Despre expert

(1 recenzie)
Locatii: Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6, Chitila/Mogosoaia, Pipera/Voluntari, Popesti Leordeni
Experienta: 5 ani de experiență frizerie
Experienta in echipa Glow2Go: 8 luni
Covid not vaccinated Vaccinat anti-COVID

Mă numesc Gabi , sunt frizer de aproximativ 5 ani, am început să practic această meserie din pasiune în momentul în care am realizat că locul de muncă nu poate fi altul decât intersecția motivelor ce îți aduc bucurie, emoție, satisfacții și zâmbetul pe buze.

Realizez tunsori moderne și tunsori adaptate fizionomiei clientului, tuns/aranjat barbă, masaj capilar. Sunt un om perseverent, parolist, spontan și cu un simț al umorului dezvoltat.

Hai să ne cunoaștem!

Servicii oferite de Gabriel

Ai parte de un moment pentru tine și răsfață-te cu pachetul complet de servicii de frizerie la tine acasă! Ce include? Serviciul include orice tunsoare dorită, care conține fade, styling, tuns/aranjat barbă. În plus, expertul se va asigura că termină sesiunea cu un masaj capilar.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Ai grijă de tine cu o tunsoare și aranjat barbă, chiar din confortul propriei case! Ce include? Serviciul include o tunsoare simplă, care nu conține fade, styling și tuns/aranjat barbă.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant
Alege să ai parte de orice tunsoare dorită, dar și de aranjarea bărbii, chiar de la tine acasă! Ce include? Serviciul include orice tunsoare dorită, care include fade, styling și tuns/aranjat barbă.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 60 lei
|
Durata: 30 minute
Relaxează-te în timp ce experții noștri se ocupă de tuns, chiar la tine acasă! Ce include? Serviciul include tunsul 0. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant
Pret: 60 lei
|
Durata: 30 minute
Scapă de grija aranjării bărbii și lasă experții noștri să se ocupe de aspectul tău! Ce include? Serviciul include tuns barbă, dar și aranjarea acesteia. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 90 lei
|
Durata: 45 minute
Alege să câștigi timp când ai parte de tuns la domiciliul tău! Ce include? Serviciul include orice tunsoare dorită și styling. În plus, expertul se va asigura că termină sesiunea cu un masaj capilar.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.

Recenzii

Stefan lucian
Sunt ok. Mai apelez și data viitoare
09/08/2022

Adaugă o recenzie

Notă
Please enter a number from 1 to 5.
Hidden
Hidden
Descrieți experiența
This field is for validation purposes and should be left unchanged.