Despre expert

Locatii: Sector 4, Sector 5, Sector 6
Experienta: 2 ani de experiență frizerie
Experienta in echipa Glow2Go: 30 luni
Covid vaccinated Vaccinat anti-COVID

Mă numesc Sorin, sunt frizer de un an de zile și practic această meserie din pasiune pentru tuns. Frizeria nu este doar o simplă meserie este, totodată, o artă și un loc în care poți crea foarte multe piese satisfăcătoare care pot da o emoție de neuitat clienților.

Tunsorile pe care le realizez sunt tunsori moderne și clasice adaptate pentru fiecare client în parte. Tuns și aranjat barba, masaj capilar, styling. Sunt un om cu simt al umorului și deschis la orice.

Servicii oferite de Sorin

Alege să ai parte de orice tunsoare dorită, dar și de aranjarea bărbii, chiar de la tine acasă! Ce include? Serviciul include orice tunsoare dorită, care include fade, styling și tuns/aranjat barbă.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 40 lei
|
Durata: 30 minute
Scapă de grija aranjării bărbii și lasă experții noștri să se ocupe de aspectul tău! Ce include? Serviciul include tuns barbă, dar și aranjarea acesteia. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Ai parte de un moment pentru tine și răsfață-te cu pachetul complet de servicii de frizerie la tine acasă! Ce include? Serviciul include orice tunsoare dorită, care conține fade, styling, tuns/aranjat barbă. În plus, expertul se va asigura că termină sesiunea cu un masaj capilar.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Ai grijă de tine cu o tunsoare și aranjat barbă, chiar din confortul propriei case! Ce include? Serviciul include o tunsoare simplă, care nu conține fade, styling și tuns/aranjat barbă.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant
Pret: 75 lei
|
Durata: 45 minute
Alege să câștigi timp când ai parte de tuns la domiciliul tău! Ce include? Serviciul include orice tunsoare dorită și styling. În plus, expertul se va asigura că termină sesiunea cu un masaj capilar.  Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 55 lei
|
Durata: 30 minute
Relaxează-te în timp ce experții noștri se ocupă de tuns, chiar la tine acasă! Ce include? Serviciul include tunsul 0. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul.  Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant

Recenzii

Adaugă o recenzie

Notă
Please enter a number from 1 to 5.
Hidden
Hidden
Descrieți experiența
This field is for validation purposes and should be left unchanged.