Despre expert

(2 recenzii)
Locatii: Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6, Popesti Leordeni, Dobroiesti, Pantelimon
Branduri folosite: Estee Lauder, Makeup for Ever, Bobbi Brown, Jacklyn Hill, Anastasia, Smashbox, Iconic, Mac, Nyx, Too Faced, Ben Nye, Urban Decay
Experienta: 14 ani
Experienta in echipa Glow2Go: 5 luni
Covid vaccinated Vaccinat anti-COVID

Bună, Raluca sunt si machiez de aproape 14 ani, de când am terminat cursurile de make-up Kruger Brent Agency.
Experiența mea in acest domeniu este una minunată, pentru că, de-a lungul anilor, am avut șansa să mă perfecționez în ceea ce inseamnă makeupul în complexitatea lui: makeup de film, tv, evenimente, reclame, videoclipuri, ședințe foto, prezentări de modă, face si body painting, efecte speciale, folosite atât la diverse filmări cât și la evenimente de Halloween.
Îmi place să lucrez și să cunosc cât mai multi oameni, să știu că prin ceea ce fac aduc bucurie pe fețele infrumusețate prin culorile si tehnica mea. Trăsături scoase in evidență, mici imperfecțiuni estompate,  culori și texturi aplicate cu grijă, dar si cu maximă pasiune, totul pentru ca rezultatul final să fie cel imaginat de către client. Procesul nu este unul unilateral, ci o colaborare între dorințele, așteptările clientei și adaptarea machiajului in funcție de fiecare tipologie a feței.
Ești frumoasă, ai machiajul perfect și ținuta perfectă pentru a te simți specială la eveniment. Dar știi acele momente când te ferești să mănânci sau să bei ceva, ca să nu rămâi fără rujul de pe buze? Și nu mai ai in geantă Acel ruj să îl reîmprospătezi?
Poți uita de acest stres!
La orice machiaj vei primi o mini trusă personalizată, cu care vei putea retușa si păstra machiajul într-o stare perfectă tot evenimentul.
Ca și cum ai avea propriul make-up artist cu tine!❤

Servicii oferite de Raluca

Pret: 1350 lei
|
Durata: 8 hour
Pret: 350 lei
|
Durata: 90 minute
Testează diverse look-uri ca să fii sigură că rezultatul din ziua nunții este cel dorit de tine! Ce include? Serviciul include proba machiajului de mireasă. În această sesiune, se testează diverse look-uri și vei obține cele mai potrivite sfaturi de la experții noștri. Toate acestea ca să fii sigură că în ziua cea mare, rezultatul este cel dorit! Serviciul include aplicarea genelor false, daca se dorește.   Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 450 lei
|
Durata: 120 minute
Radiază de fericire și încredere în ziua nunții tale cu un make-up realizat perfect și care se pliază pe dorințele tale. Experții noștri acordă o atenție deosebită ca tu să ai parte de rezultatele așteptate! Ce include? Serviciul include un make-up de mireasă. Chipul miresei nu poate fi  prea încărcat, precum o mască. Un factor important care nu poate fi trecut cu vederea este tehnica de machiaj. Corecția dublă, iluminarea multiplă, fac machiajul să arate natural. Serviciul include și genele false. Recomandăm să achiziționezi pachetul de probă + make-up nunta pentru a testa diferite look-uri înainte de ziua nunții, dar și pentru a primi cele mai potrivite sfaturi de la experții noștri. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 750 lei
|
Durata: 90 minute
Radiază de fericire și încredere în ziua nunții tale cu un make-up realizat perfect și care se pliază pe dorințele tale. Experții noștri acordă o atenție deosebită ca tu să ai parte de rezultatele așteptate! Ce include? Serviciul include  o probă la make-up de mireasă, dar și machiajul din ziua nunții.  Chipul miresei nu poate fi  prea încărcat, precum o mască. Un factor important care nu poate fi trecut cu vederea este tehnica de machiaj. Corecția dublă, iluminarea multiplă, fac machiajul să arate natural. Serviciul include și genele false. Proba se realizeaza în prealabil pentru a putea testa diverse look-uri și a primi cele mai bune sfaturi de la experții noștri. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează 
Pret: 280 lei
|
Durata: 60 minute
Ai parte de un look natural pentru o ieșire în oraș sau o întâlnire importantă de business. Machiajul de zi îți pune în evidență trăsăturile și te ajută să îți completezi ținuta! Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 350 lei
|
Durata: 90 minute
Este momentul să strălucești și să ieși în evidență cu un make-up de seară realizat exact pe gustul tău și care se asortează perfect cu ținuta aleasă! Ce include? Serviciul include un make-up de seară,  Serviciul include aplicarea genelor false, daca se dorește.   Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.

Recenzii

Cristina Vatasescu Galusca
Experienta cu Raluca a fost cu adevarat minunata! Desi nu i-am oferit prea multe detalii despre ceea ce imi doresc, make-up-ul realizat a fost unul potrivit personalitatii mele si datorita ei am stralucit la eveniment. Ii multumesc pentru tot si cu siguranta voi reveni !
31/10/2022
Felicia Ene
Experienta pe care am avut-o cu Raluca pentru o proba de machiaj mireasa a fost una foarte placuta. Raluca a inteles nevoile mele si ceea ce imi doresc, m-a ascultat si m-a sfatuit iar produsele pe care le-a folosit mi-au lasat tenul foarte lejer dupa machiaj. Machiajul a rezistat foarte bine si doresc sa ii multumesc pentru implicare si atentie la detalii. Voi apela la serviciile ei si pentru marelr eveniment.
31/08/2022

Adaugă o recenzie

Notă
Please enter a number from 1 to 5.
Hidden
Hidden
Descrieți experiența
This field is for validation purposes and should be left unchanged.