Despre expert

(18 recenzii)
Locatii: Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6, Popesti Leordeni, Pipera/Voluntari, Chitila/Mogosoaia
Branduri folosite: Makeup for ever, Bennye, Paese, Inglot, Huda Beauty, Estee Lauder, Nyx, Benefit, Tarte, Bobbi Brown, Clinique, Mehron
Experienta: 4 ani de experiență în make-up
Experienta in echipa Glow2Go: 14 luni
Covid vaccinated Vaccinat anti-COVID

Bună! Sunt Cristina și îmi pare bine să te cunosc. De cativa ani mi-am transformat pasiunea într-un job, timp în care am colaborat cu firme precum Dior si Makeup for Ever la evenimente de domeniu și ședinte foto, am machiat la shootinguri din industria muzicală, comercială & business, la fashion shows și cliente, atât machiaje de beauty, cât și SF, facepaint & bodypaint, fantasy.

Pe lângă produsele de make-up obișnuite, în cadrul primei școli absolvite am participat și la un curs de aerograf, iar de atunci îl folosesc constant datorită finishului fresh și rezistenței crescute pe care le oferă machiajului.

Stilul meu se bazează pe accentuarea trăsăturilor într-un mod care avantajază fizionomia și care se potrivește nevoilor și dorințelor clientelor.

Tipurile de machiaj pe care le realizez sunt: machiaj de zi, machiaj de seară, machiaj de nuntă, machiaje fantasy (Halloween, facepaint & bodypaint), machiaje pentru diverse evenimente (apariții TV, sedinte foto, reclame etc) și machiaje cu aerograful.

Servicii oferite de Cristina

Pret: 450 lei
|
Durata: 90 minute
Ai o petrecere de Halloween și ai nevoie de inspirație pentru a te transforma? Lasă-te pe mâna profesioniștilor noștri.   Ce include? Serviciul include un make-up evenimente speciale complex, realizat de la 0, cu produse de make-up și vopsea specială pentru ten. Serviciul include aplicarea genelor false, daca se dorește.   Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 420 lei
|
Durata: 90 minute
Radiază de fericire și încredere în ziua nunții tale cu un make-up realizat perfect și care se pliază pe dorințele tale, realizat cu aerograful, un instrument special care lasă tenului un aspect fin si natural.   Ce include? Serviciul include un make-up de mireasă,  Serviciul include și genele false. Recomandăm să achiziționezi pachetul de probă + make-up nunta pentru a testa diferite look-uri înainte de ziua nunții, dar și pentru a primi cele mai potrivite sfaturi de la experții noștri. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 380 lei
|
Durata: 90 minute
Este momentul să strălucești și să ieși în evidență cu un make-up de seară realizat cu aerograful, un instrument special care lasă tenului un aspect fin si natural. Ce include? Serviciul include un make-up de seară. Serviciul include aplicarea genelor false, daca se dorește.   Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 320 lei
|
Durata: 60 minute
Ai parte de un look natural pentru o ieșire în oraș sau o întâlnire importantă de business realizat cu aerograful, un instrument special care lasă tenului un aspect fin si natural. Serviciul include aplicarea genelor false, daca se dorește.   Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 740 lei
|
Durata: 90 minute
Radiază de fericire și încredere în ziua nunții tale cu un make-up realizat perfect și care se pliază pe dorințele tale. Experții noștri acordă o atenție deosebită ca tu să ai parte de rezultatele așteptate! Ce include? Serviciul include  o probă la make-up de mireasă, dar și machiajul din ziua nunții.  Chipul miresei nu poate fi  prea încărcat, precum o mască. Un factor important care nu poate fi trecut cu vederea este tehnica de machiaj. Corecția dublă, iluminarea multiplă, fac machiajul să arate natural. Serviciul include și genele false. Proba se realizeaza în prealabil pentru a putea testa diverse look-uri și a primi cele mai bune sfaturi de la experții noștri. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează 
Pret: 360 lei
|
Durata: 90 minute
Testează diverse look-uri ca să fii sigură că rezultatul din ziua nunții este cel dorit de tine! Ce include? Serviciul include proba machiajului de mireasă. În această sesiune, se testează diverse look-uri și vei obține cele mai potrivite sfaturi de la experții noștri. Toate acestea ca să fii sigură că în ziua cea mare, rezultatul este cel dorit! Serviciul include aplicarea genelor false, daca se dorește.   Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 400 lei
|
Durata: 120 minute
Radiază de fericire și încredere în ziua nunții tale cu un make-up realizat perfect și care se pliază pe dorințele tale. Experții noștri acordă o atenție deosebită ca tu să ai parte de rezultatele așteptate! Ce include? Serviciul include un make-up de mireasă. Chipul miresei nu poate fi  prea încărcat, precum o mască. Un factor important care nu poate fi trecut cu vederea este tehnica de machiaj. Corecția dublă, iluminarea multiplă, fac machiajul să arate natural. Serviciul include și genele false. Recomandăm să achiziționezi pachetul de probă + make-up nunta pentru a testa diferite look-uri înainte de ziua nunții, dar și pentru a primi cele mai potrivite sfaturi de la experții noștri. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 360 lei
|
Durata: 90 minute
Este momentul să strălucești și să ieși în evidență cu un make-up de seară realizat exact pe gustul tău și care se asortează perfect cu ținuta aleasă! Ce include? Serviciul include un make-up de seară,  Serviciul include aplicarea genelor false, daca se dorește.   Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 300 lei
|
Durata: 60 minute
Ai parte de un look natural pentru o ieșire în oraș sau o întâlnire importantă de business. Machiajul de zi îți pune în evidență trăsăturile și te ajută să îți completezi ținuta! Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.

Recenzii

Adina Bacelan
Totul a fost la superlativ. Cristina se muleaza foarte bine cerintelor si colaborarea cu ea a fost o placere. Nu am simtit ca am apelat la un serviciu extern ci mai degraba la o prietena. Recomand cu incredere.
12/09/2022
Roxana Bituleanu
Recomand pe Cristina! A reusit un machiaj care a rezistat fara probleme toata noaptea si pentru care am foat foarte admirata. Este o persoana foarte agreabila si atenta. A venit cu sugestii potrivite doar aratandu-i tinuta. Perfect!
12/09/2022
Stefania Antone
Foarte atenta, profesionista și deschisă la feedback. Great customer service!
03/09/2022
Mara Canisag
Am fost foarte multumita de serviciile oferite de Cristina! Make-up-ul a iesit mai frumos decat mi-as fi imaginat. Cu siguranta voi apela din nou la serviciile oferite de ea ❤️
28/08/2022
Daniela Mircea
Cristina mi-a făcut un machiaj in tendințe, rezistent și a fost atenta la ceea ce îmi doresc și mi se potrivește. Este amabila si plăcută, a meritat serviciul.
21/08/2022
Ana Benedith
Un make-up rezistent si care s-a potrivit perfect cu ceea ce mi-am dorit. Cristina a fost foarte atenta si a stiut exact cum sa imi scoata cat mai frumos trasaturile in evidenta. Iar aerograful a ajutat enorm la rezistenta make-upului pe durata petrecerii.
02/08/2022
Iulia Dobrescu
Un machiaj foarte rezistent, la apa, transpiratie, caldura si multe pupaturi de la invitati. Inca era intact si a doua zi dupa eveniment 😍 recomand si cu siguranta mereu cand o sa am nevoie de machiaj o sa apelez la Cristina!
02/08/2022
Ramona Florescu
O experienta minunata. Desi i-am oferit Cristinei foarte putine detalii referitor la ceea ce imi doresc, ea a reusit sa creeze exact ceea ce imi imaginam ca s-ar potrivi pentru eveniment, iar machiajul a rezistat foarte, foarte bine.
01/08/2022
Miron Luminita
Buna! A fost o experiența placuta. Un machiaj reusit care a rezistat toată noaptea. Voi mai apela la serviciile Cristinei! Recomand !
31/07/2022
Maria Daniela
Recomand din suflet, un makeup extrem de rezistent si realizat dupa discutii ca sa inteleaga ce imi doresc, iar rezultatul final a iesit superb.
31/07/2022
Marin-Mihaita Georgiana A.
Super tipa! Nu doar ca mi-a făcut un machiaj care a rezistat la 14 ore de provocări și 40 de grade temperatura dar a luat in considerare personalitatea mea și tot ce i-am spus ca mi-ar placea la machiajul meu ♥️♥️♥️ O recomand cu drag, am ras împreuna și chiar m-am distrat in timpul machiajului 🥰🥰🥰
31/07/2022
Alexandra Costin
Cristina este super implicată in ceea ce face și pune mereu clientele pe primul loc. A avut răbdare cu mine, mi-a oferit sfaturi și m-a ghidat pe viitor cu tipul de machiaj pe care sa-l folosesc. Tehnica cu aerograful m-a impresionat cel mai tare fiindcă nu este folosită de toți make-up artiștii. Recomand cu mare drag!
15/07/2022
Georgiana Codrescu
Delicata, amuzanta, empatica, thoughtful, cu ochi de artista si mana de pictorita, recomand cu caldura:)
15/07/2022
Stancu teodora
Am avut makeup-ul perfect. Exact ce imi doream , rezistent si impecabil.
15/07/2022
Barbu Sinziana
Am avut parte de o experienta perfecta si de makeup-ul dorit
04/07/2022
Carmen Nistor
Salutare! Am fost foarte mulțumita de machiajul făcut de Cristina. A respectat întocmai cerințele reușind în același timp sa fie creativa iar machiajul a rezistat pana dimineața. Cristina este foarte talentata și am rezonat foarte bine și cu ea ca persoana. Cu siguranță o voi alege și pentru evenimente viitoare! Mulțumesc!
03/07/2022
Monica Radulescu
Am beneficiat de machiaj de zi de la Cristina si am fost foarte multumita. Nu numai ca ofera servicii la o calitate foarte buna, dar este si o persoana agreabila care stie sa stabileasca o legatura rapida cu clienta, astfel incat sa inteleaga nevoia si sa ofere opinia ei informata privind serviciul.
03/07/2022
Daniela Paraschiv
Totul la superlativ.
03/07/2022

Adaugă o recenzie

Notă
Please enter a number from 1 to 5.
Hidden
Hidden
Descrieți experiența
This field is for validation purposes and should be left unchanged.