Despre expert

Locatii: Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6
Branduri folosite: MAC, Estee Lauder, BPerfect, Tom Ford, Bobbi Brown, Sephora, Melkior, Nyx, Pupa Milano
Experienta: 1 an
Experienta in echipa Glow2Go: 2 luni
Covid vaccinated Vaccinat anti-COVID

Am ales să fac din pasiune o meserie și am terminat un curs de specialitate, însă consider că în acest domeniu trebuie să ne perfecționăm tot timpul și sunt în continuă învățare.
Sunt la curent cu noile tendințe și produse deoarece îmi doresc că doamnele/domnișoarele să beneficieze de un serviciu complet.
Cel mai frumos sentiment este acela când la finalul machiajului clientele sunt mulțumite, de aceea de fiecare data țin cont de părerea acestora și stabilim împreună ce se pitriveste cel mai bine.

Servicii oferite de Elena

Pret: 180 lei
|
Durata: 60 minute
Ai parte de un look natural pentru o ieșire în oraș sau o întâlnire importantă de business. Machiajul de zi îți pune în evidență trăsăturile și te ajută să îți completezi ținuta! Ce include? Serviciul include un make-up de zi,  Serviciul include aplicarea genelor false, daca se dorește.   Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 230 lei
|
Durata: 90 minute
Este momentul să strălucești și să ieși în evidență cu un make-up de seară realizat exact pe gustul tău și care se asortează perfect cu ținuta aleasă! Ce include? Serviciul include un make-up de seară,  Serviciul include aplicarea genelor false, daca se dorește.   Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.

Recenzii

Adaugă o recenzie

Notă
Please enter a number from 1 to 5.
Hidden
Hidden
Descrieți experiența
This field is for validation purposes and should be left unchanged.