Despre expert

(38 recenzii)
Locatii: Sector 1, Sector 2, Sector 3, Pipera/Voluntari, Pantelimon, Dobroiesti, Tunari
Branduri folosite: Melkior, Semilac, Nilux
Experienta: 23 de ani
Experienta in echipa Glow2Go: 19 luni
Covid vaccinated Vaccinat anti-COVID

Mă numesc Nicoleta Costache. Sunt o persoană optimistă și îmi place să interacționez și să comunic cu oamenii.
Efectuez meseria de manichiuristă – pedichiuristă de 23 de ani. Este un hobby pe care îl iubesc și îl execut cu drag. Dacă aș avea ocazia să o iau de la capăt, aș alege fără ezitare aceeași meserie. Fiecare dintre noi merită să fie răsfățat.

Orice serviciu executat cu plăcere îți schimbă starea de spirit și atitudinea.

Servicii oferite de Nicoleta

Pret: 170 lei
|
Durata: 2 hour
Ai parte de manichiură semipermanentă cu gel Bio Sculpture la domiciliu. De nelipsit din viața oricărei femei, aduce încredere și un strop de răsfăț.   Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicarea unei oje Bio Sculpture Gel, singurul sistem care are menirea să confere unghiilor un aspect natural ce durează între 3 și 4 săptămâni. Bio Gel are grijă de sănătatea unghiilor naturale și nu necesită deshidratare înainte de aplicare. Bio Gel este alternativa sănătoasă în îngrijirea unghiilor, cu minimum de praf, FĂRĂ PRIMERI, bonderi, mirosuri sau nivelare prin pilire. Acest serviciu se încadrează la manichiură semipermanentă, NU se face construcție sau întreținere gel. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.  
Pret: 110 lei
|
Durata: 90 minute
  Vrei o schimbare? Noi îți oferim posibilitatea îndepărtării ojei semipermanente, chiar la tine acasă. Ești gata pentru o nouă etapă cu o manichiură clasică! Ce include? Serviciul include îndepărtarea oje semipermanente, tăierea unghiilor și a cuticulei cu capete de freză și forfecuță, dat formă și aplicare unei oje clasice. La final, experta se va asigura că lasă mâinile hidratate, folosind o cremă specifică.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 1160 lei
|
Durata: 150 minute
Apelează la un abonament la manichiură pedichiură semipermanentă pentru a scăpa de stresul plății și pentru a beneficia de o ședință gratuită din partea noastră. Ce include? Abonamentul include 4+1 ședință gratuită la manichiură pedichiură semipermanentă. Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicarea unei oje semipermanente. Aceasta se aplică în straturi și se usucă folosind lampa UV. La final, experta se va asigura că lasă mâinile și picioarele hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop.  Durată serviciu: 150 min Valabilitate abonament: 5 luni   De ce Glow2Go?
 • Confort- Experții noștri vin oriunde te afli.
 • Flexibilitate- Îți alegi data și locația dorită.
 • Siguranță- Garantăm plata sigură, dar și găsirea serviciului preferat.
Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Apelează la un abonament la manichiură semipermanentă & pedichiură clasică pentru a scăpa de stresul plății și pentru a beneficia de o ședință gratuită din partea noastră. Ce include? Abonamentul include 4+1 ședință gratuită la manichiură semipermanentă & pedichiură clasică. Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă, aplicare unei oje semipermanente la manichiură și a unei oje clasice la pedichiură. Oja semipermanentă se aplică în straturi și se usucă folosind lampa UV. La final, experta se va asigura că lasă mâinile și picioarele hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. În cazul în care pedichiura necesita o atenție deosebită, având colturi, unghii încarnate sau bătături, recomandăm să alegi pachetul de manichiură semipermanentă & pedichiură cu probleme.  Durată serviciu: 120 min Valabilitate abonament: 4 luni   De ce Glow2Go?
 • Confort- Experții noștri vin oriunde te afli.
 • Flexibilitate- Îți alegi data și locația dorită.
 • Siguranță- Garantăm plata sigură, dar și găsirea serviciului preferat.
Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 780 lei
|
Durata: 120 minute
Apelează la un abonament la manichiură pedichiură clasică pentru a scăpa de stresul plății și pentru a beneficia de o ședință gratuită din partea noastră.   Ce include? Abonamentul include 4+1 ședință gratuită la manichiură pedichiură clasică. Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicare unei oje clasice. La final, experta se va asigura că lasă mâinile și picioarele hidratate, folosind o cremă specifică.  După achiziționarea abonamentului, vei putea să programezi ședințele online fără a mai plăti sau ne poți transmite direct zilele când dorești viitoarele programări. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Durată serviciu: 120 min Valabilitate abonament: 7 luni   De ce Glow2Go?
 • Confort- Experții noștri vin oriunde te afli.
 • Flexibilitate- Îți alegi data și locația dorită.
 • Siguranță- Garantăm plata sigură, dar și găsirea serviciului preferat.
Pret: 85 lei
|
Durata: 60 minute
Câștigă încredere în tine cu o manichiura clasică, curată și elegantă.  Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei cu capete de freză și forfecuță, dat formă și aplicarea unei oje clasice. La final, experta se va asigura că lasă mâinile hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 560 lei
|
Durata: 90 minute
Apelează la un abonament la manichiură semipermanentă pentru a scăpa de stresul plății și pentru a beneficia de o ședință gratuită din partea noastră. Ce include? Abonamentul include 4+1 ședință gratuită la manichiură semipermanentă. Servicul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicarea unei oje semipermanente. Aplicarea acesteia se realizează în straturi, fiecare uscându-se utilizând lampa UV. La final, experta se va asigura că lasă mâinile hidratate, folosind o cremă specifică.  După achiziționarea abonamentului, vei putea să programezi ședințele online fără a mai plăti sau ne poți transmite direct zilele când dorești viitoarele programări. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  Durată serviciu: 90 min Valabilitate abonament: 4 luni De ce Glow2Go?
 • Confort- Experții noștri vin oriunde te afli.
 • Flexibilitate- Îți alegi data și locația dorită.
 • Siguranță- Garantăm plata sigură, dar și găsirea serviciului preferat.
Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Ai grijă de unghiile tale cu pachetul de manichiură semipermanentă & pedichiură cu probleme și oferă-ți un moment de răsfăț, chiar în confortul casei tale! Pedichiura cu probleme necesita o atenție deosebită, având colțuri, unghii încarnate sau bătături. Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicare unei oje semipermanente la manichiură și a unei oje clasice la pedichiură. În plus, se acordă o atenție specială problemelor pedichiurii, cum ar fi: colțuri, unghii încarnate sau bătături. La final, experta se va asigura că lasă mâinile și picioarele hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Ai grijă de unghiile tale cu pachetul de manichiură clasică & pedichiură cu probleme și oferă-ți un moment de răsfăț, chiar în confortul casei tale! Pedichiura cu probleme necesita o atenție deosebită, având colțuri, unghii încarnate sau bătături. Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicare unei oje clasice. În plus, se acordă o atenție specială problemelor pedichiurii, cum ar fi: colțuri, unghii încarnate sau bătături. La final, experta se va asigura că lasă mâinile și picioarele hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Ai grijă de unghiile tale cu pachetul de manichiură semipermanentă & pedichiură clasică și oferă-ți un moment de răsfăț, chiar în confortul casei tale! Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă, aplicare unei oje semipermanente la manichiură și a unei oje clasice la pedichiură. Oja semipermanentă se aplică în straturi și se usucă folosind lampa UV. La final, experta se va asigura că lasă mâinile și picioarele hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop.  În cazul în care pedichiura necesita o atenție deosebită, având colturi, unghii încarnate sau bătături, recomandăm să alegi pachetul de manichiură semipermanentă & pedichiură cu probleme.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 290 lei
|
Durata: 150 minute
Ai grijă de unghiile tale cu pachetul de manichiură & pedichiură semipermanentă și oferă-ți un moment de răsfăț, chiar în confortul casei tale! Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicarea unei oje semipermanente. Aceasta se aplică în straturi și se usucă folosind lampa UV. La final, experta se va asigura că lasă mâinile și picioarele hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Ai grijă de unghiile tale cu pachetul de manichiură clasică & pedichiură semipermanentă și oferă-ți un moment de răsfăț, chiar în confortul casei tale! Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă, aplicare unei oje clasice la manichiură și a unei oje semipermanente la pedichiură. Oja semipermanentă se aplică în straturi și se usucă folosind lampa UV. La final, experta se va asigura că lasă mâinile și picioarele hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 195 lei
|
Durata: 120 minute
Ai grijă de unghiile tale cu pachetul de manichiură & pedichiură clasică și oferă-ți un moment de răsfăț, chiar în confortul casei tale! Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicare unei oje clasice. La final, experta se va asigura că lasă mâinile și picioarele hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop.  În cazul în care pedichiura necesita o atenție deosebită, având colturi, unghii încarnate sau bătături, recomandăm să alegi pachetul de manichiura clasică & pedichiură cu probleme.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 160 lei
|
Durata: 90 minute
Ai parte de pedichiură semipermanentă la domiciliu. De nelipsit din viața oricărei femei, aduce încredere și un strop de răsfăț. Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicarea unei oje semipermanente. Aplicarea acesteia se realizează în straturi, fiecare uscându-se utilizând lampa UV. La final, experta se va asigura că lasă picioarele hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 110 lei
|
Durata: 60 minute
Câștigă încredere în tine cu o pedichiură clasică, curată și elegantă.  Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicarea unei oje clasice. La final, experta se va asigura că lasă picioarele hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Experta vine inclusiv cu un recipient pentru înmuierea picioarelor.  În cazul în care pedichiura necesita o atenție deosebită, având colturi, unghii încarnate sau bătături, recomandăm să alegi serviciul de pedichiură cu probleme.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 135 lei
|
Durata: 90 minute
Scapă de dureri și bucură-te de o pedichiură cu probleme realizată chiar în confortul casei. Pedichiura cu probleme necesita o atenție deosebită, având colțuri, unghii încarnate sau bătături. Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicarea unei oje clasice. La final, experta se va asigura că lasă picioarele hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop.  Experta vine inclusiv cu un recipient pentru înmuierea picioarelor.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 140 lei
|
Durata: 90 minute
Ai parte de manichiura semipermanenta la domiciliu. De nelipsit din viața oricărei femei, aduce încredere și un strop de răsfăț. Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicarea unei oje semipermanente. Aplicarea acesteia se realizează în straturi, fiecare uscându-se utilizând lampa UV. La final, experta se va asigura că lasă mâinile hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.

Recenzii

MIHALIUC ANCA
Doamna este o persoana foarte placuta si lucreaza foarte bine. Manichiura si pedichiura facute de dansa arata impecabil. Recomand cu incredere!
21/09/2022
viorica minea
Cu dna Nico, experta profesional,mina usoara si priceputa! deja avem vechime si fiecare sedinta cu dinsa este un veritabil ajutor si totdata terapie sufleteasca. O recomand din toata inima.
03/09/2022
David Viorica
Mulțumesc din suflet,Doamnei Nicoleta, pentru serviciile impecabile efectuate Mamei mele, în vârstă de 90 ani. In cursul lunii septembrie,subsemnata se va programa pentru manechira și pedichiură.Abia aștept. Vă mulțumesc.
21/08/2022
Adriana Cornea
Doamna Nicoleta are experienta foarte multa si asta se vede imediat. Lucreaza repede, curat, atent si intotdeauna pe placul meu. Am cunoscut o in timp ce lucra la un alt salon si am apelat incontinuare la serviciile dansei pt ca am fost intotdeauna multumita.
19/08/2022
Daniela Fedorciuc
Doamna Nicoleta a fost punctuala, drăguță însă oja folosita a fost de calitate inferioara (s-a curățat după câteva ore)
10/08/2022
Viorica Minea
Multe multumiri pentru sedinta noastra lunara dna Nicoleta! Deja avem vechime, ziua dedicata pedichiurii a devenit un rasfat si o bucurie.Profesional vorbind dna Nico este fara repros, punctuala si atenta mereu la toate detaliile.Materiale de calitate, comunicare foarte buna cu mult umor,intrevedere care te face sa arati bine si sa ramii binedispusa.Recomand cu drag.
05/08/2022
Adriana Iordan
Multumesc dnei Nicoleta. A venit pana in Snagov, a fost mai devreme la poarta si m a asteptat, si apoi cu multa rabdare a interactionat si cu fetita curioasa si cu mine in timpul realizarii mani-pedi semi. Timpul a trecut rapid si placut cu povestile dansei. Pe curand!
02/08/2022
Radu Moisescu
Multumesc mult dnei Nicoleta pentru pedichiura pe care mi-a facut-o. In primul rând m-a surprins plăcut punctualitatea dânsei, ce din păcate foarte rar am întâlnit pana acum. Doamna Nicoleta este un om minunat, sufletistă, lucrează impecabil! A fost foarte atenta la cele mai mici detalii. Recomand cu toată încrederea. Va multumesc, doamna Nicoleta!
28/07/2022
Gabriel Radulescu
Profesionalism!
13/07/2022
Manta Liliana
Am fost foarte multumita de serviciile oferite de dna Nicoleta.M-am simtit bine si in siguranta. O recomand cu toata increderea.
07/07/2022
Antoaneta Pelin
Profesionalism. Punctualitate. Rabdare. Recomand cu mare caldura.
28/06/2022
David Vasilica
Vă mulțumim pentru serviciile impecabile efectuate! Vă dorim multă sănătate, liniște sufletească și putere de muncă!
27/06/2022
David Viorica
Doamna Nicoleta lucrează impecabil,cu răbdare și este un om cu suflet mare, apropiată de cliente, de când am cunoscut-o! Ii mulțumim! Vom rămâne cliente fidele Dumneaei.
22/06/2022
David Viorica
Mulțumim Doamnei Nicoleta, pentru serviciile impecabile efectuate și pentru ajutorul acordat, de-a lungul timpului!<br /> Vă mulțumim pentru mesaj, pentru bețișoare!<br /> Vom rămâne cliente fidele,echipei Dumneavoastră.<br /> Cu respect, Viorica și Mama
22/06/2022
Alexandra
Super, ca de fiecare data. Multumesc si ptr betisoarele parfumate.
17/06/2022
minea viorica
Ii multumesc dnei Nicoleta pentru ziua frumoasa pe care mi-o ofera de fiecare data cind ne intilnim la o sedinta cu rasfat; multa buna dispozitie, optimism, povesti de viata placute, si mai ales o pedichiura profesionala, in deplina siguranta,durabila si frumoasa! Recomand cu toata increderea!
08/06/2022
Mihaela Moise
Pentru mine acest tip de servicii a fost o descoperire minunata! Doamna Nicoleta este extraordinara, totul a descurc relaxat, dar foarte profesionist. Nici nu simti cand trece timpul, stai in comfortul casei tale, iar la sfarsit ai o manichiura si o pedichiura minunate! Recomand cu mare drag
07/06/2022
Bianca Guțuțui
De când v-am cunoscut, și prin voi pe Nicoleta, sunt cea mai fericită. Este fantastic de răbdătoare, mereu atentă la detalii și cu un bun-simț ieșit din comun. Nicoleta este un profesionist desăvârșit!
07/06/2022
Raluca Elena
Sesiunea de mani-pedi cu Nicoleta a fost una de Vis! Ustensile sterilizate, paletar de peste 20 de oje semipermanente și un rezultat final impecabil.
26/05/2022
Iulia Muntean
Doamna Nicoleta este o profesionista, f atenta si delicata. Pedichiura a iesit impecabil. Recomand!
22/05/2022
Cristiana Gavanescu
Pe langa serviciul ireprosabil doamna Nicoleta a dat dovada de flexibilitate si intelegere eu avand un bebe mic in preajma. Este al 4-lea serviciu Glow2Go la care apelez si recomand din suflet!
18/05/2022
Carmen Farcasiu
Felicitări ! O experiența plăcută , punctualitate și profesionalism ! Voi solicita și alte servicii.
03/05/2022
DAVID VIORICA
Vă mulțumesc pentru serviciile oferite! Doamna Nicoleta este un om minunat, sufletistă, lucrează impecabil! Vom rămâne cliente fidele Dumneavoastră!
29/04/2022
Cora Florea
O experienta foarte placuta, rapida si cu rezultat excelent. Multumesc!
17/04/2022
Ioana Panescu
Profesionalism la superlativ! Voi mai apela la serviciile D-nei Nicoleta. Multumesc
24/03/2022
Gabriela Balanescu
Am fost foarte multumita de intalnirea cu doamna Nicoleta. Manichiura semipermanenta si pedichiura clasica, executate ireprosabil intr-o ora si jumatate. Recomand calduros serviciile oferite de dansa, voi mai apela si in viitor la ele. Multumesc.
19/03/2022
Andra Constantinescu
Incantata de faptul ca doamna mi-a făcut manichiura frumos și rapid!
18/03/2022
Mara Canisag
Serviciu excelent, de calitate! Doamna a fost foarte atenta la cele mai mici detalii. Cu siguranta, voi mai apela la serviciile dansei pe viitor.
08/03/2022
Alina Dumitrache
Foarte multumita de serviciile doamnei Nicoleta! O experienta extrem de placuta si rezultate de calitate. Multumesc Glow2Go!
25/02/2022
Bianca David
Doamna este exceptionala! Mani pedi PERFECTE, va multumesc mult pentru serviciile oferite!
18/02/2022
Alexandra Vasiliu
super cool
18/02/2022
viorica minea
Dna Nicoleta ,astazi la a doua intalnire, o prezenta la fel de punctuala si de prietenoasa si confortabila!! Serviciu impecabil, foarte profesional executat, materiale de buna calitate. Mi-a facut o zi minunata, multumesc mult!
14/02/2022
Puiu Doina
Sunt bucuroasa ca am intalnit-o pe dna Nicoleta, un adevarat profesionist si ne bucuram in fiecare luna de serviciile dumneaei.
10/02/2022
David Vasilica
Vă mulțumim! Serviciile efectuate de către Doamna Nicoleta, sunt impecabile. Vom rămâne cliente fidele Dumneavoastră.
31/01/2022
David Viorica
Vă mulțumim! Serviciile efectuate pentru manichiura și pedichiura, sunt impecabile. Vom rămâne cliente fidele, Doamnei Nicoleta.
31/01/2022
Mara Canisag
Cu siguranta, voi mai apela cu incredere la serviciile doamnei. O experienta foarte placuta!
28/01/2022
viorica minea
Multe multumiri dnei Nicoleta pentru pedichiura ireprosabila pe care mi-a facut-o!!! Sunt extrem de bucuroasa ca am intalnit( in fine!!) o profesionista cu maini de aur si cu bun gust, dar si cu o fire atit de calda si prietenoasa ! Multumesc firmei Glow2Go pentru ca mi-a oferit servicii de super calitate.
25/01/2022
Florentina PREDESCU
Excelent serviciu ! Cea mai buna experienta din ultimele luni !
14/01/2022

Adaugă o recenzie

Notă
Please enter a number from 1 to 5.
Hidden
Hidden
Descrieți experiența
This field is for validation purposes and should be left unchanged.