Despre expert

(31 recenzii)
Locatii: Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6
Experienta: 4 ani de experiență în masaj
Experienta in echipa Glow2Go: 32 luni
Covid not vaccinated Vaccinat anti-COVID

Mă numesc Oana, am 42 de ani. Sunt mama a 2 copii. Mă văd o persoană ieșită puțin din tipar cu înclinație către lucrurile inovative, invariabil deschisă către nou și necunoscut. Sunt deschisă către oamenii și către relaționare.

Prestez servicii de masaj de relaxare, reflexoterapie și masaj anticelulitic de 4 ani.

Îndemnul ar fi: Timp pentru tine!

Ofer sesiuni de masaj doar către femei.

Servicii oferite de Oana

Pret: 230 lei
|
Durata: 75 minute
Alege un masaj de relaxare și la masajul scalpului la domiciliul tău pentru a scăpa de stres, pentru a ajuta mușchii să se detensioneze, dar și pentru a ajuta mușchii să se detensioneze. Ce include? Serviciul include un masaj de relaxare de 60 de minute ce utilizează tehnici ușoare pentru o experiență plăcută și de răsfăț și un masaj al scalpului de 15 minute pentru o relaxare completă! Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.   
Pret: 280 lei
|
Durata: 90 minute
Vrei să combini 2 masaje? Nu ai idee care ți se potrivește mai bine? Poți alege o sesiune completă, de 90 de minute, de masaj de relaxare și de reflexoterapie.   Pe extremitățile corpului - tălpile picioarelor, palmele, nasul, urechile - există zone reflexe pentru terminațiile nervoase și organele corpului. Tehnicile de reflexoterapie se bazează pe un principiu similar cu acupunctura și presopunctura – stimularea punctelor reflexe. Un masaj la picioare la domiciliu poate elimina toxinele din organism și poate debloca circuitul energetic din organism. Punctele de reflexoterapie în scop terapeutic - reflexologia - și reflexologia piciorului sunt o practică străveche ale cărei origini s-au pierdut în antichitate. Masați punctele reflexe timp de câteva minute până dispare durerea locală și granulația subcutanată. Aceste mișcări îmbunătățesc circulația sângelui și limfei, ba chiar normalizează funcția organelor corespunzătoare punctelor de masaj prin reflexe. Serviciul are durata de 90 de minute. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant. 
Masaj de relaxare la domiciliu durata 60 de minute Glow2Go
Pret: 160 lei
|
Durata: 60 minute
Un masaj gentil pentru când ai nevoie de clipe cu și pentru tine. Presiune: ușoară-medie

Beneficiile masajului de relaxare la domiciliu

 • Reduce stresul acumulat;
 • Mintea și corpul sunt mai pregătite pentru un somn odihnitor;
 • Mușchii se simt mai relaxați.

Recomandarea noastră

Masajul de relaxare la domiciliu este special creat pentru a te ajuta să te relaxezi, să îți detensionezi muschii și să dormi mai bine. Uită de tot ce te stresează pentru câteva momente calitative, de răsfăț pentru tine.

În timpul masajului de relaxare la domiciliu

Serviciul include un masaj de relaxare de 60 de minute la tine acasă ce utilizează tehnici ușoare pentru o experiență plăcută și tandră. Terapeutul poate să maseze și capul, fața sau gâtul pentru o senzație întreagă de răsfăț. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  Aprinde lumanarea ta preferată, pune muzica pentru stare de calm, bea un ceai și bucură-te de sesiunea de răsfăț prin masaj de relaxare la domiciliu.
Masaj anticelulitic la domiciliu durata 60 de minute Glow2Go
Pret: 180 lei
|
Durata: 60 minute
Oferă un impuls în circulația sângelui și a producției de colagen al pielii cu un masaj anticelulitic la domiciliu. Poți reduce considerabil celulita practicând constant acest tip de masaj, dar fără a neglija un stil de viață sănătos. Presiune: medie-grea

Beneficiile masajului anticelulitic la domiciliu

 • Elimină toxinele din organism
 • Îmbunătățește circulația sângelui
 • Tonifiază musculatura
 • Piele mai fermă și mai fină

Recomandarea noastră

Masajul anticelulitic la domiciliu ajută la creșterea producției de colagen și îmbunătățirea circulației in zonele afectate pentru ca pielea ta să scape de efectul de "coajă de portocală". Cu ajutorul ședințelor de masaj anticelulitic la domiciliu sistemul imunitar va funcționa mai bine, care poate deveni deficitar după perioade prelungite de stres sau datorită tulburărilor funcției hormonale.

În timpul masajului anticelulitic la domiciliu

Serviciul include un masaj anticelulitic de 60 de minute la tine acasă. Pentru început, expertul va dori să afle zona pe care se dorește tratamentul, va începe de obicei prin a lucra șoldurile, coapsele și picioarele pentru a „activa” zonele. Acest proces de activare crește circulația sângelui și fluxul de energie în întregul corp. Procesul de activare se va simți similar cu un masaj normal. Terapeutul va aplica un ulei special dedicat masajului anticelulitic, va efectua mișcări rapide pentru a genera un impuls în circulația sângelui. Este un masaj viguros, dar după care te vei simți cu siguranță mai tonifitată și mai ușoară!  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  
Pret: 200 lei
|
Durata: 60 minute
Acum poți să reduci durerile zilnice care vin împreună cu sarcina și ai parte de moment de relaxare în confortul casei tale! Ce include? Serviciul include un masaj prenatal realizat cu tehnici ușoare în zonele cu durere, acordând o atenție deosebită pentru spate și picioare. În timpul sarcinii, practicarea cu multă consecvență a masajului prenatal te ajută să reduci disconfortul care vine odată cu insomnia, durerile de gât, spate sau picioare.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj. 
Masaj reflexoterapie la domiciliu 60 de minute Glow2Go
Pret: 160 lei
|
Durata: 60 minute
Masajul prin reflexoterapie la domiciliu este un tip de terapie în care se folosește o presiune ușoară pe anumite puncte de-a lungul picioarelor tale (și, eventual, pe mâini sau urechi) care sunt conectate prin sistemul nervos pentru a te ajuta să te simți mai bine. Când se aplică presiune asupra acestor zone și puncte, aceasta stimulează mișcarea energiei de-a lungul canalelor nervoase și ajută la restabilirea echilibrului homeostaziei în organism. Presiune: ușoară medie

Beneficiile masajului prin reflexoterapie la domiciliu

 • Stimulează fluxul sanguin și promovează un somn mai bun
 • Reduce stresul, anxietatea și tensiunea
 • Stimulează sistemul nervos și îmbunătățește metabolismul și nivelul de energie

Recomandarea noastră

Reflexoterapia reduce durerea prin atingere calmantă si ajută la îmbunătățirea stării de spirit, la minimizarea tulburarilor de somn si ameliorarea depresiei. Mai mult decât atât, reflexologia are capacitatea de a stimula funcția nervoasă, de a crește energia și a induce o stare profundă de relaxare și de a elimina toxinele din organism. Reflexoterapia stimulează sistemul nervos central cu scopul de a preveni migrenele și a trata afecțiunile tractului urinar.

În timpul masajului prin reflexoterapie la domiciliu

Serviciul include o ședință de masaj de tip reflexoterapie de 60 de minute la tine acasă. Pentru a te cunoaște și a te asigura că reflexologia este potrivită pentru tine, terapeutul va începe să-ți pună întrebări despre sănătatea ta, ce mănânci, despre stilul tău de viață și despre orice afecțiune pe care o ai. Răspunsurile tale vor ajuta terapeutul să decidă dacă să lucreze zona picioarelor, mâinilor, urechilor sau o combinație a acestora. Pe extremitățile corpului - tălpile picioarelor, palmele, nasul, urechile - există zone reflexe pentru terminațiile nervoase și organele corpului. Tehnicile de reflexoterapie se bazează pe un principiu similar cu acupunctură și presopunctura – stimularea punctelor reflexe. Un masaj la picioare la domiciliu poate elimina toxinele din organism și poate debloca circuitul energetic din organism. Punctele de reflexoterapie în scop terapeutic - reflexologia - și reflexologia piciorului sunt o practică străveche ale cărei origini s-au pierdut în antichitate. Masați punctele reflexe timp de câteva minute până dispare durerea locală și granulația subcutanată. Aceste mișcări îmbunătățesc circulația sângelui și limfei, ba chiar normalizează funcția organelor corespunzătoare punctelor de masaj prin reflexe. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masă de masaj.
Masaj terapeutic la domiciliu durata 60 de minute Glow2Go
Pret: 190 lei
|
Durata: 60 minute
Masajul terapeutic la domiciliu este cea mai cunoscută modalitate de a te ajuta să te relaxezi și să te eliberezi de stres. Un masaj blând liniștitor poate ameliora durerile musculare și îți poate îmbunătăți somnul și starea de spirit. Ai grijă de tine și apelează la un masaj terapeutic la domiciliu pentru a reduce și vindeca zonele corpului ce prezintă durere. Presiune: puternică

Beneficiile masajului terapeutic la domiciliu

 • Reduce stresul, ameliorează anxietatea și crește nivelul de relaxare
 • Te poate ajuta să dormi mai bine
 • Masajul terapeutic îmbunătățește funcția imunitară

Recomandarea noastră

Terapia prin masaj este sigură și eficientă pentru persoanele de toate vârstele. Aceasta nu este doar o modalitate de a te simți bine sau de a te răsfăța, masajul terapeutic te ajută să iti controlezi sănătatea și bunăstarea, indiferent dacă ai o anumită afecțiune de sănătate sau esti în căutarea unei modalitati de a te elibera de stres.

În timpul masajului terapeutic la domiciliu

Serviciul include un masaj terapeutic de 60 de minute la tine acasă. După o evaluare făcută de către expert, acesta va realiza un masaj pe tot corpul, dar va insista pe zonele unde există durere și tensiune. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.   
Pret: 270 lei
|
Durata: 90 minute
Masajul terapeutic la domiciliu este cea mai cunoscută modalitate de a te ajuta să te relaxezi și să te eliberezi de stres. Un masaj blând liniștitor poate ameliora durerile musculare și îți poate îmbunătăți somnul și starea de spirit. Ai grijă de tine și apelează la un masaj terapeutic la domiciliu pentru a reduce și vindeca zonele corpului ce prezintă durere. Presiune: puternică

Beneficiile masajului terapeutic la domiciliu

 • Reduce stresul, ameliorează anxietatea și crește nivelul de relaxare
 • Te poate ajuta să dormi mai bine
 • Masajul terapeutic îmbunătățește funcția imunitară

Recomandarea noastră

Terapia prin masaj este sigură și eficientă pentru persoanele de toate vârstele. Aceasta nu este doar o modalitate de a te simți bine sau de a te răsfăța, masajul terapeutic te ajută să iti controlezi sănătatea și bunăstarea, indiferent dacă ai o anumită afecțiune de sănătate sau esti în căutarea unei modalitati de a te elibera de stres.

În timpul masajului terapeutic la domiciliu

Serviciul include un masaj terapeutic de 90 de minute la tine acasă. După o evaluare făcută de către expert, acesta va realiza un masaj pe tot corpul, dar va insista pe zonele unde există durere și tensiune. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj. 
Masaj de relaxare la domiciliu durata 60 de minute Glow2Go
Pret: 240 lei
|
Durata: 90 minute
Un masaj gentil pentru când ai nevoie de clipe cu și pentru tine. Presiune: ușoară-medie

Beneficiile masajului de relaxare la domiciliu

 • Reduce stresul acumulat;
 • Mintea și corpul sunt mai pregătite pentru un somn odihnitor;
 • Mușchii se simt mai relaxați.

Recomandarea noastră

Masajul de relaxare la domiciliu este special creat pentru a te ajuta să te relaxezi, să îți detensionezi muschii și să dormi mai bine. Uită de tot ce te stresează pentru câteva momente calitative, de răsfăț pentru tine.

În timpul masajului de relaxare la domiciliu

Serviciul include un masaj de relaxare de 90 de minute la tine acasă ce utilizează tehnici ușoare pentru o experiență plăcută și tandră. Terapeutul poate să maseze și capul, fața sau gâtul pentru o senzație întreagă de răsfăț. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  Aprinde lumanarea ta preferată, pune muzica pentru stare de calm, bea un ceai și bucură-te de sesiunea de răsfăț prin masaj de relaxare la domiciliu.
Pret: 900 lei
|
Durata: 60 minute
Oferă un impuls în circulația sângelui și a producției de colagen al pielii cu un masaj anticelulitic la domiciliu. Poți reduce considerabil celulita practicând constant acest tip de masaj, dar fără a neglija un stil de viață sănătos. Ce include? Serviciul include un abonament de 6 ședințe, dintre care una este gratuită, la masaj anticelulitic. Pentru început, expertul va dori să afle zona pe care se dorește tratamentul. Va aplica un ulei special dedicat masajului anticelulitic, mișcări rapide pentru a genera un impuls în circulația sângelui. Este un masaj viguros, dar după care te vei simți cu siguranță mai tonifitată și mai ușoară! Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  Valabilitate abonament: 6 luni Procesul de programare:
 • Atunci când îți achiziționezi un abonament de masaj, te programezi doar la prima sedință din abonament ( dată și ora selectată de către tine, este dată și ora dorită pentru prima ședință de masaj).
 • După achiziționarea abonamentului, echipa Glow2Go îți va transmite pe email un card care este încărcat cu suma ședințelor rămase din abonament.
 • Pentru a te programa pentru o ședința din abonament există 2 variante:
   1. Poți intră pe site să urmezi pașii de programare normali ( selectare serviciu, locație, expert, dată, ora) , iar la check-out să introduci codul cardului cadou, că să nu mai fie necesară din nou plata. La plasarea comenzii, suma serviciului ți se va scădea direct de pe cardul primit.
   2. După prima programare avută poți verifică cu expertul disponibilitatea acestuia și să programezi cu el/ea în avans următoarele ședințe. Ședințele programate o să fie comunicate către noi de către expert.
   

Recenzii

Ioana Baragan
Mi-a plăcut de Oana, ne-am înțeles tare bine. E foarte atentă la nevoile clientului.
17/04/2023
Tupac Valentina
Un masaj eliberator, a fost o experienta frumoasa care m a incarcat cu energie. Matilda a fost foarte atenta la nevoile mele si abia astept sa revin.
09/04/2023
Laurentia – Casa Seniorilor Sector 4
Oana este un tehnician cu experienta, amabila si profesionala. Un masaj de relaxare foarte placut. Vom face abonament cu Oana si o vom recomanda prietenilor. Multumim!
06/04/2023
Maria
Oana a fost o draguta, nici nu am simtit cum a trecut ora programata, o experiență foarte relaxantă.
26/02/2023
PASCU LUOANA FLORENTINA
Pentru mine ieri a fost prima experienta cu Oana. A fost bine. Am sa o recomand cu caldura tuturor celor care au nevoie de un masaj terapeutic ca la carte. Multumesc.
23/02/2023
CATALINA
Recomand cu mare, mare drag! Oana este super draguta, atenta, punctuala si emana o energie pozitiva. M-am simtit extraordinar!
08/02/2023
Crenguta Rosu
O experiență foarte bună de la un cap la altul. Programare usoară, punctualitate, masajul concentrat pe nevoile fiecăruia dintre membrii familiei, efecte de relaxare resimtite imediat, personalitate plăcută.
07/01/2023
Andreea B
Masajul prenatal a fost minunat, iar Oana este o persoană foarte plăcută și caldă, m-a ajutat să mă relaxez. Cu siguranță voi mai apela la ea!
23/12/2022
Andrada Vlad
Oana este un terapeut extraordinar, am avut parte de un masaj prenatal relaxant, o recomand cu drag:)
13/12/2022
Ioana gecse
Prima experienta (masaj anticelulitic) si ... totul a fost perfect, o recomand cu drag si cu siguranta ne vom revedea.
09/12/2022
Mirela Eavaz
A fost prima experienta cu Oana, dar a fost super faina. Este foarte calda si sociabila, nici nu stiu cand au trecute cele 60'. Chiar am simtit ca mi s-au mai detensionat muschii si de-abia astept s-o mai chem, ca la mine e munca de durata. Multumesc mult, Oana, si cum ti-am zis si la plecare: I love you! :)
30/11/2022
Vasilescu Ana Alexa
Oana este un om cald, cu o energie foarte buna, iar masajul făcut de ea relaxant, cu adevărat.
04/11/2022
Luminita Schiopescu
Oana are mainile vindecatoare pentru mine. Mamicile stiu cat dor toate , mai ales picioarele cand esti insarcinata... iar vorba aceeacum ca "mi-a luat durerea cu mana" se aplica Oanei. Multumesc, te iubesc de nu mai pot 😘
19/10/2022
Diana V
O recomand pe Oana cu tot dragul! Intreaga experienta a fost foarte buna.
05/10/2022
Laura Baroana
Daca mi-ar permite joburile, as face abonament ;) Insa, cand pot, o chem mereu pe Oana, pt un rasfat garantat!
27/09/2022
Monica Magdalena Ciuca
O recomand cu drag pe Oana. Am avut deja 2 sesiuni de masaj si a fost punctuala, cu bun simt si s-a adaptat rapid nevoilor mele... foarte profesionista.
05/09/2022
Alina Busioc
Oana este extrem de atenta, punctuala si profesionista. Am avut deja doua sesiuni de masaj in care m-am relaxat si m-am simtit absolut minunat dupa. Recomand cu incredere sa apelati la Oana, se pliaza pe nevoia clientului, se angreneaza in conversatie exact cat trebuie, fiind foarte politicoasa si respectandu-ti momentul. Este absolut minunata; mai am cateva sesiuni planificate si, cu siguranta, o sa mai programez si altele.
03/09/2022
Mihaela
Oana este o persoana atenta, amabila si are maini "magice". Categoric, recomand!
24/08/2022
Brindusa S.
Buna, pt mine a fost prima intalnire cu masajul acasa si am avut noroc de Oana, un expert in adevaratul sens al cuvantului. Foarte calma, o adevarata profesionista si o masa de calitate, toate au facut din acest masaj o experienta de nota 10 si 5 stele!
20/08/2022
Ilie Eliza
Wow. Oana este super. Are o forta incredibila. Credeam ca o sa ma doara carnea pe mine, insa nu! A fost perfect. Nu m-am mai trezit pe timpul noptii cu dureri. Si faptul ca vin si acasa si pregatiti. Super faina experienta!
17/08/2022
Laura L
Minunată a fost Oana, mă simt mult mai bine după masajul terapeutic! Mulțumesc!
13/08/2022
Loredana
Oana este o profesionista! Sunt foarte multumita de serviciul oferit de dansa si cu siguranta imi voi face iarasi programare.
27/07/2022
Roxana Vintila
Multumesc Oanei pentru masaj, a fost minunat, relaxant si sigur voi repeta experienta!
21/07/2022
Ioana
Ii mulțumesc Oanei pentru masaj. A înțeles de la început nevoile mele și după ședința cu ea am simțit că mă pot mișca fără să mă mai doară toate oasele și toți mușchii. Recomand Glow2Go.
12/07/2022
Manda Andreia
Oana este extraordinara! Comunicativă, mai mult decât punctuală,caldă și cu zâmbetul pe buze. M-a ajutat să mă simt relaxată,chiar dacă totul s-a petrecut în confortul casei mele. O experiență tare plăcută care se va repeta cât de curand. Mulțumesc Oana!❤
15/06/2022
Loredana
Foarte multumita de masaj. Recomand cu toata increderea!
24/05/2022
Cosmin
Recomand serviciul Glow2go, specialista Oana este foarte amabilă, politicoasă, profesionistă, înțelegătoare.<br /> Cu siguranță voi apela din nou atât la serviciile oferite de dânsa cât și la alte servicii oferite de Glow2go.<br /> Toate cele bune!
03/04/2022
Andreea
Minunata! Multumesc, Oana, pentru experienta super relaxanta! Abia astept sa ne revedem 😊
29/03/2022
Roxana
Multumesc frumos Oanei pentru ședință , o experiență foarte faină și relaxanta! 😊
22/03/2022
Laura
Recomand serviciile Glow2Go, experienta a fost placuta inca de la programare. Specialistul ales - punctual, politicos, profesionist. Voi repeta cu siguranta aceasta experienta, sunt convinsa ca voi rezerva si celelalte tipuri de servicii. :)
05/02/2022
daood roxi
doar la mine la domiciliu 2 sedinte pe saptmana 0735190647 doar doamne !
04/02/2022

Adaugă o recenzie

Notă
Please enter a number from 1 to 5.
Hidden
Hidden
Descrieți experiența
This field is for validation purposes and should be left unchanged.