4.8/5

Bazat pe sute de recenzii ale clienților Glow2Go
Am fost foarte mulțumită de serviciile Glow2Go. Am folosit serviciul de make-up de ocazie la domiciliu și pot spune ca a fost foarte mulțumită de rezultat. O sa mai apelez și în viitor la serviciile Glow2Go.

Simona Lupan

Very nice experience with Glow2Go : they helped me with Hairstyling, Manicures and Make-up in May and I've already set new appointments for my wedding this summer 🙂 Thank you very much, Ladies! Very professional !

Roxana Ganea

Ma bucur mult ca V-am descoperit, din întâmplare, printr un search pe Google. Indiferent de pandemie, eu prefer un serviciu comod pentru mine , cum este cel pe care îl oferiți Dvs. Nu trebuie sa ma stresez sa ajung in timp la programare. Sau sa ma asigur ca am unde parca. Ma bucur sa aud ca aveți și altfel de servicii, cum ar fi masajul, dar nu l-am văzut pe site, poate nu am fost eu atenta, dar cu siguranța am sa îl contractez; cel mai mult îmi place ca se poate plăti online cu cardul. Fata care s a ocupat de mine a fost sociabilă, la timp, atenta și profesională, numele ei este Roxana. Succes pe mai departe și felicitări!

Mihaela Tudor

Servicii de calitate, profesionalism in confortul casei tale, d.na Roxana experta mani , pedi felicitari, pediciura impecabila, discretie, curatenie, bun simt. Recomand!

Gabriela Uluitu

O idee super buna, mai ales pe timp de pandemie cand nu vreau sa-mi petrec timpul intr-un salon aglomerat asteptand dupa o programare care poate mai intarzie putin... Plus stresul cu gasirea unui loc de parcare langa salon, ajunsul la timp la programare... Eu am avut nevoie de tuns si syling si a fost mult mai confortabil sa o astept pe experta acasa decat sa ma deplasez undeva.

Adriana Moisescu

Felicitări pentru inițiativă și serviciile impecabile! Sper să vă extindeți!

Andreea Ștefania Racoviță