Despre expert

Locatii: Timișoara
Experienta: 10 ani masaj 5 ani yoga
Experienta in echipa Glow2Go: 5 luni
Covid not vaccinated Vaccinat anti-COVID

” Sănătatea pacientului, lege supremă.” – Proverb Asiatic
Principiile asiatice în orașul tău!

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii apelau la persoanele specializate în terapie pentru a-și îmbunătăți energia fizică, psihică ,dar și pentru a se reface după activitățile zilnice. Teoriile asiatice ne explică cum putem să avem o viața mai longevivă și mai echilibrată dacă oferim atenția cuvenită corpului nostru.

Sunt Mădălin, terapeut și practicant de terapie alternativă; împreună vom armoniza, echilibra, energiza, vindeca și preveni anumite probleme fizice sau dezechilibre energetice, prin ședințele de masaj sau sesiuni de yoga, iar viața ta va deveni o rază de soare care radiază fericire!
Prin masaj vom avea grijă de corpul fizic care este utilizat în mod constant în activitățile zilnice, iar prin ședințele de yoga și meditație, corpul energetic se va echilibra într-un mod optim și eficient!

Oferă-i și tu corpului tău ceea ce are nevoie și programează-te la masaj și Yoga pentru o viață echilibrată și armonioasă!

Namaste!

Servicii oferite de Mădălin

Pret: 199 lei
|
Durata: 90 minute
La baza este un masaj de relaxare și drenaj limfatic, utilizandu-se uleiuri esentiale pure nediluate, direct pe piele și cristalele aferente celor 7 centrii energetici. Ce include? Înainte de echilibrarea centrilor energetici și aplicarea uleiurilor, pentru fluidizarea limfei se face un drenaj uscat pe fiecare picior, inghinal, axial, clavicular si abdominal. Este o experiență de o profunzime interioară deosebită, eliberatoare emoțional, masajul ezoteric fiind conceput ca o lecție introductivă în spațiul energetic susținut de esența plantelor și puterea cristalelor. Totodata este o forma de autotratament, cristalele le veti pastra, le veți purifica, iar conexiunea cu acestea se va intensifica cu fiecare utilizare conform indicatiilor de mai jos, de aceea este bine sa nu le înstrăinați sau să fie atinse de alte persoane. Ședința începe și se finalizează cu o conștientizare interioară a stării emoționale pe care o avem la momentul prezent, precum și senzațiile corporale ce pot fi însoțite de tensiuni, dureri, zvacniri, furnicaturi sau relaxare musculară în funcție de gradul de somatizare al fiecăruia. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  În cazul în care nu ai cristalele achiziționate, acestea pot fi cumpărate de la experta noastra la prețul de 100 lei. Dupa aceea, le veți putea folosi pe o perioadă nedeterminată. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 349 lei
|
Durata: 90 minute
Consiliere spirituală O ședință de consiliere te ajuta să conștientizezi anumite dizarmonii care te pot afecta atât la nivel emoțional cât și mental. Durata unei ședințe este de o oră și jumătate. Yoga înseamnă disciplină, perseverență, răbdare, claritate și iubire de Sine. Cine este instructorul programului? Ahu, este persoană care ține loc de pansament în relațiile cu oamenii, și nu doar ține ea îi ajută să, se s-o vindece la propriu prin programele ei one to one. De aceea, această platforma considerăm că o se potrivește mănușă deoarece ea lucrează mai mult individual ci fiecare persoană în parte mai mult decât cu un grup de oameni. Programele ei sunt vaste și orice ai alege să lucrezi acasă, din momentul alegerii cu Ahu, ai toate șansele inevitabil că viață ta, să se schimbe. Aureliană ( Ahu) : ''Sunt instructor de yoga de 3 ani certificat internațional 400h pe baza cursului de instructor din India alături de 6 maeștri care și ai pus amprenta incontestabil în evoluția și dezvoltarea mea că ființă.'' Practic yoga de 20 de ani creând astfel un stil de viață asumat și sănătos. Fiecare program abordat prin yoga te conduce inevitabil la a deprinde starea de acceptare și claritate.''    
Pret: 180 lei
|
Durata: 1 hour
Ce este masajul sportiv? Masajul sportiv este conceput pentru a ajuta sportivii înainte, în timpul și după antrenament. Este util pentru oricine face sport pentru a crește flexibilitatea, a preveni rănile și pentru a ajuta la vindecare după un accident sportiv. Masajul sportiv este special adaptat pentru diferite sporturi și leziuni sportive. Nu este o formă relaxantă de masaj, ba chiar este destul de obositoare. Funcționează prin întinderea mușchilor încordați, stimulând mușchii inactivi și îmbunătățind starea țesuturilor moi. Scopul masajului sportiv este de a reduce stresul și tensiunea care se pot acumula în țesuturile moi ale corpului în timpul exercițiului. Această formă de masaj este utilizată pentru a: → crește rezistența; → îmbunătăți performanța; → reduce șansele de rănire; → reduce timpul de recuperare după o accidentare. Tehnicile de masaj sportiv Tehnica de eliberare a tensiunii din țesuturile moi, prin blocarea și întinderea țesuturilor și a mușchilor. Tehnica neuromusculară (trigger) ce presupune identificarea punctelor de declanșare din sistemul nervos pentru a scăpa de durere și tensiune. Tehnica relaxării pe grupe de mușchi care este utilizată pentru relaxarea mușchilor hiperactivi. Tehnica de mobilizare a fasciei ce presupune o frământare profundă și lentă, combinată cu rularea pielii. Această tehnică este utilizată pentru flexibilizarea țesuturilor din jurul mușchilor.    
Pret: 259 lei
|
Durata: 90 minute
În aceste vremuri, într-o singură zi suntem supuși unui flux de stimuli de care strămoșii noștri se bucurau într-o viață întreagă! Yoga Nidra sau somnul conștient este cea mai simplă și cea mai blândă modalitate prin care putem relaxa sistemul nostru nervos în decurs de câteva minute! Nu este un stil de yoga, ci o stare în care putem ajunge în decurs de câteva minute. În această stare corpul fizic se odihnește exact ca atunci când dormi un somn profund, în timp ce mintea rămâne în stare de conștiență. 30-40 de minute de Yoga Nidra echivalează cu 3-4 ore de somn profund. Ședința poate fi înregistrată audio, astfel încât să o poți relua ori de câte ori vrei. Întâlnirea constă în 3 etape de câte 30’, în care sunt incluse 30’ de masaj reflexoterapeutic dedicat punctelor și sistemelor ce influențează direct creșterea rezistenței la stres, 30’ de Yoga Nidra și 30’ de tehnici de respirație pentru consolidarea rezultatelor.  
Pret: 159 lei
|
Durata: 1 hour

Detalii serviciu

Oferă un impuls în circulația sângelui și a producției de colagen al pielii cu un masaj cu bețe de bambus la domiciliu. Poți reduce considerabil celulita practicând constant acest tip de masaj, dar fără a neglija un stil de viață sănătos. Presiune: puternică

Beneficiile masajului cu bețe de bambus la domiciliu

 • Elimină toxinele din organism
 • Efect de drenaj limfatic
 • Tonifiază musculatura
 • Piele mai fermă și mai fină

Recomandarea noastră

Masajul cu bețe de bambus la domiciliu ajută la creșterea producției de colagen și îmbunătățirea circulației in zonele afectate pentru ca pielea ta să aibă un aspect mai tonifiat. Cu ajutorul ședințelor la domiciliu sistemul imunitar va funcționa mai bine, care poate deveni deficitar după perioade prelungite de stres sau datorită tulburărilor funcției hormonale.

În timpul masajului cu bețe de bambus la domiciliu

Serviciul include un masaj cu bețe de bambus de 60 de minute la tine acasă. Pentru început, expertul va dori să afle zona pe care se dorește tratamentul, va începe de obicei prin a lucra șoldurile, coapsele și picioarele pentru a „activa” zonele cu ajutorul bețelor de bambus. Acest proces de activare crește circulația sângelui și fluxul de energie în întregul corp. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.
Pret: 250 lei
|
Durata: 1 hour
Simte răsfățul prezent la un SPA direct la tine acasă! Lasă-te învăluit de arome ce îți trezesc simțurile și îți amplifică starea de bine! Dă-ți voie să ai momentul tău! Presiune: ușoară

Beneficiile masajului prin aromaterapie la domiciliu

 • Produce un somn mai odihnitor
 • Crește nivelul de energie
 • Reduce stresul, anxietatea și tensiunea
 • Stimulează imunitatea

Recomandarea noastră

Aromaterapia ajută la îmbunătățirea stării de spirit, la minimizarea tulburărilor de somn si ameliorarea stărilor depresive. Mai mult decât atât,  are capacitatea de a crește energia și a induce o stare profundă de relaxare.

În timpul masajului prin aromaterapie la domiciliu

În timpul sesiunii, se lucrează în special pe meridianele corpului și se aplică o presiune ușoară pe anumite puncte din corp. Infuzia cu uleiuri esențiale este la alegere. Poți selecta aromele preferate.. Acest masaj echilibrează mintea și corpul din punct de vedere energetic. În timpul celor 75 minute de masaj se lucrează corporal, facial, dar și la nivelul scalpului.
Pret: 139 lei
|
Durata: 1 hour
Această practică este potrivită pentru persoanele care nu au mai încercat niciodată yoga sau care au practicat foarte puțin în trecut. Vom pune accent pe obiectivele și nevoile tale de moment, nefiind necesar să ai o condiție fizică ireproșabilă pentru a începe această practică. Vom discuta despre principiile de bază ale disciplinei yoga, apoi vom realiza tehnici de respirație pentru concentrare, vom efectua posturi pe parcursul cărora vom pune accentul pe un aliniament corect, pentru a practica în deplină siguranță. Spre final ne vom relaxa și ne vom bucura efectele practicii asupra minții și corpului.
Pret: 199 lei
|
Durata: 105 minute
Programul YOGA la tine acasă: Program clasic prin exercitarea asanelor din Hatha Yoga Ședințele de yoga ajuta la reglarea metabolismului, reglează tractul respirator, stimulează sistemul endocrin și ajuta la starea de buna dispoziție. Clasa de yoga conține practica (posturi corporale) și consiliere spirituala, bazata pe experienta expertului în a crea o buna comunicare și motivatie în timpul de lucru. Durează 1h45 min Yoga insemăna disciplină, perseverență, răbdare, claritate și iubire de Sine. Cine este instructorul programului? Ahu, este persoană care ține loc de pansament în relațiile cu oamenii, și nu doar ține ea îi ajută să, se s-o vindece la propriu prin programele ei one to one. De aceea, această platforma considerăm că o se potrivește mănușă deoarece ea lucrează mai mult individual ci fiecare persoană în parte mai mult decât cu un grup de oameni. Programele ei sunt vaste și orice ai alege să lucrezi acasă, din momentul alegerii cu Ahu, ai toate șansele inevitabil că viață ta, să se schimbe. Aureliană ( Ahu) : ''Sunt instructor de yoga de 3 ani certificat internațional 400h pe baza cursului de instructor din India alături de 6 maeștri care și ai pus amprenta incontestabil în evoluția și dezvoltarea mea că ființă.'' Practic yoga de 20 de ani creând astfel un stil de viață asumat și sănătos. Fiecare program abordat prin yoga te conduce inevitabil la a deprinde starea de acceptare și claritate.''    
Pret: 169 lei
|
Durata: 90 minute
Fie că lucrezi mult de pe scaun sau pur și simplu te confrunți cu anumite tensiuni la nivelul coloanei, această sesiune se adresează oricărui nivel de practică. La început vom realiza câteva tehnici de respirație pentru a relaxa sistemul nervos, iar pe parcurs vom pune accent pe posturi menite să îmbunătățească flexibilitatea coloanei, să deschidă zona pieptului și să întărească mușchii spatelui cu scopul de a ne corecta postura. Practicând mai des, vei observa ameliorarea durerilor de spate și te vei bucura de o stare de bine la nivel fizic și mental.
Pret: 149 lei
|
Durata: 90 minute
Fie că te confrunți sau nu cu provocări în a avea un somn odihnitor, această sesiune reprezintă un adevărat răsfăț pentru oricine. Ritmul este lent și abordarea blândă, concentrându-ne pe o respirație conștientă și posturi relaxante, realizate la nivelul solului. Spre finalul sesiunii te voi ghida într-o  stare de relaxare conștientă, pentru a-ți recalibra sistemul nervos și a te odihni așa cum meriți.
Pret: 149 lei
|
Durata: 1 hour
Dacă treci printr-o perioadă agitată și te confrunți cu tensiuni fizice și mentale, această sesiune este potrivită pentru tine. Nu este necesar să fi practicat yoga în trecut pentru a încerca acest tip de sesiune. Vom pune accentul pe respirație și vom realiza acele tehnici de respirație menite să reducă efectele stresului asupra corpului și a minții. Ritmul va fi adaptat conform nivelului tău, oferindu-ți diverse opțiuni de adaptare a posturilor cu scopul de a te relaxa și a te detensiona. Spre final vom sta mai mult în starea de relaxare pentru a te bucura pe deplin de momentul tău cu tine însăți/însuți.
Pret: 149 lei
|
Durata: 1 hour
Această practică este indicată persoanelor care prezintă dureri lombare, cervicale, dureri la articulații și încheieturile oaselor. Ajuta la decontractarea musculaturii și a zonelor blocate. Yoga înseamnă disciplină, perseverență, răbdare, claritate și iubire de sine. Durata serviciului este de 60 de minute.  
Pret: 199 lei
|
Durata: 1 hour
Abordăm un stil de yoga mai antrenant ce implică stilul Ashtanga. Acest stil oferă streching și flexibilitate întărind și tonifiind musculatura. Se recomandă persoanelor care au nevoie de cardio și care au mai practicat și alte sporturi. Yoga înseamnă disciplină, perseverență, răbdare, claritate și iubire de sine. Durata unei ședințe este de 60 de minute.
Pret: 199 lei
|
Durata: 1 hour
Am pregătit pentru această practică stilul Hatha Yoga. Potrivită pentru persoanele lente și conștiincioase. Aceasta practică îți oferă relaxare, bună dispoziție, claritate și energizare. Yoga înseamnă disciplină, perseverență, răbdare, claritate și iubire de sine. Durata unei ședințe este de 60 de minute.
Pret: 219 lei
|
Durata: 90 minute
Pentru persoanele care vor să integreze în viețile lor principiile disciplinei yoga, pornind de la filosofie, tehnici de respirație (Pranayama) posturi (Asana) și meditație (Dhyana), această sesiune se adresează tuturor celor care vor să înceapă o practică tradițională de yoga. Vom discuta concepte de bază ale filosofiei yoga, vom explora diversele tehnici de respirație, vom practica mai multe stiluri de yoga și vom încheia cu practica meditației. Îți voi oferi apoi sfaturi cu privire la menținerea unei practici constante de meditație chiar și în afara ședințelor cu mine.
Pret: 99 lei
|
Durata: 30 minute
Masajul prin reflexoterapie la domiciliu este un tip de terapie în care se folosește o presiune ușoară pe anumite puncte de-a lungul picioarelor tale (și, eventual, pe mâini sau urechi) care sunt conectate prin sistemul nervos pentru a te ajuta să te simți mai bine. Când se aplică presiune asupra acestor zone și puncte, aceasta stimulează mișcarea energiei de-a lungul canalelor nervoase și ajută la restabilirea echilibrului homeostaziei în organism. Presiune: ușoară medie

Beneficiile masajului prin reflexoterapie la domiciliu

 • Stimulează fluxul sanguin și promovează un somn mai bun
 • Reduce stresul, anxietatea și tensiunea
 • Stimulează sistemul nervos și îmbunătățește metabolismul și nivelul de energie

Recomandarea noastră

Reflexoterapia reduce durerea prin atingere calmantă si ajută la îmbunătățirea stării de spirit, la minimizarea tulburarilor de somn si ameliorarea depresiei. Mai mult decât atât, reflexologia are capacitatea de a stimula funcția nervoasă, de a crește energia și a induce o stare profundă de relaxare și de a elimina toxinele din organism. Reflexoterapia stimulează sistemul nervos central cu scopul de a preveni migrenele și a trata afecțiunile tractului urinar.

În timpul masajului prin reflexoterapie la domiciliu

Serviciul include o ședință de masaj de tip reflexoterapie de 30 de minute la tine acasă. Pentru a te cunoaște și a te asigura că reflexologia este potrivită pentru tine, terapeutul va începe să-ți pună întrebări despre sănătatea ta, ce mănânci, despre stilul tău de viață și despre orice afecțiune pe care o ai. Răspunsurile tale vor ajuta terapeutul să decidă dacă să lucreze zona picioarelor, mâinilor, urechilor sau o combinație a acestora. Pe extremitățile corpului - tălpile picioarelor, palmele, nasul, urechile - există zone reflexe pentru terminațiile nervoase și organele corpului. Tehnicile de reflexoterapie se bazează pe un principiu similar cu acupunctură și presopunctura – stimularea punctelor reflexe. Un masaj la picioare la domiciliu poate elimina toxinele din organism și poate debloca circuitul energetic din organism. Punctele de reflexoterapie în scop terapeutic - reflexologia - și reflexologia piciorului sunt o practică străveche ale cărei origini s-au pierdut în antichitate. Masați punctele reflexe timp de câteva minute până dispare durerea locală și granulația subcutanată. Aceste mișcări îmbunătățesc circulația sângelui și limfei, ba chiar normalizează funcția organelor corespunzătoare punctelor de masaj prin reflexe. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masă de masaj.
Pret: 199 lei
|
Durata: 1 hour
Această practică este compusă din respirație și din yoga. Este indicată persoanelor cu afecțiuni respiratorii, ajutând să creeze un flux de eliberare al mucozităților. Are efect de drenaj al glandei tiroidiene, oferind astfel o decomprimare plămânilor, lăsând corpul sa respire ușor și fără probleme. Yoga înseamnă disciplină, perseverență, răbdare, claritate și iubire de sine. Durata unei ședințe este de o oră.
Pret: 240 lei
|
Durata: 1 hour
Vrei să faci o sesiune de masaj, dar simți că le-ai încercat pe toate? Îți propunem masajul cu roci vulcanice, denumit și masaj cu pietre calde. Beneficiile acestuia sunt multiple: -înlătură durerile de spate, durerile cauzate de artrită, osteoartrită; -ameliorează stresul, indomnia și stările de anxietate; -stimulează sistemul limfatic, care transportă deșeurile și toxinele din organism; -remediază afecțiunile coloanei vertebrale, ale mușchilor și articulațiilor; -căldura pietrelor favorizează o bună circulație a sângelui. Ce include? Serviciul include un masaj cu roci vulcanice de 60 de minute ce utilizează tehnici ușoare pentru o experiență plăcută și de răsfăț. Rocile vulcanice au o temperatură potrivită pentru corpul uman, neexistând riscul de arsură.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.     
Pret: 220 lei
|
Durata: 120 minute
Drenajul limfatic la domiciliu reprezintă un tratament blând, pentru întregul corp, pentru a stimula circulația în sistemul limfatic. Sistemul limfatic ajută la eliminarea toxinelor corpului. Drenajul limfatic este recomandat persoanelor care au acumulare de apă, operații abdominale sau faciale (liposuctie, lifting.) Pentru a face drenaj limfatic, este nevoie de multă răbdare, atenție, și cunoștințe pentru a drena limfa. Presiune: ușoară

Beneficiile drenajului limfatic la domiciliu

 • Ameliorează tensiunea din corp
 • Încurajează fluxul limfei și îmbunătățește circulația
 • Crește nivelul de energie și ajută la calmarea anxietății
 • Sprijină recuperarea după intervenție chirurgicală și poate ajuta la prevenirea articulațiilor umflate

Recomandarea noastră

Masajul de drenaj limfatic la domiciliu poate fi util după anumite intervenții chirurgicale, mai exact acesta contribuie la reducerea umflăturilor după leziuni sportive, cum ar fi entorsele gleznei sau încheieturii mâinii. Scopul este de a ajuta atat oasele cat și mușchii fracturați prin promovarea și restabilirea fluxului sanguin și limfatic optim în zona rănită. Totodată, masajul cu drenaj limfatic promovează regenerarea țesuturilor pentru a ajuta la îmbunătățirea aspectului pielii și în unele cazuri, la promovarea creșterii părului.

În timpul drenajului limfatic la domiciliu

Serviciul include o ședință de masaj drenaj limfatic cu durata de 120 de minute la tine acasă. Este recomandat pentru persoanele care doresc o formă de viață sănătoasă.
Pret: 160 lei
|
Durata: 60 minute
Kinetoterapia este reabilitarea medicală prin gimnastică sau terapie prin exerciții fizice. În funcție de starea pacientului, există programe de kinetoterapie de dificultate variabilă, ținând cont de constituția pacientului, vârstă, starea acestuia și tipul de activități pe care le desfășoară. În aceste programe, fiecare pacient este abordat individual și sub supravegherea dedicată a unui kinetoterapeut. Principalele obiective ale tratamentului sunt: ​​corectarea posturii, restabilirea mișcării articulare, creșterea forței musculare, creșterea coordonării, controlului și echilibrului, corectarea dificultăților de respirație și eliminarea durerilor musculare și articulare. Kinetoterapia poate fi practicată la domiciliul pacientului de către un kinetoterapeut specializat din echipa Glow2Go. Acesta deține toate materialele necesare pentru efectuarea exercițiilor în confortul casei dumnevoastră. Aveți nevoie de diagnosticul afecțiunii dumneavoastră de la un medic specialist și motivația de a coopera în scopul recuperării. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj. 
Pret: 160 lei
|
Durata: 1 hour
Ce este masajul postnatal? Masajul postnatal este un masaj ce implică toate zonele corpului, recomandat în primele 12 săptămâni după naștere. Acest tip de masaj include multe dintre tehnicile altor tipuri de masaj. Femeile care practică acest tip de masaj după ce au născut vor observa beneficii pentru corpul și starea de spirit asociate cu masajul în general. Care sunt beneficiile masajului postnatal? Reducerea retenției de apă din organism, pcreșterea lactației, reglarea hormonală, ameliorarea stărilor anxioase și un somn mai odihnitor. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj. 
Pret: 180 lei
|
Durata: 1 hour
Ce este masajul decontracturant? Masajul de reducere a stresului, cunoscut și sub denumirea de masaj al țesuturilor profunde, este un tip de terapie prin masaj care utilizează tehnici de presiune fermă pentru a ajunge la mușchii mai adânci (țesutul care înconjoară mușchii). Este utilizat pentru dureri cronice și spasme musculare, cum ar fi rigiditatea gâtului și a spatelui superior, durerea inferioară a spatelui, contracturile mușchilor picioarelor și inflamația umărului. Tehnica masajului decontracturant Un masaj pentru ameliorarea stresului folosește unele dintre aceleași mișcări și tehnici ca un masaj suedez, dar cu o presiune mai fermă și mai profundă. La începutul masajului, aplicați o presiune ușoară pentru a încălzi și a pregăti mușchii. Apoi, utilizați tehnici mai concentrate, cum ar fi frământarea și frecarea pentru a elibera mușchiul din fascie. Masajul de decontracție este folosit pentru a descompune țesutul cicatricial și pentru a îndepărta nodurile musculare care rezultă din tensiunea musculară cronică. Beneficiile masajului decontracturant Tensiunea musculară cronică perturbă circulația sângelui și a limfei, provoacă durere și limitează capacitatea de mișcare. Mișcările de masaj decontracturant utilizate de-a lungul lungimii mușchiului eliberează țesutul subiacent pentru a îmbunătăți capacitatea de mișcare și a crește circulația către țesut. Fricțiunea peste nodul muscular sau peste cicatrici, descompune nodurile musculare și realiniază fibrele țesuturilor, reducând inflamația și tensiunea musculară. Masajul decontracturant este utilizat pentru a aborda durerile cronice de gât și spate, entorsele musculare, leziunile musculare repetitive și problemele posturale. Durerile musculare rezultate din tensiunea cronică se acumulează pe parcursul unei vieți și nu pot fi rezolvate cu o singură ședință de masaj. Eliminarea nodurilor cronici și a tensiunii acumulate de-a lungul întregii vieți se realizează cel mai bine cu un program integrat care include exerciții fizice, lucru cu postura, tehnici de relaxare și un program regulat de masaj. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  
Pret: 300 lei
|
Durata: 120 minute
Răsfață-te împreună cu persoana iubită având parte de un masaj de cuplu, chiar în confortul propriei locuințe! Ce include? Serviciul include 2 masaje de relaxare. Acestea vor fi executate unul după altul de către expertul ales. Masajul de relaxare presupune tehnici ușoare pentru o experienta placuta și de răsfăț.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj. 
Pret: 170 lei
|
Durata: 90 minute
Masajul prin reflexoterapie la domiciliu este un tip de terapie în care se folosește o presiune ușoară pe anumite puncte de-a lungul picioarelor tale (și, eventual, pe mâini sau urechi) care sunt conectate prin sistemul nervos pentru a te ajuta să te simți mai bine. Când se aplică presiune asupra acestor zone și puncte, aceasta stimulează mișcarea energiei de-a lungul canalelor nervoase și ajută la restabilirea echilibrului homeostaziei în organism. Presiune: ușoară medie

Beneficiile masajului prin reflexoterapie la domiciliu

 • Stimulează fluxul sanguin și promovează un somn mai bun
 • Reduce stresul, anxietatea și tensiunea
 • Stimulează sistemul nervos și îmbunătățește metabolismul și nivelul de energie

Recomandarea noastră

Reflexoterapia reduce durerea prin atingere calmantă si ajută la îmbunătățirea stării de spirit, la minimizarea tulburarilor de somn si ameliorarea depresiei. Mai mult decât atât, reflexologia are capacitatea de a stimula funcția nervoasă, de a crește energia și a induce o stare profundă de relaxare și de a elimina toxinele din organism. Reflexoterapia stimulează sistemul nervos central cu scopul de a preveni migrenele și a trata afecțiunile tractului urinar.

În timpul masajului prin reflexoterapie la domiciliu

Serviciul include o ședință de masaj de tip reflexoterapie de 90 de minute la tine acasă. Pentru a te cunoaște și a te asigura că reflexologia este potrivită pentru tine, terapeutul va începe să-ți pună întrebări despre sănătatea ta, ce mănânci, despre stilul tău de viață și despre orice afecțiune pe care o ai. Răspunsurile tale vor ajuta terapeutul să decidă dacă să lucreze zona picioarelor, mâinilor, urechilor sau o combinație a acestora. Pe extremitățile corpului - tălpile picioarelor, palmele, nasul, urechile - există zone reflexe pentru terminațiile nervoase și organele corpului. Tehnicile de reflexoterapie se bazează pe un principiu similar cu acupunctură și presopunctura – stimularea punctelor reflexe. Un masaj la picioare la domiciliu poate elimina toxinele din organism și poate debloca circuitul energetic din organism. Punctele de reflexoterapie în scop terapeutic - reflexologia - și reflexologia piciorului sunt o practică străveche ale cărei origini s-au pierdut în antichitate. Masați punctele reflexe timp de câteva minute până dispare durerea locală și granulația subcutanată. Aceste mișcări îmbunătățesc circulația sângelui și limfei, ba chiar normalizează funcția organelor corespunzătoare punctelor de masaj prin reflexe. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masă de masaj.
Pret: 199 lei
|
Durata: 90 minute
Vrei să combini 2 masaje? Nu ai idee care ți se potrivește mai bine? Poți alege o sesiune completă, de 90 de minute, de masaj de relaxare și de reflexoterapie.   Pe extremitățile corpului - tălpile picioarelor, palmele, nasul, urechile - există zone reflexe pentru terminațiile nervoase și organele corpului. Tehnicile de reflexoterapie se bazează pe un principiu similar cu acupunctura și presopunctura – stimularea punctelor reflexe. Un masaj la picioare la domiciliu poate elimina toxinele din organism și poate debloca circuitul energetic din organism. Punctele de reflexoterapie în scop terapeutic - reflexologia - și reflexologia piciorului sunt o practică străveche ale cărei origini s-au pierdut în antichitate. Masați punctele reflexe timp de câteva minute până dispare durerea locală și granulația subcutanată. Aceste mișcări îmbunătățesc circulația sângelui și limfei, ba chiar normalizează funcția organelor corespunzătoare punctelor de masaj prin reflexe. Serviciul are durata de 90 de minute. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant. 
Masaj anticelulitic la domiciliu durata 60 de minute Glow2Go
Pret: 170 lei
|
Durata: 60 minute
Oferă un impuls în circulația sângelui și a producției de colagen al pielii cu un masaj anticelulitic la domiciliu. Poți reduce considerabil celulita practicând constant acest tip de masaj, dar fără a neglija un stil de viață sănătos. Presiune: medie-grea

Beneficiile masajului anticelulitic la domiciliu

 • Elimină toxinele din organism
 • Îmbunătățește circulația sângelui
 • Tonifiază musculatura
 • Piele mai fermă și mai fină

Recomandarea noastră

Masajul anticelulitic la domiciliu ajută la creșterea producției de colagen și îmbunătățirea circulației in zonele afectate pentru ca pielea ta să scape de efectul de "coajă de portocală". Cu ajutorul ședințelor de masaj anticelulitic la domiciliu sistemul imunitar va funcționa mai bine, care poate deveni deficitar după perioade prelungite de stres sau datorită tulburărilor funcției hormonale.

În timpul masajului anticelulitic la domiciliu

Serviciul include un masaj anticelulitic de 60 de minute la tine acasă. Pentru început, expertul va dori să afle zona pe care se dorește tratamentul, va începe de obicei prin a lucra șoldurile, coapsele și picioarele pentru a „activa” zonele. Acest proces de activare crește circulația sângelui și fluxul de energie în întregul corp. Procesul de activare se va simți similar cu un masaj normal. Terapeutul va aplica un ulei special dedicat masajului anticelulitic, va efectua mișcări rapide pentru a genera un impuls în circulația sângelui. Este un masaj viguros, dar după care te vei simți cu siguranță mai tonifitată și mai ușoară!  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  
Pret: 169 lei
|
Durata: 75 minute
Alege un masaj de relaxare și la masajul scalpului la domiciliul tău pentru a scăpa de stres, pentru a ajuta mușchii să se detensioneze, dar și pentru a ajuta mușchii să se detensioneze. Ce include? Serviciul include un masaj de relaxare de 60 de minute ce utilizează tehnici ușoare pentru o experiență plăcută și de răsfăț și un masaj al scalpului de 15 minute pentru o relaxare completă! Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.   
Pret: 230 lei
|
Durata: 90 minute
Masajul terapeutic la domiciliu este cea mai cunoscută modalitate de a te ajuta să te relaxezi și să te eliberezi de stres. Un masaj blând liniștitor poate ameliora durerile musculare și îți poate îmbunătăți somnul și starea de spirit. Ai grijă de tine și apelează la un masaj terapeutic la domiciliu pentru a reduce și vindeca zonele corpului ce prezintă durere. Presiune: puternică

Beneficiile masajului terapeutic la domiciliu

 • Reduce stresul, ameliorează anxietatea și crește nivelul de relaxare
 • Te poate ajuta să dormi mai bine
 • Masajul terapeutic îmbunătățește funcția imunitară

Recomandarea noastră

Terapia prin masaj este sigură și eficientă pentru persoanele de toate vârstele. Aceasta nu este doar o modalitate de a te simți bine sau de a te răsfăța, masajul terapeutic te ajută să iti controlezi sănătatea și bunăstarea, indiferent dacă ai o anumită afecțiune de sănătate sau esti în căutarea unei modalitati de a te elibera de stres.

În timpul masajului terapeutic la domiciliu

Serviciul include un masaj terapeutic de 90 de minute la tine acasă. După o evaluare făcută de către expert, acesta va realiza un masaj pe tot corpul, dar va insista pe zonele unde există durere și tensiune. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj. 
Masaj de relaxare la domiciliu durata 60 de minute Glow2Go
Pret: 160 lei
|
Durata: 60 minute
Un masaj gentil pentru când ai nevoie de clipe cu și pentru tine. Presiune: ușoară-medie

Beneficiile masajului de relaxare la domiciliu

 • Reduce stresul acumulat;
 • Mintea și corpul sunt mai pregătite pentru un somn odihnitor;
 • Mușchii se simt mai relaxați.

Recomandarea noastră

Masajul de relaxare la domiciliu este special creat pentru a te ajuta să te relaxezi, să îți detensionezi muschii și să dormi mai bine. Uită de tot ce te stresează pentru câteva momente calitative, de răsfăț pentru tine.

În timpul masajului de relaxare la domiciliu

Serviciul include un masaj de relaxare de 60 de minute la tine acasă ce utilizează tehnici ușoare pentru o experiență plăcută și tandră. Terapeutul poate să maseze și capul, fața sau gâtul pentru o senzație întreagă de răsfăț. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  Aprinde lumanarea ta preferată, pune muzica pentru stare de calm, bea un ceai și bucură-te de sesiunea de răsfăț prin masaj de relaxare la domiciliu.
Masaj de relaxare la domiciliu durata 60 de minute Glow2Go
Pret: 210 lei
|
Durata: 90 minute
Un masaj gentil pentru când ai nevoie de clipe cu și pentru tine. Presiune: ușoară-medie

Beneficiile masajului de relaxare la domiciliu

 • Reduce stresul acumulat;
 • Mintea și corpul sunt mai pregătite pentru un somn odihnitor;
 • Mușchii se simt mai relaxați.

Recomandarea noastră

Masajul de relaxare la domiciliu este special creat pentru a te ajuta să te relaxezi, să îți detensionezi muschii și să dormi mai bine. Uită de tot ce te stresează pentru câteva momente calitative, de răsfăț pentru tine.

În timpul masajului de relaxare la domiciliu

Serviciul include un masaj de relaxare de 90 de minute la tine acasă ce utilizează tehnici ușoare pentru o experiență plăcută și tandră. Terapeutul poate să maseze și capul, fața sau gâtul pentru o senzație întreagă de răsfăț. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  Aprinde lumanarea ta preferată, pune muzica pentru stare de calm, bea un ceai și bucură-te de sesiunea de răsfăț prin masaj de relaxare la domiciliu.
Masaj terapeutic la domiciliu durata 60 de minute Glow2Go
Pret: 180 lei
|
Durata: 60 minute
Masajul terapeutic la domiciliu este cea mai cunoscută modalitate de a te ajuta să te relaxezi și să te eliberezi de stres. Un masaj blând liniștitor poate ameliora durerile musculare și îți poate îmbunătăți somnul și starea de spirit. Ai grijă de tine și apelează la un masaj terapeutic la domiciliu pentru a reduce și vindeca zonele corpului ce prezintă durere. Presiune: puternică

Beneficiile masajului terapeutic la domiciliu

 • Reduce stresul, ameliorează anxietatea și crește nivelul de relaxare
 • Te poate ajuta să dormi mai bine
 • Masajul terapeutic îmbunătățește funcția imunitară

Recomandarea noastră

Terapia prin masaj este sigură și eficientă pentru persoanele de toate vârstele. Aceasta nu este doar o modalitate de a te simți bine sau de a te răsfăța, masajul terapeutic te ajută să iti controlezi sănătatea și bunăstarea, indiferent dacă ai o anumită afecțiune de sănătate sau esti în căutarea unei modalitati de a te elibera de stres.

În timpul masajului terapeutic la domiciliu

Serviciul include un masaj terapeutic de 60 de minute la tine acasă. După o evaluare făcută de către expert, acesta va realiza un masaj pe tot corpul, dar va insista pe zonele unde există durere și tensiune. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.   

Recenzii

Adaugă o recenzie

Notă
Please enter a number from 1 to 5.
Hidden
Hidden
Descrieți experiența
This field is for validation purposes and should be left unchanged.