Despre expert

(1 recenzie)
Locatii: Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6, Chitila/Mogosoaia, Otopeni, Pipera/Voluntari, Popesti Leordeni
Branduri folosite: MakeUp For Ever, MAC Cosmetics, Nars, Dose of colors, Tarte Cosmetics, KIKO Milano, Anastasia Beverly Hills
Experienta: 8 ani
Experienta in echipa Glow2Go: 4 luni
Covid vaccinated Vaccinat anti-COVID

Mă numesc Miruna Vuica. Am 36 de ani și lucrez de 8 ani ca make-up artist.  În anul 2014 am avut curajul de a da viață acestei pasiuni, make-up-ul, așa că am decis să fac o școală în acest sens.  Am ales Krüger – Brent Beauty & Make-up Academy unde m-am simțit de parcă m-am întors pe treptele școlii, timp de 10 luni de zile. 

 În acest timp am învățat de la cei mai buni, urmând să mă perfecționez apoi în acești 8 ani de zile, mergând la master class-uri de make-up atât în România cât și în afara țării. Am obținut diplome în urma masterclass-urilor cu Alexandru Abagiu, Sasha Nikolina, Olga Tomina, Roshar, Alex Box.   

Am lucrat de asemenea la MAC Cosmetics, Clinique & Estee Lauder, am lucrat pentru reclame tv, spot-uri publicitare, videoclipuri și filme.  Am avut și câteva proiecte make-up efecte speciale, ce sunt o provocare constantă în meseria aceasta.  Cea mai mare satisfacție este însă pentru make-up-ul de beauty&bridal și fashion make-up.

Mă bucur că această pasiune s-a transformat în job-ul visat și iubesc să schimb starea de spirit a clientelor mele după fiecare machiaj. Make-up-ul le redă încrederea în sine iar a te simți bine în pielea ta este minunat. 

Servicii oferite de Miruna

Pret: 500 lei
|
Durata: 90 minute
Testează diverse look-uri ca să fii sigură că rezultatul din ziua nunții este cel dorit de tine! Ce include? Serviciul include proba machiajului de mireasă. În această sesiune, se testează diverse look-uri și vei obține cele mai potrivite sfaturi de la experții noștri. Toate acestea ca să fii sigură că în ziua cea mare, rezultatul este cel dorit! Serviciul include aplicarea genelor false, daca se dorește.   Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 550 lei
|
Durata: 120 minute
Radiază de fericire și încredere în ziua nunții tale cu un make-up realizat perfect și care se pliază pe dorințele tale. Experții noștri acordă o atenție deosebită ca tu să ai parte de rezultatele așteptate! Ce include? Serviciul include un make-up de mireasă,  Serviciul include și genele false. Recomandăm să achiziționezi pachetul de probă + make-up nunta pentru a testa diferite look-uri înainte de ziua nunții, dar și pentru a primi cele mai potrivite sfaturi de la experții noștri. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 950 lei
|
Durata: 90 minute
Radiază de fericire și încredere în ziua nunții tale cu un make-up realizat perfect și care se pliază pe dorințele tale. Experții noștri acordă o atenție deosebită ca tu să ai parte de rezultatele așteptate! Ce include? Serviciul include  o probă la make-up de mireasă, dar și machiajul din ziua nunții.  Serviciul include și genele false. Proba se realizeaza în prealabil pentru a putea testa diverse look-uri și a primi cele mai bune sfaturi de la experții noștri. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează 
Pret: 400 lei
|
Durata: 60 minute
Ai parte de un look natural pentru o ieșire în oraș sau o întâlnire importantă de business. Machiajul de zi îți pune în evidență trăsăturile și te ajută să îți completezi ținuta! Ce include? Serviciul include un make-up de zi,  Serviciul include aplicarea genelor false, daca se dorește.   Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 450 lei
|
Durata: 90 minute
Este momentul să strălucești și să ieși în evidență cu un make-up de seară realizat exact pe gustul tău și care se asortează perfect cu ținuta aleasă! Ce include? Serviciul include un make-up de seară,  Serviciul include aplicarea genelor false, daca se dorește.   Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.

Recenzii

Dana P
Miruna este o adevarata profesionista si o companie foarte placuta. A realizat un make-up exact pe gustul meu care m-a tinut pana dimineata. :)
25/07/2022

Adaugă o recenzie

Notă
Please enter a number from 1 to 5.
Hidden
Hidden
Descrieți experiența
This field is for validation purposes and should be left unchanged.