Despre expert

(9 recenzii)
Locatii: Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6, Pipera/Voluntari, Chiajna/ Rosu/ Militari Residence
Experienta: 7 ani de experiență frizerie
Experienta in echipa Glow2Go: 3 ani
Covid not vaccinated Vaccinat anti-COVID

Mă numesc Gabi , sunt frizer de aproximativ 7 ani, am început să practic această meserie din pasiune în momentul în care am realizat că locul de muncă nu poate fi altul decât intersecția motivelor ce îți aduc bucurie, emoție, satisfacții și zâmbetul pe buze.

Realizez tunsori moderne și tunsori adaptate fizionomiei clientului, tuns/aranjat barbă, masaj capilar. Sunt un om perseverent, parolist, spontan și cu un simț al umorului dezvoltat.

Hai să ne cunoaștem!

Servicii oferite de Gabriel

Ai parte de un moment pentru tine și răsfață-te cu pachetul complet de servicii de frizerie la tine acasă! Ce include? Serviciul include orice tunsoare dorită, care conține fade, styling, tuns/aranjat barbă. În plus, expertul se va asigura că termină sesiunea cu un masaj capilar.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Ai grijă de tine cu o tunsoare și aranjat barbă, chiar din confortul propriei case! Ce include? Serviciul include o tunsoare simplă, care nu conține fade, styling și tuns/aranjat barbă.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant
Pret: 60 lei
|
Durata: 30 minute
Relaxează-te în timp ce experții noștri se ocupă de tuns, chiar la tine acasă! Ce include? Serviciul include tunsul 0. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant
Pret: 100 lei
|
Durata: 45 minute
Alege să câștigi timp când ai parte de tuns la domiciliul tău! Ce include? Serviciul include orice tunsoare dorită și styling. În plus, expertul se va asigura că termină sesiunea cu un masaj capilar.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 60 lei
|
Durata: 20 minute
Scapă de grija aranjării bărbii și lasă experții noștri să se ocupe de aspectul tău! Ce include? Serviciul include tuns barbă, dat formă, dar și stilizarea acesteia. În plus, se aplică la final un ulei/balsam special pentru barbă.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Alege să ai parte de orice tunsoare dorită, dar și de aranjarea bărbii, chiar de la tine acasă! Ce include? Serviciul include orice tunsoare dorită, care include fade, styling și tuns/aranjat barbă.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.

Recenzii

Tolea Georgiana
Profesionist, punctual, perfect
25/05/2023
Bogdan
5/5
20/03/2023
Florin
Perfect, ca de obicei.
06/02/2023
Gaurav GR
Extremely professional and friendly service. Thanks for your service today.
29/01/2023
Aron George
O experienta super placuta! Mai revin
22/12/2022
Iuliana Stoenescu
Extrem de priceput domnul Gabriel. Tunsoarea e super si fiului meu ii place foarte mult. De asemenea, eu apreciez comportamentul deosebit de amabil si felul frumos de a vorbi cu baietelul meu. Apreciez de asemenea ca si-a pus protectie pentru incaltaminte cand a intrat in casa. Recomand cu caldura!
16/12/2022
Beatrice
Sotul e multumit de tunsoare
03/11/2022
Luminita
Sotul meu deja a decis urmatoarea programare.
13/10/2022
Stefan lucian
Sunt ok. Mai apelez și data viitoare
09/08/2022

Adaugă o recenzie

Notă
Please enter a number from 1 to 5.
Hidden
Hidden
Descrieți experiența
This field is for validation purposes and should be left unchanged.