarte atenta la nevoile mele. Un servicii excelent!!! Multumesc tare mult!
29/12/2022
alexandra marinescu
aureliana este prima fiinta din lume care m'a convins ca epilatul inghinal nu doare! ma bucur enorm ca am avut incredere in ea, pielea mea arata complet wow! iar ea e un om de nota 1000! ah si axilele epilate cu ceara arata ca de revista! abia astept urmatoarea programare! m'a castigat client pe viata ❤️
24/10/2022
Adnana Zanet
Dna Aureliana este o adevarata profesionista, are o mana foarte usoara si rezultatele au tost pe masura asteptarilor. O recomand atat pentru epilat, cat si pentru pensat. Nota 10
18/10/2022
Ioana Ionescu
Cu foarte multa rabdare, dna Aureliana a reusit sa ma ajute sa depasesc experienta traumatizanta de la un salon de cosmetica. Multumesc!
08/10/2022
Ioana Nicolau
Sunt foarte multumita de prima mea experienta cu glow2go, este o solutie comoda si eficienta. Aureliana si-a facut treaba cu profesionalism si in plus este o prezenta foarte agreabila.
31/08/2022
Mihai Georgiana Alexandra
Desi a fost o incurcatura cu calendarul din Google, Aureliana a reusit sa onoreze programarea in timp util si s-a comportat cu profesionalism.Mi-a placut foarte mult experienta si cu siguranta voi mai apela la serviciile ei. Recomand cu incredere si abia astept urmatoarea sedinta ! Multumesc :)
18/07/2022
Izabela Ghita
Aureliana este un adevarat profesionist. Eu sunt insarcinata in 8 luni si ea a reusit sa faca experienta epilatului cu ceara una exceptionala pt mine. O recomand din suflet!
23/06/2022
Elena Ciobanu
Atenta la fiecare detaliu, foarte multa rabdare, eficienta! Relaxare maxima pentru clienta, dar cu rezultatele dorite!
18/06/2022
Alexandra Lupascu
Mi-a placut f mult de Aureliana. Nu am simtit mai deloc durere in timpul epilarii cu ceara. Ma bucur ca ati bagat si acest serviciu.
17/06/2022

Adaugă o recenzie

Notă
Please enter a number from 1 to 5.
Hidden
Hidden
Descrieți experiența
This field is for validation purposes and should be left unchanged.