Despre expert

(5 recenzii)
Locatii: Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6
Branduri folosite: MAC, Estee Lauder, BPerfect, Tom Ford, Bobbi Brown, Sephora, Melkior, Nyx, Pupa Milano
Experienta: 2 ani
Experienta in echipa Glow2Go: 9 luni
Covid vaccinated Vaccinat anti-COVID

Am ales să fac din pasiune o meserie și am terminat un curs de specialitate, însă consider că în acest domeniu trebuie să ne perfecționăm tot timpul și sunt în continuă învățare.
Sunt la curent cu noile tendințe și produse deoarece îmi doresc că doamnele/domnișoarele să beneficieze de un serviciu complet.
Cel mai frumos sentiment este acela când la finalul machiajului clientele sunt mulțumite, de aceea de fiecare data țin cont de părerea acestora și stabilim împreună ce se pitriveste cel mai bine.

Servicii oferite de Elena

Pret: 300 lei
|
Durata: 60 minute
Ai parte de un look natural pentru o ieșire în oraș sau o întâlnire importantă de business. Machiajul de zi îți pune în evidență trăsăturile și te ajută să îți completezi ținuta! Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 360 lei
|
Durata: 90 minute
Este momentul să strălucești și să ieși în evidență cu un make-up de seară realizat exact pe gustul tău și care se asortează perfect cu ținuta aleasă! Ce include? Serviciul include un make-up de seară,  Serviciul include aplicarea genelor false, daca se dorește.   Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.

Recenzii

Claudia Ganea
O experiență foarte drăguță, cu un rezultat super!
27/05/2023
Rodica Stefan
Mii de multumiri,Elenei. Este un om minunat, atentj, cu o energie extraordinara,explica pas cu pas ce produse foloseste si analizeaza cu grija dorintele clientei. Machiajul a iesit perfect si a durat mai mult de 12 ore. Voi reveni cu drag la ea! Succe in continuare!
29/04/2023
Delia Motoca
O experienta 5*. Elena este o persoana calda si foarte placuta si in acelasi timp o profesionista. Am urmat recomandarile ei si machiajul a iesit foarte bine (si a rezistat pana seara). O recomand si voi mai apela la ea cu alte ocazii.
07/12/2022
Aurora Coman
Elena este extraordinar de profesionista, produsele pe care le foloseste sunt de cea mai buna calitate iar machiajul facut de ea este pur si simplu superb. Recomand cu incredere!
26/11/2022
Statache Roxana
O experiență minunată am avut cu Elena. Pe lângă faptul ca machiajul făcut de ea a fost excepțional și a rezistat întreaga zi fără nicio problemă, mi-a transmis un vibe extraordinar. Următoarea data cu siguranță o sa apelez tot la ea. O recomand cu tot dragul!
18/10/2022

Adaugă o recenzie

Notă
Please enter a number from 1 to 5.
Hidden
Hidden
Descrieți experiența
This field is for validation purposes and should be left unchanged.