Contactează-ne
Stai conectat:

Termeni si Conditii

I. Definiții si Termeni

Termenii și condițiile generale prevăzute în continuare se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri si servicii de către Glow2Go și de catre partenerii săi, prin intermediul platformei online www.glow2go.ro către “Client” și pot fi modificate oricând de către Glow2Go fără notificare prealabilă.

Tu, in calitate de client, esti responsabil pentru citirea si intelegerea acestor termeni si conditii. Continuarea utilizarii platformei noastre reprezinta acordul tau de intelegere si acceptare a acestor termeni.

Glow2Go opereaza website-ul accesibil pe internet, incluzand informatiile, documentele, comunicarea, fisierele, textul, graficele si  software-ul ( Platforma), care ajuta clientii (utilizatorii) sa descopere si sa isi programeze servicii “la domiciliu sau la locatia selectata de acestia,  prestate si operate de profesionisti din domeniul de infrumusetare (“Stilisti”). 

“Platforma Glow2Go”- este locul in care sunt intermediate tranzactiile Stilistilor si Clientilor, avand o interfata grafica usor de folosit.

Vânzător – Glow2Go, cu denumirea comercială Infused Divana SRL, având sediul social în Bucuresti, Str. Dristorului nr. 91-95, scara E, ap. 335, sector 3, avand CUI 423080929, inregistrata la Oficiul Registrului Comerțului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/2660/24.02.2020.

Stilist – este o persoana fizica autorizata sau juridica care va presta servicii catre client, pe baza unui contract cu compania Glow2Go. Contractul prevede Termenii si Conditiile precizate in acest document. Stilistul trebuie sa presteze unul din urmatoarele servicii, cu calificarea necesara: manichiura, pedichiura, coafor, machiaj, masaj.

Cumparator (Client) – o persoană fizică ce achizitoneaza unul sau mai multe servicii prin plasarea unei comenzi pe platforma Glow2Go

Serviciu – Prestat de catre Stilist si comandat de catre Client.

Parteneri – persoanele fizice autorizate sau juridice cu care compania Glow2Go are incheiat un contract de colaborare/prestari servicii

Comandă – o cerere a clientului facuta pe platforma Glow2Go pentru solicitarea unui stilist valabil la ora si ziua respectiva. Documentul electronic intervine ca formă de comunicare între Client si Platforma, unde Platforma este de acord să se ocupe de repartizarea unui Stilist potrivit și Clientul este de acord să primească stilistul ales și să facă plata pentru serviciu.

Utilizator – orice persoana (Client/Stilist), care acceseaza si/ sau utilizeaza platforma Glow2Go si care este de acord cu acesti Termeni si Conditii

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar de Servicii pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Compania nu ofera servicii de infrumusetare si nu este un operator de servicii de infrumusetare. Partenerii companiei ofera servicii de infrumusetare, care sunt programate prin intermediul platformei. Compania ofera o metoda prin care obtine parteneri din acest domeniu, dar nu are intentia de a deveni un furnizor de servicii de infrumusetare si nu este responsabila pentru serviciile prestate de catre partenerii sai.

Dreptul la proprietate intelectuala – toate drepturile intangibile cum ar fi dreptul de autor și drepturi în natură de autor, drepturile privind baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate și înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

II. ACORDUL PRIVIND UTILIZAREA SERVICIILOR COMPANIEI

1.Serviciile Companiei permit conexiuni între Client și Stilist

2. Prin accesarea Platformei se vor putea încheia raporturi juridice între Utilizatori (Client și Stilist), unde  Clientul va putea plasa o comandă pentru achiziționarea unuia sau mai multor servicii care vor fi afișate în interfața grafică a platformei și vor fi prestate catre Client de către un Stilist în condițiile prevăzute în continuare.

3. Serviciile Companiei pot fi utilizate numai în conformitate cu prevederile acestor Termeni și Condiții.

4. Utilizarea Serviciilor Companiei reprezintă acceptarea de către Utilizator a tuturor prevederilor din acești Termeni și Condiții, precum și acceptarea Politicii de Confidențialitate. Termenii și Condițiile, impreună cu Politica de Confidențialitate sunt denumite în continuare “Contractul” si guvernează raporturile dintre COMPANIE și orice Utilizator.

5. Inainte de a utiliza Serviciile Companiei va rugăm să citiți în întregime și cu atenție acești Termeni și Conditii și Politica de Confidențialitate.

6. Pentru anumite Servicii ale Companiei este posibil să existe condiții suplimentare, de exemplu: politici pentru un anumit serviciu, pentru o anumită activitate. Condițiile suplimentare vor fi prezentate în legătură cu Serviciile relevante aplicabile, se vor adăuga acestor Termeni și Condiții și vor fi considerate parte integrantă din aceștia. În cazul unui conflict cu privire la serviciile relevante aplicabile, condițiile suplimentare vor prevala față de prezentele Termeni și Condiții.

7. Utilizarea Serviciilor Companiei, inclusiv a oricăror funcționalități ale  platformei Glow2Go  reprezintă o declarație privind îndeplinirea următoarelor condiții de către orice Utilizator: (I) ÎMPLINIREA VÂRSTEI DE 18 ANI; (II) INEXISTENȚA UNOR CIRCUMSTANȚE CARE SĂ AFECTEZE CAPACITATEA JURIDICĂ, (III) ÎN CAZUL STILISTILOR, ÎNDEPLINIREA TUTUROR CONDIȚIILOR LEGALE ȘI DEȚINEREA TUTUROR AUTORIZAȚIILOR NECESARE PENTRU A PRESTA SERVICIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL PLATFORMEI Glow2Go, ȘI (IV) ACCEPTAREA DEPLINĂ ȘI RESPECTAREA PREVEDERILOR DIN PREZENTUL CONTRACT. În cazul în care oricare dintre aceste condiții nu este îndeplinită, Utilizatorul trebuie să înceteze imediat să acceseze sau să utilizeze platforma Glow2Go.

Utilizatorul se obligă să verifice la momentul fiecărei accesări a platformei Glow2Go termenii și condițiile de utilizare. Utilizarea Serviciilor Companiei, chiar și în cazul omisiunii Utilizatorului de a analiza termenii și condițiile aplicabile, reprezintă acordul expres al Utilizatorului de acceptare a respectivelor condiții.

COMPANIA poate solicita Utilizatorului să își exprime acordul cu privire la acest Contract printr-o acțiune specifică, prin bifarea unei casute.

PRIN UTILIZAREA SERVICIILOR COMPANIEI/PRIN BIFAREA CĂSUȚEI ”SUNT DE ACORD CU TERMENII ȘI CONDIȚIILE GLOW2GO” UTILIZATORUL:

A) ÎȘI DA ACORDUL, ÎN MOD EXPRES, SĂ RESPECTE TOATE CLAUZELE DIN ACEST CONTRACT, PRECUM ȘI ORICE ALTE CONDIȚII SPECIFICE APLICABILE, LA CARE SE FACE REFERIRE ÎN ACEST CONTRACT; 

B) ÎȘI DA ACORDUL, ÎN MOD EXPRES, PENTRU COLECTAREA, STOCAREA ȘI PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE, ASTFEL CUM ESTE DESCRIS ÎN ACEST CONTRACT ȘI ÎN POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE.

C) ÎȘI DĂ ACORDUL, ÎN MOD EXPRES, PENTRU ABONAREA LA NEWSLETTER-UL GLOW2GO. Newsletter-ul reprezintă un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra Bunurilor, Serviciilor, Promoțiilor etc. Companiei dintr-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea Vânzătorului cu referire la informațiile conținute de acesta. Dezabonarea se poate face oricând printr-un email trimis la adresa de mail Glow2Go sau prin accesarea link-ului de dezabonare din cuprinsul e-mailului primit de la Companie și va avea drept consecință încetarea prelucrării datelor cu caracter personal.

Prin accesarea și utilizarea platformei Glow2Go, Utilizatorul este de acord să primească apeluri și mesaje text de la COMPANIE pe telefonul mobil, în cazul în care COMPANIA consideră că este necesar pentru a facilita îndeplinirea unei comenzi.

 Tarif. Pentru fiecare Job finalizat furnizat unui Client prin intermediul platformei Glow2Go, Stilistul percepe un tarif care este plătit de Client.

Tariful reprezintă costul total al serviciului prestat de catre stilist, in care Taxa de Servicii este inclusa.

 Taxa de Servicii. Drept contraprestație pentru furnizarea Serviciilor Companiei, COMPANIA va percepe o taxă de servicii pentru fiecare Serviciu finalizat, calculată ca procent din Tarif („Taxa de Servicii”).

 Pentru evitarea oricărei îndoieli, se prevede expres că Tariful va fi calculat astfel încât să includă Taxa de Servicii.

 Compania își rezervă dreptul de a modifica oricând pe durata prezentului Contract Taxa de servicii, in funcție de politica sa comerciala. Informaţiile actualizate privind Taxa de Servicii sus vor fi disponibile pe platforma Glow2Go cu cel putin 30 de zile înainte de aplicare.

De asemenea, COMPANIA își rezervă dreptul de a modifica Taxa de Servicii oricând pe durata prezentului Contract, in funcție de modificările legislative aplicabile.

 Actualizarea valorii în acest caz va avea loc în funcție de data la care au loc modificările legislative.

Utilizarea în continuare de către Stilisti a Serviciilor Companiei după modificarea Taxei de Servicii va constitui acceptarea de către Stilisti a respectivei modificări.

 

În prezentul Contract, COMPANIA acționează ca agent de colectare limitată a plătilor datorate Stilistilor de către Client, exclusiv în scopul de a accepta Tariful prin funcția de procesare a plătilor facilitată de Serviciile Companiei prin Procesatorul de Plăți.

 

Cumpărarea Serviciilor de către Client se face după cum urmează:

Pasul 1: Clientul selectează o categorie de Servicii și introduce detalii despre un anumit Serviciu, inclusiv:

 (i) serviciul dorit 

 (ii) adresa la care se dorește prestarea Serviciului 

 (iii) data și intervalul orar la care se dorește prestarea Servciului

    (iiii) numărul de telefon

Pasul 2: Clientul va fi nevoit să realizeze plata online prin intermediul Procesatorului de Plăți. Plata online cu cardul este unica optiune disponibila. Platforma Glow2Go utilizeaza drept Procesator de Plati Netopia Payment. Pot fi platite cu cardul online toate serviciile noastre: manichiura clasica, manichiura semipermanenta, manichiura cu gel constructie, manichiura cu gel intretinere, pedichiura clasica, pedichiura semipermanenta, make-up de zi, make-up de seara, make-up de nunta, masaj relxare, masaj anticelulitic si masaj terapeutic.

Pasul 3: Pe baza informațiilor furnizate în Pasul 1, platforma GLOW2GO va notifica Serviciul Stilistilor Glow2Go cu specializarea solicitată.  

Pasul 4: Un Stilist disponibil acceptă oferta și află ora, ziua, locația Serviciului și numărul de telefon al Clientului. 

Pasul 5: Serviciul are loc la locația și ora stabilite de Client. 

Procesatorul de plăți este o terță parte, iar Compania nu este furnizor sau revânzător al Procesatorului de Plăți. Pentru ca Stilistii să poată primi plăți prin Procesatorul de Plăți, atât Clientul, cât și Stilistii trebuie să fie de acord cu Termenii și Condițiile Procesatorului de Plăți, care sunt disponibile pe: https://www.mobilpay.ro/public/termeni-si-conditii/.

 

Taxa de anulare. În situația în care Clientul anulează un Job, se va percepe Clientului o taxă de anulare prin intermediul Platformei Glow2Go dupa cum urmează:

  8.1 Dacă Serviciul este anulat de Client cu mai mult de 12 de ore înainte de data convenită între Client și Stilist pentru realizarea Serviciului, se va percepe Clientului o taxă de anulare de 50% din Tarif;

  8.2  Dacă Serviciul este anulat de Client cu mai puțin de 12 de ore înainte de data convenită între Client și Stilist pentru realizarea Serviciului, se va percepe Clientului o taxă de anulare de 100% din Tarif, cu posibilitatea de reprogramare a Serviciului în termen de 5 zile.

    8.3  Dacă Clientul nu anunță anularea Serviciului convenit între Client și Stilist se va percepe Clientului o taxă de anulare de 100% din Tarif, fără posibilitate de reprogramare.

  8.4 In toate cele 3 situatii sunt exceptate forta majora si cazul fortuit (imbolnavire, prezenta necesara/care nu sufera amanare intr-un alt loc: scoala, spital, politie, tribunal, alte autoritati, etc.) Clientul va fi nevoit să prezinte acte justificative.

  8.5 În toate cazurile de mai sus, atât Clientul, cât și Stilistul, vor fi notificați prin intermediul e-mail. Glow2Go va emite o factură către Client cu sumele respective, Stilistul urmând să primească aceste sume, din care se va deduce Taxa de Servicii. 

 1. Compania va fi îndreptățită la un procent din Taxa de anulare direct proporțional cu cel stabilit în contractul cu Stilistul. 
 2. În situația în care Stilistul anulează un Job, se va percepe Stilistului o taxă de anulare prin intermediul platformei Glow2Go, dupa cum urmează:

  11. Dacă Serviciul este anulat de Stilist cu mai mult de 12 de ore înainte de data convenită între Client si Stilist pentru realizarea Job-ului, se va percepe Stilistului o taxa de anulare de 25% din Tarif. *STILISTULUI I SE VA PERCEPE TAXA DE ANULARE MAI SUS-MENTIONATA DIN VIITOARELE COMENZI

 11.1  Dacă Serviciul este anulat de Stilist cu mai putin de 12 de ore înainte de data convenită între Client și Stilist pentru realizarea Serviciului, se va percepe Stilistului o taxa de anulare de 50% din Tarif si Clientul va putea relua cererea sa de Servicii, beneficiind pentru această nouă cerere de un discount din tariful aplicat anterior. 

 11.2 In ambele situatii sunt exceptate forta majora si cazul fortuit (imbolnavire, prezenta necesara/care nu sufera amanare intr-un alt loc: scoala, spital, politie, tribunal, alte autoritati, defectiuni mijloc de transport, defectiuni aparatura sau echipamente) Stilistul va fi nevoit să prezinte acte justificative.

 11.3 În toate cazurile de mai sus, atât Clientul cât și Stilistul vor fi notificați prin intermediul e-mail. Glow2Go va emite o factură către Stilist cu sumele respective.

12.. Furnizarea de către Glow2Go a Serviciului intermediaza o relație contractuală directă între Stilist și Client. Prin utilizarea Platformei Glow2Go, COMPANIA nu este raspunzatoare în niciun fel în cazul în care Clientul și/sau Stilistul nu își îndeplinesc obligațiile pe care și le-au asumat prin accesarea platformei Glow2Go, printre care: punctualitatea Stilistilor privind prezentarea la programari, punctualitatea sau neprezentarea clientilor la programari, respectarea normelor sanitare si de autorizare a prestarii serviciilor de specialitate, enumerarea nefiind limitativa.

13. Glow2Go va lua toate măsurile necesare pentru prestarea corespunzătoare a Serviciilor din cadrul unei comenzi lansate și va onora comenzile primite de la Clienți în condițiile convenite prin intermediul Platformei Glow2Go.

14. Termenul de prestare a Serviciului va fi cel convenit între Stilist și Client, cu respectarea întocmai a procedurilor și standardelor aplicabile Serviciului respectiv.

 În executarea Serviciului, Stilistul se va deplasa cu mijloace proprii la adresa indicată de Client.

15. COMPANIA nu are nici un control asupra calitătii, calendarului, legalitătii, îndeplinirii sau a oricărui alt aspect legat de Servicii și modul în care acestea sunt prestate sau asupra evaluărilor oferite de Clienți în ceea ce privește fiecare Serviciu furnizat.

15.1 Fără a contrazice cele de mai sus, COMPANIA verifică Stilistii la înregistrarea lor în Platforma Glow2Go și efectuează verificări periodice ale licențelor și certificatelor pe care aceștia le dețin în legătură cu Serviciile pe care le prestează. Cu toate acestea, deși COMPANIA poate efectua verificări ale Stiliștilor, COMPANIA nu poate confirma că fiecare Stilist este cel care pretinde a fi și, prin urmare, COMPANIA nu poate și nu își asumă nicio responsabilitate pentru acuratețea sau fiabilitatea informațiilor de verificare a identității sau a autorizațiilor.

15.2 În plus, atunci când se interacționează cu alți Utilizatori sau în viața reală, este necesar ca părțile să acționeze cu precauția și diligența cerută pentru protejarea siguranței și a proprietății personale, la fel cum se procedează când se interacționează cu persoane necunoscute. COMPANIA nu va fi răspunzătoare pentru declarații false sau înșelătoare făcute de Utilizatori.

15.3 Utilizatorii admit că, în niciun caz și nici direct sau indirect, COMPANIA nu supervizează, nu direcționează și nu controlează activitatea Stiliștilor sau Job-urile efectuate de aceștia. COMPANIA nu stabilește orele de lucru ale Stiliștilor sau locul prestării Serviciilor. COMPANIA nu va furniza niciun echipament de muncă sau materiale necesare pentru un anumit Serviciu. Serviciile Companiei nu reprezintă serviciu/agenție de ocupare a forței de muncă, iar COMPANIA nu servește ca angajator al vreunui Stilist.

15.4 Utilizatorii admit ca relatia contractuala dintre stilist si client a intervenit ca urmare a intermedierii serviciilor de catre Glow2Go si declara pe propria raspundere ca nu vor solicita sau presta servicii catre utilizatorii Glow2Go in afara prezentului cadru contractual. In cazul incalcarii prezentei prevederi de catre un utilizator, acesta este obligat la plata de despagubiri catre COMPANIE. 

Evaluare. 

 1. După prestarea Serviciilor, Platforma Glow2Go poate să solicite:

a) Clientului să acorde o evaluare pentru Stilist și pentru Serviciile prestate și, opțional, să ofere comentarii sau păreri cu privire la Serviciile prestate;

b) Stilistului să acorde o evaluare pentru Client și, opțional, comentarii sau păreri cu privire la acesta. Stilistul va acorda evaluări și comentarii cu bună credință.

17. Pentru a beneficia în continuare de acces la Platforma Glow2Go și la Serviciile Companiei, Stilistul va trebui să aibă în permanență o evaluare medie acordată de Clienți care depășește evaluarea medie minimă acceptabilă stabilită de Companie cu eventualele modificări periodice efectuate de Companie la discreția sa exclusivă („Evaluarea medie minimă”). În cazul în care evaluarea este sub Evaluarea medie minimă, Compania va anunța Stilistul și, la libera alegere a COMPANIEI, va putea să acorde Stilistului o perioadă limitată în care Stilistul să poată ridica evaluarea peste Evaluarea medie minima. În cazul în care în perioada acordată (dacă există), evaluarea nu se ridică peste Evaluarea medii minima, COMPANIA își rezervă dreptul de a dezactiva accesul Stilistului la Platforma Glow2Go și la Serviciile Companiei.

 

III. DECLARAȚIILE ȘI GARANȚIILE STILISTULUI

18. Stilistul declară pe propria răspundere că îndeplinește condițiile legale, inclusiv deținerea tuturor autorizațiilor, permiselor și avizelor cerute de lege pentru prestarea serviciilor.

19. Stilistul este singurul răspunzător fată de Clienți și COMPANIE pentru corectitudinea, integralitatea și realitatea informațiilor furnizate COMPANIEI în vederea includerii lor în platforma Glow2Go și pentru orice alte informații furnizate în executarea prezentului Contract.

20. Stilistul este singurul răspunzator pentru prestarea serviciilor comandate de Clienți și pentru conformitatea acestora, precum și pentru rezolvarea oricăror reclamații sau probleme sesizate de Clienți în ceea ce privește prestarea Serviciilor. Disputele eventuale apărute în prestarea Job-urilor privesc exclusiv relația contractuală dintre Stilist și Client și vor fi rezolvate cu bună credința de către aceștia, fără implicarea COMPANIEI, care nu este parte in raportul juridic dintre Stilist și Client.

21. Stilistul declară și garantează că are cunoștință și înțelege că are obligația legală de a achita impozitele/taxele/contribuțiile aferente veniturilor obținute din prestarea serviciilor către Clienți, conform legislației aplicabile.

22. Stilistul se obligă să declare la autoritățile competente toate veniturile obținute din prestarea Serviciilor către Clienți și să achite, în termenele prevăzute de lege, impozitele, taxele și contribuțiile aferente acestora, fiind pe deplin și exclusiv răspunzător pentru orice prejudiciu adus COMPANIEI și/sau oricăror alți Utilizatori ai Platformei Glow2Go și/sau unor terți în legătură cu încălcarea obligației de mai sus.

23. Nicio sumă suplimentară care rezultă din executarea necorespunzătoare a Serviciilor de către Stilist nu va fi considerată în sensul prezentului Contract ca o modificare a Tarifului, Stilistul fiind singurul răspunzător pentru eventualele plăți generate de inadecvarea metodelor folosite în prestarea Serviciilor.

 

IV. RĂSPUNDEREA PRIVIND JOB-URILE

24. Stilistul este singurul răspunzător față de Client cu privire la conformitatea și garanția Serviciilor. Stilistul va răspunde pentru rezolvarea oricăror reclamații sau probleme sesizate de Clienți numai în ceea ce privește prestarea efectivă a Serviciilor. Dacă în termen de 48 ore de la efectuarea Serviciului (în funcție de Serviciul ales), Clientul depistează o problema cu calitatea serviciului de care a beneficiat, trebuie sa informeze compania in termenul mentionat anterior pentru a afla posibilele despagubiri.

25. În ceea ce privește materialele și produsele care pot fi necesare pentru prestarea Serviciilor (e.g. machiaje, oje, lampă etc), acestea vor fi achiziționate de Stilist. 

 

V. LIMITĂRI PRIVIND UTILIZAREA PLATFORMEI

 1. În vederea accesării și utilizării Platformei Glow2Go, Utilizatorul va folosi propriile sale Echipamente Informatice. COMPANIA nu răspunde pentru compatibilitatea Echipamentelor Informatice, a sistemelor sau programelor folosite de Utilizator cu interfața tehnică a Platformei Glow2Go.

 

 1. Utilizatorii obțin prin mijloace proprii accesul la rețeaua de date necesar pentru a utiliza Serviciile Companiei, prin intermediul propriilor furnizori de servicii de servicii de date, având responsabilitatea de a achita tarifele către aceștia. COMPANIA nu garantează că Serviciile Companiei sau o parte a acestora funcționează pe un anumit Echipament Informatic. Serviciile Companiei pot fi afectate de defecțiuni și întârzieri inerente în utilizarea internetului și a comunicațiilor electronice. COMPANIA nu răspunde în niciun caz de daune rezultate din întreruperea Serviciilor și din întârzieri ca urmare a unor evenimente care nu pot fi prevăzute și nu pot fi atribuite COMPANIEI.

 

 1. Utilizatorul este de acord să foloseasca Serviciile Companiei numai in scopuri legale și se obligă să respecte legile și regulamentele aplicabile în vigoare. 

 

 1. Utilizatorul este de acord că nu are dreptul să modifice, să distribuie, să transmită, să afișeze, să publice, să reproducă, să acorde licente, să creeze produse derivate, să decompileze, să transfere sau să vândă orice fel de informație sau serviciu obtinute prin intermediul Serviciilor Companiei.

 

 1. Utilizatorul nu se va prezenta cu o altă identitate în scopul de a înșela ori induce în eroare alte persoane. Incalcarea in orice mod a acestei prevederi poate duce la blocarea accesului la Platforma Glow2Go a Utilizatorului precum și, acolo unde este aplicabil, la sesizarea autorităților competente.

 

 1. Încălcarea în orice mod a acestor prevederi poate duce la blocarea accesului la Platforma Glow2Go a Utilizatorului precum și, acolo unde este aplicabil, la sesizarea autorităților competente.

 

VI. INREGISTRAREA UTLIZATORULUI

 1. În vederea utilizării Serviciilor Companiei, este necesară înregistrarea și menținerea unui cont personal activ de utilizator al Serviciilor Companiei, pentru care trebuie să transmiteți anumite informații cu caracter personal. Utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile derulate prin contul său, având obligația de a menține în permanență securitatea și caracterul secret al numelui de utilizator și parolei asociate contului. 

 

 1. Toate informațiile transmise de Utilizator și care au caracter de date personale sau date confidențiale vor fi tratate în conformitate cu Politica de Confidențialitate a COMPANIEI, care se regaseste separat in sectiunea de jos a platformei.

 

VII. CONȚINUT FURNIZAT DE UTILIZATORI

 1. COMPANIA poate, la libera sa alegere, să permită periodic Utilizatorilor să transmită, să încarce, să publice sau să pună la dispoziția COMPANIEI, prin intermediul Serviciilor, conținut și informații în format foto/video, media, text (inclusiv sub forma comentariilor și opiniilor despre Servicii, solicitărilor unor cereri de asistentă, comunicarilor cu stiliștii) („Conținut Furnizat de Utilizatori”). Prin punerea la dispoziție a Conținutului Furnizat de Utilizatori, Utilizatorul acordă COMPANIEI o licență valabilă la nivel mondial, perpetuă, transferabila, cu titlu gratuit, cu drept de sublicențiere, de a utiliza, a copia, a modifica, a crea opere derivate, a distribui, a afișa public, a reprezenta public și a exploata în orice alt mod Conținutul Furnizat de Utilizator în toate formatele și pe toate canalele de distribuție cunoscute în prezent sau create în viitor.

 

 1. Utilizatorul declară și garantează următoarele:

(i) este proprietarul unic și exclusiv al întregului Conținut Furnizat de Utilizator, sau deține toate drepturile, licențele, acordurile și autorizațiile necesare pentru a acordă COMPANIEI licența de mai sus; și (ii) nici Conținutul Furnizat de Utilizator, nici transmiterea, încărcarea, publicarea sau furnizarea acestuia, nici utilizarea de către COMPANIE a respectivului conținut conform acestor Termeni și Condiții nu va constitui încălcarea, însușirea ilegala sau nerespectarea drepturilor de proprietate sau de proprietate intelectuală ale unui terț, sau a drepturilor de publicitate sau confidențialitate ale unui terț, nici nu va duce la încălcarea vreunei legi sau reglementări aplicabile.

 

 1. Utilizatorul se obligă să nu transmită Conținut Furnizat de Utilizator cu caracter denigrator, calomnios, care incită la ură si/sau violență, obscen, pornografic, ilegal sau jignitor, după cum stabilește COMPANIA la latitudinea sa exclusivă, indiferent dacă respectivul material este protejat prin lege sau nu. COMPANIA are posibilitatea, dar nu și obligația, de a examina, a monitoriza sau a șterge Conținutul Furnizat de Utilizatori, la latitudinea exclusivă a COMPANIEI, în orice moment, indiferent de motiv, fără notificare prealabilă.

 

VIII. LEGATURI CATRE SITE-URI ALE UNOR TERȚE PĂRȚI

 1. Platforma Glow2Go poate include legături (link-uri) către site-uri ale unor terțe părți. Răspunderea pentru aceste site-uri aparține în întregime proprietarilor acestora. Prin urmare, COMPANIA nu este responsabilă pentru nicio pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi cauzată de informațiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

 

IX. LIMITAREA RĂSPUNDERII

 1. Utilizatorul intelege si acceptă că Platforma Glow2Go si Serviciile Companiei sunt oferite „așa cum sunt”, „așa cum sunt disponibile”. 

 

 1. COMPANIA nu garantează accesibilitatea si funcționarea Platformei Glow2Go pe orice sistem de operare.

 

 1. COMPANIA nu poate fi facută răspunzatoare pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea Platformei Glow2Go sau din imposibilitatea utilizarii acesteia indiferent de cauză, ori din interpretarea eronată a oricaror prevederi ale conținutului acesteia

 

 1. Utilizatorul foloseşte Platforma Glow2Go pe riscul propriu. În nici un caz, COMPANIA, afiliaţii săi, funcționarii, directorii, administratorii, angajații acestora, fiecare în parte sau împreună, nu vor putea fi făcuţi responsabili pentru daune directe sau indirecte şi în special pentru prejudiciul material/financiar, pierderea de date sau de program, vătămări sau alte daune.

Toți utilizatorii înțeleg și recunosc că (i) Compania nu efectuează verificări de fond asupra clienților și (ii) orice furnizare de servicii într-o locație privată crește în mod inerent riscurile implicite atât pentru clienți, Stilisti, cât și pentru orice personal al Stilistilor, după caz. Fiecare Stilist trebuie să decidă dacă un client este potrivit pentru serviciile unui astfel de Stilist și trebuie să aibă precauție și bun simț pentru a proteja siguranța personală și proprietatea acestui Stilist și a personalului său, după caz, așa cum ar face atunci când interacționează cu orice persoana necunoscuta.

 

X. DESPĂGUBIRI

 1. Prin utilizarea Aplicației GLOW2GO, Utilizatorul își exprimă acordul asupra obligației de a despagubi și de a exonera de răspundere COMPANIA și/sau afiliaţii săi, funcționarii, directorii, administratorii, angajații în legătură cu orice încălcare a acestui Contract din partea Utilizatorului, inclusiv, orice cereri de despăgubire, pretenții, pierderi, pagube și cheltuieli care decurg din sau în legătură cu: (i) utilizarea Serviciilor Companiei sau a serviciilor obținute prin utilizarea Serviciilor Companiei; (ii) nerespectarea sau încălcarea de către Utilizator a oricăreia dintre prevederile prezentului Contract; (iii) utilizarea de către COMPANIE a Conținutului furnizat de Utilizator; sau (iv) încălcarea de către Utilizator a drepturilor unui terț.

 

XI. DREPTURI DE AUTOR, PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

 1. COMPANIA deține drepturile de autor și toate celelalte drepturi de proprietate intelectuală cu privire la Platforma Glow2Go, inclusiv cu privire la conținutul Aplicației GLOW2GO și/sau programele de calculator asociate Platformei Glow2Go.

 

 1. Utilizatorul se obligă și se angajează în mod irevocabil fata de COMPANIE să nu utilizeze fără drept datele/informațiile/documentele pentru care COMPANIA are un drept de proprietate intelectuala.
 2. Orice rezultate ori drepturi, inclusiv drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala ori industriala, sunt si vor fi proprietatea exclusiva a COMPANIEI, care le va utiliza, publica, cesiona ori transfera așa cum va considera de cuviință, fără limitare geografică ori de altă natură.

 

 1. Utilizatorul nu va folosi datele obținute de la COMPANIE decât în scopul utilizării Platformei Glow2Go, iar datele obținute nu vor fi divulgate unor terțe persoane.

 

 1. Utilizatorul se obligă să despăgubească COMPANIA împotriva oricăror reclamaţii şi acţiuni în justiţie, ce rezultă din încălcarea unor drepturi de proprietate intelectuală (brevete, nume, mărci înregistrate etc.)

 

XII. NULITĂȚI PARȚIALE

 1. În cazul în care oricare dintre prevederile prezentului Contract este sau devine, în conformitate cu legea aplicabilă, invalidă, ilegală sau inaplicabilă din orice motiv, respectiva clauză va fi eliminată, restul clauzelor continuând să producă efecte.

 

XIII. LEGEA APLICABILĂ ȘI INSTANȚA DE JUDECATA

 1. Prezentul Contract este guvernat și interpretat în conformitate cu legile din România. Orice dispute sau litigii dintre părți în legătură cu acestea vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente din București, România.

 

XIV. MODIFICAREA ȘI ACTUALIZAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

 1. COMPANIA își rezervă dreptul de a modifica periodic acest Contract, precum și orice alți termeni și condiții speciale afișate în Platforma Glow2Go. Modificările vor intra în vigoare în momentul în care COMPANIA publică respectivele condiții actualizate, sau când publică politicile modificate sau condițiile suplimentare în secțiunile aferente Serviciului relevant pentru care acestea sunt aplicabile. Accesarea sau utilizarea în continuare a Serviciilor după respectiva publicare constituie acordul Utilizatorului de a respecta condițiile modificate.

 

XV. PROGRAMARI IN CONTEXTUL COVID-19

 1. COMPANIA nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la infectarea cu acest nou tip de Coronovirus. Stilistii sunt nevoiti sa poarte masca si sa isi dezinfecteze mainile. Clienții sunt obligati sa poarte masca. Daca au simptome specifice noului tip de virus, au obligatia de a anunta echipa Glow2Go in prealabil.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

I. Politica de protecție a datelor personale

Platforma www.glow2go.ro încearcă sa protejeze cat mai mult posibil dreptul privind confidențialitatea si imaginea utilizatorilor. Intenția noastră este aceea de a îți oferi ție, utilizatorul platformei noastră, o experiența online sigura, care nu iți va afecta negativ viată personala. In acest sens, depunem toate eforturile necesare pentru a ne asigura ca informațiile pe care le introduci in baza noastră de date sunt utilizate exclusiv in scopurile gândite de tine.

 

II. Datele personale pe care le prelucram

Prin accesarea platformei noastre www.glow2g.ro, prin rezervarea sau achiziționarea diferitelor servicii si  www.glow2go.ro va prelucra informațiile cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.

Datele cu caracter personal pe care le prelucram pot include:

A. Datele personale furnizate de tine

Când comanzi sau achiziționezi un serviciu de pe platforma noastră sau prin intermediul celorlalte metode ale noastre de contact (telefon, email, chat, Facebook sau orice rețea de socializare, WhatsApp etc.), iți vom cere sa ne furnizezi informații cu caracter personal, inclusiv numele si prenumele, data nașterii, sexul, adresa, numărul de telefon, adresa de email

B.  Datele cu caracter personal pe care le colectam automat

Cand vizitezi platforma www.glow2go.ro, colectam automat anumite informatii, care includ, dar nu se limitează la adresa ta IP, informatii cookie, mai exact data si ora la care ai accesat serviciile noastre, hardware-ul, software-ul sau browser-ul pe care le folosesti si informatiile despre sistemul de operare al computerului tau, cum ar fi setarile privind limba si locatia de unde accesezi serviciile noastre

C. Datele cu caracter personal pe care ni le furnizezi despre alte persoane

Cand achizitionezi un serviciu de pe platforma nostra sau prin intermediul oricarui alt canal (telefon, e-mail, chat, fata in fata la sediul nostru, Facebook sau orice alta retea de socializare, WhatsApp etc.), poti face o achizitie/rezervare pentru o alta persoana ale caror detalii ni le furnizezi ca parte a procesului de rezervare/achizitie. In aceste conditii, este responsabilitatea ta sa te asiguri ca persoana ale carei date cu caracter personal le-ai furnizat este informata despre acest lucru si a inteles si a acceptat modul in care folosim informatiile respective, conform descrierii din Politica de confidentialitate.

 

III. Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre www.glow2go.ro

www.glow2go.ro utilizeaza informatiile tale cu caracter personal stocate – detaliile furnizate la inregistrare si activitatea pe care ai desfasurat-o pe platforma noastră – in special pentru a iti usura accesul pe platformă, pentru a imbunatati produsele si serviciile si pentru a te informa cu privire la ultimele produse si servicii de care poate esti interesat.

Este posibil sa folosim datele tale cu caracter personal exclusiv pentru urmatoarele scopuri (”Scopuri autorizate”):

3.1. Furnizarea serviciilor noastre

In primul rand, folosim datele tale cu caracter personal pentru a iti furniza serviciile pe care le-ai comandat.

3.2 Comunicarea cu tine

Utilizam datele tale cu caracter personal pentru a te contacta in legătura cu serviciile pe care le-ai achiziționat de la noi. Este posibil sa te contactam prin email, posta, telefon sau prin mesaje text. Metoda depinde de informațiile de contact pe care ni le-ai împărtășit anterior si de metoda prin care ne-ai contactat.

Motivele pentru care te-am putea contacta includ:

 1. confirmarea, din partea ta, a detaliilor legate de serviciul achiziționat;
 2. raspunsul la sau gestionarea oricaror cereri din partea ta;
 3. trimiterea, catre tine, a unui chestionar sau invitatia de a ne oferi o recenzie a experientei avute cu noi, in urma achiziționării serviciilor noastre;
 4. trimiterea, catre tine, a altor informatii sau materiale administrative, legate de serviciile pe care le-ai achiziționat, cum ar fi alertele de securitate, cum sa ne contactezi in cazul in care ai nevoie de informa
 5. trimiterea, catre tine, a unui chestionar stii suplimentare

3.3 Îmbunătățirea calității serviciilor noastre

Ne straduim in mod constant sa ne imbunatatim serviciile si este posibil sa folosim datele cu caracter personal in scopuri analitice, pentru a optimiza si personaliza platforma noastra online, conform nevoilor tale, transformand platforma nostra intr-unul mai usor de utilizat si mai agreabil si sa ne imbunatatim Serviciul de relatii cu clientii.

3.4 Scopuri juridice

Este posibil sa utilizam datele tale pentru a ne respecta obligatiile legale (cum ar fi, de exemplu, obligatiile privind pastrarea inregistrarilor), pentru verificarea conformitatii sau obligatiile de inregistrare (de exemplu, conform legilor antimonopol, a legilor privind exportul, sanctiuni comerciale si legile privind embargo-ul, legile contra spalarii banilor, verificarea financiara si a creditelor si prevenirea fraudelor si a infractiunilor si in scopul depistarii acestora).

De asemenea, este posibil sa iti utilizam datele, daca este necesar, cu scopul de a respecta ordinele instantelor de judecata si de a ne urmari si a ne apara drepturile legale.

Temeiurile legale pentru prelucrarea datelor tale personale

Luand in considerare faptul ca ai dreptul sa cunosti scopul prelucrarii datelor tale cu caracter personal, te vom informa anterior prelucrarii datelor tale cu caracter personal in alte scopuri decat cele pentru care ne-ai divulgat datele tale cu caracter personal.

3.5 Interesele legitime

Este posibil ca noi sa folosim informatiile tale pentru interese legitime, cum ar fi furnizarea serviciilor noastre, in cazul in care serviciul este achizitionat de catre o alta persoana decat beneficiarul.

Este posibil sa iti folosim informatiile pentru interesele noastre legitime, pentru a iti putea oferi cel mai bun si adecvat continut al platformei, al email-urilor si buletinelor informative, pentru a imbunatati si promova produsele si serviciile noastre si continutul platformei noastre pentru monitorizarea apelurilor, in scopuri administrative, inclusiv pentru securitatea sediului nostru si in scopuri juridice.

3.6   Obligațiile legale

Este posibil sa prelucram unele dintre datele tale, in contextul furnizarii serviciilor, pe baza obligațiilor legale (de ex., in scopuri de raportare sau in scopuri de combatere a spalarii banilor) sau a obligațiilor impuse platformei de legile aplicabile.

3.7 Destinatarii informatiilor cu caracter personal

Ca regula, www.glow2go.ro nu va furniza catre terti informatiile tale cu caracter personal. Cu toate acestea, www.glow2go.ro va transmite informatiile catre terti, cand acest lucru este necesar in scopul prelucrarii datelor, cum ar fi urmatoarele cazuri: (Furnizorii de servicilor achiztionate), Partenerii de afaceri, Autoritatile competente

3.8 Durata stocarii

Am implementat masuri tehnice si organizatorice, pentru a organiza procesul si criteriile prezentate pentru stergerea datelor tale cu caracter personal.

Datele tale cu caracter personal vor fi sterse in momentul in care nu mai sunt necesare, in mod rezonabil, scopurilor autorizate sau atunci cand iti retragi consimtamantul (acolo unde este cazul) si nu mai este necesar, din punct de vedere legal, ca noi sa mai stocam in continuare aceste date. Cu toate acestea, vom retine datele tale cu caracter personal, acolo unde este necesar ca noi sa sustinem sau sa te aparam pe tine sau alte persoane impotriva oricaror revendicari legale, pana la sfarsitul perioadei relevante de pastrare sau pana cand revendicarile in cauza au fost solutionate.

IV. Securitatea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt securizate împotriva amenințărilor si noi ne asiguram ca acestea sunt protejate de o infrastructura IT si masuri de securitate corespunzătoare. 

Daca descoperim orice încălcare a datelor cu caracter personal, care prezinta un risc pentru drepturile si libertățile tale, vom informa Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Vei fi informat cu privire la încălcarea datelor tale cu caracter personal, daca acest lucru duce la un risc ridicat pentru drepturile si libertățile tale.

 

V. Drepturile tale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Ai următoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, in condițiile prevazute de lege:

 1. Dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la tine pe care le deținem;
 2. Dreptul la corectarea oricăror date cu caracter personal incorecte sau incomplete;
 3. Dreptul la opozitie sau la restrictionarea utilizarii de catre noi a datelor tale cu caracter personal;
 4. Dreptul la stergerea datelor tale cu caracter personal, in situatiile in care ti-ai retras consimțământul, cand prelucrarea nu mai este necesara sau cand prelucrarea respectiva este contrara legii;
 5. Dreptul la portabilitatea datelor ce iti permite sa transmitem o copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la tine catre o entitate indicata de tine.

In cazul in care ai intrebari cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal sau daca doresti sa ne trimiti o cerere sau sa iti exerciti oricare dintre drepturile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, te rugam sa contactezi Responsabilul nostru cu protectia datelor, la adresa glow2go@contact.com.

Vom analiza fiecare cerere si te vom informa cu privire la actiunile intreprinse, in cel mai scurt timp posibil, in termen de maximum o luna de zile. In cazul in care vom avea nevoie de mai multe informatii de la tine sau daca intampinam dificultati in solutionarea cererii tale, te vom informa fara intarziere cu privire la faptul ca avem nevoie de mai mult timp pentru a efectua o analiza corespunzătoare a cererii tale.

In cazul in care vei considera ca nu am reusit sa iti soluționam toate cererile sau daca nu esti mulțumit de raspunsurile noastre, poti depune o petitie la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Poti, de asemenea, sa apelezi la instantele de judecata.

VI. Despre noi

Operatorul responsabil cu prelucrarea datelor tale cu caracter personal, conform descrierii din prezenta Politica de confidențialitate, este Infused Divana SRL, o societate românească, avand sediul social in Bucuresti, Str. Dristorului, nr. 91-95, Romania, telefon 0720467252.

 

VII. Amendamente la Politica de protectie a datelor personale

In cazul in care hotăram modificarea prezentei notificări, pentru a furniza o mai buna protecție a drepturilor si datelor tale cu caracter personal, vom publica noua versiune aici, iar aceasta va inlocui versiunea actuala.

 

Politica de cookie-uri

 1. Politica de utilizare Cookie-uri

Aceasta politica se refera la cookie-urile si paginile web operate de Infused Divana SRL, denumita in continuare COMPANIA.

 1. Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

 1. La ce sunt folosite Cookie-urile?

Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intrun mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile COMPANIEI pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex: – preferintele in materie de confidentialitate online, tipurile de servicii sau publicitate relevanta. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

 1. Ce Cookie-uri folosim?

Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web).Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

 1. Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

Cookie-uri de performanta a site-ului

Cookie-uri de analiza a vizitatorilor

Cookie-uri de inregistrare

Cookie-uri pentru publicitate

Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

 1. Contin Cookie-urile date personale?

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

 1. Stergerea Cookie-urilor

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

 1. De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?

Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare. Exemple de intrebuintari importante ale cookieurilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de produse si servicii.

Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – retinerea parolelor.

Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode,functii de safe search).

Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.

Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator.

Masurarea, optimizarea si caracteristicile de ‘analytics’ – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.

 1. Securitate si probleme legate de confidentialitate

Cookieurile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.

Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte siteuri, cookieurile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri: Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea cookieurile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si website, daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de cookie pot fi interceptate.

Desi foarte rar, acest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (ex: o retea WiFi nesecurizata).

Alte atacuri bazate pe cookie implica setari gresite ale cookieurilor pe servere. Daca un website nu solicita browserului sa foloseasca doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a pacali browserele in a trimite informatii prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizeaza apoi informatiile in scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important sa fiti atenti in alegerea metodei celei mai potrivite de protectie a informatiilor personale.

Sfaturi pentru o navigare sigura si responsabila, bazata pe cookies.

Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc cookieuri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo si altele. Iata cateva sfaturi care va pot asigura ca navigati fara griji insa cu ajutorul cookieurilor:

Particularizati-va setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securitatii utilizarii cookie-urilor.

Daca nu va deranjeaza cookie-urile si sunteti singura persoana care utilizaeaza computerul, puteti seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelorpersonale de acces.

Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookieuri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare.

Instalati-va si updatati-va constant aplicatii antispyware. Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedica browserul de la a accesa website-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browserului sau sa descarce software periculos.

Asigurati-va ca aveti browserul mereu updatat. Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizeaza exploatand punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.

Cookie-urile sunt pretutindeni si nu pot fi evitate daca doriti sa va bucurati de acces pe cele mai bune si cele mai mari site-uri de pe Internet – locale sau internationale. Cu o intelegere clara a modului lor de operare si a beneficiilor pe care le aduc, puteti lua masurile necesare de securitate astel incat sa puteti naviga cu incredere pe internet.

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.

Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului tau.

Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.

Cookie settings in Internet Explorer

Cookie settings in Firefox

Cookie settings in Chrome

Cookie settings in Safari

Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul:

http://www.youronlinechoices.com/ro/

 

 1. Linkuri utile

Daca doriti sa afli mai multe informatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:

Microsoft Cookies guide

All About Cookies

http://www.youronlinechoices.com/ro/

 

POLITICA DE ANULARE

În cazul clienților platformei www.glow2go.ro, se aplica urmatoarea politica de anulare:

 • Daca clientul anuleaza serviciul setat cu cel putin 24h inainte de ora programata, i se vor restitui in mod integral banii pe servicii;
 • Daca clientul anuleaza serviciul cu mai putin de 24h inainte de ora programata, banii se vor transforma integral sub forma de voucher ce poate fi utilizat la urmatoarea programare. 

 

POLITICA DE LIVRARE

Livrarea Serviciilor se face de către Stilist, la Domiciliul Clientului, la ora setata de Client in efectuarea programării pe site-ul www.glow2go.ro.

În cazul în care doriți să specificați anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: puncte de reper, vă rugăm să introduceți în căsuța de Observații aceste lucruri, înainte de depunerea programarii.

In cazul in care apar dificultati la ajungerea la destinatia Clientului, Stilistul poate contacta direct Clientul prin mesaj sau apel pentru a afla mai multe detalii despre locatia exacta. 

Stilistii platformei Glow2Go se ocupă de pregătirea serviciului, de livrarea serviciului dumneavoastră la locul solicitat, de livrarea acesteia în timpul confirmat și de informarea dacă există probabilitatea nerespectării timpului de livrare estimat.

Durata livrării Serviciilor furnizată de către Stilist este aproximativă și poate varia în funcție de mai mulți factori (ex. disponibilitate livratori, condiții meteo, condiții de trafic, etc.). Serviciul va fi livrat la adresa indicată de către dumneavoastră la momentul plasării programarii.

Nu ne asumăm răspunderea pentru orice întârziere a livrării Serviciilor în cazul în care livrarea este influențata de factori care nu pot fi controlați de către glow2go. (ex. trafic, condiții meteo, accidente, etc). Cu toate acestea obiectivul principal al glow2go cu ajutorul Stilistilor este sa livreze serviciul la ora exacta indicata de Client.

Orice intarziere cu mai mult de 15 minute a Stlistului la locatia indicata in comanda va fi decontata sub forma de voucher de discount catre Client. 

Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea Stilistilor de a nu putea efectua Serviciile în orice locații. Astfel, este posibil ca, pentru unele locații, Stilistul să nu poată onora programarile (exemplu: instituții de învățământ, instituții ale structurilor statului unde accesul este limitat, clădiri cu acces restricționat publicului larg, zone inaccesibile etc). În astfel de situații, noi sau Stilistii vă vom informa folosind datele de contact pe care ni le furnizați atunci când plasați programarea. În cazul imposibilității livrării serviciilor la adresa/locația indicată, se va proceda la anularea respectivei programari sau se va asigura livrarea la o adresă alternativă.

Prin acceptarea termenilor de utilizare și condițiilor contractuale, a Politicii de confidențialitate Dumneavoastră ne autorizați să folosim, să stocăm sau să prelucrăm informații cu caracter personal, în scopul de a oferi livrarea Serviciilor. Astfel se pot dezvălui anumite date cu caracter personal unor terțe părți în cazul în care acest lucru este cerut de lege sau în scopul asigurării livrării Serviciilor. Mai multe informații pot fi găsite in Politica noastră de confidențialitate.

Aveți dreptul de a solicita o copie a informațiilor personale pe care le deținem de la dumneavoastră. Vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: glow2go.contact@gmail.com dacă doriți să solicitați aceste informații.

Returul, livrarea neconformă sau parțială

Nu suntem responsabili pentru livrarea greșită sau parțială a Serviciilor comandate. În privința rambursării, aceasta va fi rambursată într-un cont IBAN pus la dispoziție de către dumneavoastră..