Despre expert

Locatii: Sector 1, Sector 2, Pipera/Voluntari
Branduri folosite: Dermedics, Sothys, Paris Berlin, Parisax, Mac, Kiko, My Lamination, Neyes, Thwya
Experienta: 11 ani experiență - make-up 9 ani experiență - sprâncene
Experienta in echipa Glow2Go: 4 luni
Covid vaccinated Vaccinat anti-COVID

Pasiunea mea a prins contur în 2011, din dorința de a vă împărtăși viziunea asupra calității unui serviciu , perfecțiunii și profesionalismului . Prin ambiție , dedicare și devotament astăzi vă pot oferi servicii de înfrumusețare HighClass ce au în portofoliu nenumărate seminarii, cursuri de perfecționare, certificări , dar și experiență .Dețîn o gamă foarte variată de produse aparțînând celor mai renumite brand-uri în materie de machiaj profesional, stilizare și laminare sprâncene.
Că și pregătire profesională am început acum 11 ani alături de Anca Rădulescu și Alex Radulescu apoi Mirela Vescan,Natalia Clima că și specializări in Makeup plus workshopuri susținute de iBrows Darius Stănese , Raluca Dănăilă și Corina Turcuman .
Sunt specializată pe stilizare sprâncene, refacere forma corectă naturală. Am colaborat cu cei de la Loncolor România cu seminarii de make-up in toată țara, cu designer, videoclipuri, shooting-uri și reviste precum Luxury și Femeia .Sunt specialist in realizarea machiajelor cu ten matur.
Îmi plac machiajele naturale, rezistente și luminoase. Sunt o fire veselă și serioasă.
Abia aștept să ne cunoaștem.

Servicii oferite de Genoveva

Pret: 200 lei
|
Durata: 45 minute
Drenajul limfatic prin presoterapie este foarte eficient pentru durerile de spate, de gât și rigiditate. Mai multe tipuri de drenaj limfatic sunt efectuate cu ajutorul terapiei de compresie, inclusiv utilizarea de costume speciale care acoperă picioarele, abdomenul și brațele. Costumul este format din mai multe spații pneumatice în care aerul intră intermitent sub presiune controlată, rezultând un masaj care stimulează circulația limfatică și a sângelui. Terapia este nedureroasă și foarte relaxantă. Beneficiile includ întărirea sistemului imunitar prin stimularea ganglionilor limfatici, eliminarea toxinelor care împiedică procesele fiziologice, facilitarea transportului acizilor grași și colesterolului, detoxifierea, ameliorarea celulitei și remodelare corporală; îmbunătățirea circulației sanguine și limfatice, în final pielea deveind mai fermă. Ce include? Serviciul include o sesiune de drenaj limfatic prin presoterapie cu durata de 45 de minute. Se recomandă efectuarea a 3 ședințe pe săptămână, pentru obținerea rezultatelor dorite.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Expertul va veni cu masa de masaj.   
prețul variază
|
Durata: 40 minute
Drenajul limfatic prin presoterapie este foarte eficient pentru durerile de spate, de gât și rigiditate. Mai multe tipuri de drenaj limfatic sunt efectuate cu ajutorul terapiei de compresie, inclusiv utilizarea de costume speciale care acoperă picioarele, abdomenul și brațele. Costumul este format din mai multe spații pneumatice în care aerul intră intermitent sub presiune controlată, rezultând un masaj care stimulează circulația limfatică și a sângelui. Terapia este nedureroasă și foarte relaxantă. Beneficiile includ întărirea sistemului imunitar prin stimularea ganglionilor limfatici, eliminarea toxinelor care împiedică procesele fiziologice, facilitarea transportului acizilor grași și colesterolului, detoxifierea, ameliorarea celulitei și remodelare corporală; îmbunătățirea circulației sanguine și limfatice, în final pielea deveind mai fermă. Ce include? Serviciul include un abonament de 11 ședințe, dintre care una este gratuită. Se recomandă efectuarea a 3 ședințe pe săptămână, pentru obținerea rezultatelor dorite.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Expertul va veni cu masa de masaj.    Valabilitate abonament: 2 luni   Procesul de programare: Pentru a achiziționa un abonament trebuie sa fii logat în cont sau să îți creezi unul. Dupa achiziționare, vei putea programa ședințele din abonament din contul tău, din secțiunea "Abonamente".
prețul variază
|
Durata: 40 minute
Drenajul limfatic prin presoterapie este foarte eficient pentru durerile de spate, de gât și rigiditate. Mai multe tipuri de drenaj limfatic sunt efectuate cu ajutorul terapiei de compresie, inclusiv utilizarea de costume speciale care acoperă picioarele, abdomenul și brațele. Costumul este format din mai multe spații pneumatice în care aerul intră intermitent sub presiune controlată, rezultând un masaj care stimulează circulația limfatică și a sângelui. Terapia este nedureroasă și foarte relaxantă. Beneficiile includ întărirea sistemului imunitar prin stimularea ganglionilor limfatici, eliminarea toxinelor care împiedică procesele fiziologice, facilitarea transportului acizilor grași și colesterolului, detoxifierea, ameliorarea celulitei și remodelare corporală; îmbunătățirea circulației sanguine și limfatice, în final pielea deveind mai fermă. Serviciul include un abonament de 6 ședințe, dintre care una este gratuită. Se recomandă efectuarea a 3 ședințe pe săptămână, pentru obținerea rezultatelor dorite.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Expertul va veni cu masa de masaj.    Valabilitate abonament: 1 lună   Procesul de programare: Pentru a achiziționa un abonament trebuie sa fii logat în cont sau să îți creezi unul. Dupa achiziționare, vei putea programa ședințele din abonament din contul tău, din secțiunea "Abonamente".  
Drenajul limfatic prin presoterapie este foarte eficient pentru durerile de spate, de gât și rigiditate. Mai multe tipuri de drenaj limfatic sunt efectuate cu ajutorul terapiei de compresie, inclusiv utilizarea de costume speciale care acoperă picioarele, abdomenul și brațele. Costumul este format din mai multe spații pneumatice în care aerul intră intermitent sub presiune controlată, rezultând un masaj care stimulează circulația limfatică și a sângelui. Terapia este nedureroasă și foarte relaxantă. Beneficiile includ întărirea sistemului imunitar prin stimularea ganglionilor limfatici, eliminarea toxinelor care împiedică procesele fiziologice, facilitarea transportului acizilor grași și colesterolului, detoxifierea, ameliorarea celulitei și remodelare corporală; îmbunătățirea circulației sanguine și limfatice, în final pielea deveind mai fermă. Ce include? Serviciul include un abonament de 11 ședințe, dintre care una este gratuită. Se recomandă efectuarea a 3 ședințe pe săptămână, pentru obținerea rezultatelor dorite.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Expertul va veni cu masa de masaj.    Valabilitate abonament: 2 luni   Procesul de programare:
 • Atunci când îți achiziționezi un abonament de masaj, te programezi doar la prima sedință din abonament ( dată și ora selectată de către tine, este dată și ora dorită pentru prima ședință de masaj).
 • După achiziționarea abonamentului, echipa Glow2Go îți va transmite pe email un card care este încărcat cu suma ședințelor rămase din abonament.
 • Pentru a te programa pentru o ședința din abonament există 2 variante:
   1. Poți intră pe site să urmezi pașii de programare normali ( selectare serviciu, locație, expert, dată, ora) , iar la check-out să introduci codul cardului cadou, că să nu mai fie necesară din nou plata. La plasarea comenzii, suma serviciului ți se va scădea direct de pe cardul primit.
   2. După prima programare avută poți verifică cu expertul disponibilitatea acestuia și să programezi cu el/ea în avans următoarele ședințe. Ședințele programate o să fie comunicate către noi de către expert.
 
Drenajul limfatic prin presoterapie este foarte eficient pentru durerile de spate, de gât și rigiditate. Mai multe tipuri de drenaj limfatic sunt efectuate cu ajutorul terapiei de compresie, inclusiv utilizarea de costume speciale care acoperă picioarele, abdomenul și brațele. Costumul este format din mai multe spații pneumatice în care aerul intră intermitent sub presiune controlată, rezultând un masaj care stimulează circulația limfatică și a sângelui. Terapia este nedureroasă și foarte relaxantă. Beneficiile includ întărirea sistemului imunitar prin stimularea ganglionilor limfatici, eliminarea toxinelor care împiedică procesele fiziologice, facilitarea transportului acizilor grași și colesterolului, detoxifierea, ameliorarea celulitei și remodelare corporală; îmbunătățirea circulației sanguine și limfatice, în final pielea deveind mai fermă. Serviciul include un abonament de 6 ședințe, dintre care una este gratuită. Se recomandă efectuarea a 3 ședințe pe săptămână, pentru obținerea rezultatelor dorite.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Expertul va veni cu masa de masaj.    Valabilitate abonament: 1 lună   Procesul de programare:
 • Atunci când îți achiziționezi un abonament de masaj, te programezi doar la prima sedință din abonament ( dată și ora selectată de către tine, este dată și ora dorită pentru prima ședință de masaj).
 • După achiziționarea abonamentului, echipa Glow2Go îți va transmite pe email un card care este încărcat cu suma ședințelor rămase din abonament.
 • Pentru a te programa pentru o ședința din abonament există 2 variante:
   1. Poți intră pe site să urmezi pașii de programare normali ( selectare serviciu, locație, expert, dată, ora) , iar la check-out să introduci codul cardului cadou, că să nu mai fie necesară din nou plata. La plasarea comenzii, suma serviciului ți se va scădea direct de pe cardul primit.
   2. După prima programare avută poți verifică cu expertul disponibilitatea acestuia și să programezi cu el/ea în avans următoarele ședințe. Ședințele programate o să fie comunicate către noi de către expert.
 
Pret: 600 lei
|
Durata: 2 hour
Vrei să ai un aspect impecabil într-o zi specială? Alege pachetul de make-up de ocazie si laminare sprâncene. Ce include? Serviciul include un make-up de seară și laminarea sprâncenelor. Serviciul include aplicarea genelor false, daca se dorește. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Laminarea sprâncenelor este o procedură care oferă sprâncenelor un aspect natural.  Aceasta procedură revoluționară nu este toxică ci, dimpotrivă, hrănește profund firele de păr. Laminarea sprancenelor poate fi făcută și înainte de vacanțe, fară probleme. Forma sprâncenelor sau tratamentul nu pot fi afectate de apa sărată, vânt sau căldură, din contră, procedeul oferă protecție împotrivă razelor UV. Primele rezultate se păstrează intacte 3-4 săptămâni. După a doua procedură, deja firul de păr crește mai rapid și își păstrează independent forma dorită. Pentru un rezultat optim, primele 24 de ore evitați căldură excesivă (saună), dușurile fierbinți și exercițiile fizice în exces. După 24 de ore, vă puteți spăla pe față și puteți folosi produsele voastre cosmetice preferate, fară nicio problemă. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant. Serviciul durează 120 de minute.
Bucură-te de o sesiune de pensat și stilizat sprâncene chiar în confortul casei tale. În plus, în timpul sesiunii de pensat te poți răsfăța cu un drenaj limfatic corporal prin presoterapie. Drenajul limfatic prin presoterapie este foarte eficient pentru durerile de spate, de gât și rigiditate. Mai multe tipuri de drenaj limfatic sunt efectuate cu ajutorul terapiei de compresie, inclusiv utilizarea de costume speciale care acoperă picioarele, abdomenul și brațele. Costumul este format din mai multe spații pneumatice în care aerul intră intermitent sub presiune controlată, rezultând un masaj care stimulează circulația limfatică și a sângelui. Terapia este nedureroasă și foarte relaxantă. Beneficiile includ întărirea sistemului imunitar prin stimularea ganglionilor limfatici, eliminarea toxinelor care împiedică procesele fiziologice, facilitarea transportului acizilor grași și colesterolului, detoxifierea, ameliorarea celulitei și remodelare corporală; îmbunătățirea circulației sanguine și limfatice, în final pielea deveind mai fermă. Procedurile durează 40 de minute.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Laminarea sprâncenelor este o procedură care oferă sprâncenelor un aspect natural.  Aceasta procedură revoluționară nu este toxică ci, dimpotrivă, hrănește profund firele de păr. Laminarea sprancenelor poate fi făcută și înainte de vacanțe, fară probleme. Forma sprâncenelor sau tratamentul nu pot fi afectate de apa sărată, vânt sau căldură, din contră, procedeul oferă protecție împotrivă razelor UV. Primele rezultate se păstrează intacte 3-4 săptămâni. După a doua procedură, deja firul de păr crește mai rapid și își păstrează independent forma dorită. Pentru un rezultat optim, primele 24 de ore evitați căldură excesivă (saună), dușurile fierbinți și exercițiile fizice în exces. După 24 de ore, vă puteți spăla pe față și puteți folosi produsele voastre cosmetice preferate, fară nicio problemă. În plus, în timpul sesiunii de laminare te poți răsfăța cu un drenaj limfatic corporal prin presoterapie. Drenajul limfatic prin presoterapie este foarte eficient pentru durerile de spate, de gât și rigiditate. Mai multe tipuri de drenaj limfatic sunt efectuate cu ajutorul terapiei de compresie, inclusiv utilizarea de costume speciale care acoperă picioarele, abdomenul și brațele. Costumul este format din mai multe spații pneumatice în care aerul intră intermitent sub presiune controlată, rezultând un masaj care stimulează circulația limfatică și a sângelui. Terapia este nedureroasă și foarte relaxantă. Beneficiile includ întărirea sistemului imunitar prin stimularea ganglionilor limfatici, eliminarea toxinelor care împiedică procesele fiziologice, facilitarea transportului acizilor grași și colesterolului, detoxifierea, ameliorarea celulitei și remodelare corporală; îmbunătățirea circulației sanguine și limfatice, în final pielea deveind mai fermă. Procedurile durează 60 de minute.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 400 lei
|
Durata: 90 minute
Testează diverse look-uri ca să fii sigură că rezultatul din ziua nunții este cel dorit de tine! Ce include? Serviciul include proba machiajului de mireasă. În această sesiune, se testează diverse look-uri și vei obține cele mai potrivite sfaturi de la experții noștri. Toate acestea ca să fii sigură că în ziua cea mare, rezultatul este cel dorit! Serviciul include aplicarea genelor false, daca se dorește.   Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 800 lei
|
Durata: 90 minute
Radiază de fericire și încredere în ziua nunții tale cu un make-up realizat perfect și care se pliază pe dorințele tale. Experții noștri acordă o atenție deosebită ca tu să ai parte de rezultatele așteptate! Ce include? Serviciul include  o probă la make-up de mireasă, dar și machiajul din ziua nunții.  Chipul miresei nu poate fi  prea încărcat, precum o mască. Un factor important care nu poate fi trecut cu vederea este tehnica de machiaj. Corecția dublă, iluminarea multiplă, fac machiajul să arate natural. Serviciul include și genele false. Proba se realizeaza în prealabil pentru a putea testa diverse look-uri și a primi cele mai bune sfaturi de la experții noștri. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează 
Pret: 500 lei
|
Durata: 120 minute
Radiază de fericire și încredere în ziua nunții tale cu un make-up realizat perfect și care se pliază pe dorințele tale. Experții noștri acordă o atenție deosebită ca tu să ai parte de rezultatele așteptate! Ce include? Serviciul include un make-up de mireasă. Chipul miresei nu poate fi  prea încărcat, precum o mască. Un factor important care nu poate fi trecut cu vederea este tehnica de machiaj. Corecția dublă, iluminarea multiplă, fac machiajul să arate natural. Serviciul include și genele false. Recomandăm să achiziționezi pachetul de probă + make-up nunta pentru a testa diferite look-uri înainte de ziua nunții, dar și pentru a primi cele mai potrivite sfaturi de la experții noștri. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 450 lei
|
Durata: 90 minute
Este momentul să strălucești și să ieși în evidență cu un make-up de seară realizat exact pe gustul tău și care se asortează perfect cu ținuta aleasă! Ce include? Serviciul include un make-up de seară,  Serviciul include aplicarea genelor false, daca se dorește.   Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 350 lei
|
Durata: 60 minute
Ai parte de un look natural pentru o ieșire în oraș sau o întâlnire importantă de business. Machiajul de zi îți pune în evidență trăsăturile și te ajută să îți completezi ținuta! Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.

Recenzii

Adaugă o recenzie

Notă
Please enter a number from 1 to 5.
Hidden
Hidden
Descrieți experiența
This field is for validation purposes and should be left unchanged.