Despre expert

(60 recenzii)
Locatii: Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6, Popesti Leordeni, Pipera/Voluntari
Experienta: 1 an de experiență în masaj
Experienta in echipa Glow2Go: 10 luni
Covid vaccinated Vaccinat anti-COVID

Pasiunea mea este să văd oamenii fericiți. Mă motivează starea de bine dăruită prin masaj. Îmi doresc să ofer fericire prin masaj, ador să elimin contracturi și să ofer soluții pentru un spate relaxat. Sunt recunoscătoare clienților pentru aprecieri și Universului pentru că mi-a dat posibilitatea să ofer din energia mea un masaj minunat.

#massage #relax #energy #smile #therapy

Servicii oferite de Monica

Pret: 120 lei
|
Durata: 45 minute
O prea mare presiune asupra fasciei afectează țesutul și aceasta cauzează durerile din talpă. De asemenea, când fascia plantară devine supraslolicitată sau suprautilizată în mod repetat, aceasta duce la inflamația fasciei, care cauzează fasciita plantară. Factorii de risc care duc la apariția fasciitei plantare sunt: obezitatea, problemele arcadei piciorului precum picioarele plate și arcada înaltă, activități ca alergarea pe distanțe lungi, baletul și dansul aerobic, ocupațiile care necesită mersul pe jos pe suprafețe dure. pentru perioade lungi de timp și purtând pantofi cu talpă subțire. Cel mai frecvent simptom al fasciitei plantare este durerea acută pe talpa piciorului lângă călcâi. Durerea se dezvoltă treptat și poate implica fie unul, fie ambele picioare în același timp. Durerea este de obicei mai gravă dimineața sau se poate agrava după ce ați stat mult timp în picioare. Terapia cu ultrasunete este o tehnologie terapeutică neinvazivă, cu potențialul de a îmbunătăți calitatea vieții și de a reduce costul îngrijirii persoanelor cu fasciită plantară. Această nouă tehnologie transmite focalizat fasciculele de energie prin ultrasunete, cu precizie în zona afectată, fără a deteriora țesutul sănătos din jurul zonei afectate. Terapia cu ultrasunete este un tratament eficient pentru fasciita plantară și este folosită cu succes când se doresc următoarele rezultate: → Reducerea spasmului muscular; → Ameliorarea sau reducerea durerii; → Contracturi articulare; → Creșterea circulației locale. Undele sonore pătrund în țesuturile mai adânci pentru a stimula o creștere a fluxului de sânge în zonă afectată. Acest lucru ajută, la rândul său, la scăderea și calmarea temporară a inflamației țesuturilor, stimulând relaxarea musculară și reducând astfel durerea. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.   
Pret: 80 lei
|
Durata: 30 minute
Masajul prin reflexoterapie la domiciliu este un tip de terapie în care se folosește o presiune ușoară pe anumite puncte de-a lungul picioarelor tale (și, eventual, pe mâini sau urechi) care sunt conectate prin sistemul nervos pentru a te ajuta să te simți mai bine. Când se aplică presiune asupra acestor zone și puncte, aceasta stimulează mișcarea energiei de-a lungul canalelor nervoase și ajută la restabilirea echilibrului homeostaziei în organism. Presiune: ușoară medie

Beneficiile masajului prin reflexoterapie la domiciliu

 • Stimulează fluxul sanguin și promovează un somn mai bun
 • Reduce stresul, anxietatea și tensiunea
 • Stimulează sistemul nervos și îmbunătățește metabolismul și nivelul de energie

Recomandarea noastră

Reflexoterapia reduce durerea prin atingere calmantă si ajută la îmbunătățirea stării de spirit, la minimizarea tulburarilor de somn si ameliorarea depresiei. Mai mult decât atât, reflexologia are capacitatea de a stimula funcția nervoasă, de a crește energia și a induce o stare profundă de relaxare și de a elimina toxinele din organism. Reflexoterapia stimulează sistemul nervos central cu scopul de a preveni migrenele și a trata afecțiunile tractului urinar.

În timpul masajului prin reflexoterapie la domiciliu

Serviciul include o ședință de masaj de tip reflexoterapie de 30 de minute la tine acasă. Pentru a te cunoaște și a te asigura că reflexologia este potrivită pentru tine, terapeutul va începe să-ți pună întrebări despre sănătatea ta, ce mănânci, despre stilul tău de viață și despre orice afecțiune pe care o ai. Răspunsurile tale vor ajuta terapeutul să decidă dacă să lucreze zona picioarelor, mâinilor, urechilor sau o combinație a acestora. Pe extremitățile corpului - tălpile picioarelor, palmele, nasul, urechile - există zone reflexe pentru terminațiile nervoase și organele corpului. Tehnicile de reflexoterapie se bazează pe un principiu similar cu acupunctură și presopunctura – stimularea punctelor reflexe. Un masaj la picioare la domiciliu poate elimina toxinele din organism și poate debloca circuitul energetic din organism. Punctele de reflexoterapie în scop terapeutic - reflexologia - și reflexologia piciorului sunt o practică străveche ale cărei origini s-au pierdut în antichitate. Masați punctele reflexe timp de câteva minute până dispare durerea locală și granulația subcutanată. Aceste mișcări îmbunătățesc circulația sângelui și limfei, ba chiar normalizează funcția organelor corespunzătoare punctelor de masaj prin reflexe. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masă de masaj.
Pret: 150 lei
|
Durata: 1 hour
Ce este masajul postnatal? Masajul postnatal este un masaj ce implică toate zonele corpului, recomandat în primele 12 săptămâni după naștere. Acest tip de masaj include multe dintre tehnicile altor tipuri de masaj. Femeile care practică acest tip de masaj după ce au născut vor observa beneficii pentru corpul și starea de spirit asociate cu masajul în general. Care sunt beneficiile masajului postnatal? Reducerea retenției de apă din organism, pcreșterea lactației, reglarea hormonală, ameliorarea stărilor anxioase și un somn mai odihnitor. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj. 
Pret: 85 lei
|
Durata: 30 minute
Apelează la un abonament la masaj cervical pentru a scăpa de durerile de spate și rigiditate. Masajul cervical este destinat durerilor de gât și de ceafă. Există multe tipuri de masaj, dar cele mai comune care ajută zona gâtului sunt masajul suedez și masajul țesuturilor profunde. Diferite tehnici sunt de obicei aplicate atât pe gât, cât și pe umeri și spate. Durerea de gât este frecventă în multe situații, cum ar fi accidentele de mașină, dormitul în poziții incomode și stând în fața unui computer pentru perioade lungi de timp. În ultimul timp,  un timp îndelungat în preajma telefonului sau al calculatorului pentru perioade lungi de timp a provocat, din păcate, dureri de gât. Se dovedește că persoanele care beneficiază în mod regulat de masajul gâtului încetează să ia medicamente antiinflamatoare și sunt mai puțin susceptibile de a experimenta dureri de gât acute sau cronice. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  Durata este de 30 de minute.  
Pret: 80 lei
|
Durata: 30 minute
Un masaj gentil pentru când ai nevoie de clipe cu și pentru tine. Presiune: ușoară-medie

Beneficiile masajului de relaxare la domiciliu

 • Reduce stresul acumulat;
 • Mintea și corpul sunt mai pregătite pentru un somn odihnitor;
 • Mușchii se simt mai relaxați.

Recomandarea noastră

Masajul de relaxare la domiciliu este special creat pentru a te ajuta să te relaxezi, să îți detensionezi muschii și să dormi mai bine. Uită de tot ce te stresează pentru câteva momente calitative, de răsfăț pentru tine.

În timpul masajului de relaxare la domiciliu

Serviciul include un masaj de relaxare de 30 de minute la tine acasă ce utilizează tehnici ușoare pentru o experiență plăcută și tandră. Terapeutul poate să maseze și capul, fața sau gâtul pentru o senzație întreagă de răsfăț. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  Aprinde lumanarea ta preferată, pune muzica pentru stare de calm, bea un ceai și bucură-te de sesiunea de răsfăț prin masaj de relaxare la domiciliu.
Pret: 225 lei
|
Durata: 90 minute
Vrei să combini 2 masaje? Nu ai idee care ți se potrivește mai bine? Poți alege o sesiune completă, de 90 de minute, de masaj de relaxare și de reflexoterapie.   Pe extremitățile corpului - tălpile picioarelor, palmele, nasul, urechile - există zone reflexe pentru terminațiile nervoase și organele corpului. Tehnicile de reflexoterapie se bazează pe un principiu similar cu acupunctura și presopunctura – stimularea punctelor reflexe. Un masaj la picioare la domiciliu poate elimina toxinele din organism și poate debloca circuitul energetic din organism. Punctele de reflexoterapie în scop terapeutic - reflexologia - și reflexologia piciorului sunt o practică străveche ale cărei origini s-au pierdut în antichitate. Masați punctele reflexe timp de câteva minute până dispare durerea locală și granulația subcutanată. Aceste mișcări îmbunătățesc circulația sângelui și limfei, ba chiar normalizează funcția organelor corespunzătoare punctelor de masaj prin reflexe. Serviciul are durata de 90 de minute. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant. 
Pret: 180 lei
|
Durata: 1 hour
Ce este masajul decontracturant? Masajul de reducere a stresului, cunoscut și sub denumirea de masaj al țesuturilor profunde, este un tip de terapie prin masaj care utilizează tehnici de presiune fermă pentru a ajunge la mușchii mai adânci (țesutul care înconjoară mușchii). Este utilizat pentru dureri cronice și spasme musculare, cum ar fi rigiditatea gâtului și a spatelui superior, durerea inferioară a spatelui, contracturile mușchilor picioarelor și inflamația umărului. Tehnica masajului decontracturant Un masaj pentru ameliorarea stresului folosește unele dintre aceleași mișcări și tehnici ca un masaj suedez, dar cu o presiune mai fermă și mai profundă. La începutul masajului, aplicați o presiune ușoară pentru a încălzi și a pregăti mușchii. Apoi, utilizați tehnici mai concentrate, cum ar fi frământarea și frecarea pentru a elibera mușchiul din fascie. Masajul de decontracție este folosit pentru a descompune țesutul cicatricial și pentru a îndepărta nodurile musculare care rezultă din tensiunea musculară cronică. Beneficiile masajului decontracturant Tensiunea musculară cronică perturbă circulația sângelui și a limfei, provoacă durere și limitează capacitatea de mișcare. Mișcările de masaj decontracturant utilizate de-a lungul lungimii mușchiului eliberează țesutul subiacent pentru a îmbunătăți capacitatea de mișcare și a crește circulația către țesut. Fricțiunea peste nodul muscular sau peste cicatrici, descompune nodurile musculare și realiniază fibrele țesuturilor, reducând inflamația și tensiunea musculară. Masajul decontracturant este utilizat pentru a aborda durerile cronice de gât și spate, entorsele musculare, leziunile musculare repetitive și problemele posturale. Durerile musculare rezultate din tensiunea cronică se acumulează pe parcursul unei vieți și nu pot fi rezolvate cu o singură ședință de masaj. Eliminarea nodurilor cronici și a tensiunii acumulate de-a lungul întregii vieți se realizează cel mai bine cu un program integrat care include exerciții fizice, lucru cu postura, tehnici de relaxare și un program regulat de masaj. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  
Pret: 300 lei
|
Durata: 120 minute
Răsfață-te împreună cu persoana iubită având parte de un masaj de cuplu, chiar în confortul propriei locuințe! Ce include? Serviciul include 2 masaje de relaxare. Acestea vor fi executate unul după altul de către expertul ales. Masajul de relaxare presupune tehnici ușoare pentru o experienta placuta și de răsfăț.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj. 
Pret: 150 lei
|
Durata: 60 minute
Acum poți să reduci durerile zilnice care vin împreună cu sarcina și ai parte de moment de relaxare în confortul casei tale! Ce include? Serviciul include un masaj prenatal realizat cu tehnici ușoare în zonele cu durere, acordând o atenție deosebită pentru spate și picioare. În timpul sarcinii, practicarea cu multă consecvență a masajului prenatal te ajută să reduci disconfortul care vine odată cu insomnia, durerile de gât, spate sau picioare.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj. 
Masaj reflexoterapie la domiciliu 60 de minute Glow2Go
Pret: 150 lei
|
Durata: 60 minute
Masajul prin reflexoterapie la domiciliu este un tip de terapie în care se folosește o presiune ușoară pe anumite puncte de-a lungul picioarelor tale (și, eventual, pe mâini sau urechi) care sunt conectate prin sistemul nervos pentru a te ajuta să te simți mai bine. Când se aplică presiune asupra acestor zone și puncte, aceasta stimulează mișcarea energiei de-a lungul canalelor nervoase și ajută la restabilirea echilibrului homeostaziei în organism. Presiune: ușoară medie

Beneficiile masajului prin reflexoterapie la domiciliu

 • Stimulează fluxul sanguin și promovează un somn mai bun
 • Reduce stresul, anxietatea și tensiunea
 • Stimulează sistemul nervos și îmbunătățește metabolismul și nivelul de energie

Recomandarea noastră

Reflexoterapia reduce durerea prin atingere calmantă si ajută la îmbunătățirea stării de spirit, la minimizarea tulburarilor de somn si ameliorarea depresiei. Mai mult decât atât, reflexologia are capacitatea de a stimula funcția nervoasă, de a crește energia și a induce o stare profundă de relaxare și de a elimina toxinele din organism. Reflexoterapia stimulează sistemul nervos central cu scopul de a preveni migrenele și a trata afecțiunile tractului urinar.

În timpul masajului prin reflexoterapie la domiciliu

Serviciul include o ședință de masaj de tip reflexoterapie de 60 de minute la tine acasă. Pentru a te cunoaște și a te asigura că reflexologia este potrivită pentru tine, terapeutul va începe să-ți pună întrebări despre sănătatea ta, ce mănânci, despre stilul tău de viață și despre orice afecțiune pe care o ai. Răspunsurile tale vor ajuta terapeutul să decidă dacă să lucreze zona picioarelor, mâinilor, urechilor sau o combinație a acestora. Pe extremitățile corpului - tălpile picioarelor, palmele, nasul, urechile - există zone reflexe pentru terminațiile nervoase și organele corpului. Tehnicile de reflexoterapie se bazează pe un principiu similar cu acupunctură și presopunctura – stimularea punctelor reflexe. Un masaj la picioare la domiciliu poate elimina toxinele din organism și poate debloca circuitul energetic din organism. Punctele de reflexoterapie în scop terapeutic - reflexologia - și reflexologia piciorului sunt o practică străveche ale cărei origini s-au pierdut în antichitate. Masați punctele reflexe timp de câteva minute până dispare durerea locală și granulația subcutanată. Aceste mișcări îmbunătățesc circulația sângelui și limfei, ba chiar normalizează funcția organelor corespunzătoare punctelor de masaj prin reflexe. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masă de masaj.
Pret: 185 lei
|
Durata: 75 minute
Alege un masaj de relaxare și la masajul scalpului la domiciliul tău pentru a scăpa de stres, pentru a ajuta mușchii să se detensioneze, dar și pentru a ajuta mușchii să se detensioneze. Ce include? Serviciul include un masaj de relaxare de 60 de minute ce utilizează tehnici ușoare pentru o experiență plăcută și de răsfăț și un masaj al scalpului de 15 minute pentru o relaxare completă! Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.   
Pret: 255 lei
|
Durata: 90 minute
Masajul terapeutic la domiciliu este cea mai cunoscută modalitate de a te ajuta să te relaxezi și să te eliberezi de stres. Un masaj blând liniștitor poate ameliora durerile musculare și îți poate îmbunătăți somnul și starea de spirit. Ai grijă de tine și apelează la un masaj terapeutic la domiciliu pentru a reduce și vindeca zonele corpului ce prezintă durere. Presiune: puternică

Beneficiile masajului terapeutic la domiciliu

 • Reduce stresul, ameliorează anxietatea și crește nivelul de relaxare
 • Te poate ajuta să dormi mai bine
 • Masajul terapeutic îmbunătățește funcția imunitară

Recomandarea noastră

Terapia prin masaj este sigură și eficientă pentru persoanele de toate vârstele. Aceasta nu este doar o modalitate de a te simți bine sau de a te răsfăța, masajul terapeutic te ajută să iti controlezi sănătatea și bunăstarea, indiferent dacă ai o anumită afecțiune de sănătate sau esti în căutarea unei modalitati de a te elibera de stres.

În timpul masajului terapeutic la domiciliu

Serviciul include un masaj terapeutic de 90 de minute la tine acasă. După o evaluare făcută de către expert, acesta va realiza un masaj pe tot corpul, dar va insista pe zonele unde există durere și tensiune. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj. 
Masaj de relaxare la domiciliu durata 60 de minute Glow2Go
Pret: 150 lei
|
Durata: 60 minute
Un masaj gentil pentru când ai nevoie de clipe cu și pentru tine. Presiune: ușoară-medie

Beneficiile masajului de relaxare la domiciliu

 • Reduce stresul acumulat;
 • Mintea și corpul sunt mai pregătite pentru un somn odihnitor;
 • Mușchii se simt mai relaxați.

Recomandarea noastră

Masajul de relaxare la domiciliu este special creat pentru a te ajuta să te relaxezi, să îți detensionezi muschii și să dormi mai bine. Uită de tot ce te stresează pentru câteva momente calitative, de răsfăț pentru tine.

În timpul masajului de relaxare la domiciliu

Serviciul include un masaj de relaxare de 60 de minute la tine acasă ce utilizează tehnici ușoare pentru o experiență plăcută și tandră. Terapeutul poate să maseze și capul, fața sau gâtul pentru o senzație întreagă de răsfăț. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  Aprinde lumanarea ta preferată, pune muzica pentru stare de calm, bea un ceai și bucură-te de sesiunea de răsfăț prin masaj de relaxare la domiciliu.
Masaj de relaxare la domiciliu durata 60 de minute Glow2Go
Pret: 225 lei
|
Durata: 90 minute
Un masaj gentil pentru când ai nevoie de clipe cu și pentru tine. Presiune: ușoară-medie

Beneficiile masajului de relaxare la domiciliu

 • Reduce stresul acumulat;
 • Mintea și corpul sunt mai pregătite pentru un somn odihnitor;
 • Mușchii se simt mai relaxați.

Recomandarea noastră

Masajul de relaxare la domiciliu este special creat pentru a te ajuta să te relaxezi, să îți detensionezi muschii și să dormi mai bine. Uită de tot ce te stresează pentru câteva momente calitative, de răsfăț pentru tine.

În timpul masajului de relaxare la domiciliu

Serviciul include un masaj de relaxare de 90 de minute la tine acasă ce utilizează tehnici ușoare pentru o experiență plăcută și tandră. Terapeutul poate să maseze și capul, fața sau gâtul pentru o senzație întreagă de răsfăț. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  Aprinde lumanarea ta preferată, pune muzica pentru stare de calm, bea un ceai și bucură-te de sesiunea de răsfăț prin masaj de relaxare la domiciliu.
Masaj terapeutic la domiciliu durata 60 de minute Glow2Go
Pret: 170 lei
|
Durata: 60 minute
Masajul terapeutic la domiciliu este cea mai cunoscută modalitate de a te ajuta să te relaxezi și să te eliberezi de stres. Un masaj blând liniștitor poate ameliora durerile musculare și îți poate îmbunătăți somnul și starea de spirit. Ai grijă de tine și apelează la un masaj terapeutic la domiciliu pentru a reduce și vindeca zonele corpului ce prezintă durere. Presiune: puternică

Beneficiile masajului terapeutic la domiciliu

 • Reduce stresul, ameliorează anxietatea și crește nivelul de relaxare
 • Te poate ajuta să dormi mai bine
 • Masajul terapeutic îmbunătățește funcția imunitară

Recomandarea noastră

Terapia prin masaj este sigură și eficientă pentru persoanele de toate vârstele. Aceasta nu este doar o modalitate de a te simți bine sau de a te răsfăța, masajul terapeutic te ajută să iti controlezi sănătatea și bunăstarea, indiferent dacă ai o anumită afecțiune de sănătate sau esti în căutarea unei modalitati de a te elibera de stres.

În timpul masajului terapeutic la domiciliu

Serviciul include un masaj terapeutic de 60 de minute la tine acasă. După o evaluare făcută de către expert, acesta va realiza un masaj pe tot corpul, dar va insista pe zonele unde există durere și tensiune. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.   

Recenzii

Anca Bodean
Monica are niste maini senzationale. Spatele meu era plin de contracturi. M-a facut om! Multumesc si abia astept programarile urmatoare. :)
26/01/2023
Andreea Patru
Monica cu mâini de aur! Am avut parte de cel mai relaxant masaj. Mulțumim!
20/01/2023
Constantin Cristina
Masajul a fost excepțional! Are niște maini magice! Este o prezenta foarte placuta, un om cald. Vom avea o colaborare de lunga durata.
17/01/2023
Alexandra Paun
Monica face o treaba excelenta, este foarte profi 🤍 nu am decat cuvinte de lauda, o recomand din suflet 🫶
16/01/2023
Alina Boteanu
Monica este minunata, calda și super profi. După 60 min am simțit ca plutesc, foarte relaxata. Mulțumesc frumos, Monica! Deja am făcut încă două programări...
14/01/2023
Annamari Horvath
Monica este o maseuza foarte buna ! Mi-a placut foarte mult masajul de relaxare si reflexoterapia. Recomand cu incredere !!!
12/01/2023
Anamaria Lantos
Monica este o profesionista si masajul deep tissue pe care l-am primit a dat roade. Multumesc!
10/01/2023
Pirciu Diana
Monica a facut o treaba excelenta cu masajul prenatal.
05/01/2023
Simona Scutaru
O experiența excelenta, un masaj decontracturant de efect, numai bun să-mi deschidă apetitul!
03/01/2023
Oana Dascălu
Monica are mâini magice, e caldă şi profesionistă. Masajul prenatal face minuni pentru o viitoare mamă. Cu siguranta voi mai apela la ea. O recomand cu drag!
02/01/2023
Iulia
Foarte bun masajul, recomand!
30/12/2022
Alexandra Cristeescu
Masajul prenatal a fost foarte relaxant si chiar m-a ajutat cu durerile de spate specifice sarcinii. Monica a dat dovada de profesionalism, fiind totodata o persoana deschisa cu care am relationat placut. Recomand!
20/12/2022
Oana Pavel
Monica este super, am avut masaj cervical 30’ iar dupa 5, mi-am dat seama ca mai vreau sa vina. Cum a plecat, am facut urmatoarea programare. RECOMAND!!
16/12/2022
Diana
O experienta minunata. Multumesc Monica, esti un profesionist adevarat!
14/12/2022
Simona Lica
Am optat pentru masaj de relaxare. Acest masaj mi-a încărcat bateriile! Mulțumesc Monica!
12/12/2022
Monica
Am apelat la Monica pentru un masaj deep tissue. A fost atentă la nevoile mele și a lucrat cu finețe zonele problematice. Recomand cu căldură!
12/12/2022
Andreea Buga
Masajul prenatal facut de Monica este ceva de vis. O recomand din tot sufletul. P.s. dupa masaj atat eu cat si bebelina dormim toata ziua.
12/12/2022
Teo si Irina
Monica este minunata! Am facut amandoi masaj deep tissue si ne-am simtit extraordinar. S-a detensionat tot spatele si am scapat de incordari si dureri :) Este o profesionista si o prezenta foarte placuta. Cu siguranta vom apela din nou la serviciile ei.
10/12/2022
Catalina
Monica este o persoana empatica, deschisa si relaxata. Masajul prenatal realizat de ea este intr-adevar de mare folos in sarcina si abia astept sa experimentez si alte tipuri de masaj.
28/11/2022
Mihaela Udroiu
Am apreciat punctualitatea si profesionalismul Monicai. Recomand.
22/11/2022
Ionela Andrea Turcu
Super doamna. Se vede ca face de placere. M-am simțit minunat și în timpul masajului și după.
20/11/2022
Ioana
Prioritatea doamnei este confortul clientei. Pune muzica de relaxare, a venit cu paturica electrica. Trup - minte - spirit si masajul de relaxare este complet. Multumesc!
19/11/2022
Sabina Barbu
Doamna Monica face un masaj terapeutic extraordinar! M-am simtit foarte bine dupa masaj si abia astept sa mai apelez la serviciile sale.
15/11/2022
Dna .Monica
Terapeutic, minunat,profesionalism, mâini de aur, ușoară în a manevra ,,pacientul, ,nu am cuvinte, nota maximă, felicitări pentru ca aveți în echipă oameni minunați 💯
11/11/2022
Costache Alexandra
Am optat pt masaj de cuplu si a fost mirific! Recomand cu mare drag! :)
10/11/2022
Miruna Sandulescu
Minunata!
07/11/2022
Sandu Mihai
Absolut divin . De nota 200 !!
05/11/2022
Loredana Florescu
Monica este exceptionala de fiecare data. O recomanda nu doar profesionalismul si tehnica sa, cat si atitudinea placuta si modul usor in care comunica, fiind o persoana discreta in acelasi timp. Apelez la serviciile sale de fiecare data cand se iveste ocazia!
02/11/2022
Ioana
Ce inseamna sa iti placa ceea ce faci! :).
21/10/2022
Prepelita Alexandru
Un masaj foarte bun. Sotia a fost incantata. Recomand!
16/10/2022
Iulia Cretu
Am ales masajul de relaxare+reflexoterapie iar experienta a fost una de nota 10. Monica foarte profi, cu maini de aur.
12/10/2022
Barbulescu Livia
Am început prima ședință cu un masaj de relaxare. Monica a făcut o treabă excelentă, pe lângă faptul că a fost super drăguță. De abia aștept următoarea programare. 🥰
09/10/2022
Ioana Boghiu
Un masaj de exceptie ! Spatele meu este cu adevarat fericit :) ! Tehnica Monicai m-a uimit si mi-a placut foarte mult.
07/10/2022
Alexandra DRUTA
Monica este o persoana extrem de placuta, punctuala si grijulie fata de bunastarea clientului. O alegere excelenta pt oricine isi doreste un rasfat la domiciliu!
05/10/2022
Cristina
Masajul cu Monica a fost absolut excelent. Este extrem de calma și calda, îți induce relaxare și stare de bine numai prin prezenta ei, iar la finalul masajului te simți un om fără griji. O recomand!!
05/10/2022
Irina Vatafu
Extraordinar, ma simt minunat dupa masajul terapeutic. Recomand!
04/10/2022
Alexandra Brezoianu
Monica are mâini de aur. Daca esti stresat, obosit,chiar cu dureri de spate, cand termina masajul ești foarte relaxat și cu zâmbetul pe buze . Se vede că face masaj cu pasiune și este foarte atenta la starea de bine a clientului. Vă mulțumesc pentru tot!
02/10/2022
Andrei Gabriel
Prima experienta cu masajul a fost una uimitoare si de nota 10, Monica este o profesionista si ma bucur ca am ales glow2go. Am cautat pe mai multe pagini si ma bucur ca am ales serviciile lor si implicit pe al Monicai. Thumbs up! Incercati si sigur o sa va placa!
02/10/2022
Steluta Mardare
Foarte fain masajul terapeutic facut de Monica 💙 Masajul la scalp este suuuuper, iar Monica are niste maini foarte usoare. Recomand! M-am relaxat complet 💙 Multumesc Monica!
01/10/2022
Cojocaru Oana
Excelent! Am apelat pentru mine si sotul meu la serviciile doamnei Monica si a fost un masaj terapeutic cervical minunat!
30/09/2022
Mara Bujor
Am optat pentru masaj de relaxare 60' + scalp 15' cu Monica. A fost foarte plăcut și mă bucur pentru alegerea făcută.
22/09/2022
Ioana Ardeleanu
Mainile magice ale Monicai mi-au oferit o stare de bine si de relaxare. Monica are un comportament profesionist, stie sa creeze o atmosfera placuta si sa te faca sa te relaxezi si sa ai incredere in ea.
19/09/2022
Ruxandra Olteanu
Un masaj terapeutic foarte bine executat, am destul de multe probleme la spate și se simte o îmbunătățire. Recomand!
19/09/2022
Daniela Petre
Masajul facut de Monica a fost foarte relaxant! Monica este o persoana calda si foarte profi! O recomand cu drag!
18/09/2022
Loredana
Monica este foarte profesionista si o persoana placuta. Recomand!
17/09/2022
Marinas Diana
Masajul a fost perfect! Cu siguranta voi reveni! Multumesc
14/09/2022
Claudia
Monica este un profesionist excelent, iar masajul a fost minunat!
09/09/2022
Iulia Antocica
Foarte incantata, atat de atitudinea profesionista si masajul in sine, cat si de recomandarile primite. Multumesc, Monica!
06/09/2022
Valentin Nedelea
Sunt foarte mulțumit. Am beneficiat de masaj de relaxare de calitate și mă bucur că am ales varianta de 90 de minute, pentru că 60 de minute nu mi s-ar fi părut suficiente
30/08/2022
Cristina Gheorghiu
Am facut masaj terapeutic. Exceptional! Ma simt foarte bine,Monica este un terapeut foarte bun si atent la dorintele clientului. O recomand.
28/08/2022
Andreea
Un masaj de exceptie. Recomand 💯!
25/08/2022
Ramona Unguras
Monica este o persoana foarte calda si draguta, dar si foarte profi. Masajul prenatal pe care mi l-a facut a fost absolut magic. Recomand cu drag !!!!
22/08/2022
Elena
Toate bune, a fost foarte draguta.
20/08/2022
Bruno
Monica este o adevarata profesionista si o persoana foarte draguta. Moment de relaxare si placut, o recomand cu drag.
15/08/2022
Cristina
Mi-a placut profesionalismul si masajul facut de Monica. Recomand! Cu siguranta o sa mai apelez la ea in viitor.
12/08/2022
Delia
Monica este un adevarat profesionist si o persoana placuta, iar masajul a fost foarte bun. Recomand cu drag ❤️
02/08/2022
Ana Mardalia
Masajul a fost excepțional !Totul a decurs perfect ..comunicare si profesionalism . O recomand cu încredere!!!👍🏻
21/05/2022
Matei Violeta
Mi-a plăcut mult masajul făcut de Monica. Este o persoana calda și comunicativa. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciile ei.
16/05/2022
Ruse Paula
Monica este o adevarata profesionista cu mâini magice. Atitudinea ei chill si deplasarea la domiciliu au făcut din masajul prenatal un răsfăț .
12/05/2022
Magda Ghiata
Monica a fost de vis! Super calda si profi iar beneficiara a ramas impresionata de serviciul oferit!
10/05/2022

Adaugă o recenzie

Notă
Please enter a number from 1 to 5.
Hidden
Hidden
Descrieți experiența
This field is for validation purposes and should be left unchanged.