Nicoleta, expertă Glow2Go, vine cu o surpriză pentru tine! Ai 30 de minute în plus de oxigen hiperbaric sau de radiofrecvență la orice tratament facial achiziționat!
Grăbește-te, au mai rămas doar:
zile
ore
minute
secunde

I. Politica de protecție a datelor personale:

Platforma www.glow2go.ro încearcă sa protejeze cat mai mult posibil dreptul privind confidențialitatea si imaginea utilizatorilor. Intenția noastră este aceea de a îți oferi ție, utilizatorul platformei noastră, o experiența online sigura, care nu iți va afecta negativ viată personala. In acest sens, depunem toate eforturile necesare pentru a ne asigura ca informațiile pe care le introduci in baza noastră de date sunt utilizate exclusiv in scopurile gândite de tine.

II. Datele personale pe care le prelucram:

Prin accesarea platformei noastre www.glow2go.ro, prin rezervarea sau achiziționarea diferitelor servicii si  www.glow2go.ro va prelucra informațiile cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.

Datele cu caracter personal pe care le prelucram pot include:

A) Datele personale furnizate de tine

Când comanzi sau achiziționezi un serviciu de pe platforma  noastră sau prin intermediul celorlalte metode ale noastre de contact (telefon, email, chat, Facebook sau orice rețea de socializare, WhatsApp etc.), iți vom cere sa ne furnizezi informații cu caracter personal, inclusiv numele si prenumele, data nașterii, sexul, adresa, numărul de telefon, adresa de email, informații.

B) Datele cu caracter personal pe care le colectam automat

Cand vizitezi platforma www.glow2go.ro, colectam automat anumite informatii, care includ, dar nu se limitează la adresa ta IP, informatii cookie, mai exact data si ora la care ai accesat serviciile noastre, hardware-ul, software-ul sau browser-ul pe care le folosesti si informatiile despre sistemul de operare al computerului tau, cum ar fi setarile privind limba si locatia de unde accesezi serviciile noastre.

C) Datele cu caracter personal pe care ni le furnizezi despre alte persoane

Cand achizitionezi un serviciu de pe platforma nostra sau prin intermediul oricarui alt canal (telefon, e-mail, chat, fata in fata la sediul nostru, Facebook sau orice alta retea de socializare, WhatsApp etc.), poti face o achizitie/rezervare pentru o alta persoana ale caror detalii ni le furnizezi ca parte a procesului de rezervare/achizitie. In aceste conditii, este responsabilitatea ta sa te asiguri ca persoana ale carei date cu caracter personal le-ai furnizat este informata despre acest lucru si a inteles si a acceptat modul in care folosim informatiile respective, conform descrierii din Politica de confidentialitate.

III. Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre www.glow2go.ro

www.glow2go.ro utilizeaza informatiile tale cu caracter personal stocate – detaliile furnizate la inregistrare si activitatea pe care ai desfasurat-o pe platforma noastră – in special pentru a iti usura accesul pe platformă, pentru a imbunatati produsele si serviciile si pentru a te informa cu privire la ultimele produse si servicii de care poate esti interesat.

Este posibil sa folosim datele tale cu caracter personal exclusiv pentru urmatoarele scopuri (”Scopuri autorizate”):

3.1. Furnizarea serviciilor noastre

In primul rand, folosim datele tale cu caracter personal pentru a iti furniza serviciile pe care le-ai comandat.

3.2 Comunicarea cu tine

Utilizam datele tale cu caracter personal pentru a te contacta in legătura cu serviciile pe care le-ai achiziționat de la noi. Este posibil sa te contactam prin email, posta, telefon sau prin mesaje text. Metoda depinde de informațiile de contact pe care ni le-ai împărtășit anterior si de metoda prin care ne-ai contactat.

Motivele pentru care te-am putea contacta includ:

confirmarea, din partea ta, a detaliilor legate de serviciul achiziționat;
raspunsul la sau gestionarea oricaror cereri din partea ta;
trimiterea, catre tine, a unui chestionar sau invitatia de a ne oferi o recenzie a experientei avute cu noi, in urma achiziționării serviciilor noastre;
trimiterea, catre tine, a altor informatii sau materiale administrative, legate de serviciile pe care le-ai achiziționat, cum ar fi alertele de securitate, cum sa ne contactezi in cazul in care ai nevoie de informa
trimiterea, catre tine, a unui chestionar stii suplimentare

3.3 Îmbunătățirea calității serviciilor noastre

Ne straduim in mod constant sa ne imbunatatim serviciile si este posibil sa folosim datele cu caracter personal in scopuri analitice, pentru a optimiza si personaliza platforma noastra online, conform nevoilor tale, transformand platforma nostra intr-unul mai usor de utilizat si mai agreabil si sa ne imbunatatim Serviciul de relatii cu clientii.

3.4 Scopuri juridice

Este posibil sa utilizam datele tale pentru a ne respecta obligatiile legale (cum ar fi, de exemplu, obligatiile privind pastrarea inregistrarilor), pentru verificarea conformitatii sau obligatiile de inregistrare (de exemplu, conform legilor antimonopol, a legilor privind exportul, sanctiuni comerciale si legile privind embargo-ul, legile contra spalarii banilor, verificarea financiara si a creditelor si prevenirea fraudelor si a infractiunilor si in scopul depistarii acestora).

De asemenea, este posibil sa iti utilizam datele, daca este necesar, cu scopul de a respecta ordinele instantelor de judecata si de a ne urmari si a ne apara drepturile legale.

Temeiurile legale pentru prelucrarea datelor tale personale

Luand in considerare faptul ca ai dreptul sa cunosti scopul prelucrarii datelor tale cu caracter personal, te vom informa anterior prelucrarii datelor tale cu caracter personal in alte scopuri decat cele pentru care ne-ai divulgat datele tale cu caracter personal.

3.5 Interesele legitime

Este posibil ca noi sa folosim informatiile tale pentru interese legitime, cum ar fi furnizarea serviciilor noastre, in cazul in care serviciul este achizitionat de catre o alta persoana decat beneficiarul.

Este posibil sa iti folosim informatiile pentru interesele noastre legitime, pentru a iti putea oferi cel mai bun si adecvat continut al platformei, al email-urilor si buletinelor informative, pentru a imbunatati si promova produsele si serviciile noastre si continutul platformei noastre pentru monitorizarea apelurilor, in scopuri administrative, inclusiv pentru securitatea sediului nostru si in scopuri juridice.

3.6   Obligațiile legale

Este posibil sa prelucram unele dintre datele tale, in contextul furnizarii serviciilor, pe baza obligațiilor legale (de ex., in scopuri de raportare sau in scopuri de combatere a spalarii banilor) sau a obligațiilor impuse platformei de legile aplicabile.

3.7 Destinatarii informatiilor cu caracter personal

Ca regula, www.glow2go.ro nu va furniza catre terti informatiile tale cu caracter personal. Cu toate acestea, www.glow2go.ro va transmite informatiile catre terti, cand acest lucru este necesar in scopul prelucrarii datelor, cum ar fi urmatoarele cazuri: (Furnizorii de servicilor achiztionate), Partenerii de afaceri, Autoritatile competente

3.8 Durata stocarii

Am implementat masuri tehnice si organizatorice, pentru a organiza procesul si criteriile prezentate pentru stergerea datelor tale cu caracter personal.

Datele tale cu caracter personal vor fi sterse in momentul in care nu mai sunt necesare, in mod rezonabil, scopurilor autorizate sau atunci cand iti retragi consimtamantul (acolo unde este cazul) si nu mai este necesar, din punct de vedere legal, ca noi sa mai stocam in continuare aceste date. Cu toate acestea, vom retine datele tale cu caracter personal, acolo unde este necesar ca noi sa sustinem sau sa te aparam pe tine sau alte persoane impotriva oricaror revendicari legale, pana la sfarsitul perioadei relevante de pastrare sau pana cand revendicarile in cauza au fost solutionate.

IV. Securitatea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt securizate împotriva amenințărilor si noi ne asiguram ca acestea sunt protejate de o infrastructura IT si masuri de securitate corespunzătoare. 

Daca descoperim orice încălcare a datelor cu caracter personal, care prezinta un risc pentru drepturile si libertățile tale, vom informa Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Vei fi informat cu privire la încălcarea datelor tale cu caracter personal, daca acest lucru duce la un risc ridicat pentru drepturile si libertățile tale.

V. Drepturile tale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Ai următoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, in condițiile prevazute de lege:

Dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la tine pe care le deținem;
Dreptul la corectarea oricăror date cu caracter personal incorecte sau incomplete;
Dreptul la opozitie sau la restrictionarea utilizarii de catre noi a datelor tale cu caracter personal;
Dreptul la stergerea datelor tale cu caracter personal, in situatiile in care ti-ai retras consimțământul, cand prelucrarea nu mai este necesara sau cand prelucrarea respectiva este contrara legii;
Dreptul la portabilitatea datelor ce iti permite sa transmitem o copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la tine catre o entitate indicata de tine.

In cazul in care ai intrebari cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal sau daca doresti sa ne trimiti o cerere sau sa iti exerciti oricare dintre drepturile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, te rugam sa contactezi Responsabilul nostru cu protectia datelor, la adresa glow2go@contact.com.

Vom analiza fiecare cerere si te vom informa cu privire la actiunile intreprinse, in cel mai scurt timp posibil, in termen de maximum o luna de zile. In cazul in care vom avea nevoie de mai multe informatii de la tine sau daca intampinam dificultati in solutionarea cererii tale, te vom informa fara intarziere cu privire la faptul ca avem nevoie de mai mult timp pentru a efectua o analiza corespunzătoare a cererii tale.

In cazul in care vei considera ca nu am reusit sa iti soluționam toate cererile sau daca nu esti mulțumit de raspunsurile noastre, poti depune o petitie la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Poti, de asemenea, sa apelezi la instantele de judecata.

VI. Despre noi

Operatorul responsabil cu prelucrarea datelor tale cu caracter personal, conform descrierii din prezenta Politica de confidențialitate, este Infused Divana SRL, o societate românească, avand sediul social in Bucuresti, Str. Dristorului, nr. 91-95, Romania.

VI. Amendamente la Politica de protectie a datelor personale

In cazul in care hotăram modificarea prezentei notificări, pentru a furniza o mai buna protecție a drepturilor si datelor tale cu caracter personal, vom publica noua versiune aici, iar aceasta va inlocui versiunea actuala.

Prezenta Politica de confidențialitate se aplica din data de 12.03.2020.