Despre expert

(18 recenzii)
Locatii: Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6, Popesti Leordeni, Pipera/Voluntari, Chiajna/ Rosu/ Militari Residence
Branduri folosite: Estee Lauder, Make-Up Forever, MAC, To Faced, Atelier Paris, Anastasia Beverly Hills, Nyx, Ben Nye, Dior, Givenchy
Experienta: 12 ani de experiență in make-up
Experienta in echipa Glow2Go: 3 ani
Covid vaccinated Vaccinat anti-COVID

Sunt make-up artist de peste 12 ani, am colaborat cu Estee Lauder-Sephora, MAC, Dior, Marionaud, Givenchy. Am experiență în lucru la televiziune, ședințe foto, evenimente, salon.
Sunt și trainer în această meserie frumoasă.

Am absolvit mai multe școli de machiaj și numeroase mastercalss-uri, cea mai complexă fiind Kruger-Brent Agency, unde am avut ocazia să studiez atât arta machiajului de înfrumusețare, de modă, film, efecte speciale, cât și chimie, dermatologie desen, cromatică.

Pun pasiune și emoție în tot ce fac și pentru mine contează foarte mult ca modelului/ clientei să i se potrivească machiajul și să o reprezinte.  În timpul machiajului vă sfătuiesc ce produse puteți folosi în scop personal în funcție de nevoile tenului sau problemele cu care vă confruntați.

Sunt o persoană în continuă dezvoltare profesională, nu mă pot opri din învățat.😊
Și cu toate aceste cunoștințe vin la clientă și împreună găsim cea mai frumoasă și plăcută soluție pentru a-i evidenția trăsăturile și a-i masca asimetriile.

Adaptez machiajul în funcție de localul sau evenimentul, ținuta, luminile la care va fi expus, folosind texturi și produse specifice. Calitatea și rezistență produselor sunt testate și bine alese pentru fiecare client în parte după nevoi.

Experții Premium sunt cei mai experimentați în domeniul lor, au cel mai bun rating pe Glow2Go și, foarte important, îți creează o experiență de 5 stele în confortul casei. Aceștia sunt selectați cu grijă de echipa noastră și împreună cu ei reușim să creăm experiențe de standarde înalte pentru clienții noștri.⭐

Servicii oferite de Tatiana

Pret: 440 lei
|
Durata: 90 minute

Ce include make-up probă nuntă la domiciliu?

Serviciul include proba make-up nuntă la domiciliu și aplicarea genelor false, dacă se dorește. În această sesiune, se testează diverse look-uri și vei obține cele mai potrivite sfaturi de la experții noștri. Experta aleasă va lua în considerare fizionomia ta, ținuta și, desigur, preferințele tale. Toate acestea ca să fii sigură că în ziua cea mare, rezultatul este cel dorit!

Recomandarea noastră

Recomandăm tuturor mireselor acest serviciu de make-up proba nuntă la domiciliu pentru a fi sigură ca obții rezultatul dorit. Ziua nunții este de cele mai multe ori stresată, așa că dorim ca make-up să nu îți aducă griji și să iasă exact cum te aștepți. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up.

Ce să pregătești?

Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul: o masă sau un suport pentru machiaje și, de preferat, un scaun înalt. Recomandăm ca locul ales să fie aproape de lumina naturală.
Machiaj profesional la domiciliu pentru zi
Pret: 380 lei
|
Durata: 60 minute

Ce include make-up de zi la domiciliu?

Serviciul include un make-up de zi la domiciliu și aplicarea genelor false, dacă se dorește. Ai parte de un look natural pentru o ieșire în oraș sau o întâlnire importantă de business. Machiajul de zi îți pune în evidență trăsăturile și te ajută să îți completezi ținuta!

Recomandarea noastră

Dacă participi la unul dintre evenimentele următoare: nuntă, botez sau petrecere, serviciul potrivit este Make-up de ocazie. Chiar daca dorești un look natural, dar ești invitată la unul din evenimentele menționate anterior, Make-up de zi nu este potrivit. Machiajul de ocazie este conceput special și folosește o tehnică care aduce rezistență machiajului pe o perioadă mai îndelungată. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up.

Ce să pregătești?

Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul: o masă sau un suport pentru machiaje și, de preferat, un scaun înalt. Recomandăm ca locul ales să fie aproape de lumina naturală.
Machiaj mireasă la domiciliu natural
Pret: 480 lei
|
Durata: 120 minute

Ce include make-up de mireasă la domiciliu?

Serviciul include un make-up de mireasă la domiciliu și aplicarea genelor false, dacă se dorește. Știm cât de importantă este acesta zi pentru tine, așa că ne dorim să îți îndeplinim toate așteptările. Experta te va sfătui ce ți se potrivește în funcție de fizionomia feței, ținuta aleasă și, desigur, preferințele tale.

Recomandarea noastră

Recomandăm să achiziționezi Pachetul make-up de mireasă probă și nuntă pentru a testa diferite look-uri înainte de ziua nunții, dar și pentru a primi cele mai potrivite sfaturi de la experții noștri. Ziua nunții este de cele mai multe ori stresată, așa că dorim ca make-up să nu îți aducă griji și să iasă exact cum te aștepți.

Ce să pregătești?

Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul: o masă sau un suport pentru machiaje și, de preferat, un scaun înalt. Recomandăm ca locul ales să fie aproape de lumina naturală.
Machiaj și coafat mireasă la domiciliu București
Pret: 920 lei
|
Durata: 90 minute

Ce include pachetul make-up de mireasă probă și nuntă la domiciliu?

Serviciul include o probă la make-up de nuntă, dar și make-up de mireasă la domiciliu. În cadrul probei, se testează diverse look-uri și vei obține cele mai potrivite sfaturi de la experții noștri. Experta aleasă va lua în considerare fizionomia ta, ținuta și, desigur, preferințele tale. Toate acestea ca să fii sigură că în ziua cea mare, rezultatul este cel dorit! În programator, vei selecta ziua și ora preferată pentru programarea din ziua nunții. Ulterior, te va suna cineva din echipa Glow2Go pentru a programa și proba.

Recomandarea noastră

Recomandăm acest pachet de make-up mireasă probă și nuntă la domiciliu pentru a fi sigură ca obții rezultatul dorit. Ziua nunții este de cele mai multe ori stresată, așa că dorim ca make-up să nu îți aducă griji și să iasă exact cum te aștepți. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up.

Ce să pregătești?

Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul: o masă sau un suport pentru machiaje și, de preferat, un scaun înalt. Recomandăm ca locul ales să fie aproape de lumina naturală.
Machiaj la domiciliu București pentru o ocazie specială
Pret: 440 lei
|
Durata: 90 minute
Ce include make-up de ocazie la domiciliu? Serviciul include un make-up de ocazie la domiciliu și aplicarea genelor false, dacă se dorește. Ai parte de un look exact pe gustul tău și care se asortează perfect cu ținuta aleasă. Recomandarea noastră Dacă participi la unul dintre evenimentele următoare: nuntă, botez sau petrecere, serviciul potrivit este Make-up de ocazie. Chiar daca dorești un look natural, dar ești invitată la unul din evenimentele menționate anterior, Make-up de zi nu este potrivit. Machiajul de ocazie este conceput special și folosește o tehnică care aduce rezistență machiajului pe o perioadă mai îndelungată. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Ce să pregătești?  

Recenzii

Ana Maria Albu
Intalnirea cu Tatiana a fost o experienta frumoasa, cu un om profesionist. Am ascultat sfatul ei in legatura cu ce mi s-ar potrivi in contrast cu ceea ce voiam initial pentru cununia mea civila, iar rezultatul a fost unul minunat. O recomand cu drag si voi mai apela la ea si pe viitor.
09/10/2023
Violeta Colțan-Dima
Tatiana mi-a depășit cu mult așteptările - este o profesionistă desăvârșită și un om foarte cald și plăcut; a fost receptivă la nevoile mele și m-a sfătuit foarte bine în ceea ce privește ce îmi doream versus ce era potrivit pentru mine; machiajul a fost perfect și a rezistat toată ziua și toată seara. La evenimentele viitoare în mod sigur o voi alege tot pe Tatiana și o voi recomanda și altor persoane.
29/09/2023
Andreea Gabriela Neacsu
O experienta minunata. Prima persoana care a inteles exact ce imi doresc. Primul machiaj de care am fost 100% incantata. Mi-a explicat pas cu pas ce produse foloseste, mi-a facut recomandari de produse, mi-a explicat tehnicile pe care le foloseste. O persoana calda si empatica. Recomand cu toata increderea.
19/09/2023
Alexandra Serban
Tatiana este o adevarata profesionista, foarte bine organizata, punctuala, foarte rabdatoare si intelegatoare! Rezultatul obtinut peste asteptari! O recomand cu drag!
11/09/2023
Andreea Sirbu
Experienta mea cu Tatiana a fost una extraordinara!😊 O recomand cu tot sufletul oricui isi doreste un rezultat de nota 10+, dar si o experienta pe masura! Dincolo de profesionalismul ei desavarsit, este o persoana minunata, care mi-a facut cea mai frumoasa zi din viata mea si mai frumoasa, prin starea buna pe care mi-a oferit-o 😊 Produsele de calitate in mana unui om iscusit si care face cu pasiune si drag ceea ce face, au dus la un rezultat WOW, cu mult peste asteptari, a reusit sa imi puna in valoare trasaturile fetei, a fost mulat perfect pe personalitatea mea si a tinut neasteptat de mult. Datorita experientei sale vaste a realizat un make-up care s-a vazut genial si in poze. Multumesc, mult Tatiana ❤ atat pentru ca esti un make-up artist desavarsit, cat si pentru energia ta atat de buna 🤗 Cu siguranta voi mai apela la tine cand va fi nevoie 😊
04/07/2023
Cristina Stan
Recomand din toata inima! Tatiana este nu doar un profesionist de cinci stele, ci si un om deosebit. Am colaborat de mai multe ori si de fiecare data am plecat nu doar mai frumoasa :), de la machiajul ei minunat, dar si cu stare mai buna! :) Multumesc, voi reveni!
06/12/2022
Ghimfus Natalia-Mădălina
Make-up profesionist, cu rezistență de peste 24 ore! A făcut minuni Tatiana! Mulțumesc tare mult și recomand cu mare drag!
15/11/2022
Mara miclius
Un make-up artist foarte profi….cu o energie buna !!! ❤️
15/11/2022
Elora Ogbonna
Vara asta am facut make up test pentru nunta cu Tatiana, si deja surpriza agreabila, sa descurcat excelent cu tenul meu mai inchis. Mam simtit foarte relaxata, m-a asculat foarte atent despre ce imi place, imi explica ce produs ce de ce il foloseste. Rezultatul a fost mult Mai mult ca ce asteptam. Pentru ziua nuntii Era sigur ca mai fac apel la ea. Sa ocupat de domnisoara sefa de onoare si de de mine. Am ascultat numai multumiri si satisfactie de la prietena mea ( care de fapt este foarte pretentioasa). Make up ul a iesit foaaaarte reusit si frumos si a tinut BINE toata ziua. O Recomand cu drag si incredere!
12/11/2022
simona contora
Tatiana este o persoana f calda si f pasionata de ceea ce face. Machiajul a fost mult mai frumos decat as fi crezut.
25/09/2022
Andreea Munteanu
Se observa atat pasiunea cat si profesionalismul Tatianei, machiajul de mireasa a rezistat pana a doua zi si a fost singurul machiaj profesional (dupa nenumarate incercari prin alte parti) care a iesit exact cum mi-am dorit! Si machiajul mamei a iesit perfect, intinerita cu 10 ani, trebuie sa incercati si va veti convinge singure :) Multumesc frumos Tatiana, cu siguranta voi reveni! <3
28/08/2022
Andreea Munteanu
Machiaje superbe pt toata lumea! A dat dovada de profesionism si implicare, se vede pasiunea si de aceea am avut parte de machiaje reusite! Recomand cu caldura!
28/08/2022
Teleman Ludmila
Un specialist de exceptie! Un om cu suflet mare! Implicare, dedicație, profesionalism! Dacă vă doriți un machiaj profesionist apelați cu încredere.
02/07/2022
Andreea Coman
Multumesc Tatiana pt opera de arta! Fara exagerare, mi-a realizat cel mai frumos machiaj! Abia astept sa ne revedem!
02/07/2022
Andronie Madalina
O recomand pe Tatiana cu incredere pentru oricine vrea sa se simta minunat la o ocazie speciala! Este o adevarata profesionista, foarte bine organizata, punctuala, foarte rabdatoare si intelegatoare.
29/04/2022
Simona
Tatiana este o profesionista desăvârșită, mi-a făcut un machiaj de ocazie perfect. Mi-a explicat fiecare produs cosmetic pe care l-a utilizat și mi-a dat sfaturi despre întreținerea tenului. Sunt foarte mulțumită de rezultatul final și voi mai apela cu siguranță la Tatiana pentru alte ocazii. Felicitări glow2go pentru profesionalism și calitatea serviciilor.
05/03/2022
Balan Alexandra
Foarte profi. Un machiaj reusit prin eleganta dar simultan naturalețe.
16/02/2022
Simona Musca
Multumesc pentru un machiaj care m-a facut sa strălucesc! O recomand cu drag! Mi-a explicat fiecare produs folosit si fiecare pas urmat!
05/01/2022

Adaugă o recenzie

Notă
Please enter a number from 1 to 5.
Hidden
Hidden
Descrieți experiența
This field is for validation purposes and should be left unchanged.