Despre expert

Locatii: Sector 1, Chitila/Mogosoaia, Buftea
Experienta: 7 ani
Experienta in echipa Glow2Go: 2 luni
Covid not vaccinated Vaccinat anti-COVID

Sunt onorată că ai ales profilul meu! Eu sunt Sînziana (Galium verum) și profesez cu drag de 7 ani masoterapia.

Pentru a ajunge la acest nivel de cunoaștere a tehnicilor de masaj, am participat la cursuri de utilizare și dozare a uleiurilor esențiale terapeutice, fitoterapie, terapie corporală relațională, tehnici de masaj terapeutic și relaxare, masaj ThaiChi, reflexoterapie și puncte Trigger. Am culminat pregătirea în această specializare și prin acreditarea că Asistent medical BFKT-recuperare medicală și profilaxie.

Adiacent am absolvit cursul de practicant în programare neurolingvistică (NLP). Sunt și licențiată a Facultății de Sociologie-Psihologie (Univ.S.H.Buc.) atestată și înscrisă în Colegiul Psihologilor, cu drept de liberă practică – grad psihoterapeut integrativ autonom. Toate aceste specializări, îmi conferă dreptul și posibilitatea de a profesa interdisciplinar, spre binele clienților mei.

În cadrul sesiunii de masaj, pun accent pe noul concept de SpaHome, ceea ce te ajută să experimentezi senzorial și tactil, vei beneficia de o atmosfera ambientală, culminând cu aroma uleiurilor esențiale de masaj pentru relaxarea corpului tău, decontracturarea scapulo-humerală sau plantară (reflexoterapie), masajul miofascial sau de menținere a sănătății corporale (Men Sana În Corpore Sano).

Te îndemn să beneficiezi de expertiza mea profesională, oferindu-ți un timp doar pentru tine. Pentru că meriți !
Programează-te din timp deoarece am disponibile doar 3 zile din săptămâna și doar în anumite intervale orare.

Îndemnul meu se adresează ai domnilor doritori să-și păstreze starea de sănătate la un nivel optim. Presupun că seniorii deja stiu de beneficiile masajului și sunt deja clienți fideli. Încurajez adolescenții să testeze masajul de relaxare ce este util după evenimente școlare solicitante.

Toate acestea sunt pentru tine, drag Client, deoarece doresc că experiență SpaHome să rămână statornică la tine acasă și după terminarea sesiunii de masaj.
Cu drag Sinziana – Maseuza ta.

Servicii oferite de Sînziana

Pret: 400 lei
|
Durata: 90 minute
Drenajul limfatic la domiciliu reprezintă un tratament blând, pentru întregul corp, pentru a stimula circulația în sistemul limfatic. Sistemul limfatic ajută la eliminarea toxinelor corpului. Drenajul limfatic este recomandat persoanelor care au acumulare de apă, operații abdominale sau faciale (liposuctie, lifting.) Pentru a face drenaj limfatic, este nevoie de multă răbdare, atenție, și cunoștințe pentru a drena limfa. Presiune: ușoară

Beneficiile drenajului limfatic la domiciliu

  • Ameliorează tensiunea din corp
  • Încurajează fluxul limfei și îmbunătățește circulația
  • Crește nivelul de energie și ajută la calmarea anxietății
  • Sprijină recuperarea după intervenție chirurgicală și poate ajuta la prevenirea articulațiilor umflate

Recomandarea noastră

Masajul de drenaj limfatic la domiciliu poate fi util după anumite intervenții chirurgicale, mai exact acesta contribuie la reducerea umflăturilor după leziuni sportive, cum ar fi entorsele gleznei sau încheieturii mâinii. Scopul este de a ajuta atat oasele cat și mușchii fracturați prin promovarea și restabilirea fluxului sanguin și limfatic optim în zona rănită. Totodată, masajul cu drenaj limfatic promovează regenerarea țesuturilor pentru a ajuta la îmbunătățirea aspectului pielii și în unele cazuri, la promovarea creșterii părului.

În timpul drenajului limfatic la domiciliu

Serviciul include o ședință de masaj drenaj limfatic cu durata de 90 de minute la tine acasă. Este recomandat pentru persoanele care doresc o formă de viață sănătoasă.
Pret: 400 lei
|
Durata: 90 minute
Masajul terapeutic la domiciliu este cea mai cunoscută modalitate de a te ajuta să te relaxezi și să te eliberezi de stres. Un masaj blând liniștitor poate ameliora durerile musculare și îți poate îmbunătăți somnul și starea de spirit. Ai grijă de tine și apelează la un masaj terapeutic la domiciliu pentru a reduce și vindeca zonele corpului ce prezintă durere. Presiune: puternică

Beneficiile masajului terapeutic la domiciliu

  • Reduce stresul, ameliorează anxietatea și crește nivelul de relaxare
  • Te poate ajuta să dormi mai bine
  • Masajul terapeutic îmbunătățește funcția imunitară

Recomandarea noastră

Terapia prin masaj este sigură și eficientă pentru persoanele de toate vârstele. Aceasta nu este doar o modalitate de a te simți bine sau de a te răsfăța, masajul terapeutic te ajută să iti controlezi sănătatea și bunăstarea, indiferent dacă ai o anumită afecțiune de sănătate sau esti în căutarea unei modalitati de a te elibera de stres.

În timpul masajului terapeutic la domiciliu

Serviciul include un masaj terapeutic de 90 de minute la tine acasă. După o evaluare făcută de către expert, acesta va realiza un masaj pe tot corpul, dar va insista pe zonele unde există durere și tensiune. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj. 
Masaj de relaxare la domiciliu durata 60 de minute Glow2Go
Pret: 400 lei
|
Durata: 90 minute
Un masaj gentil pentru când ai nevoie de clipe cu și pentru tine. Presiune: ușoară-medie

Beneficiile masajului de relaxare la domiciliu

  • Reduce stresul acumulat;
  • Mintea și corpul sunt mai pregătite pentru un somn odihnitor;
  • Mușchii se simt mai relaxați.

Recomandarea noastră

Masajul de relaxare la domiciliu este special creat pentru a te ajuta să te relaxezi, să îți detensionezi muschii și să dormi mai bine. Uită de tot ce te stresează pentru câteva momente calitative, de răsfăț pentru tine.

În timpul masajului de relaxare la domiciliu

Serviciul include un masaj de relaxare de 90 de minute la tine acasă ce utilizează tehnici ușoare pentru o experiență plăcută și tandră. Terapeutul poate să maseze și capul, fața sau gâtul pentru o senzație întreagă de răsfăț. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.  Aprinde lumanarea ta preferată, pune muzica pentru stare de calm, bea un ceai și bucură-te de sesiunea de răsfăț prin masaj de relaxare la domiciliu.

Recenzii

Adaugă o recenzie

Notă
Please enter a number from 1 to 5.
Hidden
Hidden
Descrieți experiența
This field is for validation purposes and should be left unchanged.