Despre expert

(18 recenzii)
Locatii: Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 6, Pipera/Voluntari, Chitila/Mogosoaia, Corbeanca, Snagov, Buftea, Otopeni, Tunari
Experienta: 9 ani de experiență în make-up 4 ani de experiență în cosmetică
Experienta in echipa Glow2Go: 32 luni
Covid vaccinated Vaccinat anti-COVID

Numele meu este Nicoleta și mi-am transformat pasiunea în job în urma cu 9 ani, timp în care am avut numeroase colaborări cu emisiuni tv precum Bravo, ai stil, X Factor, ședințe photo pentru reviste de beauty, ședinte photo de business sau personale, reclame TV, lansări de produse și numeroase cliente.

Ceea ce mă definește în materie de machiaj este îmbinarea perfectă între nevoile, trasăturile, gusturile, tendințele actuale și adaptarea acestora la fizionomia persoanei din față.

Tipurile de machiaj realizate diferă de la machiaj de zi, de seara, de eveniment, de mireasă, machiaj cu efecte speciale (machiaj de film, reproducere diverse personaje, machiaj de Halloween).

Experții Premium sunt cei mai experimentați în domeniul lor, au cel mai bun rating pe Glow2Go și, foarte important, îți creează o experiență de 5 stele în confortul casei. Aceștia sunt selectați cu grijă de echipa noastră și împreună cu ei reușim să creăm experiențe de standarde înalte pentru clienții noștri.⭐

Servicii oferite de Nicoleta T.

Machiaj profesional la domiciliu pentru zi
Pret: 380 lei
|
Durata: 60 minute

Ce include make-up de zi la domiciliu?

Serviciul include un make-up de zi la domiciliu și aplicarea genelor false, dacă se dorește. Ai parte de un look natural pentru o ieșire în oraș sau o întâlnire importantă de business. Machiajul de zi îți pune în evidență trăsăturile și te ajută să îți completezi ținuta!

Recomandarea noastră

Dacă participi la unul dintre evenimentele următoare: nuntă, botez sau petrecere, serviciul potrivit este Make-up de ocazie. Chiar daca dorești un look natural, dar ești invitată la unul din evenimentele menționate anterior, Make-up de zi nu este potrivit. Machiajul de ocazie este conceput special și folosește o tehnică care aduce rezistență machiajului pe o perioadă mai îndelungată. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up.

Ce să pregătești?

Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul: o masă sau un suport pentru machiaje și, de preferat, un scaun înalt. Recomandăm ca locul ales să fie aproape de lumina naturală.

Ce include tratamentul facial pentru curățare și hidratare profundă?

Sesiunea include un tratament pentru curățare și hidratare profundă la domiciliu. Tratamentele faciale vor fi efectuate cu brand-urile de orgine spaniolă Toskani și Casmara ce au în compoziția lor produse pe bază de ingredienți activi cu rolul de a oferi rezultatele dorite de la prima ședință. Casmara, de origine spaniolă, au o vechime pe piață de peste 45 de ani, se vând în peste 70 de țări și sunt inventatorii măștilor alginoase ce oferă un efect instant după tratament, lăsând tenul hidratat și luminos, efect ce se menține în timp. Toskani sunt experți în concentrate active, peelinguri, cu o experiență în piață de peste 30 de ani. În plus, la achiziționarea unui tratament vei primi cadou un pensat și epilat mustață.

Beneficiile tratamentului facial pentru curățare și hidratare profundă

Tratamentul include 4 funcții ale aparatului: Hidrafacial, Tratamentul cu oxigen hiperbaric, Radiofrecvență, Ultrasunete. Hidrafacial – elimină celulele moarte de la suprafață pielii, extrage impuritățile, desfundă și micșorează porii, hrănește pielea în profunzime, estompează liniile fine și petele pigmentare, îmbunătățește aspectul și textura tenului. Tratamentul cu oxigen hiperbaric – reduce petele pigmentare, redă luminozitate tenului, ajută substanțele active folosite (acid hialuronic, colagen, antioxidant) să se penetreze în straturile mai adânci ale pielii, o calmează și reduce iritația. Radiofrecvență – tratamentul care emite unde radio și generează căldură în piele stimulează celulele să producă colagen și elastina în țesut. Efectul este îmbunătățirea ovalului feței, reducerea ridurilor și întinderea pielii, aceasta fiind mult mai fermă. Ultrasunete – este un mod foarte eficient de a introduce în piele substanțe active conținute în produsele cosmetice. Sub influenta căldurii, vasele de sânge se dilată, celulele sunt alimentate cu sânge, oxigen și substanțe nutritive.

În timpul tratamentului facial pentru curățare și hidratare profundă

Pașii urmați: demachiere, mască oxigen, peeling enzimatic, curățare cu hidrafacial, tonifiere, penetrare concentrat active cu ajutorul oxigenului hiperbaric, masaj facial, ultrasunete, mască, cremă, crolift, radiofrecvență.

Ce să pregătești?

Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul, confortabil pentru a te putea întinde și un scaun.
Pret: 499 lei
|
Durata: 90 minute

Ce include tratamentul facial antirid forte?

Sesiunea include un tratament facial antirid forte la domiciliu. Tratamentele faciale vor fi efectuate cu brand-urile de orgine spaniolă Toskani și Casmara ce au în compoziția lor produse pe bază de ingredienți activi cu rolul de a oferi rezultatele dorite de la prima ședință. Casmara, de origine spaniolă, au o vechime pe piață de peste 45 de ani, se vând în peste 70 de țări și sunt inventatorii măștilor alginoase ce oferă un efect instant după tratament, lăsând tenul hidratat și luminos, efect ce se menține în timp. Toskani sunt experți în concentrate active, peelinguri, cu o experiență în piață de peste 30 de ani. În plus, la achiziționarea unui tratament vei primi cadou un pensat și epilat mustață.

Beneficiile tratamentului facial antirid forte

Tratamentul include 4 funcții ale aparatului: Hidrafacial, Tratamentul cu oxigen hiperbaric, Radiofrecvență, Criolift. Hidrafacial – elimină celulele moarte de la suprafață pielii, extrage impuritățile, desfundă și micșorează porii, hrănește pielea în profunzime, estompează liniile fine și petele pigmentare, îmbunătățește aspectul și textura tenului. Tratamentul cu oxigen hiperbaric – reduce petele pigmentare, redă luminozitate tenului, ajută substanțele active folosite (acid hialuronic, colagen, antioxidant) să se penetreze în straturile mai adânci ale pielii, o calmează și reduce iritația. Radiofrecvență – tratamentul care emite unde radio și generează căldură în piele stimulează celulele să producă colagen și elastina în țesut. Efectul este îmbunătățirea ovalului feței, reducerea ridurilor și întinderea pielii, aceasta fiind mult mai fermă. Criolift – pentru calmarea pielii iritate, închiderea porilor după electroporare sau a ingredientelor active conținute în produsele cosmetice. Acesta activează producția de colagen în stratul profund al pielii, determină porii să se micșoreze, curăță pielea de toxine dăunătoare, activează producția de colagen, crescând capacitatea pielii de a întineri.

În timpul tratamentului facial antirid forte

Pașii urmați: demachiere, mască oxigen, peeling enzimatic, curățare cu hidrafacial, tonifiere, penetrare concentrat activ cu ajutorul oxigenului hiperbaric, masaj facial, ultrasunete, mască, cremă, criolift.

Ce să pregătești?

Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul, confortabil pentru a te putea întinde și un scaun.
Pret: 399 lei
|
Durata: 1 hour

Ce include tratamentul facial exfoliant și hidratant?

Sesiunea include un tratament facial exfoliant și hidratant la domiciliu. Tratamentele faciale vor fi efectuate cu brand-urile de orgine spaniolă Toskani și Casmara ce au în compoziția lor produse pe bază de ingredienți activi cu rolul de a oferi rezultatele dorite de la prima ședință. Casmara, de origine spaniolă, au o vechime pe piață de peste 45 de ani, se vând în peste 70 de țări și sunt inventatorii măștilor alginoase ce oferă un efect instant după tratament, lăsând tenul hidratat și luminos, efect ce se menține în timp. Toskani sunt experți în concentrate active, peelinguri, cu o experiență în piață de peste 30 de ani. În plus, la achiziționarea unui tratament vei primi cadou un pensat și epilat mustață.

Beneficiile tratamentului facial exfoliant și hidratant

Tratamentul include 3 funcții ale aparatului: Spatula cu ultrasunete, Tratamentul cu oxigen hiperbaric, Ultrasunete. Spatula cu ultrasunete este o metodă de curățare a celulelor moarte ale stratului cornos, lăsând pielea luminoasăcatifelatămai tonifiata și vizibil mai hidratată. Tratamentul cu oxigen hiperbaric : reduce petele pigmentare, redă luminozitate tenului, ajută substanțele active folosite (acid hialuronic, colagen, antioxidant)  se penetreze în straturile mai adânci ale pielii, o calmează și reduce iritația. Ultrasunete: este un mod foarte eficient de a introduce în piele substanțe active conținute în produsele cosmetice. Sub influența căldurii, vasele de sânge se dilată, celulele sunt alimentate cu sânge, oxigen și substanțe nutritive.

În timpul tratamentului facial exfoliant și hidratant

Pașii urmați: demachiere, mască oxigen, peeling enzimatic, exfoliere cu spatulă cu ultrasunete, tonifiere, penetrare concentrat activ cu ajutorul oxigenului hiperbaric, masaj facial, ultrasunete, aplicarea unei măști și a unei creme.

Ce să pregătești?

Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul, confortabil pentru a te putea întinde și un scaun.

Ce include tratamentul facial pentru curățare profundă și fermitate?

Sesiunea include un tratament pentru curățare profundă și fermitate la domiciliu. Tratamentele faciale vor fi efectuate cu brand-urile de orgine spaniolă Toskani și Casmara ce au în compoziția lor produse pe bază de ingredienți activi cu rolul de a oferi rezultatele dorite de la prima ședință. Casmara, de origine spaniolă, au o vechime pe piață de peste 45 de ani, se vând în peste 70 de țări și sunt inventatorii măștilor alginoase ce oferă un efect instant după tratament, lăsând tenul hidratat și luminos, efect ce se menține în timp. Toskani sunt experți în concentrate active, peelinguri, cu o experiență în piață de peste 30 de ani. În plus, la achiziționarea unui tratament vei primi cadou un pensat și epilat mustață.

Beneficiile tratamentului facial pentru curățare profundă și fermitate

Tratamentul include 3 funcții ale aparatului: Hidrafacial, Radiofrecvență, Criolift. Hidrafacial: elimină celulele moarte de la suprafață pielii, extrage impuritățile, desfundă și micșorează porii, hrănește pielea în profunzime, estompează liniile fine și petele pigmentare, îmbunătățește aspectul și textura tenului. Radiofrecvență: tratamentul care emite unde radio și generează căldură în piele stimulează celulele să producă colagen și elastina în țesut. Efectul este îmbunătățirea ovalului feței, reducerea ridurilor și întinderea pielii, aceasta fiind mult mai fermă. Criolift: pentru calmarea pielii iritate, închiderea porilor după electroporare sau a ingredientelor active conținute în produsele cosmetice. Acesta activează producția de colagen în stratul profund al pielii, determină porii să se micșoreze, curăță pielea de toxine dăunătoare, activează producția de colagen, crescând capacitatea pielii de a întineri.

În timpul tratamentului facial pentru curățare profundă și fermitate

Pașii urmați: demachiere, aplicare mască oxigen, peeling enzimatic, curățare cu hidrafacial, tonifiere, concentrat activ, masaj facial, radiofrecvență, mască, cremă, criolift.

Ce să pregătești?

Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul, confortabil pentru a te putea întinde și un scaun.
Pret: 400 lei
|
Durata: 90 minute

Ce include pachet laminare gene și sprâncene la domiciliu?

Serviciul include o sesiune de laminare gene și sprâncene la domiciliu. Laminarea sprâncenelor este un tratament destinat persoanelor care merg pe linia naturalețe, fiind singură soluție pentru sprâncenele dezordonate și neascultătoare. Procedura vine să fixeze firele rebele pe o perioadă îndelungată. Grație componentelor naturale cu care se realizează procedura, firele sprâncenelor se regenerează mai repede. Nuanță se conturează în funcție de trăsăturile tenului. Nu este nevoie decât de o singură ședință, iar efectul acesteia durează în jur de 4-6 săptămâni, în funcție de viteză de regenerare a firelor de par. Laminarea genelor cunoscută și că lash botox face că acestea să stea întoarse, efectul fiind de gene rimelate imediat după procedura. Efectul se menține până la 6-8 săptămâni.   În plus, la achiziționarea unui tratament vei primi cadou un pensat și epilat mustață.

Recomandarea noastră

În jur de 12-24 de ore după procedură, sprâncenele nu trebuie să între în contact cu apă. Te poți machia, dar cu grijă.

În timpul pachetului de laminare gene și sprâncene la domiciliu

Procedura durează aproximativ 60 de minute deoarece sunt 5 substanțe care trebuie aplicate, fiecare cu timpul ei de acționare. În paralel, se realizează laminarea genelor.

Ce să pregătești?

Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  
Machiaj la domiciliu București pentru o ocazie specială
Pret: 440 lei
|
Durata: 90 minute
Ce include make-up de ocazie la domiciliu? Serviciul include un make-up de ocazie la domiciliu și aplicarea genelor false, dacă se dorește. Ai parte de un look exact pe gustul tău și care se asortează perfect cu ținuta aleasă. Recomandarea noastră Dacă participi la unul dintre evenimentele următoare: nuntă, botez sau petrecere, serviciul potrivit este Make-up de ocazie. Chiar daca dorești un look natural, dar ești invitată la unul din evenimentele menționate anterior, Make-up de zi nu este potrivit. Machiajul de ocazie este conceput special și folosește o tehnică care aduce rezistență machiajului pe o perioadă mai îndelungată. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Ce să pregătești?  
Machiaj mireasă la domiciliu natural
Pret: 480 lei
|
Durata: 120 minute

Ce include make-up de mireasă la domiciliu?

Serviciul include un make-up de mireasă la domiciliu și aplicarea genelor false, dacă se dorește. Știm cât de importantă este acesta zi pentru tine, așa că ne dorim să îți îndeplinim toate așteptările. Experta te va sfătui ce ți se potrivește în funcție de fizionomia feței, ținuta aleasă și, desigur, preferințele tale.

Recomandarea noastră

Recomandăm să achiziționezi Pachetul make-up de mireasă probă și nuntă pentru a testa diferite look-uri înainte de ziua nunții, dar și pentru a primi cele mai potrivite sfaturi de la experții noștri. Ziua nunții este de cele mai multe ori stresată, așa că dorim ca make-up să nu îți aducă griji și să iasă exact cum te aștepți.

Ce să pregătești?

Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul: o masă sau un suport pentru machiaje și, de preferat, un scaun înalt. Recomandăm ca locul ales să fie aproape de lumina naturală.
Pret: 400 lei
|
Durata: 120 minute
Ofera-ti un moment pentru tine si ai parte de tratement facial, chiar in confortul casei tale! Ce include? Pachetul Glow Up Facial include: laminare gene sau sprâncene (una din proceduri la alegere), epilat mustață cu ață, exfoliere ten (mască cu bule de  oxigen ce deblochează porii încărcați, urmată de un peeling din sucuri de fructe ce îndepărtează celulele moarte) ,vitamine ce hidratează în profunzime, masaj facial și mască hidratantă/matifiantă. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Tratamentul nu necesita timp de recuperare. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează.
Pret: 450 lei
|
Durata: 90 minute
Ofera-i tenului tau un moment de rasfat. Iti va multumi cu siguranta! Ce include? Pachetul Beauty Elixir include: pensat, vopsit sprâncene și gene, epilat mustață cu ață, exfoliere ten (mască cu bule de oxigen ce deblochează porii încărcați, urmată de un peeling din sucuri de fructe ce îndepărtează celulele moarte) , vitamine ce hidratează în profunzime, masaj facial și mască hidratantă/matifiantă. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Tratamentul nu necesita timp de recuperare. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează.
Pret: 500 lei
|
Durata: 120 minute
Ai grijă de tenul tău și oferă-i strălucirea dorită, chiar din confortul casei tale! Tenul va fi vizibil mai luminos și hidratat.  Ce include? Pachetul Glow Up Boost include: laminare gene și sprâncene, epilat mustata cu ață, exfoliere ten (masca cu bule de  oxigen ce deblochează porii încărcați, urmată de un peeling din sucuri de fructe ce îndepărtează celulele moarte), vitamine ce hidratează în profunzime, masaj facial și mască hidratantă/matifiantă. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Tratamentul nu necesita timp de recuperare. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează
Pret: 300 lei
|
Durata: 60 minute
Laminarea genelor  este o procedura non-invazivă ce a devenit populară în ultimul timp în rândul doamnelor. Aceasta procedura urmărește obținerea unor gene lungi, curbate pentru o perioada de 6 până la 8 săptămâni. Laminarea genelor este o alternativă mai la îndemână decât aplicarea extensiilor de gene. Persoanele care apelează la laminarea genelor își doresc un aspect mai natural decât cel obținut prin aplicarea extensiilor de gene. 1. Cât durează procedura? Durează aproximativ 60 de minute deoarece sunt 5 substanțe care trebuie aplicate, fiecare cu timpul ei de acționare. Se face în paralel cu laminarea genelor. 2. Cât timp nu am voie să mă machez/demachiez? În jur de 12-24 de ore sprâncenele nu trebuie să între în contact cu apă. Te poți machia, dar cu grijă. 3. Există efecte secundare sau reacții alergice? Nu există niciun fel de efecte secundare sau alergii, fiind de asemenea și o procedură de tratament. Pachetul conține și stilizarea sprâncenelor prin pensare și vopsire.    Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Machiaj și coafat mireasă la domiciliu București
Pret: 920 lei
|
Durata: 90 minute

Ce include pachetul make-up de mireasă probă și nuntă la domiciliu?

Serviciul include o probă la make-up de nuntă, dar și make-up de mireasă la domiciliu. În cadrul probei, se testează diverse look-uri și vei obține cele mai potrivite sfaturi de la experții noștri. Experta aleasă va lua în considerare fizionomia ta, ținuta și, desigur, preferințele tale. Toate acestea ca să fii sigură că în ziua cea mare, rezultatul este cel dorit! În programator, vei selecta ziua și ora preferată pentru programarea din ziua nunții. Ulterior, te va suna cineva din echipa Glow2Go pentru a programa și proba.

Recomandarea noastră

Recomandăm acest pachet de make-up mireasă probă și nuntă la domiciliu pentru a fi sigură ca obții rezultatul dorit. Ziua nunții este de cele mai multe ori stresată, așa că dorim ca make-up să nu îți aducă griji și să iasă exact cum te aștepți. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up.

Ce să pregătești?

Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul: o masă sau un suport pentru machiaje și, de preferat, un scaun înalt. Recomandăm ca locul ales să fie aproape de lumina naturală.
Pret: 440 lei
|
Durata: 90 minute

Ce include make-up probă nuntă la domiciliu?

Serviciul include proba make-up nuntă la domiciliu și aplicarea genelor false, dacă se dorește. În această sesiune, se testează diverse look-uri și vei obține cele mai potrivite sfaturi de la experții noștri. Experta aleasă va lua în considerare fizionomia ta, ținuta și, desigur, preferințele tale. Toate acestea ca să fii sigură că în ziua cea mare, rezultatul este cel dorit!

Recomandarea noastră

Recomandăm tuturor mireselor acest serviciu de make-up proba nuntă la domiciliu pentru a fi sigură ca obții rezultatul dorit. Ziua nunții este de cele mai multe ori stresată, așa că dorim ca make-up să nu îți aducă griji și să iasă exact cum te aștepți. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up.

Ce să pregătești?

Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul: o masă sau un suport pentru machiaje și, de preferat, un scaun înalt. Recomandăm ca locul ales să fie aproape de lumina naturală.
Pret: 480 lei
|
Durata: 90 minute

Ce include Halloween make-up complex la domiciliu?

Serviciul include un make-up de Halloween complex la domiciliu și aplicarea genelor false, dacă se dorește. Machiajul este realizat de la 0, cu produse de make-up și vopsea specială pentru ten.

Recomandarea noastră

Poți avea pregătită o poză pentru inspirație sau te poți lăsa pe mâna expertelor noastre pentru o schimbare de look.

Ce să pregătești?

Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul: o masă sau un suport pentru machiaje și, de preferat, un scaun înalt. Recomandăm ca locul ales să fie aproape de lumina naturală.

Recenzii

Irina Costeniuc
Mi-a plăcut experiența de laminare a genelor si vopsirea a sprâncenelor cu Nicoleta,a lucrat foarte grijuliu și calitativ,recomand cu drag!
31/05/2023
Maria – Andra Cucu
O recomand cu caldura, experienta a fost una extrem de placuta si nu regret deloc alegerea facuta. Cu siguranta voi mai apela la serviciile ei.
24/03/2023
Marin Nina
Am fost super multumita de experienta cu care a dat dovada Nicoleta,pentru asta ii multumesc si pe laga asta ma invatat cum sa am grija de tenul meu si respect cu strictete sfatul ei ,o recomand cu placere.
13/03/2023
Miruna Pirvu
Am apelat la Nicoleta pentru serviciile de cosmetica care au fost minunate, iar ea este o persoana faina rau♡.
11/02/2023
Ana Ana
Am apelat la Nicoleta pentru un make-up de zi pentru botez. A fost punctuala, placuta si deschisa. Make-up-ul foarte rezistent, produse de calitate, un make-up adaptat la fizionomie, fara efect de make-up masca. Recomand cu sinceritate!
14/01/2023
Laura Osiceanu
Am apelat la serviciile cosmetice ale Nicoletei si sunt foarte multumita, gradul de profesionalism, punctualitatea, deschiderea si experienta ei ma determina sa apelez in continuare la ea. Experienta a fost relaxanta si totodata cu rezultate foarte bune. Multumesc Nicoleta!
08/01/2023
Alina Maria
Foarte placuta ca persoana si foarte profi in ceea ce face! Recomand!
04/01/2023
Ana Popescu
Machiajul a iesit super bine. Am avut un machiaj de ocazie, iar rezultatul mi-a placut. Totul in mai putin de ora :)
10/12/2022
Ciuperca Gabriela
Este prima data cand incerc laminarea genelor si a sprancenelor si am ales-o pe Nicoleta pentru aceasta procedura. Rezultatul este minunat, iar Nicoleta este nu doar o profesionista ci si o persoana extrem de placuta. Voi repeta experienta cu siguranta. Multumesc!
12/11/2022
Gabriela Balanescu
Astăzi am apelat la Nicoleta pentru un machiaj de ocazie, pentru ca e sezonul nunților, imi doream sa arăt perfect și aveam nevoie de un ajutor profesionist. Rezultatul este wow, sunt impresionată de felul în care a reușit să mascheze imperfecțiunile și să scoată în evidență exact ce îmi doream. Se vede experiența Nicoletei în machiajul de televiziune, e o adevărată artistă. Categoric voi apela la ea și data viitoare.
05/11/2022
Gabriela Balanescu
Am ales pachetul laminare gene și sprâncene și sunt foarte mulțumită de rezultat. Este natural și ma scutește de folosirea creionului de sprâncene și a rimelului. Foarte bun, recomand. Iar Nicoleta este foarte pricepută și o persoana extrem de plăcută. Cu siguranță voi repeta procedura.
22/10/2022
Larisa Hladiuc
Totul a fost super ok, Nico a fost super careful ca rezultatul sa fie cel dorit, chiar daca brief-ul a fost foarte succint. :P
30/09/2022
Ana Maria Olaru
A fost prima data când am ales procedura de laminare gene și sprancene. Rezultatul este extraordinar. Nicoleta este geniala. Este o persoana foarte plăcută și o adevarata profesionista. Recomand din tot sufletul. 🤗🤗
16/09/2022
Olaru Ana Maria
Este prima oară când îmi fac laminare. Am ales pachetul gene și sprancene. Nicoleta este geniala. O persoana foarte plăcută și o adevarata profesionista. Recomand din tot sufletul. Bravo, Nicoleta! 💐💐🤗
16/09/2022
Diana Vasiliu
Ii multumesc mult Nicoletei pentru experienta de laminare a genelor, schimbarea este vizibila si foarte frumoasa. O persoana foarte placuta, m-am relaxat imediat in prezenta dumneaei. Multumesc! 😊❤️
30/08/2022
Alexandra
Ok
13/08/2022
Alexandra Nisipeanu
Evaluare
03/07/2022
Daniela Mircea
Am fost multumita de Nicoleta. Foarte plăcută ca persoana, serviciul de asemenea, corespunzător cu așteptările.
08/05/2022

Adaugă o recenzie

Notă
Please enter a number from 1 to 5.
Hidden
Hidden
Descrieți experiența
This field is for validation purposes and should be left unchanged.