
Detalii serviciu
O dietă sănătoasă în perioada sarcinii este importantă, atât pentru sănătatea gravidei, cât şi pentru cea a fătului. Studii recente, pe modele umane şi animale, demonstrează că statusul nutriţional din timpul sarcinii afectează nu numai sănătatea şi dezvoltarea neurologică a nou-născutului, ci şi morbiditatea şi mortalitatea la vârsta adultă.
Recomandările actuale privind nutriţia în timpul sarcinii pun accentul pe creşterea optimă în greutate a femeii gravide pe parcursul sarcinii şi pe consumul adecvat de calorii, vitamine şi minerale necesare dezvoltării fătului şi prezervării sănătăţii materne.
Atât femeia gravidă, cât şi cea care alăptează vor respecta o serie de reguli de igienă a alimentaţiei absolut necesare, ca: respectarea orelor de masă, cu repartiţia cât mai judicioasă a caloriilor pe mese. Masticaţia se face lent, îndelung; se evită emoţiile în timpul mesei şi se respectă obligatoriu un repaus postprandial; nu se expun la interdicţii inutile sau la excese care pot deveni periculoase, cum ar fi administrarea regimului fără sare în mod sistematic şi nejustificat sau administrarea unor vitamine sau săruri minerale în exces.
Sesiunea se poate desfășura la domiciliul tău sau online și are durata de 60 de minute. În cazul în care alegi ca sesiunea să fie la domiciliul tău, expeta va veni cu un cântar de scanare ce folosește biorezonanța pentru a vedea compoziția corporală. După finalizarea programării vei primi pe e-mail un chestionar despre istoricul greutății și al stilului de viață.