Despre expert

(1 recenzie)
Locatii: Sector 3, Sector 4, Sector 5, Popesti Leordeni, Bragadiru
Experienta: 5 ani
Experienta in echipa Glow2Go: 3 luni
Covid not vaccinated Vaccinat anti-COVID

Mă numesc Geani, sunt absolvent masterand al Universității Spiru Haret Facultatea de Educație Fizică și Sport program de studii Kinetoterapia în afecțiuni locomotorii
În decursul celor patru ani de invataman în cadrul Colegiului Național Ocatv Onicescu, am ales profilul sportiv, unde am practicat atletism de performanță. Acești patru ani de atletism m-au ajutat să înțeleg mult mai amănunțit mecanismele motrice ale corpului uman.
De mic copil fiind, am iubit sportul. Odată ajuns mare, în mine a luat naștere dorirea de a-i ajuta pe cei în nevoie.
Cu o experiență de 5 ani în domeniul recuperării medicale și în domeniul masajului, vin în ajutor pentru redobândirea, întreținerea și dezvoltarea sănătății dumneavoastră.

Servicii oferite de Geani

Pret: 1700 lei
|
Durata: 60 minute
Kinetoterapia este reabilitarea medicală prin gimnastică sau terapie prin exerciții fizice. În funcție de starea pacientului, există programe de kinetoterapie de dificultate variabilă, ținând cont de constituția pacientului, vârstă, starea acestuia și tipul de activități pe care le desfășoară. În aceste programe, fiecare pacient este abordat individual și sub supravegherea dedicată a unui kinetoterapeut. Principalele obiective ale tratamentului sunt: ​​corectarea posturii și alinierea corpului, restabilirea mișcării articulare, creșterea forței musculare, creșterea coordonării, controlului și echilibrului, corectarea dificultății de respirație și eliminarea durerilor musculare și articulare. Kinetoterapia poate fi practicată la domiciliul pacientului de către un kinetoterapeut specializat din echipa Glow2Go. Acesta deține toate materialele necesare pentru efectuarea exercițiilor în confortul casei dumnevoastră. Aveți nevoie de diagnosticul afecțiunii dumneavoastră de la un medic specialist și motivația de a coopera în scopul recuperării. Ce include? Serviciul include un abonament de 11 ședințe de kinetoterapie, dintre care una este gratuită. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  Valabilitate abonament: 6 luni   Procesul de programare:
  • Atunci când îți achiziționezi un abonament de masaj, te programezi doar la prima sedință din abonament ( dată și ora selectată de către tine, este dată și ora dorită pentru prima ședință de masaj).
  • După achiziționarea abonamentului, echipa Glow2Go îți va transmite pe email un card care este încărcat cu suma ședințelor rămase din abonament.
  • Pentru a te programa pentru o ședința din abonament există 2 variante:
      1. Poți intră pe site să urmezi pașii de programare normali ( selectare serviciu, locație, expert, dată, ora) , iar la check-out să introduci codul cardului cadou, că să nu mai fie necesară din nou plata. La plasarea comenzii, suma serviciului ți se va scădea direct de pe cardul primit.
      2. După prima programare avută poți verifică cu expertul disponibilitatea acestuia și să programezi cu el/ea în avans următoarele ședințe. Ședințele programate o să fie comunicate către noi de către expert.
   
Pret: 170 lei
|
Durata: 60 minute
Kinetoterapia este reabilitarea medicală prin gimnastică sau terapie prin exerciții fizice. În funcție de starea pacientului, există programe de kinetoterapie de dificultate variabilă, ținând cont de constituția pacientului, vârstă, starea acestuia și tipul de activități pe care le desfășoară. În aceste programe, fiecare pacient este abordat individual și sub supravegherea dedicată a unui kinetoterapeut. Principalele obiective ale tratamentului sunt: ​​corectarea posturii, restabilirea mișcării articulare, creșterea forței musculare, creșterea coordonării, controlului și echilibrului, corectarea dificultăților de respirație și eliminarea durerilor musculare și articulare. Kinetoterapia poate fi practicată la domiciliul pacientului de către un kinetoterapeut specializat din echipa Glow2Go. Acesta deține toate materialele necesare pentru efectuarea exercițiilor în confortul casei dumnevoastră. Aveți nevoie de diagnosticul afecțiunii dumneavoastră de la un medic specialist și motivația de a coopera în scopul recuperării. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj. 

Recenzii

Daniel Rada
Tocmai ce am terminat prima mea sesiune de masaj terapeutic cu expertul Geani si sunt foarte multumit! Ma confruntam cu dureri mari de spate si de gat datorate statului pe scaun si a sedentarismului, insa, dupa sesiunea cu Geani, chiar simt schimbari in bine! La inceput mi-a facut o diagnoza si am povestit putin despre problemele cu care ma confrunt, iar mai apoi, a inceput masajul si lucrarea partilor afectate. Ca echipare si prestatie, masa de masaj pe care o are este noua si de calitate, a venit cu tot ce era nevoie, a fost punctual si profesionist. Concluzie: Clar am sa mai apelez la acest expert si ti-l recomand cu drag!
21/11/2022

Adaugă o recenzie

Notă
Please enter a number from 1 to 5.
Hidden
Hidden
Descrieți experiența
This field is for validation purposes and should be left unchanged.