Despre expert

(13 recenzii)
Locatii: Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6
Branduri folosite: Estee Lauder, Make-Up Forever, MAC, To Faced, Atelier Paris, Anastasia Beverly Hills, Nyx, Ben Nye, Dior, Givenchy
Experienta: 12 ani de experiență in make-up
Experienta in echipa Glow2Go: 32 luni
Covid vaccinated Vaccinat anti-COVID

Sunt make-up artist de peste 12 ani, am colaborat cu Estee Lauder-Sephora, MAC, Dior, Marionaud, Givenchy. Am experiență în lucru la televiziune, ședințe foto, evenimente, salon.
Sunt și trainer în această meserie frumoasă.

Am absolvit mai multe școli de machiaj și numeroase mastercalss-uri, cea mai complexă fiind Kruger-Brent Agency, unde am avut ocazia să studiez atât arta machiajului de înfrumusețare, de modă, film, efecte speciale, cât și chimie, dermatologie desen, cromatică.

Pun pasiune și emoție în tot ce fac și pentru mine contează foarte mult ca modelului/ clientei să i se potrivească machiajul și să o reprezinte.

Sunt o persoană în continuă dezvoltare profesională, nu mă pot opri din învățat… 😊
Și cu toate aceste cunoștințe vin la clientă și împreună găsim cea mai frumoasă și plăcută soluție pentru a-i evidenția trăsăturile și a-i masca asimetriile.

În timpul machiajului vă sfătuiesc ce produse puteți folosi în scop personal în funcție de nevoile tenului sau problemele cu care vă confruntați.

Adaptez machiajul în funcție de localul sau evenimentul, ținuta, luminile la care va fi expus, folosind texturi și produse specifice. Calitatea și rezistență produselor sunt testate și bine alese pentru fiecare client în parte după nevoi.

Experții Premium sunt cei mai experientați în domeniul lor, au cel mai bun rating pe Glow2Go și, foarte important, îți creează o experiență de 5 stele în confortul casei. Aceștia sunt selectați cu grijă de echipa noastră și împreună cu ei reușim să creăm experiențe de standarde înalte pentru clienții noștri.⭐

Servicii oferite de Tatiana

Pret: 400 lei
|
Durata: 60 minute
Ai parte de un look natural pentru o ieșire în oraș sau o întâlnire importantă de business. Machiajul de zi îți pune în evidență trăsăturile și te ajută să îți completezi ținuta! Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 460 lei
|
Durata: 90 minute
Este momentul să strălucești și să ieși în evidență cu un make-up de seară realizat exact pe gustul tău și care se asortează perfect cu ținuta aleasă! Ce include? Serviciul include un make-up de seară,  Serviciul include aplicarea genelor false, daca se dorește.   Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 500 lei
|
Durata: 120 minute
Radiază de fericire și încredere în ziua nunții tale cu un make-up realizat perfect și care se pliază pe dorințele tale. Experții noștri acordă o atenție deosebită ca tu să ai parte de rezultatele așteptate! Ce include? Serviciul include un make-up de mireasă. Chipul miresei nu poate fi  prea încărcat, precum o mască. Un factor important care nu poate fi trecut cu vederea este tehnica de machiaj. Corecția dublă, iluminarea multiplă, fac machiajul să arate natural. Serviciul include și genele false. Recomandăm să achiziționezi pachetul de probă + make-up nunta pentru a testa diferite look-uri înainte de ziua nunții, dar și pentru a primi cele mai potrivite sfaturi de la experții noștri. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 460 lei
|
Durata: 90 minute
Testează diverse look-uri ca să fii sigură că rezultatul din ziua nunții este cel dorit de tine! Ce include? Serviciul include proba machiajului de mireasă. În această sesiune, se testează diverse look-uri și vei obține cele mai potrivite sfaturi de la experții noștri. Toate acestea ca să fii sigură că în ziua cea mare, rezultatul este cel dorit! Serviciul include aplicarea genelor false, daca se dorește.   Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 940 lei
|
Durata: 90 minute
Radiază de fericire și încredere în ziua nunții tale cu un make-up realizat perfect și care se pliază pe dorințele tale. Experții noștri acordă o atenție deosebită ca tu să ai parte de rezultatele așteptate! Ce include? Serviciul include  o probă la make-up de mireasă, dar și machiajul din ziua nunții.  Chipul miresei nu poate fi  prea încărcat, precum o mască. Un factor important care nu poate fi trecut cu vederea este tehnica de machiaj. Corecția dublă, iluminarea multiplă, fac machiajul să arate natural. Serviciul include și genele false. Proba se realizeaza în prealabil pentru a putea testa diverse look-uri și a primi cele mai bune sfaturi de la experții noștri. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează 
Pret: 500 lei
|
Durata: 90 minute
Ai o petrecere de Halloween și ai nevoie de inspirație pentru a te transforma? Lasă-te pe mâna profesioniștilor noștri.   Ce include? Serviciul include un make-up evenimente speciale complex, realizat de la 0, cu produse de make-up și vopsea specială pentru ten. Serviciul include aplicarea genelor false, daca se dorește.   Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.

Recenzii

Cristina Stan
Recomand din toata inima! Tatiana este nu doar un profesionist de cinci stele, ci si un om deosebit. Am colaborat de mai multe ori si de fiecare data am plecat nu doar mai frumoasa :), de la machiajul ei minunat, dar si cu stare mai buna! :) Multumesc, voi reveni!
06/12/2022
Ghimfus Natalia-Mădălina
Make-up profesionist, cu rezistență de peste 24 ore! A făcut minuni Tatiana! Mulțumesc tare mult și recomand cu mare drag!
15/11/2022
Mara miclius
Un make-up artist foarte profi….cu o energie buna !!! ❤️
15/11/2022
Elora Ogbonna
Vara asta am facut make up test pentru nunta cu Tatiana, si deja surpriza agreabila, sa descurcat excelent cu tenul meu mai inchis. Mam simtit foarte relaxata, m-a asculat foarte atent despre ce imi place, imi explica ce produs ce de ce il foloseste. Rezultatul a fost mult Mai mult ca ce asteptam. Pentru ziua nuntii Era sigur ca mai fac apel la ea. Sa ocupat de domnisoara sefa de onoare si de de mine. Am ascultat numai multumiri si satisfactie de la prietena mea ( care de fapt este foarte pretentioasa). Make up ul a iesit foaaaarte reusit si frumos si a tinut BINE toata ziua. O Recomand cu drag si incredere!
12/11/2022
simona contora
Tatiana este o persoana f calda si f pasionata de ceea ce face. Machiajul a fost mult mai frumos decat as fi crezut.
25/09/2022
Andreea Munteanu
Se observa atat pasiunea cat si profesionalismul Tatianei, machiajul de mireasa a rezistat pana a doua zi si a fost singurul machiaj profesional (dupa nenumarate incercari prin alte parti) care a iesit exact cum mi-am dorit! Si machiajul mamei a iesit perfect, intinerita cu 10 ani, trebuie sa incercati si va veti convinge singure :) Multumesc frumos Tatiana, cu siguranta voi reveni! <3
28/08/2022
Andreea Munteanu
Machiaje superbe pt toata lumea! A dat dovada de profesionism si implicare, se vede pasiunea si de aceea am avut parte de machiaje reusite! Recomand cu caldura!
28/08/2022
Teleman Ludmila
Un specialist de exceptie! Un om cu suflet mare! Implicare, dedicație, profesionalism! Dacă vă doriți un machiaj profesionist apelați cu încredere.
02/07/2022
Andreea Coman
Multumesc Tatiana pt opera de arta! Fara exagerare, mi-a realizat cel mai frumos machiaj! Abia astept sa ne revedem!
02/07/2022
Andronie Madalina
O recomand pe Tatiana cu incredere pentru oricine vrea sa se simta minunat la o ocazie speciala! Este o adevarata profesionista, foarte bine organizata, punctuala, foarte rabdatoare si intelegatoare.
29/04/2022
Simona
Tatiana este o profesionista desăvârșită, mi-a făcut un machiaj de ocazie perfect. Mi-a explicat fiecare produs cosmetic pe care l-a utilizat și mi-a dat sfaturi despre întreținerea tenului. Sunt foarte mulțumită de rezultatul final și voi mai apela cu siguranță la Tatiana pentru alte ocazii. Felicitări glow2go pentru profesionalism și calitatea serviciilor.
05/03/2022
Balan Alexandra
Foarte profi. Un machiaj reusit prin eleganta dar simultan naturalețe.
16/02/2022
Simona Musca
Multumesc pentru un machiaj care m-a facut sa strălucesc! O recomand cu drag! Mi-a explicat fiecare produs folosit si fiecare pas urmat!
05/01/2022

Adaugă o recenzie

Notă
Please enter a number from 1 to 5.
Hidden
Hidden
Descrieți experiența
This field is for validation purposes and should be left unchanged.