Despre expert

(40 recenzii)
Locatii: Sector 4, Sector 5, Sector 6, Măgurele, Bragadiru, Clinceni
Branduri folosite: Gel: Cupio, Fsm Allepaznokcie. Semi: Vanelisa, Fsm, Cupio, Allepaznokcie, Slowianca. Clasica: Cupio, Rimel, 7 days, Tienda.
Experienta: 8 ani
Experienta in echipa Glow2Go: 30 luni
Covid vaccinated Vaccinat anti-COVID

Bună, numele meu este Petruța și sunt o persoană sociabilă și ambițioasă. Iubesc meseria de manichiurist- pedichiurist și tehnician unghii pe care o fac cu drag de 8 ani. Am plăcerea de a ajuta oamenii și de a-i face mulțumiți de serviciile mele.

Servicii oferite de Petruța

Ce include? Serviciul de pedichiură include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicarea unei oje semipermanente. Aceasta se aplică în straturi și se usucă folosind lampa UV. Serviciul de manichiură include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă, îndepărtarea gelului actual și aplicarea unui nou strat în culoarea dorită. Aplicarea acestuia se realizează în straturi, fiecare uscându-se utilizând lampa UV. La final, experta se va asigura că lasă mâinile și picioarele hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant. 
Ai parte de un moment pentru tine, chiar în confortul casei tale cu o manichiura gel realizată exact pe gustul tău! Ce include? Serviciul de pedichiură include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicarea unei oje semipermanente. Aceasta se aplică în straturi și se usucă folosind lampa UV. Serviciul  de manichiură include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicarea gelului. Aplicarea acestuia se realizează în straturi, fiecare uscându-se utilizând lampa UV. La final, experta se va asigura că lasă mâinile și picioarele hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant. 
Pret: 130 lei
|
Durata: 90 minute
Scapă de dureri și bucură-te de o pedichiură cu probleme realizată chiar în confortul casei. Pedichiura cu unghii îngroșate necesită o atenție deosebită, având colțuri, unghii încarnate, bătături și o grosime mai mare a unghiilor. Este reomandată persoanelor de peste 70 de ani.  Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicarea unei oje clasice. La final, experta se va asigura că lasă picioarele hidratate, prin folosirea unei creme emoliente. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Experta vine inclusiv cu un recipient pentru înmuierea picioarelor.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
  Vrei o schimbare? Noi îți oferim posibilitatea îndepărtării ojei semipermanente, chiar la tine acasă. Ești gata pentru o nouă etapă cu o manichiură semipermanentă! Ce include? Serviciul include îndepărtarea oje semipermanente, tăierea unghiilor și a cuticulei cu capete de freză și forfecuță, dat formă și aplicare unei oje semipermanente. La final, experta se va asigura că lasă mâinile hidratate, folosind o cremă specifică.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 130 lei
|
Durata: 90 minute
Vrei o schimbare? Noi îți oferim posibilitatea îndepărtării gelului, chiar la tine acasă. Ești gata pentru o nouă etapă cu o manichiură clasică! Ce include? Serviciul include îndepărtarea gelului, tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicare unei oje clasice. La final, experta se va asigura că lasă mâinile hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 680 lei
|
Durata: 120 minute
Apelează la un abonament la manichiură gel întreținere pentru a scăpa de stresul plății și pentru a beneficia de o ședință gratuită din partea noastră.   Ce include? Abonamentul include 4+1 ședință gratuită la manichiură gel întreținere. Servicul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă, îndepărtarea gelului actual și aplicarea unui nou strat în culoarea dorită. Aplicarea acestuia se realizează în straturi, fiecare uscându-se utilizând lampa UV. La final, experta se va asigura că lasă mâinile hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  După achiziționarea abonamentului, vei putea să programezi ședințele online fără a mai plăti sau ne poți transmite direct zilele când dorești viitoarele programări. Durată serviciu: 90 min Valabilitate abonament: 7 luni   De ce Glow2Go?
 • Confort- Experții noștri vin oriunde te afli.
 • Flexibilitate- Îți alegi data și locația dorită.
 • Siguranță- Garantăm plata sigură, dar și găsirea serviciului preferat.
Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.  
Pret: 120 lei
|
Durata: 90 minute
Scapă de dureri și bucură-te de o pedichiură cu probleme realizată chiar în confortul casei. Pedichiura cu probleme necesita o atenție deosebită, având colțuri, unghii încarnate sau bătături. Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicarea unei oje clasice. La final, experta se va asigura că lasă picioarele hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop.  Experta vine inclusiv cu un recipient pentru înmuierea picioarelor.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Ai grijă de unghiile tale cu pachetul de manichiură semipermanentă & pedichiură cu probleme și oferă-ți un moment de răsfăț, chiar în confortul casei tale! Pedichiura cu probleme necesita o atenție deosebită, având colțuri, unghii încarnate sau bătături. Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicare unei oje semipermanente la manichiură și a unei oje clasice la pedichiură. În plus, se acordă o atenție specială problemelor pedichiurii, cum ar fi: colțuri, unghii încarnate sau bătături. La final, experta se va asigura că lasă mâinile și picioarele hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 210 lei
|
Durata: 150 minute
Ai grijă de unghiile tale cu pachetul de manichiură clasică & pedichiură cu probleme și oferă-ți un moment de răsfăț, chiar în confortul casei tale! Pedichiura cu probleme necesita o atenție deosebită, având colțuri, unghii încarnate sau bătături. Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicare unei oje clasice. În plus, se acordă o atenție specială problemelor pedichiurii, cum ar fi: colțuri, unghii încarnate sau bătături. La final, experta se va asigura că lasă mâinile și picioarele hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Ai grijă de unghiile tale cu pachetul de manichiură semipermanentă & pedichiură clasică și oferă-ți un moment de răsfăț, chiar în confortul casei tale! Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă, aplicare unei oje semipermanente la manichiură și a unei oje clasice la pedichiură. Oja semipermanentă se aplică în straturi și se usucă folosind lampa UV. La final, experta se va asigura că lasă mâinile și picioarele hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop.  În cazul în care pedichiura necesita o atenție deosebită, având colturi, unghii încarnate sau bătături, recomandăm să alegi pachetul de manichiură semipermanentă & pedichiură cu probleme.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 150 lei
|
Durata: 90 minute
Ai parte de manichiură semipermanentă la domiciliu! De nelipsit din viața oricărei femei, aduce încredere și un strop de răsfăț. Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicarea unei oje semipermanente. Aplicarea acesteia se realizează în straturi, fiecare uscându-se utilizând lampa UV. La final, experta se va asigura că lasă mâinile hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 160 lei
|
Durata: 90 minute
Ai grijă de tine cu o manichiura gel pe unghia naturală ce ține timp îndelungat. Răsfățul vine chiar la tine acasă! Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicarea gelului pe unghia naturală. Aplicarea acesteia se realizează în straturi, fiecare uscându-se utilizând lampa UV. La final, experta se va asigura că lasă mâinile hidratate, folosind o cremă specifică. Dacă îți dorești construcție, îți recomandăm să îți îndrepți atenția către acest serviciu. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 160 lei
|
Durata: 90 minute
Apelează la o manichiură semipermanentă de tip apex care va rezista timp îndelungat pe unghiile tale  și îți va oferi un aspect proaspăt și elegant.  Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicarea unei oje semipermanente apex. Aplicarea acesteia se realizează în straturi, fiecare uscându-se utilizând lampa UV. La final, experta se va asigura că lasă mâinile hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 210 lei
|
Durata: 150 minute
Ai parte de un moment pentru tine, chiar în confortul casei tale cu o manichiură gel realizată exact pe gustul tău! Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și construcția gel pe șablon. Aplicarea acestuia se realizează în straturi, fiecare uscându-se utilizând lampa UV. La final, experta se va asigura că lasă mâinile hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 190 lei
|
Durata: 120 minute
Ai grijă de unghiile tale cu pachetul de manichiură & pedichiură clasică și oferă-ți un moment de răsfăț, chiar în confortul casei tale! Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicare unei oje clasice. La final, experta se va asigura că lasă mâinile și picioarele hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop.  În cazul în care pedichiura necesita o atenție deosebită, având colturi, unghii încarnate sau bătături, recomandăm să alegi pachetul de manichiură clasică & pedichiură cu probleme.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Ai grijă de unghiile tale cu pachetul de manichiură & pedichiură semipermanentă și oferă-ți un moment de răsfăț, chiar în confortul casei tale! Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicarea unei oje semipermanente. Aceasta se aplică în straturi și se usucă folosind lampa UV. La final, experta se va asigura că lasă mâinile și picioarele hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Ai grijă de unghiile tale cu pachetul de manichiură clasică & pedichiură semipermanentă și oferă-ți un moment de răsfăț, chiar în confortul casei tale! Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă, aplicare unei oje clasice la manichiură și a unei oje semipermanente la pedichiură. Oja semipermanentă se aplică în straturi și se usucă folosind lampa UV. La final, experta se va asigura că lasă mâinile și picioarele hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Apelează la un abonament la manichiură pedichiură semipermanentă pentru a scăpa de stresul plății și pentru a beneficia de o ședință gratuită din partea noastră. Ce include? Abonamentul include 4+1 ședință gratuită la manichiură pedichiură semipermanentă. Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicarea unei oje semipermanente. Aceasta se aplică în straturi și se usucă folosind lampa UV. La final, experta se va asigura că lasă mâinile și picioarele hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop.  Durată serviciu: 150 min Valabilitate abonament: 5 luni   De ce Glow2Go?
 • Confort- Experții noștri vin oriunde te afli.
 • Flexibilitate- Îți alegi data și locația dorită.
 • Siguranță- Garantăm plata sigură, dar și găsirea serviciului preferat.
Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 170 lei
|
Durata: 90 minute
Ești gata pentru o seară în oraș cu fetele sau o întâlnire importantă cu o nouă manichiură cu gel, realizată simplu chiar la tine acasă! Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă, îndepărtarea gelului actual și aplicarea unui nou strat în culoarea dorită. Aplicarea acestuia se realizează în straturi, fiecare uscându-se utilizând lampa UV. La final, experta se va asigura că lasă mâinile hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 135 lei
|
Durata: 60 minute
Dacă îți dorești ca unghiile tale să se mențină pe o perioadă îndelungată de timp, pedichiura de tip gel este ceea ce cauți.  Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicarea  gelului. Aplicarea acestuia se realizează în straturi, fiecare uscându-se utilizând lampa UV. La final, experta se va asigura că lasă picioarele hidratate, prin folosirea unei creme cu proprietăți emoliente. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
 • Pachetel ca la manichiură
Apelează la un abonament la manichiură pedichiură clasică pentru a scăpa de stresul plății și pentru a beneficia de o ședință gratuită din partea noastră.   Ce include? Abonamentul include 4+1 ședință gratuită la manichiură pedichiură clasică. Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă și aplicare unei oje clasice. La final, experta se va asigura că lasă mâinile și picioarele hidratate, folosind o cremă specifică.  După achiziționarea abonamentului, vei putea să programezi ședințele online fără a mai plăti sau ne poți transmite direct zilele când dorești viitoarele programări. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Durată serviciu: 120 min Valabilitate abonament: 7 luni   De ce Glow2Go?
 • Confort- Experții noștri vin oriunde te afli.
 • Flexibilitate- Îți alegi data și locația dorită.
 • Siguranță- Garantăm plata sigură, dar și găsirea serviciului preferat.
Apelează la un abonament la manichiură semipermanentă & pedichiură clasică pentru a scăpa de stresul plății și pentru a beneficia de o ședință gratuită din partea noastră. Ce include? Abonamentul include 4+1 ședință gratuită la manichiură semipermanentă & pedichiură clasică. Serviciul include tăierea unghiilor și a cuticulei, dat formă, aplicare unei oje semipermanente pe unghiile mâinilor și a unei oje clasice pe unghiile de la picioare. Oja semipermanentă se aplică în straturi și se usucă folosind lampa UV. La final, experta se va asigura că lasă mâinile și picioarele hidratate, folosind o cremă specifică.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. În cazul în care pedichiura necesita o atenție deosebită, având colturi, unghii încarnate sau bătături, recomandăm să alegi pachetul de manichiură semipermanentă & pedichiură cu probleme.  Durată serviciu: 120 min Valabilitate abonament: 4 luni   De ce Glow2Go?
 • Confort- Experții noștri vin oriunde te afli.
 • Flexibilitate- Îți alegi data și locația dorită.
 • Siguranță- Garantăm plata sigură, dar și găsirea serviciului preferat.
Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 140 lei
|
Durata: 90 minute
Ai parte de pedichiură semipermanentă la domiciliu. De nelipsit din viața oricărei femei, aduce încredere și un strop de răsfăț. Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor de la picioare și a cuticulei cu clește sau forfecuță, dat formă unghiei și aplicarea unei oje semipermente. Aplicarea acesteia se realizează în straturi, fiecare uscându-se utilizând lampa UV. La final, experta se va asigura că lasă picioarele hidratate, prin folosirea unei creme cu proprietăți emoliente Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 110 lei
|
Durata: 60 minute
Câștigă încredere în tine cu o pedichiură clasică, curată și elegantă.  Ce include? Serviciul include tăierea unghiilor de la picioare și a cuticulei cu clește sau forfecuță, dat formă unghiei și aplicarea unei oje clasice. La final, experta se va asigura că lasă picioarele hidratate, prin folosirea unei creme cu proprietăți emoliente. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Experta vine inclusiv cu un recipient pentru înmuierea picioarelor.  În cazul în care pedichiura necesita o atenție deosebită, având colturi, unghii încarnate sau bătături, recomandăm să alegi serviciul de pedichiură cu probleme.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.

Recenzii

Marinas Catalina
Dna Petruta, un adrvarat profesionist, foarte atenta la dorintele clientului. O lucrare excelenta!
24/01/2023
Tofan Rodica
Mulțumesc pentru servicii. Dna Petruța, este profesionista
24/01/2023
Vasilescu Ana Alexa
Am beneficiat de un serviciu profesionist și o manichiură impecabilă. Doamna Petruța lucrează curat, ține cont de părerea clientului și este o prezență minunată! Voi rămâne clienta dânsei și o voi recomanda cu drag🤗
20/01/2023
Anda Lupu
Unghile mele sunt impecabile dar cel mai important e ca in sfarsit am gasit un expert care stie sa fodeasca gelul fara a mi afecta unghia naturala, sa reziste fara cusur mai mult de 1 luna, sa aiba produse calitative care nu se inving in lampa. Petruta e minunata si are grija de fetele din familia mea . Multumesc pt servicii
18/01/2023
Poterasi Madalina
Recomand cu draga inima serviciile doamnei.<br /> <br /> Lucrează cu atenție și delicatețe.
29/12/2022
Cristina Avram
Cand vrei sa ai o zi plina de energie buna, iti faci programare la doamna Petruta! Un adevarat profesionist si un om minunat!
20/12/2022
Alexandra Ionescu
O adevarata profesionata, atentie la detalii si multa rabdare pentru cel mai bun rezultat. Recomand cu caldura!
13/12/2022
FlorentaRada Mariana Costica
Foarte multumita de servicile Doamnei Petruta, a lucrat impecapil. Cred ca vom colabora si pe viitor.
15/11/2022
luiza banner
Profesionalism si amabilitate maxima. Felicitari!
11/11/2022
Ioana Draghicianu
Ador felul in care lucrează doamna Petruta cu unghiile mele. Mi-a înțeles de la început nevoile și, cu multă răbdare, am ajuns sa am niște unghii lungi, sănătoase și de care pot fi mândra zilnic. O recomand cu mare drag!
10/11/2022
Miruna Arman
O sa raman fidela Petrutei! Sunt foarte multumita de calitate si servicii. Are mare atentie la detalii si s-a asigurat ca totul a iesit impecabil (mani si pedi semi). Nu mi-a ranit deloc cuticula si a fost foarte atenta la acest aspect, mentionand ca am cuticula sensibila si samgereaza imediat. O recomand din suflet!
08/11/2022
Diana Z.
Foarte mulțumită!
23/10/2022
Cristina Marin
Mi-a plăcut mult cum lucrează doamna Petruta, și in plus de asta, foarte sociabilă.
17/10/2022
Ciobanu Alexandra Catalina
Dna. Petruta este o doamna cu multă răbdare și foarte dulce ..O sa rămân clienta dumneaei.
16/09/2022
Ana Pitic
Ziua in care vine Petruta la mine sa îmi facă unghiile e una din zilele mele preferate din luna! Acum un an, când a venit prima oară sa îmi pună gel, nu credeam ca voi deveni clienta fidela, însă felul in care mi-a lucrat manichiura si faptul ca au rezistat 6 săptămâni, m-au convins sa îmi doresc sa mi le fac mereu. Petruta este o experta care a ajuns sa îmi fie foarte draga si pe care o consider profesionista, atenta la detalii si plina de idei creative! O recomand cu drag!
05/09/2022
Raluca Chifan
O experienta pozitiva: unghiile au iesit foarte bine in timp record, iar conversatia a decurs usor. O recomand cu drag pe doamna Petruta. Voi reveni cu siguranta.
31/08/2022
Nicolae Elena
Doamna Petruta, o prezenta foarte agreabila si sociabilă, punctuală si isi face cu drag profesia. Atenta la detalii si nu ezita sa dea sfaturi utile pentru o sanatate optima a unghiilor. Va multumesc!
25/08/2022
Anca Teodosescu
Impecabil! Recomand
25/08/2022
Andrei Mariana
Doamna Petruta este o profesionista ,sunt foarte multumita atat de pedichiura cu probleme efectuata in conditii de igiena ,fara durere,cat si de manichiura facuta.Este o persoana sociabila,cu energie pozitiva,calma,ce intretine o atmosfera frumoasa.Recomand pe dna Petruta tuturor celor care isi doresc servicii de pedichiura,manichiura de calitate.Multumesc Glow2Go pentru initiativa de a crea prin acest site oportunitatea de a beneficia de servicii excelente la domiciliu.
25/08/2022
Feraru Iulia
Foarte drăguță d na Petruța, o experienta plăcută,servicii de calitate pentru care ii mulțumesc.
20/08/2022
Ionita Cristina
Mi-am dat jos oja de la picioare și am descoperit ca am (și) o unghie vânătă.Am observat din prima zi ceva ciudat dar am crezut ca e puțin lângă cuticula.... nu, este pe jumătate de unghie, sânge... Îmi pare f rău că am apelat la aceasta doamna, chiar dacă ea a fost drăguță, dar pe mine ma interesează mai puțin aspectul ăsta, important este sa-și cunoască meseria, sa fie un specialist în ceea ce face.Pot spune ca mi-a stricat concediul, unghiile fiind atât de importante pt mine...😞
06/08/2022
Ana Maria
Totul la superlativ!
29/07/2022
Cristina Ionita
Oja nu a fost întinsă uniform pe suprafața unghiei, erau inestetice, plus ca m-au durut unghiile vreo 2 zile,pt că a apăsat prea tare când mi-a curățat cuticulele. Acum după ce mi-am dat oja jos, vad ca am câteva unghii rănite.
27/07/2022
Anaida Ilie
O doamna plina de energie pozitiva si chef de viata ce se dedica cu iubire și perfectionism fata de meseria sa. Recomand cu drag.
15/07/2022
Quynh Dinh
Mai bine decat ma asteptam.. servicii de 5 stele(doamna Petruta)! Multumesc!!
14/07/2022
Daniela Paraschiv
Totul la superlativ!
19/06/2022
Alexandru ANDREI
Dupa 57 de ani am incercat pedichiura la Petruta, In sfarsit parca merg altfel, Multumesc Petruta si Glow2Go pentru ca te-a recomandat. Nu am sa mai incerc singur sa ma ocup de pedichiura pentru ca nu am facut bine ce am facut pana acum si sper sa o gasesc disponibila pe Petruta de fiecara data. MULTUMESC
14/06/2022
Anamaria Dadulescu
Foarte mulțumită de rezultat, recomand cu încredere. Doamna Petruța și-a făcut treaba foarte bine. Cu siguranta voi reveni.
08/06/2022
Alexandru Andrei
Excelent, pot sa merg din nou. 😂 O experiență deosebita și impecabilă cu un specialist. Recomand cu căldură.
04/06/2022
Izabela
Super! Recomand!
30/05/2022
Ciobanu Elena
Foarte atenta la detalii, foarte sincera, indemanatica si usor de conversat cu dansa.
28/05/2022
Elizw
Punctuala, profesionita și deschisa. Recomand aceasta firma cu toată inima.
08/05/2022
Laura Baroana
Grozav rezultat! Multumesc inca o data!
05/03/2022
pena gabriel
punctuala si profesionista
04/02/2022
Liana Solescu
O companie foarte placuta! Se asigura la fiecare sedinta ca unghiile mele sunt exact asa cum am vrut, le bibileste pe fiecare in parte si ma face sa ma simt mai mult decat rasfatata.
03/02/2022
Dan Roxana
Mi-a facut rani la 3 unghii cand a curatat cuticula, 2 unghii s-au dezlipit a doua zi, nu a curatat integral oja pusa anterior pe unghie
29/01/2022
Stela Rusu
Mulțumesc!
26/01/2022
Liana Solescu
Fără cusur, ca de obicei. Preocupata sa îmi placa unghiile și sa îmi reziste pana la următoarea ședința. O prezenta plăcută și agreabila ca de obicei.
19/01/2022
Draghici Elena
Buna ziua, Multumesc, totul a fost foarte bine. Succes in continuare! Elena
15/01/2022
Ivanov Camelia
Serviciu impecabil
14/01/2022

Adaugă o recenzie

Notă
Please enter a number from 1 to 5.
Hidden
Hidden
Descrieți experiența
This field is for validation purposes and should be left unchanged.