Despre expert

(7 recenzii)
Locatii: Sector 1, Sector 2, Sector 6, Chiajna/ Rosu/ Militari Residence
Experienta: 1 an
Experienta in echipa Glow2Go: 6 luni
Covid vaccinated Vaccinat anti-COVID

Încă din copilărie am fost pasionat de orice activitate care presupunea mișcare. Pe măsură ce au trecut anii, această pasiune a evoluat și s-a transformat într-o profesie, motiv pentru care, din 2019 sunt Personal Trainer certificat, iar în 2021 am obținut și certificarea de Tehnician Maseur.

Ofer servicii atât pe partea de întreținere corporală, tonifiere, dezvoltare musculară, cât și recuperare medicală- în special masaj de relaxare și terapeutic, dar si programe kinetice elaborate special pentru anumite afecțiuni.

Dintotdeauna mi-a plăcut să îmi ajut clienții să adopte un stil de viață sănătos și echilibrat, oferindu-le astfel suportul pentru atingerea rezultatelor dorite. Consider că nimic nu se compară cu mulțumirea lor și boost-ul încrederii în sine în momentul în care văd și simt pe pielea lor îmbunătățirea condiției fizice.

În toate cele trei arii cele mai importante aspecte mi se par comunicarea cu pacientul, stabilirea încrederii și munca în echipă. Astfel, fiecare client beneficiază de un program personalizat, special creat astfel încât să lucrăm împreună corect și eficient zonele care corespund nevoilor și particularităților individuale.

Sunt o fire deschisă, îmi doresc să ascult și să cunosc cât mai detaliat nevoile și așteptările pacientului încât să pornim împreună la drum știind cum vă pot ajuta cel mai bine.

Servicii oferite de Cezar

Acum poți avea parte de un antrenor personal care vine la tine acasă! DESCRIERE: Programul este conceput pentru dezvoltare musculară și tonifierea grupelor musculare specifice. EXERCIȚIILE: Se folosesc exerciții care implică propriul corp sau accesorii specifice procesului de hipertrofie. Programul se lucrează sub formă de serii adaptate în funcție de obiectiv și constituția clientului, este un antrenament de tip anaerob, nr mediu de repetări. ACCESORII: Se utilizează greutatea propriului corp sau accesorii specifice: benzi elastice cu rezistență mare, gantere, bară fitness, bară tracțiuni, discuri greutăți etc. Este nevoie ca clientul să pregătească doar ganterele de greutate mare. DIFICULTATE: Antrenamentul are o dificultate medie spre ridicată fiind mai intens pentru obținerea rezultatului dorit. Este destinat persoanelor care au o constituție atletică și își doresc își îmbunătățească forma actuală. FRECVENȚĂ:  -de 2 ori pe săptămână - minimul necesar pentru obținerea unor rezultate indiferent de programul ales; -minim de 3 ori pe săptămână - ideal.
Acum poți avea parte de un antrenor personal care vine la tine acasă! Programul este conceput pentru menținerea tonusului muscular, îmbunătățirea stării de sănătate și de spirit. EXERCIȚIILE: Se folosesc exerciții specifice pentru întreținerea condiției fizice, se lucrează în regim anaerob în combinație cu exerciții de tip aerob. Programul este organizat sub formă de serii cu un nr mare de repetări. ACCESORII: Greutatea propriului corp, accesorii mici, gantere mici, benzi elastice cu rezistență mică spre medie, benzi pilates, mingi medicinale, mingi de tenis etc. DIFICULTATE: Antrenamentul are un nivel de dificultate mediu, fiind organizat sub forma unei combinații de stimuli specifici pentru obținerea rezultatului dorit. Este destinat persoanelor sedentare. FRECVENȚĂ:  -de 2 ori pe săptămână - minimul necesar pentru obținerea unor rezultate indiferent de programul ales; -minim de 3 ori pe săptămână - ideal.
Pret: 150 lei
|
Durata: 1 hour
Acum poți avea parte de un antrenor personal care vine la tine acasă! Programul este conceput pentru obținerea unor rezultate în funcție de obiectivul stabilit și atingerea greutății ideale. EXERCIȚIILE: Sunt utilizate exerciții preponderent aerobice, care implică antrenarea sistemului cardiovascular și arderea unui număr cât mai mare de calorii. ACCESORII: Preponderent greutatea propriul corp dar se pot folosi și accesorii ușoare precum benzi și mingi. DIFICULTARE: Programul are un nivel de dificultate adaptat în funcție de particularitățile individuale ale clientului și de rezistența acestuia la efort. Se lucrează progresiv și într-un mediu controlat. FRECVENȚĂ:  -de 2 ori pe săptămână - minimul necesar pentru obținerea unor rezultate indiferent de programul ales; -minim de 3 ori pe săptămână - ideal.
Pret: 150 lei
|
Durata: 1 hour
Acum poți avea parte de un antrenor personal care vine la tine acasă! Programul este conceput pentru dezvoltarea mobilității și îmbunătățirea tonusului muscular. EXERCIȚIILE: Se folosesc exerciții de stretching adaptate pentru fiecare client în funcție de problema musculară sau articulară (exerciții pentru zona cervicală, toracală, lombară, umeri etc.) și exerciții care implica propriul corp. ACCESORII: Se pot folosi accesorii precum benzi elastice, benzi pilates, mingi medicinale, bastoane, gantere etc. Expertul va aduce toate accesoriile speciale. DIFICULTATE: Nivelul de dificultate este adaptat în funcție de particularitățile clientului și de nevoile acestuia. Programul este destinat în special persoanelor care doresc îmbunătățirea mobilității, au o constituție atletică și doresc își mențină forma actuală. FRECVENȚĂ:  -de 2 ori pe săptămână - minimul necesar pentru obținerea unor rezultate indiferent de programul ales; -minim de 3 ori pe săptămână - ideal.
Pret: 170 lei
|
Durata: 60 minute
Kinetoterapia este reabilitarea medicală prin gimnastică sau terapie prin exerciții fizice. În funcție de starea pacientului, există programe de kinetoterapie de dificultate variabilă, ținând cont de constituția pacientului, vârstă, starea acestuia și tipul de activități pe care le desfășoară. În aceste programe, fiecare pacient este abordat individual și sub supravegherea dedicată a unui kinetoterapeut. Principalele obiective ale tratamentului sunt: ​​corectarea posturii, restabilirea mișcării articulare, creșterea forței musculare, creșterea coordonării, controlului și echilibrului, corectarea dificultăților de respirație și eliminarea durerilor musculare și articulare. Kinetoterapia poate fi practicată la domiciliul pacientului de către un kinetoterapeut specializat din echipa Glow2Go. Acesta deține toate materialele necesare pentru efectuarea exercițiilor în confortul casei dumnevoastră. Aveți nevoie de diagnosticul afecțiunii dumneavoastră de la un medic specialist și motivația de a coopera în scopul recuperării. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj. 
Pret: 200 lei
|
Durata: 1 hour
Ce este masajul sportiv? Masajul sportiv este conceput pentru a ajuta sportivii înainte, în timpul și după antrenament. Este util pentru oricine face sport pentru a crește flexibilitatea, a preveni rănile și pentru a ajuta la vindecare după un accident sportiv. Masajul sportiv este special adaptat pentru diferite sporturi și leziuni sportive. Nu este o formă relaxantă de masaj, ba chiar este destul de obositoare. Funcționează prin întinderea mușchilor încordați, stimulând mușchii inactivi și îmbunătățind starea țesuturilor moi. Scopul masajului sportiv este de a reduce stresul și tensiunea care se pot acumula în țesuturile moi ale corpului în timpul exercițiului. Această formă de masaj este utilizată pentru a: → crește rezistența; → îmbunătăți performanța; → reduce șansele de rănire; → reduce timpul de recuperare după o accidentare. Tehnicile de masaj sportiv Tehnica de eliberare a tensiunii din țesuturile moi, prin blocarea și întinderea țesuturilor și a mușchilor. Tehnica neuromusculară (trigger) ce presupune identificarea punctelor de declanșare din sistemul nervos pentru a scăpa de durere și tensiune. Tehnica relaxării pe grupe de mușchi care este utilizată pentru relaxarea mușchilor hiperactivi. Tehnica de mobilizare a fasciei ce presupune o frământare profundă și lentă, combinată cu rularea pielii. Această tehnică este utilizată pentru flexibilizarea țesuturilor din jurul mușchilor.    
Pret: 280 lei
|
Durata: 90 minute
Ce este masajul decontracturant? Masajul de reducere a stresului, cunoscut și sub denumirea de masaj al țesuturilor profunde, este un tip de terapie prin masaj care utilizează tehnici de presiune fermă pentru a ajunge la mușchii mai adânci (țesutul care înconjoară mușchii). Este utilizat pentru dureri cronice și spasme musculare, cum ar fi rigiditatea gâtului și a spatelui superior, durerea inferioară a spatelui, contracturile mușchilor picioarelor și inflamația umărului. Tehnica masajului decontracturant Un masaj pentru ameliorarea stresului folosește unele dintre aceleași mișcări și tehnici ca un masaj suedez, dar cu o presiune mai fermă și mai profundă. La începutul masajului, aplicați o presiune ușoară pentru a încălzi și a pregăti mușchii. Apoi, utilizați tehnici mai concentrate, cum ar fi frământarea și frecarea pentru a elibera mușchiul din fascie. Masajul de decontracție este folosit pentru a descompune țesutul cicatricial și pentru a îndepărta nodurile musculare care rezultă din tensiunea musculară cronică. Beneficiile masajului decontracturant Tensiunea musculară cronică perturbă circulația sângelui și a limfei, provoacă durere și limitează capacitatea de mișcare. Mișcările de masaj decontracturant utilizate de-a lungul lungimii mușchiului eliberează țesutul subiacent pentru a îmbunătăți capacitatea de mișcare și a crește circulația către țesut. Fricțiunea peste nodul muscular sau peste cicatrici, descompune nodurile musculare și realiniază fibrele țesuturilor, reducând inflamația și tensiunea musculară. Masajul decontracturant este utilizat pentru a aborda durerile cronice de gât și spate, entorsele musculare, leziunile musculare repetitive și problemele posturale. Durerile musculare rezultate din tensiunea cronică se acumulează pe parcursul unei vieți și nu pot fi rezolvate cu o singură ședință de masaj. Eliminarea nodurilor cronici și a tensiunii acumulate de-a lungul întregii vieți se realizează cel mai bine cu un program integrat care include exerciții fizice, lucru cu postura, tehnici de relaxare și un program regulat de masaj. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  
Pret: 90 lei
|
Durata: 30 minute
Apelează la un abonament la masaj cervical pentru a scăpa de durerile de spate și rigiditate. Masajul cervical este destinat durerilor de gât și de ceafă. Există multe tipuri de masaj, dar cele mai comune care ajută zona gâtului sunt masajul suedez și masajul țesuturilor profunde. Diferite tehnici sunt de obicei aplicate atât pe gât, cât și pe umeri și spate. Durerea de gât este frecventă în multe situații, cum ar fi accidentele de mașină, dormitul în poziții incomode și stând în fața unui computer pentru perioade lungi de timp. În ultimul timp,  un timp îndelungat în preajma telefonului sau al calculatorului pentru perioade lungi de timp a provocat, din păcate, dureri de gât. Se dovedește că persoanele care beneficiază în mod regulat de masajul gâtului încetează să ia medicamente antiinflamatoare și sunt mai puțin susceptibile de a experimenta dureri de gât acute sau cronice. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  Durata este de 30 de minute.  
Pret: 200 lei
|
Durata: 1 hour
Ce este masajul decontracturant? Masajul de reducere a stresului, cunoscut și sub denumirea de masaj al țesuturilor profunde, este un tip de terapie prin masaj care utilizează tehnici de presiune fermă pentru a ajunge la mușchii mai adânci (țesutul care înconjoară mușchii). Este utilizat pentru dureri cronice și spasme musculare, cum ar fi rigiditatea gâtului și a spatelui superior, durerea inferioară a spatelui, contracturile mușchilor picioarelor și inflamația umărului. Tehnica masajului decontracturant Un masaj pentru ameliorarea stresului folosește unele dintre aceleași mișcări și tehnici ca un masaj suedez, dar cu o presiune mai fermă și mai profundă. La începutul masajului, aplicați o presiune ușoară pentru a încălzi și a pregăti mușchii. Apoi, utilizați tehnici mai concentrate, cum ar fi frământarea și frecarea pentru a elibera mușchiul din fascie. Masajul de decontracție este folosit pentru a descompune țesutul cicatricial și pentru a îndepărta nodurile musculare care rezultă din tensiunea musculară cronică. Beneficiile masajului decontracturant Tensiunea musculară cronică perturbă circulația sângelui și a limfei, provoacă durere și limitează capacitatea de mișcare. Mișcările de masaj decontracturant utilizate de-a lungul lungimii mușchiului eliberează țesutul subiacent pentru a îmbunătăți capacitatea de mișcare și a crește circulația către țesut. Fricțiunea peste nodul muscular sau peste cicatrici, descompune nodurile musculare și realiniază fibrele țesuturilor, reducând inflamația și tensiunea musculară. Masajul decontracturant este utilizat pentru a aborda durerile cronice de gât și spate, entorsele musculare, leziunile musculare repetitive și problemele posturale. Durerile musculare rezultate din tensiunea cronică se acumulează pe parcursul unei vieți și nu pot fi rezolvate cu o singură ședință de masaj. Eliminarea nodurilor cronici și a tensiunii acumulate de-a lungul întregii vieți se realizează cel mai bine cu un program integrat care include exerciții fizice, lucru cu postura, tehnici de relaxare și un program regulat de masaj. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  
Masaj de relaxare la domiciliu durata 60 de minute Glow2Go
Pret: 160 lei
|
Durata: 60 minute
Un masaj gentil pentru când ai nevoie de clipe cu și pentru tine. Presiune: ușoară-medie

Beneficiile masajului de relaxare la domiciliu

 • Reduce stresul acumulat;
 • Mintea și corpul sunt mai pregătite pentru un somn odihnitor;
 • Mușchii se simt mai relaxați.

Recomandarea noastră

Masajul de relaxare la domiciliu este special creat pentru a te ajuta să te relaxezi, să îți detensionezi muschii și să dormi mai bine. Uită de tot ce te stresează pentru câteva momente calitative, de răsfăț pentru tine.

În timpul masajului de relaxare la domiciliu

Serviciul include un masaj de relaxare de 60 de minute la tine acasă ce utilizează tehnici ușoare pentru o experiență plăcută și tandră. Terapeutul poate să maseze și capul, fața sau gâtul pentru o senzație întreagă de răsfăț. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  Aprinde lumanarea ta preferată, pune muzica pentru stare de calm, bea un ceai și bucură-te de sesiunea de răsfăț prin masaj de relaxare la domiciliu.
Masaj terapeutic la domiciliu durata 60 de minute Glow2Go
Pret: 190 lei
|
Durata: 60 minute
Masajul terapeutic la domiciliu este cea mai cunoscută modalitate de a te ajuta să te relaxezi și să te eliberezi de stres. Un masaj blând liniștitor poate ameliora durerile musculare și îți poate îmbunătăți somnul și starea de spirit. Ai grijă de tine și apelează la un masaj terapeutic la domiciliu pentru a reduce și vindeca zonele corpului ce prezintă durere. Presiune: puternică

Beneficiile masajului terapeutic la domiciliu

 • Reduce stresul, ameliorează anxietatea și crește nivelul de relaxare
 • Te poate ajuta să dormi mai bine
 • Masajul terapeutic îmbunătățește funcția imunitară

Recomandarea noastră

Terapia prin masaj este sigură și eficientă pentru persoanele de toate vârstele. Aceasta nu este doar o modalitate de a te simți bine sau de a te răsfăța, masajul terapeutic te ajută să iti controlezi sănătatea și bunăstarea, indiferent dacă ai o anumită afecțiune de sănătate sau esti în căutarea unei modalitati de a te elibera de stres.

În timpul masajului terapeutic la domiciliu

Serviciul include un masaj terapeutic de 60 de minute la tine acasă. După o evaluare făcută de către expert, acesta va realiza un masaj pe tot corpul, dar va insista pe zonele unde există durere și tensiune. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.   
Pret: 270 lei
|
Durata: 90 minute
Masajul terapeutic la domiciliu este cea mai cunoscută modalitate de a te ajuta să te relaxezi și să te eliberezi de stres. Un masaj blând liniștitor poate ameliora durerile musculare și îți poate îmbunătăți somnul și starea de spirit. Ai grijă de tine și apelează la un masaj terapeutic la domiciliu pentru a reduce și vindeca zonele corpului ce prezintă durere. Presiune: puternică

Beneficiile masajului terapeutic la domiciliu

 • Reduce stresul, ameliorează anxietatea și crește nivelul de relaxare
 • Te poate ajuta să dormi mai bine
 • Masajul terapeutic îmbunătățește funcția imunitară

Recomandarea noastră

Terapia prin masaj este sigură și eficientă pentru persoanele de toate vârstele. Aceasta nu este doar o modalitate de a te simți bine sau de a te răsfăța, masajul terapeutic te ajută să iti controlezi sănătatea și bunăstarea, indiferent dacă ai o anumită afecțiune de sănătate sau esti în căutarea unei modalitati de a te elibera de stres.

În timpul masajului terapeutic la domiciliu

Serviciul include un masaj terapeutic de 90 de minute la tine acasă. După o evaluare făcută de către expert, acesta va realiza un masaj pe tot corpul, dar va insista pe zonele unde există durere și tensiune. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj. 
Masaj de relaxare la domiciliu durata 60 de minute Glow2Go
Pret: 240 lei
|
Durata: 90 minute
Un masaj gentil pentru când ai nevoie de clipe cu și pentru tine. Presiune: ușoară-medie

Beneficiile masajului de relaxare la domiciliu

 • Reduce stresul acumulat;
 • Mintea și corpul sunt mai pregătite pentru un somn odihnitor;
 • Mușchii se simt mai relaxați.

Recomandarea noastră

Masajul de relaxare la domiciliu este special creat pentru a te ajuta să te relaxezi, să îți detensionezi muschii și să dormi mai bine. Uită de tot ce te stresează pentru câteva momente calitative, de răsfăț pentru tine.

În timpul masajului de relaxare la domiciliu

Serviciul include un masaj de relaxare de 90 de minute la tine acasă ce utilizează tehnici ușoare pentru o experiență plăcută și tandră. Terapeutul poate să maseze și capul, fața sau gâtul pentru o senzație întreagă de răsfăț. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  Aprinde lumanarea ta preferată, pune muzica pentru stare de calm, bea un ceai și bucură-te de sesiunea de răsfăț prin masaj de relaxare la domiciliu.

Recenzii

Ioana Dungler
Perfect pentru mine, sunt incantata.
22/05/2023
Ioana Dungler
O sedinta de kineto terapie foarte placuta si tonica. O astept cu nerabdare pe urmatoarea!
18/05/2023
Ioana
O prezenta placuta, calma si tonica. Profesionist si prietenos. Abia astept sedinta urmatoare!
14/05/2023
Alexandru M
Masaj exceptional deep tissue. Cezar este foarte atent la detalii si un bun profesionist. Am apelat
14/05/2023
Catalin Catana
A fost prima data cand am apelat la un masaj de tip deep-tissue si am avut mare noroc sa il aleg pe Cezar! Inca din prima sedinta am observat imbunatatiri ale problemelor mele lombare iar Cezar mi a explicat ft detaliat (si demonstrat) cauza si localizarea exacta a durerilor. Multumesc mult si recomand cu toata increderea! Se vede ca ii face mare placere prin ceea ce face! Well Done!!
29/01/2023
Mihaela P.
Am avut parte de un masaj cu adevarat terapeutic .... a fost o experienta placuta, iar Cezar este un bun profesionist, sociabil, politicos si atent la nevoile clientului! Recomand!
26/01/2023
Robert
Bun profesionist, atmosferă relaxantă, ședință de masaj excepțională.
07/01/2023

Adaugă o recenzie

Notă
Please enter a number from 1 to 5.
Hidden
Hidden
Descrieți experiența
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Alți experți