Despre expert

Locatii: Sector 1, Sector 2, Sector 3
Experienta: 3 ani
Experienta in echipa Glow2Go: 1 lună
Covid vaccinated Vaccinat anti-COVID

Numele meu este Roxana și sunt profesor de yoga certificat pentru copii (95 ore) și instructor de Hatha yoga (200 ore) din 2019. Modulul de yoga pentru copii a fost realizat sub îndrumarea Cezarinei Trone de la Școala Mirador din SUA și s-a desfășurat în iunie 2018. Apoi am organizat câteva sesiuni de yoga la studio pentru a acumula experiență în lucrul cu părinții și copiii.

În aprilie 2019 m-am înscris la cursul specializat de instructor de yoga certificat Yoga Alliance la Școala Fitness Scandinavia din București. Cursul s-a desfășurat pe parcursul a 6 luni, sub îndrumarea Veronicăi Miona, fiind împărțit în 6 module diferite (1 modul era compus dintr-un weekend de vineri până duminică, 8 ore pe zi).

Separat, cursul a presupus documentarea și realizarea a 90 de ore de practică personală pe fișe speciale de lucru, precum și participarea la 40 de sesiuni de yoga la studio validate de semnătura instructorului care facilita ședința. Săptămânal, primeam diverse teme de pregătire a unor posturi și predarea acestora prin documentare video și postarea progresului
(2-3/săptămână) pe grupul privat de Facebook al clasei noastre.

Din luna iunie 2019 am început să predau prietenilor sesiuni întregi de yoga, grație planului progresiv de lucru predat în cadrul Școlii, iar din octombrie 2019 am început să lucrez oficial ca instructor la studiouri.

Am început să predau yoga la studiouri în 2019, iar apoi am predat exclusiv în mediul online pe durata pandemiei. Practic yoga atât la mine acasă cât și la studiouri sub îndrumarea altor instructori de la care învăț constant lucruri noi pe care le pot împărtăși cu practicanții mei.

Am avut plăcerea de a colabora și cu mediul corporate pentru sesiuni online de yoga, atât pentru copii cât și pentru adulți. În prezent organizez sesiuni de yoga individuale și de grup la 2 studiouri de yoga din București. Lucrez în special cu începători, adaptându-mă nevoilor și diferitelor niveluri de practică.

Facilitez ședințe de yoga de 3 ani și asta pentru că îmi permite să fiu printre oamenii care sunt dornici să învețe lucruri noi despre ei înșiși prin practică, consecvență și răbdare. Scopul meu este să le ofer oamenilor spațiul de care au nevoie pentru a-și accesa resursele interioare și a deveni cea mai bună versiune a lor.

Îmi place să abordez sesiuni blânde care permit minții să ia o pauză de la zgomotul general al vieții de zi cu zi și să exerseze revenirea la corp. Cu fiecare sesiune nouă vom exersa odihnirea în momentul prezent, singurul moment în care trăim cu adevărat.

Asigur salteluța pentru clientă și câteodată folosesc bolul tibetan și un ulei esențial de lavandă.

Servicii oferite de Roxana

Pret: 130 lei
|
Durata: 1 hour
Această practică este potrivită pentru persoanele care nu au mai încercat niciodată yoga sau care au practicat foarte puțin în trecut. Vom pune accent pe obiectivele și nevoile tale de moment, nefiind necesar să ai o condiție fizică ireproșabilă pentru a începe această practică. Vom discuta despre principiile de bază ale disciplinei yoga, apoi vom realiza tehnici de respirație pentru concentrare, vom efectua posturi pe parcursul cărora vom pune accentul pe un aliniament corect, pentru a practica în deplină siguranță. Spre final ne vom relaxa și ne vom bucura efectele practicii asupra minții și corpului.
Pret: 130 lei
|
Durata: 1 hour
Dacă treci printr-o perioadă agitată și te confrunți cu tensiuni fizice și mentale, această sesiune este potrivită pentru tine. Nu este necesar să fi practicat yoga în trecut pentru a încerca acest tip de sesiune. Vom pune accentul pe respirație și vom realiza acele tehnici de respirație menite să reducă efectele stresului asupra corpului și a minții. Ritmul va fi adaptat conform nivelului tău, oferindu-ți diverse opțiuni de adaptare a posturilor cu scopul de a te relaxa și a te detensiona. Spre final vom sta mai mult în starea de relaxare pentru a te bucura pe deplin de momentul tău cu tine însăți/însuți.
Pret: 170 lei
|
Durata: 90 minute
Fie că te confrunți sau nu cu provocări în a avea un somn odihnitor, această sesiune reprezintă un adevărat răsfăț pentru oricine. Ritmul este lent și abordarea blândă, concentrându-ne pe o respirație conștientă și posturi relaxante, realizate la nivelul solului. Spre finalul sesiunii te voi ghida într-o  stare de relaxare conștientă, pentru a-ți recalibra sistemul nervos și a te odihni așa cum meriți.
Pret: 170 lei
|
Durata: 90 minute
Fie că lucrezi mult de pe scaun sau pur și simplu te confrunți cu anumite tensiuni la nivelul coloanei, această sesiune se adresează oricărui nivel de practică. La început vom realiza câteva tehnici de respirație pentru a relaxa sistemul nervos, iar pe parcurs vom pune accent pe posturi menite să îmbunătățească flexibilitatea coloanei, să deschidă zona pieptului și să întărească mușchii spatelui cu scopul de a ne corecta postura. Practicând mai des, vei observa ameliorarea durerilor de spate și te vei bucura de o stare de bine la nivel fizic și mental.
Pret: 170 lei
|
Durata: 90 minute
Pentru persoanele care vor să integreze în viețile lor principiile disciplinei yoga, pornind de la filosofie, tehnici de respirație (Pranayama) posturi (Asana) și meditație (Dhyana), această sesiune se adresează tuturor celor care vor să înceapă o practică tradițională de yoga. Vom discuta concepte de bază ale filosofiei yoga, vom explora diversele tehnici de respirație, vom practica mai multe stiluri de yoga și vom încheia cu practica meditației. Îți voi oferi apoi sfaturi cu privire la menținerea unei practici constante de meditație chiar și în afara ședințelor cu mine.

Recenzii

Adaugă o recenzie

Notă
Please enter a number from 1 to 5.
Hidden
Hidden
Descrieți experiența
This field is for validation purposes and should be left unchanged.