Despre expert

(13 recenzii)
Locatii: Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6, Pipera/Voluntari, Chitila/Mogosoaia
Branduri folosite: Temptu, Mac, Make Up forever, la mer, Charlotte Tilbury, Atelier Paris, Numeric Proof, Kryolan
Experienta: 14 ani de experien╚Ť─â ├«n make-up
Experienta in echipa Glow2Go: 32 luni
Covid vaccinated Vaccinat anti-COVID

­ŁŚŚ­ŁŚ«­ŁŚ╗­ŁŚÂ­ŁŚ▓­ŁŚ╣­ŁŚ« este numele meu, sunt makeup artist de peste 14 ani, iar ├«n urm─â cu 7 ani am devenit trainer. Pentru c─â dezvoltarea profesional─â a fost ╚Öi este o prioritate pentru mine , m-am specializat at├ót in tehnica airbrush ( machiaj cu aerograful ), dar ╚Öi stilist extensii de gene ╚Öi brow artist ( servicii exclusiv realizate ├«n studio ).

Ca make-up artist am str├óns apari╚Ťii ├«n revistele glossy din ╚Ťar─â, dar ╚Öi din str─âin─âtate, la fashion show-uri, dar ╚Öi evenimente de lansare a unor branduri profesionale.
Iubesc s─â aliniez cele mai noi tendin╚Ťe ├«n machiaj cu cele mai frumoase tr─âs─âturi ale clientelor mele.

Cu toat─â pasiunea ofer consultan╚Ť─â clientelor prin cursurile de automachiaj pe care le sus╚Ťin ╚Öi ├«n egal─â m─âsur─â formez profesioni╚Öti prin cursurile de specializare (eyeliner, machiaj pentru ten matur, machiaj pentru tenurile problematice, bridal etc).

Abia aștept să ne cunoaștem !

Exper╚Ťii Premium sunt cei mai experienta╚Ťi ├«n domeniul lor, au cel mai bun rating pe Glow2Go ╚Öi, foarte important, ├«╚Ťi creeaz─â o experien╚Ť─â de 5 stele ├«n confortul casei. Ace╚Ötia sunt selecta╚Ťi cu grij─â de echipa noastr─â ╚Öi ├«mpreun─â cu ei reu╚Öim s─â cre─âm experien╚Ťe de standarde ├«nalte pentru clien╚Ťii no╚Ötri.ÔşÉ

Servicii oferite de Dana

Pret: 520 lei
|
Durata: 90 minute
Radiaz─â de fericire ╚Öi ├«ncredere ├«n ziua nun╚Ťii tale cu un make-up realizat perfect ╚Öi care se pliaz─â pe dorin╚Ťele tale, realizat cu aerograful, un instrument special care las─â tenului un aspect fin si natural.   Ce include? Serviciul include un make-up de mireas─â,┬á Serviciul include ╚Öi genele false. Recomand─âm s─â achizi╚Ťionezi pachetul de prob─â + make-up nunta pentru a testa diferite look-uri ├«nainte de ziua nun╚Ťii, dar ╚Öi pentru a primi cele mai potrivite sfaturi de la exper╚Ťii no╚Ötri. Noi ne ocup─âm de tot, a╚Öa c─â trebuie s─â preg─âte╚Öti doar un loc unde s─â aib─â loc serviciul. Vei primi pe email recomand─ârile noastre referitoare la cum s─â preg─âte╚Öti tenul pentru make-up. To╚Ťi exper╚Ťii no╚Ötri iau m─âsuri pentru prevenirea r─âsp├óndirii COVID19- poart─â masc─â, m─ânu╚Öi ╚Öi se dezinfecteaz─â constant.
Radiaz─â de fericire ╚Öi ├«ncredere ├«n ziua nun╚Ťii tale cu un make-up realizat perfect ╚Öi care se pliaz─â pe dorin╚Ťele tale. Exper╚Ťii no╚Ötri acord─â o aten╚Ťie deosebit─â ca tu s─â ai parte de rezultatele a╚Öteptate! Ce include? Serviciul include ┬áo prob─â la make-up de mireas─â, dar ╚Öi machiajul din ziua nun╚Ťii.┬á Chipul miresei nu poate fi┬á prea ├«nc─ârcat, precum o masc─â. Un factor important care nu poate fi trecut cu vederea este tehnica de machiaj. Corec╚Ťia dubl─â, iluminarea multipl─â, fac machiajul s─â arate natural. Serviciul include ╚Öi genele false. Proba se realizeaza ├«n prealabil pentru a putea testa diverse look-uri ╚Öi a primi cele mai bune sfaturi de la exper╚Ťii no╚Ötri. Noi ne ocup─âm de tot, a╚Öa c─â trebuie s─â preg─âte╚Öti doar un loc unde s─â aib─â loc serviciul. Vei primi pe email recomand─ârile noastre referitoare la cum s─â preg─âte╚Öti tenul pentru make-up. To╚Ťi exper╚Ťii no╚Ötri iau m─âsuri pentru prevenirea r─âsp├óndirii COVID19- poart─â masc─â, m─ânu╚Öi ╚Öi se dezinfecteaz─â┬á
Pret: 420 lei
|
Durata: 60 minute
Ai parte de un look natural pentru o ie╚Öire ├«n ora╚Ö sau o ├«nt├ólnire important─â de business realizat cu aerograful, un instrument special care las─â tenului un aspect fin si natural. Serviciul include aplicarea genelor false, daca se dore╚Öte.┬á┬á Noi ne ocup─âm de tot, a╚Öa c─â trebuie s─â preg─âte╚Öti doar un loc unde s─â aib─â loc serviciul. Vei primi pe email recomand─ârile noastre referitoare la cum s─â preg─âte╚Öti tenul pentru make-up. To╚Ťi exper╚Ťii no╚Ötri iau m─âsuri pentru prevenirea r─âsp├óndirii COVID19- poart─â masc─â, m─ânu╚Öi ╚Öi se dezinfecteaz─â constant.
Pret: 480 lei
|
Durata: 90 minute
Este momentul s─â str─âluce╚Öti ╚Öi s─â ie╚Öi ├«n eviden╚Ť─â cu un make-up de sear─â realizat cu aerograful, un instrument special care las─â tenului un aspect fin si natural. Ce include? Serviciul include un make-up de sear─â. Serviciul include aplicarea genelor false, daca se dore╚Öte.┬á┬á Noi ne ocup─âm de tot, a╚Öa c─â trebuie s─â preg─âte╚Öti doar un loc unde s─â aib─â loc serviciul. Vei primi pe email recomand─ârile noastre referitoare la cum s─â preg─âte╚Öti tenul pentru make-up. To╚Ťi exper╚Ťii no╚Ötri iau m─âsuri pentru prevenirea r─âsp├óndirii COVID19- poart─â masc─â, m─ânu╚Öi ╚Öi se dezinfecteaz─â constant.
Pret: 500 lei
|
Durata: 90 minute
Ai o petrecere de Halloween ╚Öi ai nevoie de inspira╚Ťie pentru a te transforma? Las─â-te pe m├óna profesioni╚Ötilor no╚Ötri.   Ce include? Serviciul include un make-up evenimente speciale complex, realizat de la 0, cu produse de make-up ╚Öi vopsea special─â pentru ten. Serviciul include aplicarea genelor false, daca se dore╚Öte.┬á┬á Noi ne ocup─âm de tot, a╚Öa c─â trebuie s─â preg─âte╚Öti doar un loc unde s─â aib─â loc serviciul. Vei primi pe email recomand─ârile noastre referitoare la cum s─â preg─âte╚Öti tenul pentru make-up. To╚Ťi exper╚Ťii no╚Ötri iau m─âsuri pentru prevenirea r─âsp├óndirii COVID19- poart─â masc─â, m─ânu╚Öi ╚Öi se dezinfecteaz─â constant.
Pret: 400 lei
|
Durata: 60 minute
Ai parte de un look natural pentru o ie╚Öire ├«n ora╚Ö sau o ├«nt├ólnire important─â de business. Machiajul de zi ├«╚Ťi pune ├«n eviden╚Ť─â tr─âs─âturile ╚Öi te ajut─â s─â ├«╚Ťi completezi ╚Ťinuta! Noi ne ocup─âm de tot, a╚Öa c─â trebuie s─â preg─âte╚Öti doar un loc unde s─â aib─â loc serviciul. Vei primi pe email recomand─ârile noastre referitoare la cum s─â preg─âte╚Öti tenul pentru make-up. To╚Ťi exper╚Ťii no╚Ötri iau m─âsuri pentru prevenirea r─âsp├óndirii COVID19- poart─â masc─â, m─ânu╚Öi ╚Öi se dezinfecteaz─â constant.
Pret: 460 lei
|
Durata: 90 minute
Testeaz─â diverse look-uri ca s─â fii sigur─â c─â rezultatul din ziua nun╚Ťii este cel dorit de tine! Ce include? Serviciul include proba machiajului de mireas─â. ├Än aceast─â sesiune, se testeaz─â diverse look-uri ╚Öi vei ob╚Ťine cele mai potrivite sfaturi de la exper╚Ťii no╚Ötri. Toate acestea ca s─â fii sigur─â c─â ├«n ziua cea mare, rezultatul este cel dorit! Serviciul include aplicarea genelor false, daca se dore╚Öte.┬á┬á Noi ne ocup─âm de tot, a╚Öa c─â trebuie s─â preg─âte╚Öti doar un loc unde s─â aib─â loc serviciul. Vei primi pe email recomand─ârile noastre referitoare la cum s─â preg─âte╚Öti tenul pentru make-up. To╚Ťi exper╚Ťii no╚Ötri iau m─âsuri pentru prevenirea r─âsp├óndirii COVID19- poart─â masc─â, m─ânu╚Öi ╚Öi se dezinfecteaz─â constant.
Pret: 460 lei
|
Durata: 90 minute
Este momentul s─â str─âluce╚Öti ╚Öi s─â ie╚Öi ├«n eviden╚Ť─â cu un make-up de sear─â realizat exact pe gustul t─âu ╚Öi care se asorteaz─â perfect cu ╚Ťinuta aleas─â! Ce include? Serviciul include un make-up de sear─â,┬á Serviciul include aplicarea genelor false, daca se dore╚Öte.┬á┬á Noi ne ocup─âm de tot, a╚Öa c─â trebuie s─â preg─âte╚Öti doar un loc unde s─â aib─â loc serviciul. Vei primi pe email recomand─ârile noastre referitoare la cum s─â preg─âte╚Öti tenul pentru make-up. To╚Ťi exper╚Ťii no╚Ötri iau m─âsuri pentru prevenirea r─âsp├óndirii COVID19- poart─â masc─â, m─ânu╚Öi ╚Öi se dezinfecteaz─â constant.
Pret: 500 lei
|
Durata: 120 minute
Radiaz─â de fericire ╚Öi ├«ncredere ├«n ziua nun╚Ťii tale cu un make-up realizat perfect ╚Öi care se pliaz─â pe dorin╚Ťele tale. Exper╚Ťii no╚Ötri acord─â o aten╚Ťie deosebit─â ca tu s─â ai parte de rezultatele a╚Öteptate! Ce include? Serviciul include un make-up de mireas─â. Chipul miresei nu poate fi┬á prea ├«nc─ârcat, precum o masc─â. Un factor important care nu poate fi trecut cu vederea este tehnica de machiaj. Corec╚Ťia dubl─â, iluminarea multipl─â, fac machiajul s─â arate natural. Serviciul include ╚Öi genele false. Recomand─âm s─â achizi╚Ťionezi pachetul de prob─â + make-up nunta pentru a testa diferite look-uri ├«nainte de ziua nun╚Ťii, dar ╚Öi pentru a primi cele mai potrivite sfaturi de la exper╚Ťii no╚Ötri. Noi ne ocup─âm de tot, a╚Öa c─â trebuie s─â preg─âte╚Öti doar un loc unde s─â aib─â loc serviciul. Vei primi pe email recomand─ârile noastre referitoare la cum s─â preg─âte╚Öti tenul pentru make-up. To╚Ťi exper╚Ťii no╚Ötri iau m─âsuri pentru prevenirea r─âsp├óndirii COVID19- poart─â masc─â, m─ânu╚Öi ╚Öi se dezinfecteaz─â constant.

Recenzii

Ioana Cristina
Recomand cu drag!
18/10/2022
Doina
Dana nu este doar foarte talentata, se adapteaza perfect la nevoile clientei. Recomand cu mult drag!
16/09/2022
Ligia Craciunescu
Cel mai frumos machiaj posibil! Iar Dana este extraordinara
04/09/2022
Neagu AnaMaria
Foarte punctuală,amabila,talentata,profesionista! Cu siguranta voi mai apela. Recomand cu încredere!
27/08/2022
Laura Campureanu
Dana este persoana pe care o doresti langa tine in frenezia unei nunti. Calma, voioasa si extrem de profesionista. Iar machiajul realizat a fost exceptional, exact ce imi doream! Recomand cu tot dragul! Abia astept inca o sesiune de machiaj la ea :).
24/08/2022
Dana stancu
Cel mai frumos machiaj ever .recomand cu drag !!!m
31/07/2022
Eugenia Bumbaru
O experien╚Ť─â pl─âcut─â,recomand cu ├«ncredere.
31/07/2022
Bellu Carmen Simona
Recomand cu incredere! Machiajul a iesit superb!
18/07/2022
Oana-Mihaela Ungureanu
Foarte punctuala si profi, m-a ajutat cu sugestii si sfaturi, iar la final totul a iesit in final asa cum mi-am dorit O experienta foarte faina­čśŹ Recomdand cu incredere :)
09/07/2022
Doina BINIG
Foarte profesionistă și talentată. Recomand cu încredere!
06/07/2022
Roxana Faur
Super profi, recomand
02/07/2022
Adnan Sinan Suad
Foarte punctuala, foarte rabdatoare si intelegatoare. A stiut exact ce imi doresc, machiajul a fost foarte frumos si natural. Sigur voi mai apela la dansa. Recomand cu mult drag si incredere.
07/03/2022
Adnan Sinan Suad
Foarte punctuala, foarte rabdatoare si intelegatoare. A stiut exact ce imi doresc, machiajul a fost foarte frumos si natural. Sigur voi mai apela la dansa. Recomand cu mult drag si incredere.
07/03/2022

Adaug─â o recenzie

Not─â
Please enter a number from 1 to 5.
Hidden
Hidden
Descrie╚Ťi experien╚Ťa
This field is for validation purposes and should be left unchanged.