Despre expert

(8 recenzii)
Locatii: Cluj, Florești ( Cluj)
Experienta: 1 an
Experienta in echipa Glow2Go: 2 luni
Covid vaccinated Vaccinat anti-COVID

Se spune că o persoana se naște maseur! Nu știu dacă asa m-am născut, dar știu ca masajul m-a ales pe mine! Datorită masajului bio-energo-terapeutic Fohow pe care început să îl practic pentru a-mi ajuta membrii familiei, am descoperit efectele minunate ale masajului. Am continuat sa învăț și masajul de relaxare, anticelulitic, limfatic, cu bețe de bambus și acum aștept sa ajung la persoanele care au nevoie de aceste servicii.

Doresc sa menționez pentru persoanele de gen masculin ca practic ședințele de masaj doar în prezenta unei persoane de gen feminin!

Servicii oferite de Cristina

Pret: 270 lei
|
Durata: 1 hour
Acest tip de masaj îmbină cu succes atât știința, cât și tehnicile medicinei tradiționale chinezești, rezultând astfel o experință completă pentru cel care beneficiază de masajul Fohow. Presiune: medie.

Beneficiile masajului Fohow la domiciliu:

 • îmbunătățește calitatea somnului
 • are efect de drenaj limfatic
 • corectarea posturii coloanei vertebrale
 • reducerea edemelor
 • întărirea sistemelor muscular și osteo-articular

În timpul masajului Fohow la domiciliu

Serviciul include o sesiune cu durata de 60 de minute la tine acasă. Este recomandat pentru persoanele care doresc o formă de viață sănătoasă. Prin acest tip de masaj se generează în corp un curent electric de slabă intensitate pentru a restabili meridianele acestuia în starea lor optimă.

Cotraindicații:

 • hipertensiune arteriară
 • sarcină și menstruație
 • boli grave ale inimii ficatului, plămânilor, rinichilor
 • boli infecțioase severe
 • corpuri străine în organism
 • boli venerice purulente
O singură sesiune este echivalentă cu 10 ședințe de masaj convențional.  
Pret: 900 lei
|
Durata: 1 hour
Sistemul limfatic este o parte a sistemului circulator și este alcătuit din glande și ganglioni limfatici. În momentul în care există o problemă la nivel limfatic, țesuturile se pot umfla din cauza retenției de lichide și pot apărea câteva simptome la nivelul pielii. Beneficiile drenajului limfatic: susține eliminarea toxinelor, întărește sistemul imunitar, ajută la detoxifierea organismului, eficient în curele de slăbit, reduce retenția de lichide, eficient în cazul masectomiilor. Sistemul limfatic ajută la eliminarea toxinelor corpului. o intervenție chirurgicală, afecțiuni medicale sau alte daune pot provoca acumularea de fluide în sistemul limfatic și în ganglionii limfatici, o afecțiune cunoscută sub numele de limfedem.  Drenajul limfatic este recomandat persoanelor care au acumulare de apă, operații abdominale sau faciale(liposuctie, lifting) Pentru a face drenaj limfatic, este nevoie de multă răbdare, atenție, cunoștințe pentru a drena limfa. Se mai recomandă drenaj și persoanelor care doresc anticelulitic, fiind un foarte bun lomotor pentru spargerea toxinelor, celulele adipoase. O ședință durează 60 de minute. Ce include abonamentul? Serviciul include un abonament de 6 ședințe, dintre care una este gratuită. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  Valabilitate abonament: 3 luni  
Pret: 250 lei
|
Durata: 1 hour
Terapia cu ultrasunete este o modalitate de tratament frecvent utilizată în fizioterapie. Este folosită la încălzirea profundă a țesuturilor moi din corp, cum sunt mușchii, tendoanele, articulațiile și ligamentele. Terapia cu ultrasunete este utilizată în primul rând pentru două efecte diferite: efectul de încălzire profundă și utilizarea non-termică. Cu efectul de încălzire profundă se crește circulația către țesuturile moi precum tendoane, mușchi sau ligamente. Astfel se inițiază și susține procesul de vindecare naturală a organismului. Creșterea temperaturii țesuturilor cu ultrasunete este, de asemenea, utilizată pentru a ajuta la scăderea durerii. Dacă aveți dureri de umăr și ați fost diagnosticat cu umăr înghețat, terapeutul poate utiliza ultrasunetele pentru a ajuta la îmbunătățirea extensibilității țesuturilor din jurul umărului înainte de a începe exercițiile de mișcare. Efectul non-termic (cavitație) al terapiei cu ultrasunete introduce energie în corp. Această energie face ca bulele de gaz microscopice din jurul țesuturilor să se dilate și să se contracte rapid, procesul fiind numit cavitație. Dilatarea și contracția acestor bule ajută la accelerarea proceselor celulare și îmbunătățește vindecarea țesutului rănit. Indicațiile terapiei cu ultrasunete Ședințele de terapie cu ultrasunete sunt indicate pentru: → Dureri musculare; → Cicatrizări după intervenții chirurgicale; → Fasceita plantară; → Sindromul de tunel carpian; → Osteoartrita genunchiului; → Sindromul Piriformis. Terapia cu ultrasunete duce la creșterea fluxului local de sânge, deci va ajuta la reducerea umflăturilor locale și a inflamației cronice, dar și la scurtarea timpului de vindecare a fracturilor. Fizioterapeutul va modifica intensitatea sau densitatea de putere a ultrasunetelor, în funcție de efectul dorit. Contraindicații la terapia cu ultrasunete: cancer, copii, femei însărcinate, în apropierea ochilor, zona inimii, zona organelor genitale, peste zonele corpului cu înlocuiri ale articulațiilor.   Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.   
Pret: 150 lei
|
Durata: 1 hour
Ce este masajul postnatal? Masajul postnatal este un masaj ce implică toate zonele corpului, recomandat în primele 12 săptămâni după naștere. Acest tip de masaj include multe dintre tehnicile altor tipuri de masaj. Femeile care practică acest tip de masaj după ce au născut vor observa beneficii pentru corpul și starea de spirit asociate cu masajul în general. Care sunt beneficiile masajului postnatal? Reducerea retenției de apă din organism, pcreșterea lactației, reglarea hormonală, ameliorarea stărilor anxioase și un somn mai odihnitor. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj. 
Pret: 100 lei
|
Durata: 30 minute
Masajul facial acționează asupra musculaturii feței, ajută la golirea foliculilor de păr și a glandelor sebacee, menține și catifelează pielea, mențindând-o suplă, are efect calmant asupra sistemului nervos central, ajută la prevenirea și dispersia depunerilor de grăsime în exces, activează circulația sângelui și sistemul limfatic. Masajul facial are un efect de tonifiere, luminează fața și gâtul și oferă un efect de lifting. Timpul de masaj este potrivit pentru 10-15 minute pentru tineri și 25-30 de minute pentru tenul matur. Masajul facial se face prin 3 tipuri de mișcări: 1. netedă, circulară  și energizantă. La alegere, clientul poate opta pentru masaj facial de 30 minute sau masaj facial de 15 minute și masaj al scalpului de 15 minute. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.   
Masaj drenaj limfatic la domiciliu durata 60 de minute Glow2Go
Pret: 180 lei
|
Durata: 1 hour
Drenajul limfatic la domiciliu reprezintă un tratament blând, pentru întregul corp, pentru a stimula circulația în sistemul limfatic. Sistemul limfatic ajută la eliminarea toxinelor corpului. Drenajul limfatic este recomandat persoanelor care au acumulare de apă, operații abdominale sau faciale (liposuctie, lifting.) Pentru a face drenaj limfatic, este nevoie de multă răbdare, atenție, și cunoștințe pentru a drena limfa. Presiune: ușoară

Beneficiile drenajului limfatic la domiciliu

 • Ameliorează tensiunea din corp
 • Încurajează fluxul limfei și îmbunătățește circulația
 • Crește nivelul de energie și ajută la calmarea anxietății
 • Sprijină recuperarea după intervenție chirurgicală și poate ajuta la prevenirea articulațiilor umflate

Recomandarea noastră

Masajul de drenaj limfatic la domiciliu poate fi util după anumite intervenții chirurgicale, mai exact acesta contribuie la reducerea umflăturilor după leziuni sportive, cum ar fi entorsele gleznei sau încheieturii mâinii. Scopul este de a ajuta atat oasele cat și mușchii fracturați prin promovarea și restabilirea fluxului sanguin și limfatic optim în zona rănită. Totodată, masajul cu drenaj limfatic promovează regenerarea țesuturilor pentru a ajuta la îmbunătățirea aspectului pielii și în unele cazuri, la promovarea creșterii părului.

În timpul drenajului limfatic la domiciliu

Serviciul include o ședință de masaj drenaj limfatic cu durata de 60 de minute la tine acasă. Este recomandat pentru persoanele care doresc o formă de viață sănătoasă.  
Pret: 850 lei
|
Durata: 60 minute
Oferă un impuls în circulația sângelui și a producției de colagen al pielii cu un masaj anticelulitic la domiciliu. Poți reduce considerabil celulita practicând constant acest tip de masaj, dar fără a neglija un stil de viață sănătos. Ce include? Serviciul include un abonament de 6 ședințe, dintre care una este gratuită, la masaj anticelulitic. Pentru început, expertul va dori să afle zona pe care se dorește tratamentul. Va aplica un ulei special dedicat masajului anticelulitic, mișcări rapide pentru a genera un impuls în circulația sângelui. Este un masaj viguros, dar după care te vei simți cu siguranță mai tonifitată și mai ușoară! Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  Valabilitate abonament: 6 luni Procesul de programare:
 • Atunci când îți achiziționezi un abonament de masaj, te programezi doar la prima sedință din abonament ( dată și ora selectată de către tine, este dată și ora dorită pentru prima ședință de masaj).
 • După achiziționarea abonamentului, echipa Glow2Go îți va transmite pe email un card care este încărcat cu suma ședințelor rămase din abonament.
 • Pentru a te programa pentru o ședința din abonament există 2 variante:
   1. Poți intră pe site să urmezi pașii de programare normali ( selectare serviciu, locație, expert, dată, ora) , iar la check-out să introduci codul cardului cadou, că să nu mai fie necesară din nou plata. La plasarea comenzii, suma serviciului ți se va scădea direct de pe cardul primit.
   2. După prima programare avută poți verifică cu expertul disponibilitatea acestuia și să programezi cu el/ea în avans următoarele ședințe. Ședințele programate o să fie comunicate către noi de către expert.
   
Pret: 300 lei
|
Durata: 120 minute
Răsfață-te împreună cu persoana iubită având parte de un masaj de cuplu, chiar în confortul propriei locuințe! Ce include? Serviciul include 2 masaje de relaxare. Acestea vor fi executate unul după altul de către expertul ales. Masajul de relaxare presupune tehnici ușoare pentru o experienta placuta și de răsfăț.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj. 
Pret: 750 lei
|
Durata: 60 minute
Alege un masaj de relaxare la domiciliul tău pentru a scăpa de stres, pentru a ajuta mușchii să se detensioneze, dar și pentru a ajuta mușchii să se detensioneze.   Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  Ce include? Serviciul include un abonament de 6 ședințe, dintre care una este gratuită. Experții care prestează masajul de relaxare utilizează tehnici ușoare pentru o experiență plăcută și de răsfăț.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.    Valabilitate abonament: 3 luni   Procesul de programare:
 • Atunci când îți achiziționezi un abonament de masaj, te programezi doar la prima sedință din abonament ( dată și ora selectată de către tine, este dată și ora dorită pentru prima ședință de masaj).
 • După achiziționarea abonamentului, echipa Glow2Go îți va transmite pe email un card care este încărcat cu suma ședințelor rămase din abonament.
 • Pentru a te programa pentru o ședința din abonament există 2 variante:
   1. Poți intră pe site să urmezi pașii de programare normali ( selectare serviciu, locație, expert, dată, ora) , iar la check-out să introduci codul cardului cadou, că să nu mai fie necesară din nou plata. La plasarea comenzii, suma serviciului ți se va scădea direct de pe cardul primit.
   2. După prima programare avută poți verifică cu expertul disponibilitatea acestuia și să programezi cu el/ea în avans următoarele ședințe. Ședințele programate o să fie comunicate către noi de către expert.
Masaj anticelulitic la domiciliu durata 60 de minute Glow2Go
Pret: 170 lei
|
Durata: 60 minute
Oferă un impuls în circulația sângelui și a producției de colagen al pielii cu un masaj anticelulitic la domiciliu. Poți reduce considerabil celulita practicând constant acest tip de masaj, dar fără a neglija un stil de viață sănătos. Presiune: medie-grea

Beneficiile masajului anticelulitic la domiciliu

 • Elimină toxinele din organism
 • Îmbunătățește circulația sângelui
 • Tonifiază musculatura
 • Piele mai fermă și mai fină

Recomandarea noastră

Masajul anticelulitic la domiciliu ajută la creșterea producției de colagen și îmbunătățirea circulației in zonele afectate pentru ca pielea ta să scape de efectul de "coajă de portocală". Cu ajutorul ședințelor de masaj anticelulitic la domiciliu sistemul imunitar va funcționa mai bine, care poate deveni deficitar după perioade prelungite de stres sau datorită tulburărilor funcției hormonale.

În timpul masajului anticelulitic la domiciliu

Serviciul include un masaj anticelulitic de 60 de minute la tine acasă. Pentru început, expertul va dori să afle zona pe care se dorește tratamentul, va începe de obicei prin a lucra șoldurile, coapsele și picioarele pentru a „activa” zonele. Acest proces de activare crește circulația sângelui și fluxul de energie în întregul corp. Procesul de activare se va simți similar cu un masaj normal. Terapeutul va aplica un ulei special dedicat masajului anticelulitic, va efectua mișcări rapide pentru a genera un impuls în circulația sângelui. Este un masaj viguros, dar după care te vei simți cu siguranță mai tonifitată și mai ușoară!  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  
Pret: 180 lei
|
Durata: 75 minute
Alege un masaj de relaxare și la masajul scalpului la domiciliul tău pentru a scăpa de stres, pentru a ajuta mușchii să se detensioneze, dar și pentru a ajuta mușchii să se detensioneze. Ce include? Serviciul include un masaj de relaxare de 60 de minute ce utilizează tehnici ușoare pentru o experiență plăcută și de răsfăț și un masaj al scalpului de 15 minute pentru o relaxare completă! Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.   
Masaj de relaxare la domiciliu durata 60 de minute Glow2Go
Pret: 150 lei
|
Durata: 60 minute
Un masaj gentil pentru când ai nevoie de clipe cu și pentru tine. Presiune: ușoară-medie

Beneficiile masajului de relaxare la domiciliu

 • Reduce stresul acumulat;
 • Mintea și corpul sunt mai pregătite pentru un somn odihnitor;
 • Mușchii se simt mai relaxați.

Recomandarea noastră

Masajul de relaxare la domiciliu este special creat pentru a te ajuta să te relaxezi, să îți detensionezi muschii și să dormi mai bine. Uită de tot ce te stresează pentru câteva momente calitative, de răsfăț pentru tine.

În timpul masajului de relaxare la domiciliu

Serviciul include un masaj de relaxare de 60 de minute la tine acasă ce utilizează tehnici ușoare pentru o experiență plăcută și tandră. Terapeutul poate să maseze și capul, fața sau gâtul pentru o senzație întreagă de răsfăț. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  Aprinde lumanarea ta preferată, pune muzica pentru stare de calm, bea un ceai și bucură-te de sesiunea de răsfăț prin masaj de relaxare la domiciliu.

Recenzii

Petronela M
Cristina e super de treaba si draguta. Mi-a placut foarte mult masajul, pana si pisica mea a primit putina mangaiala. Recomand!
17/02/2023
Cosmin
Totul a fost super okay cu Cristina.
28/01/2023
Sonia
Pot spune că am încercat toate tipurile de masaj pe care Cristina le distribuie și tot ce pot spune este că “WOW” ! Totul este perfect, o atmosferă plăcută, loc de execuție relaxant cât și cunoștințele acumulate de către ea sunt incredibile:) Recomand și cu siguranta voi reveni😊 Dedicare, Profesionalism și Multă Răbdare !!!
18/12/2022
Alexandra Stefanoiu
Terapeutic si relaxant in acelasi timp. Cristina parca a luat cateva kg de greutati de pe umerii mei. Abia astept programarea viitoare!
18/12/2022
Tyukodi Anamaria
Ma bucur enorm ca am apelat la serviciile Cristinei. Este un tehnician exceptional si o persoana foarte placuta. De abia astept următoarea sedinta. O recomand cu încredere.
16/12/2022
Diana Rus
Cu siguranta voi mai apela la serviciile Cristinei. Masajul a fost cu adevarat relaxant.
26/11/2022
Doriana Antohi
Am ales un masaj de relaxare si am avut parte de o experienta foare placuta. Cristina este tare placuta ca persoana si este un tehnician foarte bun.
19/11/2022
Cristina Gostian
Masajul a fost placut si profesional. Toata sedinta a decurs bine. Si cu siguranta o sa mai apelez la serviciile Cristinei.
18/11/2022

Adaugă o recenzie

Notă
Please enter a number from 1 to 5.
Hidden
Hidden
Descrieți experiența
This field is for validation purposes and should be left unchanged.