Despre expert

(16 recenzii)
Locatii: Sector 3
Branduri folosite: Cupio, Emmi, Mack's, Le Vole
Experienta: 21 de ani
Experienta in echipa Glow2Go: 30 luni
Covid vaccinated Vaccinat anti-COVID

Bună, sunt Ioana, un profesionist pe partea de manichiură-pedichiură de doua decenii ,domeniu care mi-a adus multe satisfacții.
O persoană normală, atentă la nevoile celor din jur si nerăbdătoare spre a va oferi printr-un serviciu de calitate un moment de relaxare, în confortul propriului cămin.
Optimismul și pozitivismul sunt trăiri cate mă însoțesc atât în viața personală cât și în cea profesională făcând din mine un om motivat și plin de speranță.
,,FRUMUSEȚEA TREZEȘTE SUFLETUL LA VIAȚĂ “

Servicii oferite de Ioana Z.

Pret: 160 lei
|
Durata: 60 minute
Dacă îți dorești ca unghiile tale să se mențină pe o perioadă îndelungată de timp, pedichiura de tip gel este ceea ce cauți.  Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicarea  gelului. Aplicarea acestuia se realizează în straturi, fiecare uscându-se utilizând lampa UV. La final, experta se va asigura că lasă picioarele hidratate, prin folosirea unei creme cu proprietăți emoliente. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
  • Pachetel ca la manichiură
Pret: 120 lei
|
Durata: 60 minute
Câștigă încredere în tine cu o pedichiură clasică, curată și elegantă.  Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor de la picioare și a cuticulei cu clește sau forfecuță, dat formă unghiei și aplicarea unei oje clasice. La final, experta se va asigura că lasă picioarele hidratate, prin folosirea unei creme cu proprietăți emoliente. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Experta vine inclusiv cu un recipient pentru înmuierea picioarelor.  În cazul în care pedichiura necesita o atenție deosebită, având colturi, unghii încarnate sau bătături, recomandăm să alegi serviciul de pedichiură cu probleme.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 160 lei
|
Durata: 90 minute
Ai parte de pedichiură semipermanentă la domiciliu. De nelipsit din viața oricărei femei, aduce încredere și un strop de răsfăț. Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor de la picioare și a cuticulei cu clește sau forfecuță, dat formă unghiei și aplicarea unei oje semipermente. Aplicarea acesteia se realizează în straturi, fiecare uscându-se utilizând lampa UV. La final, experta se va asigura că lasă picioarele hidratate, prin folosirea unei creme cu proprietăți emoliente Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 170 lei
|
Durata: 90 minute
Ești gata pentru o seară în oraș cu fetele sau o întâlnire importantă cu o nouă manichiură cu gel, realizată simplu chiar la tine acasă! Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă, îndepărtarea gelului actual și aplicarea unui nou strat în culoarea dorită. Aplicarea acestuia se realizează în straturi, fiecare uscându-se utilizând lampa UV. La final, experta se va asigura că lasă mâinile hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 110 lei
|
Durata: 60 minute
Câștigă încredere în tine cu o manichiura clasică, curată și elegantă.  Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei cu capete de freză și forfecuță, dat formă și aplicarea unei oje clasice. La final, experta se va asigura că lasă mâinile hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
  Vrei o schimbare? Noi îți oferim posibilitatea îndepărtării ojei semipermanente, chiar la tine acasă. Ești gata pentru o nouă etapă cu o manichiură semipermanentă! Ce include? Serviciul include îndepărtarea oje semipermanente, tăierea unghiilor și a cuticulei cu capete de freză și forfecuță, dat formă și aplicare unei oje semipermanente. La final, experta se va asigura că lasă mâinile hidratate, folosind o cremă specifică.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 220 lei
|
Durata: 150 minute
Ai parte de un moment pentru tine, chiar în confortul casei tale cu o manichiură gel realizată exact pe gustul tău! Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și construcția gel pe șablon. Aplicarea acestuia se realizează în straturi, fiecare uscându-se utilizând lampa UV. La final, experta se va asigura că lasă mâinile hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 170 lei
|
Durata: 90 minute
Ai grijă de tine cu o manichiura gel pe unghia naturală ce ține timp îndelungat. Răsfățul vine chiar la tine acasă! Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicarea gelului pe unghia naturală. Aplicarea acesteia se realizează în straturi, fiecare uscându-se utilizând lampa UV. La final, experta se va asigura că lasă mâinile hidratate, folosind o cremă specifică. Dacă îți dorești construcție, îți recomandăm să îți îndrepți atenția către acest serviciu. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 160 lei
|
Durata: 90 minute
Ai parte de manichiură semipermanentă la domiciliu! De nelipsit din viața oricărei femei, aduce încredere și un strop de răsfăț. Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicarea unei oje semipermanente. Aplicarea acesteia se realizează în straturi, fiecare uscându-se utilizând lampa UV. La final, experta se va asigura că lasă mâinile hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 135 lei
|
Durata: 90 minute
Scapă de dureri și bucură-te de o pedichiură cu probleme realizată chiar în confortul casei. Pedichiura cu probleme necesita o atenție deosebită, având colțuri, unghii încarnate sau bătături. Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicarea unei oje clasice. La final, experta se va asigura că lasă picioarele hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop.  Experta vine inclusiv cu un recipient pentru înmuierea picioarelor.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 225 lei
|
Durata: 120 minute
Ai grijă de unghiile tale cu pachetul de manichiură & pedichiură clasică și oferă-ți un moment de răsfăț, chiar în confortul casei tale! Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicare unei oje clasice. La final, experta se va asigura că lasă mâinile și picioarele hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop.  În cazul în care pedichiura necesita o atenție deosebită, având colturi, unghii încarnate sau bătături, recomandăm să alegi pachetul de manichiură clasică & pedichiură cu probleme.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Ai grijă de unghiile tale cu pachetul de manichiură clasică & pedichiură semipermanentă și oferă-ți un moment de răsfăț, chiar în confortul casei tale! Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă, aplicare unei oje clasice la manichiură și a unei oje semipermanente la pedichiură. Oja semipermanentă se aplică în straturi și se usucă folosind lampa UV. La final, experta se va asigura că lasă mâinile și picioarele hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Ai grijă de unghiile tale cu pachetul de manichiură & pedichiură semipermanentă și oferă-ți un moment de răsfăț, chiar în confortul casei tale! Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicarea unei oje semipermanente. Aceasta se aplică în straturi și se usucă folosind lampa UV. La final, experta se va asigura că lasă mâinile și picioarele hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Ai grijă de unghiile tale cu pachetul de manichiură semipermanentă & pedichiură clasică și oferă-ți un moment de răsfăț, chiar în confortul casei tale! Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă, aplicare unei oje semipermanente la manichiură și a unei oje clasice la pedichiură. Oja semipermanentă se aplică în straturi și se usucă folosind lampa UV. La final, experta se va asigura că lasă mâinile și picioarele hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop.  În cazul în care pedichiura necesita o atenție deosebită, având colturi, unghii încarnate sau bătături, recomandăm să alegi pachetul de manichiură semipermanentă & pedichiură cu probleme.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 235 lei
|
Durata: 150 minute
Ai grijă de unghiile tale cu pachetul de manichiură clasică & pedichiură cu probleme și oferă-ți un moment de răsfăț, chiar în confortul casei tale! Pedichiura cu probleme necesita o atenție deosebită, având colțuri, unghii încarnate sau bătături. Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicare unei oje clasice. În plus, se acordă o atenție specială problemelor pedichiurii, cum ar fi: colțuri, unghii încarnate sau bătături. La final, experta se va asigura că lasă mâinile și picioarele hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.

Recenzii

Laura Baroana
Daca vrei sa ai o zi grozava si un mood fain, fa.ti programare la serviciile profi ale dnei Ioana. Pt mine este reteta rasfatului o zi in care stiu ca o astept la mine. Abia astept sa vedem ce frumusete ne mai iese data viitoare!
08/12/2022
Sandra P
Foarte profesionista, punctuală, cu zâmbetul pe buze si extrem de eficientă. Recomand cu incredere serviciile dânsei. Eu cu siguranta voi reveni pentru următoarea programare. Multumesc, dna Ioana!
06/10/2022
Adnana Z.
O recomand cu drag pe dna Ioana. Rezultatul a fost pe masura asteptarilor iar dumneaei este foarte politicoasa si atenta. E o placere sa interactionezi cu o astfel de persoana calda si profesionista. Va multumesc!
15/09/2022
Maria Nicola
Astazi a venit la noi, pentru prima data, Ioana ca sa ne pedichiureasca :) pe mine si pe mama mea. Noi suntem de moda veche, ne place pedichiura ingrijita, taiata rotund, cu carmin si culori domolite. Ne-am inteles de minune. In primul rand - a fost foarte punctuala, apoi - foarte receptiva la ceea ce i-am povestit despre sensibilitatile noastre, are mana usoara, e foarte empatica si ne-a facut pedichiura ireprosabil, 5/5! O recomand oricui, fara nici o retinere! Aveti incredere, o sa va placa! Multumim , Ioana!
01/09/2022
Ana Mirzan
Am apelat la acest sistem glow2go, că nu avem cu cine să-l las pe cel mic. Și am descoperit-o pe doamna Ioana, un om minunat, cu multă răbdare și iubitoare de copii. Servicii impecabile. Mulțumesc!
22/08/2022
Mihai Toni
F profesionista. Pedichiura arata inmpecabil atat din punct de vedere estetic cât și funcțional .
21/08/2022
liliana m
5* pentru doamna Ioana.
21/08/2022
Oana Corcodel
Ioana este un super om, foarte atent la nevoile clientului si face treaba super de calitate!
15/07/2022
Georgeta Ciobanu
Multumesc Ioana , a fost o revedere placuta . Ioana este o profesionista desavarsita , si abia astept urmatoarea vizita. Multumesc inca odata ! 💐
13/07/2022
Sanda Dumitru
In primul rand , mulțumesc Dna Ioana, o doamna de excepție, cu un profesionalism de nota 10; este foarte plăcută (nici nu știi când trece timpul) si atenta in tot ce face. O recomand cu drag și cu multă încredere. Ne vom revedea Dna Ioana. 💐
30/06/2022
Magda Georgescu
Ioana este o persoana cu multa energie (argint viu) dar foarte calma si competenta in ceea ce face. Am petrecut in timpul tratamentului momente placute. Este foarte constiincioasa si eficienta. Plus intelegatoare, mai ales ca nu a mers liftul, plus cateva intreruperi. Iar mainile ei foarte usoare, pare ca face totul cu placere.
27/05/2022
Raluca Stoican
Eficienta, calitate si o personalitate foarte placuta; asa as descrie experienta mea :) multumesc si ne vedem data viitoare!
19/05/2022
Laura Baroana
Multumesc nespus, dna Ioana. Abia astept urmatoarea vizita! Jos palaria!
07/05/2022
Perde Gabriela
Nu pot sa spun decat ca a fost foarte bine si placut. Ioana este profesionista si totodata o persoana agreabila ca nici nu stiu cand a trecut timpul . Multumesc mult Ioana.😊🤗
02/04/2022
Perde Gabriela
Multumim Ioana, o profesionista in primul rand , o persoana agreabila si foarte atenta cu clienta. 👍
02/04/2022
Adriana U
Foarte multumita de prima experiența Glow2go! O recomand cu încredere pe Ioana pentru serviciile de manichiura și pedichiura ! 5/5 👍
14/02/2022

Adaugă o recenzie

Notă
Please enter a number from 1 to 5.
Hidden
Hidden
Descrieți experiența
This field is for validation purposes and should be left unchanged.