Despre expert

(27 recenzii)
Locatii: Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6, Pipera/Voluntari, Popesti Leordeni
Experienta: 1 an de experiență în masaj
Experienta in echipa Glow2Go: 8 luni
Covid vaccinated Vaccinat anti-COVID

Pasiunea pentru masaj a inceput cu placerea de a primi eu personal si de atunci m-am pregatit sa ofer energie si caldura pentru fiecare client. Implicarea mea este totala, iar satisfactia suprema consta in zambetul clientilor la plecare.

#massage #relax #energy #smile #therapy

Servicii oferite de Monica

Pret: 120 lei
|
Durata: 45 minute
O prea mare presiune asupra fasciei afectează țesutul și aceasta cauzează durerile din talpă. De asemenea, când fascia plantară devine supraîncărcată sau suprautilizată în mod repetat, aceasta duce la inflamația fasciei. Inflamația fasciei plantare cauzează fasciita plantară. Factorii de risc care duc la apariția fasciitei plantare sunt: obezitatea, problemele arcadei piciorului precum picioarele plate și arcada înaltă, activități ca alergarea pe distanțe lungi, baletul și dansul aerobic, ocupațiile care necesită mersul pe jos pe suprafețe dure. pentru perioade lungi de timp și purtând pantofi cu talpă subțire. Cel mai frecvent simptom al fasciitei plantare este durerea acută pe talpa piciorului lângă călcâi. Durerea se dezvoltă treptat și poate implica fie unul, fie ambele picioare în același timp. Durerea este de obicei mai gravă dimineața sau se poate agrava după ce ați stat mult timp în picioare Terapia cu ultrasunete este o tehnologie terapeutică neinvazivă, cu potențialul de a îmbunătăți calitatea vieții și de a reduce costul îngrijirii persoanelor cu fasciită plantară. Această nouă tehnologie transmite focalizat fasciculele de energie prin ultrasunete, cu precizie în zona afectată, fără a deteriora țesutul sănătos din jurul zonei afectate. Terapia cu ultrasunete este un tratament eficient pentru fasciita plantară și este folosită cu succes când se doresc următoarele rezultate: → Reducerea spasmului muscular; → Ameliorarea sau reducerea durerii; → Contracturi articulare; → Creșterea circulației locale. Undele sonore pătrund în țesuturile mai adânci pentru a stimula o creștere a fluxului de sânge în zonă afectată. Acest lucru ajută, la rândul său, la scăderea și calmarea temporară a inflamației țesuturilor, stimulând relaxarea musculară și reducând astfel durerea. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.  
Pret: 80 lei
|
Durata: 30 minute
Ce include? Serviciul include un masaj de tip reflexoterapie de 30 de minute. Reflexoterapia este o foarte buna metodă de prevenire și tratare a unor tulburări sau afecțiuni. La extremitățile corpului - talpi, palme, nas, urechi - sunt terminații nervoase și zone reflexe ale organelor din corp. Tehnicile de reflexoterapie au la baza principii asemănătoare cu acupunctura și presopunctura - stimularea unor puncte reflexogene. Prin reflexoterapie se pot elimina toxinele din organism și debloca circuitul energetic în corp. Masarea unor puncte de pe tălpi - reflexoterapia plantară - și picioare în scopuri terapeutice este o practica străveche, a cărei origini se pierde în antichitate. Masajul tălpilor - reflexoterapia plantară - este folosit astăzi în multe țări occidentale în scop terapeutic. Punctele reflexe se masează câteva minute până la dispariția durerii locale și a granulațiilor de sub piele. Aceste manevre îmbunătățesc circulația sangvină și limfatică obtinandu-se, pe cale reflexă, chiar și normalizarea funcției organului căruia îi corespunde punctul masat. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 80 lei
|
Durata: 30 minute
Cele mai des întâlnite tipuri de masaj terapeutic cervical sunt masajul suedez și masajul profund al țesuturilor. Terapia prin masaj este foarte eficientă pentru durerile de spate și rigiditate, masajul cervical concentrându-se pe durerile la nivelul gâtului. Există mai multe tipuri de masaj cervical, dar cele mai des întâlnite care ajută la ameliorarea unui gât rigid sunt masajul suedez și masajul profund al țesuturilor. Diferitele tehnici sunt aplicate de obicei pe gât, precum și pe umeri și pe spate. Durerea cervicală este des întâlnită în numeroase cazuri cum ar fi: accidentele auto, dormitul în poziții incomode și statul la calculator perioade lungi de timp. În ultimul timp și privitul la telefoane sau tablete pentru perioade lungi de timp, duce din păcate la dureri de gât. Este un fapt dovedit că persoanele care beneficiază des de ședințe de masaj cervical, nu mai iau antiinflamatoare și sunt mai puțin predispuse la dureri cervicale acute sau cronice.   Cele mai des folosite tehnici, care sunt utilizate în timpul unei ședințe de masaj terapeutic cervical sunt presopunctura, mobilizările și rularea pielii. Durata este de 30 de minute. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 85 lei
|
Durata: 30 minute
Apelează la un masaj de relaxare pentru a scăpa de nivelul de stres, a armoniza mintea și trupul, dar și pentru a ajuta mușchii să se răsfețe.  Ce include? Serviciul include un masaj de relaxare de 60 de minute ce utilizează tehnici ușoare pentru o experiență plăcută și de răsfăț.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 188 lei
|
Durata: 75 minute
Apelează la un masaj de relaxare pentru a scăpa de nivelul de stres, a armoniza mintea și trupul, dar și pentru a ajuta mușchii să se răsfețe.  Ce include? Serviciul include un masaj de relaxare de 60 de minute ce utilizează tehnici ușoare pentru o experiență plăcută și de răsfăț și un masaj al scalpului de 15 minute pentru o relaxare completă! Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 225 lei
|
Durata: 90 minute
Reflexoterapia este o foarte buna metodă de prevenire și tratare a unor tulburări sau afecțiuni. La extremitățile corpului - talpi, palme, nas, urechi - sunt terminații nervoase și zone reflexe ale organelor din corp. Tehnicile de reflexoterapie au la baza principii asemănătoare cu acupunctura și presopunctura - stimularea unor puncte reflexogene. Prin reflexoterapie se pot elimina toxinele din organism și debloca circuitul energetic în corp. Masarea unor puncte de pe tălpi - reflexoterapia plantară - și picioare în scopuri terapeutice este o practica străveche, a cărei origini se pierde în antichitate. Masajul tălpilor - reflexoterapia plantară - este folosit astăzi în multe țări occidentale în scop terapeutic. Punctele reflexe se masează câteva minute până la dispariția durerii locale și a granulațiilor de sub piele. Aceste manevre îmbunătățesc circulația sangvină și limfatică obtinandu-se, pe cale reflexă, chiar și normalizarea funcției organului căruia îi corespunde punctul masat. Recomandăm masajul de relaxare pentru a scăpa de nivelul de stres, a armoniza mintea și trupul, dar și pentru a ajuta mușchii să se răsfețe. Astfel, combinația dintre cele două are efect atât terapeutic, cât și de relaxare, oferind o experiență completă.  Serviciul are durata de 90 de minute. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant. 
Pret: 300 lei
|
Durata: 120 minute
Răsfață-te împreună cu persoana iubită având parte de un masaj de cuplu, chiar în confortul propriei locuințe! Ce include? Serviciul include 2 masaje de relaxare. Acestea vor fi executate unul după altul de către expertul ales. Masajul de relaxare presupune tehnici ușoare pentru o experienta placuta și de răsfăț.  Dacă se dorește realizarea masajului în paralel de catre 2 experți, vă rugăm să specificați în casuța text Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 150 lei
|
Durata: 60 minute
Ce include? Serviciul include un masaj de tip reflexoterapie de 60 de minute. Reflexoterapia este o foarte buna metodă de prevenire și tratare a unor tulburări sau afecțiuni. La extremitățile corpului - talpi, palme, nas, urechi - sunt terminații nervoase și zone reflexe ale organelor din corp. Tehnicile de reflexoterapie au la baza principii asemănătoare cu acupunctura și presopunctura - stimularea unor puncte reflexogene. Prin reflexoterapie se pot elimina toxinele din organism și debloca circuitul energetic în corp. Masarea unor puncte de pe tălpi - reflexoterapia plantară - și picioare în scopuri terapeutice este o practica străveche, a cărei origini se pierde în antichitate. Masajul tălpilor - reflexoterapia plantară - este folosit astăzi în multe țări occidentale în scop terapeutic. Punctele reflexe se masează câteva minute până la dispariția durerii locale și a granulațiilor de sub piele. Aceste manevre îmbunătățesc circulația sangvină și limfatică obtinandu-se, pe cale reflexă, chiar și normalizarea funcției organului căruia îi corespunde punctul masat. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 150 lei
|
Durata: 60 minute
Reduce durerile zilnice care vin cu sarcina și ai parte de moment de relaxare în confortul casei tale! Ce include? Serviciul include un masaj prenatal realizat cu tehnici ușoare în zonele cu durere, acordând o atenție specială spatelui și picioarelor. În timpul sarcinii, practicarea acestui tip de masaj constant te ajută să reduci disconfortul creat de insomnie, dureri de gât, spate sau picioare.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 225 lei
|
Durata: 88 minute
Ce include? Serviciul include un masaj de tip reflexoterapie de 90 de minute. Reflexoterapia este o foarte buna metodă de prevenire și tratare a unor tulburări sau afecțiuni. La extremitățile corpului - talpi, palme, nas, urechi - sunt terminații nervoase și zone reflexe ale organelor din corp. Tehnicile de reflexoterapie au la baza principii asemănătoare cu acupunctura și presopunctura - stimularea unor puncte reflexogene. Prin reflexoterapie se pot elimina toxinele din organism și debloca circuitul energetic în corp. Masarea unor puncte de pe tălpi - reflexoterapia plantară - și picioare în scopuri terapeutice este o practica străveche, a cărei origini se pierde în antichitate. Masajul tălpilor - reflexoterapia plantară - este folosit astăzi în multe țări occidentale în scop terapeutic. Punctele reflexe se masează câteva minute până la dispariția durerii locale și a granulațiilor de sub piele. Aceste manevre îmbunătățesc circulația sangvină și limfatică obtinandu-se, pe cale reflexă, chiar și normalizarea funcției organului căruia îi corespunde punctul masat. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 240 lei
|
Durata: 90 minute
Oferă un impuls în circulația sângelui și a producției de colagen. Poți reduce considerabil celulita practicând constant acest tip de masaj combinat cu un stil de viață sănătos.  Ce include? Serviciul include un masaj anticelulitic de 90 de minute. Pentru început, expertul va dori să afle zona pe care se dorește tratamentul. Va aplica împreuna cu un ulei special, mișcări rapide pentru a oferi un impuls în circulația sângelui. Este un masaj viguros, dar după care te vei simți cu siguranță mai vioaie și ușoară! Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 230 lei
|
Durata: 90 minute
Ai grija de tine și  apelează la un masaj terapeutic la domiciliu pentru a reduce și vindeca zonele cu durere. Ce include? Serviciul include un masaj terapeutic de 90 de minute. După o evaluare rapidă a expertului, acesta va realiza un masaj pe tot corpul, dar va insista pe zonele cu tensiune Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 225 lei
|
Durata: 90 minute
Apelează la un masaj de relaxare pentru a scăpa de nivelul de stres, a armoniza mintea și trupul, dar și pentru a ajuta mușchii să se răsfețe.  Ce include? Serviciul include un masaj de relaxare de 90 de minute ce utilizează tehnici ușoare pentru o experiență plăcută și de răsfăț.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 155 lei
|
Durata: 60 minute
Ai grija de tine și  apelează la un masaj terapeutic la domiciliu pentru a reduce și vindeca zonele cu durere. Ce include? Serviciul include un masaj terapeutic de 60 de minute. După o evaluare rapidă a expertului, acesta va realiza un masaj pe tot corpul, dar va insista pe zonele cu tensiune Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 160 lei
|
Durata: 60 minute
Oferă un impuls în circulația sângelui și a producției de colagen. Poți reduce considerabil celulita practicând constant acest tip de masaj combinat cu un stil de viață sănătos.  Ce include? Serviciul include un masaj anticelulitic de 60 de minute. Pentru început, expertul va dori să afle zona pe care se dorește tratamentul. Va aplica împreuna cu un ulei special, mișcări rapide pentru a oferi un impuls în circulația sângelui. Este un masaj viguros, dar după care te vei simți cu siguranță mai vioaie și ușoară! Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 150 lei
|
Durata: 60 minute
Apelează la un masaj de relaxare pentru a scăpa de nivelul de stres, a armoniza mintea și trupul, dar și pentru a ajuta mușchii să se răsfețe.  Ce include? Serviciul include un masaj de relaxare de 60 de minute ce utilizează tehnici ușoare pentru o experiență plăcută și de răsfăț.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.

Recenzii

Alexandra DRUTA
Monica este o persoana extrem de placuta, punctuala si grijulie fata de bunastarea clientului. O alegere excelenta pt oricine isi doreste un rasfat la domiciliu!
05/10/2022
Cristina
Masajul cu Monica a fost absolut excelent. Este extrem de calma și calda, îți induce relaxare și stare de bine numai prin prezenta ei, iar la finalul masajului te simți un om fără griji. O recomand!!
05/10/2022
Irina Vatafu
Extraordinar, ma simt minunat dupa masajul terapeutic. Recomand!
04/10/2022
Alexandra Brezoianu
Monica are mâini de aur. Daca esti stresat, obosit,chiar cu dureri de spate, cand termina masajul ești foarte relaxat și cu zâmbetul pe buze . Se vede că face masaj cu pasiune și este foarte atenta la starea de bine a clientului. Vă mulțumesc pentru tot!
02/10/2022
Andrei Gabriel
Prima experienta cu masajul a fost una uimitoare si de nota 10, Monica este o profesionista si ma bucur ca am ales glow2go. Am cautat pe mai multe pagini si ma bucur ca am ales serviciile lor si implicit pe al Monicai. Thumbs up! Incercati si sigur o sa va placa!
02/10/2022
Steluta Mardare
Foarte fain masajul terapeutic facut de Monica 💙 Masajul la scalp este suuuuper, iar Monica are niste maini foarte usoare. Recomand! M-am relaxat complet 💙 Multumesc Monica!
01/10/2022
Cojocaru Oana
Excelent! Am apelat pentru mine si sotul meu la serviciile doamnei Monica si a fost un masaj terapeutic cervical minunat!
30/09/2022
Mara Bujor
Am optat pentru masaj de relaxare 60' + scalp 15' cu Monica. A fost foarte plăcut și mă bucur pentru alegerea făcută.
22/09/2022
Ioana Ardeleanu
Mainile magice ale Monicai mi-au oferit o stare de bine si de relaxare. Monica are un comportament profesionist, stie sa creeze o atmosfera placuta si sa te faca sa te relaxezi si sa ai incredere in ea.
19/09/2022
Ruxandra Olteanu
Un masaj terapeutic foarte bine executat, am destul de multe probleme la spate și se simte o îmbunătățire. Recomand!
19/09/2022
Daniela Petre
Masajul facut de Monica a fost foarte relaxant! Monica este o persoana calda si foarte profi! O recomand cu drag!
18/09/2022
Loredana
Monica este foarte profesionista si o persoana placuta. Recomand!
17/09/2022
Marinas Diana
Masajul a fost perfect! Cu siguranta voi reveni! Multumesc
14/09/2022
Claudia
Monica este un profesionist excelent, iar masajul a fost minunat!
09/09/2022
Iulia Antocica
Foarte incantata, atat de atitudinea profesionista si masajul in sine, cat si de recomandarile primite. Multumesc, Monica!
06/09/2022
Valentin Nedelea
Sunt foarte mulțumit. Am beneficiat de masaj de relaxare de calitate și mă bucur că am ales varianta de 90 de minute, pentru că 60 de minute nu mi s-ar fi părut suficiente
30/08/2022
Cristina Gheorghiu
Am facut masaj terapeutic. Exceptional! Ma simt foarte bine,Monica este un terapeut foarte bun si atent la dorintele clientului. O recomand.
28/08/2022
Andreea
Un masaj de exceptie. Recomand 💯!
25/08/2022
Ramona Unguras
Monica este o persoana foarte calda si draguta, dar si foarte profi. Masajul prenatal pe care mi l-a facut a fost absolut magic. Recomand cu drag !!!!
22/08/2022
Elena
Toate bune, a fost foarte draguta.
20/08/2022
Bruno
Monica este o adevarata profesionista si o persoana foarte draguta. Moment de relaxare si placut, o recomand cu drag.
15/08/2022
Cristina
Mi-a placut profesionalismul si masajul facut de Monica. Recomand! Cu siguranta o sa mai apelez la ea in viitor.
12/08/2022
Delia
Monica este un adevarat profesionist si o persoana placuta, iar masajul a fost foarte bun. Recomand cu drag ❤️
02/08/2022
Ana Mardalia
Masajul a fost excepțional !Totul a decurs perfect ..comunicare si profesionalism . O recomand cu încredere!!!👍🏻
21/05/2022
Matei Violeta
Mi-a plăcut mult masajul făcut de Monica. Este o persoana calda și comunicativa. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciile ei.
16/05/2022
Ruse Paula
Monica este o adevarata profesionista cu mâini magice. Atitudinea ei chill si deplasarea la domiciliu au făcut din masajul prenatal un răsfăț .
12/05/2022
Magda Ghiata
Monica a fost de vis! Super calda si profi iar beneficiara a ramas impresionata de serviciul oferit!
10/05/2022

Adaugă o recenzie

Notă
Please enter a number from 1 to 5.
Hidden
Hidden
Descrieți experiența
This field is for validation purposes and should be left unchanged.