Despre expert

Locatii: Sector 1, Sector 5, Sector 6, Bragadiru, Clinceni, Chiajna/ Rosu/ Militari Residence, Popesti Leordeni
Experienta: 1 an masaj, 8 ani yoga
Experienta in echipa Glow2Go: 1 lună
Covid not vaccinated Vaccinat anti-COVID

Atunci când mă întreabă cineva cu ce mă ocup, spun că „bag oameni la somn, în gheață sau îi învăț tehnici de respirație… A! Fac și diverse tipuri de masaj.”

Deși în ultimii 20 de ani am lucrat în corporații, am fost fascinat întotdeauna de modul în care funcționăm. În urmă cu 8 ani am început să practic yoga în căutarea unui remediu pentru o insomnie puternică. Rezultatul l-am sintetizat în programul Anti Insomnie, ce cuprinde toate acele lucruri care m-au ajutat pe mine sau pe cei cu care am lucrat. Sunt mii de oameni care au beneficiat de aceste rezultate.

În urmă cu doi ani am lăsat managementul deoparte și m-am așezat pe calea proprie, în care am aprofundat Yoga, tehnicile de respirație, dar și aspecte ce țin de fiziologia noastră, pentru a crește eficiența aplicării programelor. Din 2019 sînt instructor certificat pentru Metoda Wim Hof (respirație, mindset și baie în gheață), din 2020 pentru SOMA Breath (respirație ritmică, baie în gheață) și tot din 2020 predau Yoga (din 2021 sînt certificat pentru a preda Yoga Nidra – somnul conștient yoghin).

Pentru a completa gama serviciilor pe care le ofer, m-am dedicat și masajului, în special a celui reflexoterapeutic, dar și a masajului terapeutic sau a drenajului limfatic, tocmai datorită impactului pozitiv pe care îl au asupra eliminării insomniei.

Servicii oferite de Bogdan

Pret: 1650 lei
|
Durata: 120 minute
Ședința 1 – 120’ - 4 calupuri de câte 30’ dedicate: principiilor de bază ale unui somn de calitate, masajului reflexoterapeutic specializat pe insomnie și probleme de energie, tehnică de adormire (se poate înregistra pentru a putea fi folosită seară de seară sau la nevoie), o tehnică de respirație funcțională pentru reducerea activității sistemului nervos înainte de culcare Ședințele 2 – 5 – 120’ - câte un protocol de 4-5 tehnici de respirație yoghine pentru eliminarea anxietății, relaxare profundă, somn, boost de energie, câte o ședință de masaj reflexoterapeutic specializat pe insomnie și probleme de energie și cîte o tehnică de adormire (se poate înregistra pentru a putea fi folosită seară de seară sau la nevoie) Ședința 6 – 60’ masaj reflexoterapeutic pentru somn și energie, 60’ tehnici de respirație funcțională diverse pentru scăderea nivelului de stres, adormire mai ușoară, boost de energie (trusa de prim ajutor în situații limită).
Pret: 1250 lei
|
Durata: 90 minute
6 ședințe în care vei experimenta tehnici și abordări care au schimbat viețile a mii de oameni! Ședința 1 – Yoga Nidra, masaj reflexoterapeutic antistres și principii de bază pentru creșterea rezistenței la stres Ședințele 2 – 5  câte un protocol de 4-5 tehnici de respirație yoghine pentru eliminarea anxietății, relaxare profundă, somn, boost de energie Ședința 6 – tehnică de adormire. Ședința poate fi înregistrată audio, astfel încât să o poți relua ori de câte ori ai nevoie să adormi. Toate cele 6 ședințe se încheie cu 30’ de masaj reflexoterapeutic dedicat punctelor și sistemelor ce influențează direct creșterea rezistenței la stres.
Pret: 330 lei
|
Durata: 120 minute
  De când mă ocup să ajut oamenii să reînvețe să doarmă mai bine, nu am întâlnit pe nimeni care să nu fi avut vreodată probleme cu somnul... Totul a început însă cu problemele mele de somn, munca de cercetare în acest domeniu întinzîndu-se pe o perioadă de câțiva ani. Ca să fiu sincer, continui să învăț și să mă pun la punct cu tot ce ține de fiziologia noastră și de practicile spirituale care pot ajuta în recăpătarea somnului de calitate. Ședința constă în 4 calupuri de câte 30’ dedicate: principiilor de bază ale unui somn de calitate, masajului reflexoterapeutic specializat pe insomnie și probleme de energie, tehnică de adormire (se poate înregistra pentru a putea fi folosită seară de seară sau la nevoie), masaj reflexoterapeutic pentru somn și energie, o tehnică de respirație funcțională pentru reducerea activității sistemului nervos înainte de culcare.
Pret: 500 lei
|
Durata: 270 minute
Contraindicații: cancer în faze terminale, hipertensiune ridicată ținută sub control cu medicație, sindrom Reynauld, alergie la frig, epilepsie, sarcină. Recomandări: boli autoimune, insomnie, anxietate, depresie, recuperare post efort, post operație, post accident (fără expunerea la frig pentru ultimele două), creșterea performanței atletice, a rezistenței la stres, creșterea clarității mentale, îmbunătățirea cogniției și a memoriei etc De când am descoperit Metoda Wim Hof am experimentat singur sau împreună cu zeci de participanți deodată beneficiile acesteia. Metoda presupune setarea unei mentalități potrivite pentru o expunere treptată la frig, în urma pregătirii fiziologiei printr-o serie de exerciții de respirație specifice. Rezultatele pot apărea imediat după imersia în apa cu gheață (aproximativ 2-3C) sau în urma mai multor ședințe. Deși apa rece pare a fi provocarea, tehnicile de respirație sînt experiența mai intensă în cadrul acestei metode. Gheața este doar un pretext. Esența este aplicarea unui stresor hormetic suficient de intens însă în mod controlat, sub supravegherea unui instructor certificat. Și respirația și expunerea la frig reprezintă stresori hormetici în acest caz.   Cu ajutorul respirației se alcalinizează corpul, în același timp apărînd și un efect puternic antiinflamator acut. Șocul termic, problemele cardiace sau reumatismul deși apar ca prime probleme în mintea celui care află despre metodă, sunt doar simple mituri. În toată cariera mea de instructor nu m-am confruntat până acum cu niciun evenimentde acest gen. Și nici nu am știință de a fi raportat de vreunul dintre colegii mei instructori din lume. În schimb există nenumărate dovezi ale unor vindecări ce par miraculoase pentru situațiile medicale ale unor persoane ce au trecut prin episoade grele: cancer, artrită reumatoidă, boala Lyme, scleroză multiplă etc. Astfel că insomnia, astmul, rinitele, durerea cronică, îmbunătățirea circulației, a performanței sexuale, recuperarea rapidă ca urmare a unei boli, accident, operații sau efort fizic și/sau intelectual intens deja sunt beneficii pe care le raportează majoritatea practicanților.   Dacă o practici constant (tehnica de respirație) și dacă te expui regulat în mod controlat la frig (1 – 2 băi în apă cu gheață sau apă foarte rece lunar), metoda îți garantează că vei deveni mai sănătos, mai puternic și mai fericit. Expertul vine cu toate instrumentele necesare, inclusiv piscină gonflabilă și gheață. Este nevoie doar de o sursă de apă.
Pret: 250 lei
|
Durata: 90 minute
În aceste vremuri, într-o singură zi suntem supuși unui flux de stimuli de care strămoșii noștri se bucurau într-o viață întreagă! Yoga Nidra sau somnul conștient este cea mai simplă și cea mai blândă modalitate prin care putem relaxa sistemul nostru nervos în decurs de câteva minute! Nu este un stil de yoga, ci o stare în care putem ajunge în decurs de câteva minute. În această stare corpul fizic se odihnește exact ca atunci când dormi un somn profund, în timp ce mintea rămâne în stare de conștiență. 30-40 de minute de Yoga Nidra echivalează cu 3-4 ore de somn profund. Ședința poate fi înregistrată audio, astfel încât să o poți relua ori de câte ori vrei. Întâlnirea constă în 3 etape de câte 30’, în care sunt incluse 30’ de masaj reflexoterapeutic dedicat punctelor și sistemelor ce influențează direct creșterea rezistenței la stres, 30’ de Yoga Nidra și 30’ de tehnici de respirație pentru consolidarea rezultatelor.  
Pret: 180 lei
|
Durata: 1 hour
Această practică este compusă din respirație și din yoga. Este indicată persoanelor cu afecțiuni respiratorii, ajutând să creeze un flux de eliberare al mucozităților. Are efect de drenaj al glandei tiroidiene, oferind astfel o decomprimare plămânilor, lăsând corpul sa respire ușor și fără probleme. Yoga înseamnă disciplină, perseverență, răbdare, claritate și iubire de sine. Durata unei ședințe este de o oră.
Pret: 250 lei
|
Durata: 1 hour
Ce este masajul decontracturant? Masajul decontracturant, numit și masajul țesuturilor profunde (deep tissue massage), este un tip de terapie prin masaj, care folosește tehnica de presiune fermă pentru a ajunge la straturile mai adânci de mușchi și fascia (țesutul din jurul mușchilor). Este utilizat pentru dureri cronice și contracturi musculare, cum ar fi gâtul rigid și partea superioară a spatelui, durerea lombară, contractura mușchilor picioarelor și inflamația articulației umărului. Tehnica masajului decontracturant Masajul decontracturant folosește unele dintre aceleași mișcări și tehnici ca masajul suedez, numai că presiunea este mai fermă și mai profundă. La începutul masajului, se aplică o presiune mai ușoară pentru încălzirea și pregătirea mușchilor. Apoi, se utilizează tehnici mai concentrate, cum ar fi frământatul și fricțiunea, pentru a elibera mușchiul din fascia. Masajul decontracturant este utilizat pentru a sparge țesutul cicatricial și pentru a elimina nodurile musculare care apar în urma tensiunii musculare cronice. Beneficiile masajului decontracturant Tensiunea musculară cronică perturbă circulația sângelui și a limfei, provoacă durere și limitează capacitatea de mișcare. Mișcările de masaj decontracturant utilizate de-a lungul lungimii mușchiului eliberează țesutul subiacent pentru a îmbunătăți capacitatea de mișcare și a crește circulația către țesut. Fricțiunea peste nodul muscular sau peste cicatrici, descompune nodurile musculare și realiniază fibrele țesuturilor, reducând inflamația și tensiunea musculară. Masajul decontracturant este utilizat pentru a aborda durerile cronice de gât și spate, entorsele musculare, tendinitele, leziunile musculare repetitive și problemele posturale. Durerile musculare rezultate din tensiunea cronică se acumulează pe parcursul unei vieți și nu pot fi rezolvate cu o singură ședință de masaj decontracturant. Eliminarea nodurilor cronice și a tensiunii acumulate de-a lungul întregii vieți se realizează cel mai bine cu un program integrat care include exerciții fizice, lucru cu postura, tehnici de relaxare și un program regulat de masaj.   Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 1150 lei
|
Durata: 90 minute
Sistemul limfatic este o parte a sistemului circulator și este alcătuit din glande și ganglioni limfatici. În momentul în care există o problemă la nivel limfatic, țesuturile se pot umfla din cauza retenției de lichide și pot apărea câteva simptome la nivelul pielii. Beneficiile drenajului limfatic: susține eliminarea toxinelor, întărește sistemul imunitar, ajută la detoxifierea organismului, eficient în curele de slăbit, reduce retenția de lichide, eficient în cazul masectomiilor. Sistemul limfatic ajută la eliminarea toxinelor corpului. o intervenție chirurgicală, afecțiuni medicale sau alte daune pot provoca acumularea de fluide în sistemul limfatic și în ganglionii limfatici, o afecțiune cunoscută sub numele de limfedem.  Este recomandat persoanelor care au acumulare de apă, operații abdominale sau faciale(liposuctie, lifting) Pentru a face drenaj limfatic, este nevoie de multă răbdare, atenție, cunoștințe pentru a drena limfa. Se mai recomandă drenaj și persoanelor care doresc anticelulitic, fiind un foarte bun lomotor pentru spargerea toxinelor, celulele adipoase. O ședință durează 90 de minute. Ce include abonamentul? Serviciul include un abonament de 6 ședințe, dintre care una este gratuită. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  Valabilitate abonament: 3 luni Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 300 lei
|
Durata: 120 minute
Sistemul limfatic este o parte a sistemului circulator și este alcătuit din glande și ganglioni limfatici. În momentul în care există o problemă la nivel limfatic, țesuturile se pot umfla din cauza retenției de lichide și pot apărea câteva simptome la nivelul pielii. Beneficiile drenajului limfatic: susține eliminarea toxinelor, întărește sistemul imunitar, ajută la detoxifierea organismului, eficient în curele de slăbit, reduce retenția de lichide, eficient în cazul masectomiilor. Sistemul limfatic ajută la eliminarea toxinelor corpului. o intervenție chirurgicală, afecțiuni medicale sau alte daune pot provoca acumularea de fluide în sistemul limfatic și în ganglionii limfatici, o afecțiune cunoscută sub numele de limfedem.  Este recomandat persoanelor care au acumulare de apă, operații abdominale sau faciale(liposuctie, lifting) Pentru a face drenaj limfatic, este nevoie de multă răbdare, atenție, cunoștințe pentru a drena limfa. Se mai recomandă drenaj și persoanelor care doresc anticelulitic, fiind un foarte bun lomotor pentru spargerea toxinelor, celulele adipoase. O ședință durează 120 de minute. Este recomandat pentru persoanele care doresc o formă de viață sănătoasă.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 180 lei
|
Durata: 1 hour
Sistemul limfatic este o parte a sistemului circulator și este alcătuit din glande și ganglioni limfatici. În momentul în care există o problemă la nivel limfatic, țesuturile se pot umfla din cauza retenției de lichide și pot apărea câteva simptome la nivelul pielii. Beneficiile drenajului limfatic: susține eliminarea toxinelor, întărește sistemul imunitar, ajută la detoxifierea organismului, eficient în curele de slăbit, reduce retenția de lichide, eficient în cazul masectomiilor. Sistemul limfatic ajută la eliminarea toxinelor corpului. o intervenție chirurgicală, afecțiuni medicale sau alte daune pot provoca acumularea de fluide în sistemul limfatic și în ganglionii limfatici, o afecțiune cunoscută sub numele de limfedem.  Este recomandat persoanelor care au acumulare de apă, operații abdominale sau faciale(liposuctie, lifting) Pentru a face drenaj limfatic, este nevoie de multă răbdare, atenție, cunoștințe pentru a drena limfa. Se mai recomandă drenaj și persoanelor care doresc anticelulitic, fiind un foarte bun lomotor pentru spargerea toxinelor, celulele adipoase. O ședință durează 60 de minute. Este recomandat pentru persoanele care doresc o formă de viață sănătoasă.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 230 lei
|
Durata: 90 minute
Sistemul limfatic este o parte a sistemului circulator și este alcătuit din glande și ganglioni limfatici. În momentul în care există o problemă la nivel limfatic, țesuturile se pot umfla din cauza retenției de lichide și pot apărea câteva simptome la nivelul pielii. Beneficiile drenajului limfatic: susține eliminarea toxinelor, întărește sistemul imunitar, ajută la detoxifierea organismului, eficient în curele de slăbit, reduce retenția de lichide, eficient în cazul masectomiilor. Sistemul limfatic ajută la eliminarea toxinelor corpului. o intervenție chirurgicală, afecțiuni medicale sau alte daune pot provoca acumularea de fluide în sistemul limfatic și în ganglionii limfatici, o afecțiune cunoscută sub numele de limfedem.  Este recomandat persoanelor care au acumulare de apă, operații abdominale sau faciale(liposuctie, lifting) Pentru a face drenaj limfatic, este nevoie de multă răbdare, atenție, cunoștințe pentru a drena limfa. Se mai recomandă drenaj și persoanelor care doresc anticelulitic, fiind un foarte bun lomotor pentru spargerea toxinelor, celulele adipoase. O ședință durează 90 de minute. Este recomandat persoanelor care au suferit o operație sau este recomandat de către doctor în urma unei consultații. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 900 lei
|
Durata: 60 minute
Ce include?   Reflexoterapia este o foarte buna metodă de prevenire și tratare a unor tulburări sau afecțiuni. La extremitățile corpului - talpi, palme, nas, urechi - sunt terminații nervoase și zone reflexe ale organelor din corp. Tehnicile de reflexoterapie au la baza principii asemănătoare cu acupunctura și presopunctura - stimularea unor puncte reflexogene. Prin reflexoterapie se pot elimina toxinele din organism și debloca circuitul energetic în corp. Masarea unor puncte de pe tălpi - reflexoterapia plantară - și picioare în scopuri terapeutice este o practica străveche, a cărei origini se pierde în antichitate. Masajul tălpilor - reflexoterapia plantară - este folosit astăzi în multe țări occidentale în scop terapeutic. Punctele reflexe se masează câteva minute până la dispariția durerii locale și a granulațiilor de sub piele. Aceste manevre îmbunătățesc circulația sangvină și limfatică obtinandu-se, pe cale reflexă, chiar și normalizarea funcției organului căruia îi corespunde punctul masat. Valabilitate abonament: 3 luni Procesul de programare:
 • Atunci când îți achiziționezi un abonament de masaj, te programezi doar la prima sedință din abonament ( dată și ora selectată de către tine, este dată și ora dorită pentru prima ședință de masaj).
 • După achiziționarea abonamentului, echipa Glow2Go îți va transmite pe email un card care este încărcat cu suma ședințelor rămase din abonament.
 • Pentru a te programa pentru o ședința din abonament există 2 variante:
   1. Poți intră pe site să urmezi pașii de programare normali ( selectare serviciu, locație, expert, dată, ora) , iar la check-out să introduci codul cardului cadou, că să nu mai fie necesară din nou plata. La plasarea comenzii, suma serviciului ți se va scădea direct de pe cardul primit.
   2. După prima programare avută poți verifică cu expertul disponibilitatea acestuia și să programezi cu el/ea în avans următoarele ședințe. Ședințele programate o să fie comunicate către noi de către expert.
  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 230 lei
|
Durata: 88 minute
Ce include? Serviciul include un masaj de tip reflexoterapie de 90 de minute. Reflexoterapia este o foarte buna metodă de prevenire și tratare a unor tulburări sau afecțiuni. La extremitățile corpului - talpi, palme, nas, urechi - sunt terminații nervoase și zone reflexe ale organelor din corp. Tehnicile de reflexoterapie au la baza principii asemănătoare cu acupunctura și presopunctura - stimularea unor puncte reflexogene. Prin reflexoterapie se pot elimina toxinele din organism și debloca circuitul energetic în corp. Masarea unor puncte de pe tălpi - reflexoterapia plantară - și picioare în scopuri terapeutice este o practica străveche, a cărei origini se pierde în antichitate. Masajul tălpilor - reflexoterapia plantară - este folosit astăzi în multe țări occidentale în scop terapeutic. Punctele reflexe se masează câteva minute până la dispariția durerii locale și a granulațiilor de sub piele. Aceste manevre îmbunătățesc circulația sangvină și limfatică obtinandu-se, pe cale reflexă, chiar și normalizarea funcției organului căruia îi corespunde punctul masat. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 180 lei
|
Durata: 60 minute
Ce include? Serviciul include un masaj de tip reflexoterapie de 60 de minute. Reflexoterapia este o foarte buna metodă de prevenire și tratare a unor tulburări sau afecțiuni. La extremitățile corpului - talpi, palme, nas, urechi - sunt terminații nervoase și zone reflexe ale organelor din corp. Tehnicile de reflexoterapie au la baza principii asemănătoare cu acupunctura și presopunctura - stimularea unor puncte reflexogene. Prin reflexoterapie se pot elimina toxinele din organism și debloca circuitul energetic în corp. Masarea unor puncte de pe tălpi - reflexoterapia plantară - și picioare în scopuri terapeutice este o practica străveche, a cărei origini se pierde în antichitate. Masajul tălpilor - reflexoterapia plantară - este folosit astăzi în multe țări occidentale în scop terapeutic. Punctele reflexe se masează câteva minute până la dispariția durerii locale și a granulațiilor de sub piele. Aceste manevre îmbunătățesc circulația sangvină și limfatică obtinandu-se, pe cale reflexă, chiar și normalizarea funcției organului căruia îi corespunde punctul masat. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 900 lei
|
Durata: 60 minute
Ai grija de tine și apelează la un abonament la masaj terapeutic la domiciliu pentru a reduce și vindeca zonele cu durere. Ce include? Serviciul include un abonament de 6 ședințe, dintre care una este gratuit, lamasaj terapeutic. După o evaluare rapidă a expertului, acesta va realiza un masaj pe tot corpul, dar va insista pe zonele cu tensiune Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  Valabilitate abonament: 3 luni Procesul de programare:
 • Atunci când îți achiziționezi un abonament de masaj, te programezi doar la prima sedință din abonament ( dată și ora selectată de către tine, este dată și ora dorită pentru prima ședință de masaj).
 • După achiziționarea abonamentului, echipa Glow2Go îți va transmite pe email un card care este încărcat cu suma ședințelor rămase din abonament.
 • Pentru a te programa pentru o ședința din abonament există 2 variante:
   1. Poți intră pe site să urmezi pașii de programare normali ( selectare serviciu, locație, expert, dată, ora) , iar la check-out să introduci codul cardului cadou, că să nu mai fie necesară din nou plata. La plasarea comenzii, suma serviciului ți se va scădea direct de pe cardul primit.
   2. După prima programare avută poți verifică cu expertul disponibilitatea acestuia și să programezi cu el/ea în avans următoarele ședințe. Ședințele programate o să fie comunicate către noi de către expert.
   
Pret: 180 lei
|
Durata: 60 minute
Ai grija de tine și  apelează la un masaj terapeutic la domiciliu pentru a reduce și vindeca zonele cu durere. Ce include? Serviciul include un masaj terapeutic de 60 de minute. După o evaluare rapidă a expertului, acesta va realiza un masaj pe tot corpul, dar va insista pe zonele cu tensiune Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.

Recenzii

Adaugă o recenzie

Notă
Please enter a number from 1 to 5.
Hidden
Hidden
Descrieți experiența
This field is for validation purposes and should be left unchanged.