Despre expert

(5 recenzii)
Locatii: Sector 1, Sector 2, Sector 3, Pipera/Voluntari
Branduri folosite: Mac, Pat McGrath, Dior Backstage, Chanel, Fenty Beauty, Huda Beauty, Benefit
Experienta: 4 ani
Experienta in echipa Glow2Go: 10 luni
Covid vaccinated Vaccinat anti-COVID

Mă numesc Victoria, sunt make-up artist în București. Sunt specializată în make-up pentru evenimente speciale (machiaj de mireasă, machiaj de seară, machiaj de zi etc.).
Lucrul pe care îl iubesc cel mai tare la meseria mea de make-up artist este că pot face oamenii să arate și să se simtă frumoși. Eu cred că arta machiajului este un lucru miraculos. Machiajul te poate inspira, îți poate crește încrederea în tine, îți ascunde micile defectele și îți accentuează trăsăturile. Machiajul îți permite să visezi  și să creezi un look nou de fiecare dată sau să ai un machiaj semnătură.
Sunt mereu la curent cu cele mai noi tendințe, tehnici și produse, iar scopul meu este de a oferi un serviciu de machiaj personalizat țn funcție de trăsăturile tale și de a-ți garanta un rezultat de calitate. 

Experții Premium sunt cei mai experientați în domeniul lor, au cel mai bun rating pe Glow2Go și, foarte important, îți creează o experiență de 5 stele în confortul casei. Aceștia sunt selectați cu grijă de echipa noastră și împreună cu ei reușim să creăm experiențe de standarde înalte pentru clienții noștri.⭐

Servicii oferite de Victoria

Pret: 400 lei
|
Durata: 60 minute
Ai parte de un look natural pentru o ieșire în oraș sau o întâlnire importantă de business. Machiajul de zi îți pune în evidență trăsăturile și te ajută să îți completezi ținuta! Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 940 lei
|
Durata: 90 minute
Radiază de fericire și încredere în ziua nunții tale cu un make-up realizat perfect și care se pliază pe dorințele tale. Experții noștri acordă o atenție deosebită ca tu să ai parte de rezultatele așteptate! Ce include? Serviciul include  o probă la make-up de mireasă, dar și machiajul din ziua nunții.  Chipul miresei nu poate fi  prea încărcat, precum o mască. Un factor important care nu poate fi trecut cu vederea este tehnica de machiaj. Corecția dublă, iluminarea multiplă, fac machiajul să arate natural. Serviciul include și genele false. Proba se realizeaza în prealabil pentru a putea testa diverse look-uri și a primi cele mai bune sfaturi de la experții noștri. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează 
Pret: 460 lei
|
Durata: 90 minute
Este momentul să strălucești și să ieși în evidență cu un make-up de seară realizat exact pe gustul tău și care se asortează perfect cu ținuta aleasă! Ce include? Serviciul include un make-up de seară,  Serviciul include aplicarea genelor false, daca se dorește.   Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 500 lei
|
Durata: 120 minute
Radiază de fericire și încredere în ziua nunții tale cu un make-up realizat perfect și care se pliază pe dorințele tale. Experții noștri acordă o atenție deosebită ca tu să ai parte de rezultatele așteptate! Ce include? Serviciul include un make-up de mireasă. Chipul miresei nu poate fi  prea încărcat, precum o mască. Un factor important care nu poate fi trecut cu vederea este tehnica de machiaj. Corecția dublă, iluminarea multiplă, fac machiajul să arate natural. Serviciul include și genele false. Recomandăm să achiziționezi pachetul de probă + make-up nunta pentru a testa diferite look-uri înainte de ziua nunții, dar și pentru a primi cele mai potrivite sfaturi de la experții noștri. Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.
Pret: 460 lei
|
Durata: 90 minute
Testează diverse look-uri ca să fii sigură că rezultatul din ziua nunții este cel dorit de tine! Ce include? Serviciul include proba machiajului de mireasă. În această sesiune, se testează diverse look-uri și vei obține cele mai potrivite sfaturi de la experții noștri. Toate acestea ca să fii sigură că în ziua cea mare, rezultatul este cel dorit! Serviciul include aplicarea genelor false, daca se dorește.   Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul. Vei primi pe email recomandările noastre referitoare la cum să pregătești tenul pentru make-up. Toți experții noștri iau măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID19- poartă mască, mănuși și se dezinfectează constant.

Recenzii

Lungu Ana Maria
Victoria a fost foarte dulce si frumoasa, foarte profi, machiajul a fost pe măsura. Recomand cu încredere!
13/05/2023
Necula Ioana Daniela
Am rămas fără cuvinte la adresa Victoriei, ca persoana mi-a ajuns la inima cu bunătatea și amabilitatea ei, ca expert, cea mai buna, a făcut ca ziua in care am fost mireasa sa fie și mai specială. O recomand din suflet!! ❤️❤️
29/08/2022
Oana Ursu
Victoria mi-a facut un machiaj superb pentru nunta la care a trebuit sa particip. Machiajul mi-a scos in evidenta trasaturile intr-un mod frumos si durabilitatea sa a fost excelenta de asemenea. As recomanda-o cu drag pentru oricine doreaste un machiaj de exceptie.
29/08/2022
Andreea Munteanu
Machiaje impecabile si rezistente! Va multumim ca ati scos in evidenta trasaturile frumoase si pt profesionalismul si daruirea de care ati dat dovada! Toate am fost incantate si va recomandam in orice moment! Multumim inca o data! :*
28/08/2022
Oana Corcodel
Mi-a placut foarte mult de ea ca persoana. Am rugat-o sa imi faca un makeup de zi simplu si finut si i-a reusit. Produsele au fost de la firme foarte bune, o recomand cu drag, tare draguta!
24/07/2022

Adaugă o recenzie

Notă
Please enter a number from 1 to 5.
Hidden
Hidden
Descrieți experiența
This field is for validation purposes and should be left unchanged.